Hvala druze. Sve ok,sezona,zene,alkohol,turizam,uzivanje. Takođe tebi ti tvojima od srca isto pa se vidimo kad krene prvenstvo. Živ i zdrav bioflagrantus je napisao/la:Gdje si Pastrmka prijatelju?Tifoz je napisao/la:Vidim tu je pa samo da pozdravim mog druga @flagrantusa i pozelim Drini puno srece u nastupajucoj sezoni![]()
Sta ima novo ,kako zdravlje ,porodica je li sve u dure?
Sve najbolje Velezu u narednoj sezoni,a tebi i tvojoj porodici puno zdravlja i srece,a bogami i para
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
DŽELO ODLAZI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci ici ce na odgodu,hvala tiflagrantus je napisao/la:Ja koliko znam zamjena domacinstva nije opcija,mislim da Drina to nece prihvatiti!MortemHz je napisao/la:Jeste ista culi o zamjeni domacinstva za prvo kolo ili ce biti odgoda kao sto je i planirano?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
jest to sve zvanicno? ako jest ja cu to sada uraditi.flagrantus je napisao/la:Evo Zukane ako imas vremena pa ubaci:Goran Antelj(Bezanija),Filip Eric (rad),Aleksandar Radovic(Rumunija).Dragomir Nikolic(Metalac),Dejan Popovic(Leotar),Ognjen Sinik(Rudar Kakanj),Branislav Conka(Radnicki Kragujevac).Zukanovic je napisao/la:Na transfermarktu 1-2 godine nije se haman nista radilo u bih.Ali ja sam sada tu, slobodo javi meni kad se sve zna.
ali samo kad igrac zvanicno potpisi ugovor.
pozdrav
To su novi igraci ,bice jos 3-4 nova pa cu i njih javiti!
Brisi ove igrace,oni vise nisu u Drini:Cokorilo,Zivko Nikolic,Culibrk,Memovic,Milenkovic,Blagojevic,Boskovic,Nedeljkovic!
Nemoj sada da ne ubacis ove promjene,kad sam se vec namucio![]()
Kad pristignu i nova pojacanja bice ovdje objavljeno za 2-3 dana !
Pozdrav!
S obzirom da smo mi u velikom zaostatku za ostalim ekipama u smislu priprema vjerovatno ćemo kopati šakom i kapom da se odgodi utakmica 
-
flagrantus
- Kontakt:
Nije obavljena zvanicna promocija,ali svi su vec debitovali za klub.Zukanovic je napisao/la:jest to sve zvanicno? ako jest ja cu to sada uraditi.flagrantus je napisao/la:Evo Zukane ako imas vremena pa ubaci:Goran Antelj(Bezanija),Filip Eric (rad),Aleksandar Radovic(Rumunija).Dragomir Nikolic(Metalac),Dejan Popovic(Leotar),Ognjen Sinik(Rudar Kakanj),Branislav Conka(Radnicki Kragujevac).Zukanovic je napisao/la:Na transfermarktu 1-2 godine nije se haman nista radilo u bih.Ali ja sam sada tu, slobodo javi meni kad se sve zna.
ali samo kad igrac zvanicno potpisi ugovor.
pozdrav
To su novi igraci ,bice jos 3-4 nova pa cu i njih javiti!
Brisi ove igrace,oni vise nisu u Drini:Cokorilo,Zivko Nikolic,Culibrk,Memovic,Milenkovic,Blagojevic,Boskovic,Nedeljkovic!
Nemoj sada da ne ubacis ove promjene,kad sam se vec namucio![]()
Kad pristignu i nova pojacanja bice ovdje objavljeno za 2-3 dana !
Pozdrav!
Dodaj i najnovija pojacanja :Nemanja Stojanovic(Sloboda Uzice) i Srdjan Ostojic (Bezanija),to ti je 99,99%
Ubacuj sto brze ,bas da vidim koliko nam vrijedi klub na trensfermarktu trenutno
Ovo sam sada uradio
In : Popovic , Sinik
Out : Cokorilo, Nikolic,Memovic, Culibrk , Milenkovic, Blagojevic, Boskovic , Nedeljkovic
Antelj, Eric, Radovic, Nikolic, Conka, Ostojic (poslo sam za nija zahjtev sto mora srpski radnik prihvatiti sto ja samo za bosnu i nasu ligu imam pravo)
Cijene su stare naredne sedmice dolaze nove ja sam nija prijavio.
Out : Cokorilo, Nikolic,Memovic, Culibrk , Milenkovic, Blagojevic, Boskovic , Nedeljkovic
Antelj, Eric, Radovic, Nikolic, Conka, Ostojic (poslo sam za nija zahjtev sto mora srpski radnik prihvatiti sto ja samo za bosnu i nasu ligu imam pravo)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro vam leglo a?Drina1945 je napisao/la:S obzirom da smo mi u velikom zaostatku za ostalim ekipama u smislu priprema vjerovatno ćemo kopati šakom i kapom da se odgodi utakmica
-
flagrantus
- Kontakt:
Dodaj i Nemanju Stojanovica iz Slobode Uzice!Zukanovic je napisao/la:Ovo sam sada uradio
Ih, pravoMortemHz je napisao/la:Dobro vam leglo a?Drina1945 je napisao/la:S obzirom da smo mi u velikom zaostatku za ostalim ekipama u smislu priprema vjerovatno ćemo kopati šakom i kapom da se odgodi utakmica
Ako moze pitanje za ovog golmana Cokorila: kakav je?
