FK Drina Zvornik

Tifoz
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Tifoz » 16 jul 2015, 10:50

flagrantus je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Vidim tu je pa samo da pozdravim mog druga @flagrantusa i pozelim Drini puno srece u nastupajucoj sezoni :bih:
Gdje si Pastrmka prijatelju? :wave:
Sta ima novo ,kako zdravlje ,porodica je li sve u dure?
Sve najbolje Velezu u narednoj sezoni,a tebi i tvojoj porodici puno zdravlja i srece,a bogami i para :mrgreen:
Hvala druze. Sve ok,sezona,zene,alkohol,turizam,uzivanje. Takođe tebi ti tvojima od srca isto pa se vidimo kad krene prvenstvo. Živ i zdrav bio :thumbup: :wave: :bih:
DŽELO ODLAZI

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2015, 11:19

MortemHz je napisao/la:Jeste ista culi o zamjeni domacinstva za prvo kolo ili ce biti odgoda kao sto je i planirano?
Ja koliko znam zamjena domacinstva nije opcija,mislim da Drina to nece prihvatiti!
Znaci ici ce na odgodu,hvala ti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 jul 2015, 11:24

Zukanovic je napisao/la:Na transfermarktu 1-2 godine nije se haman nista radilo u bih.Ali ja sam sada tu, slobodo javi meni kad se sve zna.

ali samo kad igrac zvanicno potpisi ugovor.

pozdrav
Evo Zukane ako imas vremena pa ubaci:Goran Antelj(Bezanija),Filip Eric (rad),Aleksandar Radovic(Rumunija).Dragomir Nikolic(Metalac),Dejan Popovic(Leotar),Ognjen Sinik(Rudar Kakanj),Branislav Conka(Radnicki Kragujevac).
To su novi igraci ,bice jos 3-4 nova pa cu i njih javiti!
Brisi ove igrace,oni vise nisu u Drini:Cokorilo,Zivko Nikolic,Culibrk,Memovic,Milenkovic,Blagojevic,Boskovic,Nedeljkovic!
Nemoj sada da ne ubacis ove promjene,kad sam se vec namucio :mrgreen:
Kad pristignu i nova pojacanja bice ovdje objavljeno za 2-3 dana !
Pozdrav!
jest to sve zvanicno? ako jest ja cu to sada uraditi.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 16 jul 2015, 11:25

S obzirom da smo mi u velikom zaostatku za ostalim ekipama u smislu priprema vjerovatno ćemo kopati šakom i kapom da se odgodi utakmica :mrgreen:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 jul 2015, 11:59

Zukanovic je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Na transfermarktu 1-2 godine nije se haman nista radilo u bih.Ali ja sam sada tu, slobodo javi meni kad se sve zna.

ali samo kad igrac zvanicno potpisi ugovor.

pozdrav
Evo Zukane ako imas vremena pa ubaci:Goran Antelj(Bezanija),Filip Eric (rad),Aleksandar Radovic(Rumunija).Dragomir Nikolic(Metalac),Dejan Popovic(Leotar),Ognjen Sinik(Rudar Kakanj),Branislav Conka(Radnicki Kragujevac).
To su novi igraci ,bice jos 3-4 nova pa cu i njih javiti!
Brisi ove igrace,oni vise nisu u Drini:Cokorilo,Zivko Nikolic,Culibrk,Memovic,Milenkovic,Blagojevic,Boskovic,Nedeljkovic!
Nemoj sada da ne ubacis ove promjene,kad sam se vec namucio :mrgreen:
Kad pristignu i nova pojacanja bice ovdje objavljeno za 2-3 dana !
Pozdrav!
jest to sve zvanicno? ako jest ja cu to sada uraditi.
Nije obavljena zvanicna promocija,ali svi su vec debitovali za klub.
Dodaj i najnovija pojacanja :Nemanja Stojanovic(Sloboda Uzice) i Srdjan Ostojic (Bezanija),to ti je 99,99%
Ubacuj sto brze ,bas da vidim koliko nam vrijedi klub na trensfermarktu trenutno :mrgreen:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 jul 2015, 12:31

Ovo sam sada uradio

In : Popovic , Sinik
Out : Cokorilo, Nikolic,Memovic, Culibrk , Milenkovic, Blagojevic, Boskovic , Nedeljkovic