-
flagrantus
- Kontakt:
Da ti iskreno odgovorim,nemam pojma!Koliko se sjecam nije branio ni jednu utakmicu za Drinu,polusezonu proveo na klupi.Addict je napisao/la:Ako moze pitanje za ovog golmana Cokorila: kakav je?
Poznatiji je po spotovima u kojima se pojavljivao,recimo kod Danijele Vranic i ove Ruzice Veljkovic koja je trenutno poznata jer se pojavila u nekom rialitiju u Srbiji!
Kazu da je veliki zavodnik,tako da gdje god da dodje zene su u opasnosti
-
flagrantus
- Kontakt:
Zukane druze svi su ubaceni na transfermarkt osim Nemanje Stojanovica,urgiraj kod tog Srbijancaflagrantus je napisao/la:Dodaj i Nemanju Stojanovica iz Slobode Uzice!Zukanovic je napisao/la:Ovo sam sada uradio
Kralju pogrijesno si stavio Antelja u Slaviju a trebao si u Drinu..ko radi taj i grijesi nema veze bar se nesto desava sad je stanje na transfermarketu puno bolje nego sto je bilo samo nastavi da radis...Zukanovic je napisao/la:Ovo sam sada uradio
znam bilo nesto slavija u glavi
stavio sam ga prije 15 min ce treba
Ja koliko vidim na ovom transfermarketu cak 11 igraca drina je iz Srbije a dozvoljeno je koliko 6 ili manje i sta ce biti sa njima ne mogu svi igrati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozes imati i 20 ako hoces,6 mogu biti prijavljeni za utakmicu a ostali na tribineLozinka97 je napisao/la:Ja koliko vidim na ovom transfermarketu cak 11 igraca drina je iz Srbije a dozvoljeno je koliko 6 ili manje i sta ce biti sa njima ne mogu svi igrati
-
flagrantus
- Kontakt:
Nemoj vjerovati sve sto pise ,neki od tih imaju i BH pasos! isto tako sva 3 golmana su iz Srbije,a samo jedan moze na terenLozinka97 je napisao/la:Ja koliko vidim na ovom transfermarketu cak 11 igraca drina je iz Srbije a dozvoljeno je koliko 6 ili manje i sta ce biti sa njima ne mogu svi igrati
Evo recimo za Aleksandra Kikica sam siguran da ima BIH pasos,a vode ga kao igraca iz Srbije!
Mozes imati i 20 ako hoces,6 mogu biti prijavljeni za utakmicu a ostali na tribine
znam da mozes imati 20 ali onda je to velika greska uprave ako oni nece igrati moraju primati platu evo na primer prosle sezone u drini su bili onaj golman Cokorilo i jos jedan lik koji nisu odigrali ni jednu utakmicu a platu su morali primati
znam da mozes imati 20 ali onda je to velika greska uprave ako oni nece igrati moraju primati platu evo na primer prosle sezone u drini su bili onaj golman Cokorilo i jos jedan lik koji nisu odigrali ni jednu utakmicu a platu su morali primati
-
flagrantus
- Kontakt:
Nema toliko"stranaca " vec sam napisao iznad,nije to 100% tacno na transfermarktu.Lozinka97 je napisao/la:Mozes imati i 20 ako hoces,6 mogu biti prijavljeni za utakmicu a ostali na tribine
To nije greska uprave jer Drina fakticki i nema upravu,sve igrace i trenera doveo je taj sponzor .Svi ostali mogu"mahati usima".
Sto se Cokorila tice ,tacno je da nije branio ali bilo ko da je bio rezerva umjesto njega isto bi morao primati platu!
Zar mislis da bi neko iz BIH sjedio besplatno na klupi cijelu sezonu?
ok ma nije ni bitno nego jel neko zna koliko ce drina jos odigrati pripremnih utakmice pre pocetka sezoneflagrantus je napisao/la:Nema toliko"stranaca " vec sam napisao iznad,nije to 100% tacno na transfermarktu.Lozinka97 je napisao/la:Mozes imati i 20 ako hoces,6 mogu biti prijavljeni za utakmicu a ostali na tribine
To nije greska uprave jer Drina fakticki i nema upravu,sve igrace i trenera doveo je taj sponzor .Svi ostali mogu"mahati usima".
Sto se Cokorila tice ,tacno je da nije branio ali bilo ko da je bio rezerva umjesto njega isto bi morao primati platu!
Zar mislis da bi neko iz BIH sjedio besplatno na klupi cijelu sezonu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.