Antelj, Eric, Radovic, Nikolic, Conka, Ostojic (poslo sam za nija zahjtev sto mora srpski radnik prihvatiti sto ja samo za bosnu i nasu ligu imam pravo)

Cijene su stare naredne sedmice dolaze nove ja sam nija prijavio.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2015, 12:35

Drina1945 je napisao/la:S obzirom da smo mi u velikom zaostatku za ostalim ekipama u smislu priprema vjerovatno ćemo kopati šakom i kapom da se odgodi utakmica :mrgreen:
Dobro vam leglo a? :mrgreen:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 jul 2015, 12:38

Zukanovic je napisao/la:Ovo sam sada uradio

Out : Cokorilo, Nikolic,Memovic, Culibrk , Milenkovic, Blagojevic, Boskovic , Nedeljkovic

Antelj, Eric, Radovic, Nikolic, Conka, Ostojic (poslo sam za nija zahjtev sto mora srpski radnik prihvatiti sto ja samo za bosnu i nasu ligu imam pravo)

Dodaj i Nemanju Stojanovica iz Slobode Uzice!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 16 jul 2015, 12:58

MortemHz je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:S obzirom da smo mi u velikom zaostatku za ostalim ekipama u smislu priprema vjerovatno ćemo kopati šakom i kapom da se odgodi utakmica :mrgreen:
Dobro vam leglo a? :mrgreen:
Ih, pravo :cool:

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 16 jul 2015, 15:32

Ako moze pitanje za ovog golmana Cokorila: kakav je?

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 jul 2015, 15:44

Addict je napisao/la:Ako moze pitanje za ovog golmana Cokorila: kakav je?
Da ti iskreno odgovorim,nemam pojma!Koliko se sjecam nije branio ni jednu utakmicu za Drinu,polusezonu proveo na klupi.
Poznatiji je po spotovima u kojima se pojavljivao,recimo kod Danijele Vranic i ove Ruzice Veljkovic koja je trenutno poznata jer se pojavila u nekom rialitiju u Srbiji!
Kazu da je veliki zavodnik,tako da gdje god da dodje zene su u opasnosti :mrgreen:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 jul 2015, 16:18

Dodaj i Nemanju Stojanovica iz Slobode Uzice!
Zukane druze svi su ubaceni na transfermarkt osim Nemanje Stojanovica,urgiraj kod tog Srbijanca :mrgreen:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 jul 2015, 20:23

Kralju pogrijesno si stavio Antelja u Slaviju a trebao si u Drinu..ko radi taj i grijesi nema veze bar se nesto desava sad je stanje na transfermarketu puno bolje nego sto je bilo samo nastavi da radis...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 jul 2015, 20:58

znam bilo nesto slavija u glavi :D stavio sam ga prije 15 min ce treba

Lozinka97
Kontakt:

Post Postao/la Lozinka97 » 17 jul 2015, 18:22

Ja koliko vidim na ovom transfermarketu cak 11 igraca drina je iz Srbije a dozvoljeno je koliko 6 ili manje i sta ce biti sa njima ne mogu svi igrati

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2015, 18:26

Lozinka97 je napisao/la:Ja koliko vidim na ovom transfermarketu cak 11 igraca drina je iz Srbije a dozvoljeno je koliko 6 ili manje i sta ce biti sa njima ne mogu svi igrati
Mozes imati i 20 ako hoces,6 mogu biti prijavljeni za utakmicu a ostali na tribine

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 17 jul 2015, 19:28

Lozinka97 je napisao/la:Ja koliko vidim na ovom transfermarketu cak 11 igraca drina je iz Srbije a dozvoljeno je koliko 6 ili manje i sta ce biti sa njima ne mogu svi igrati
Nemoj vjerovati sve sto pise ,neki od tih imaju i BH pasos! isto tako sva 3 golmana su iz Srbije,a samo jedan moze na teren :mrgreen:
Evo recimo za Aleksandra Kikica sam siguran da ima BIH pasos,a vode ga kao igraca iz Srbije!

Lozinka97
Kontakt:

Post Postao/la Lozinka97 » 17 jul 2015, 20:27

Mozes imati i 20 ako hoces,6 mogu biti prijavljeni za utakmicu a ostali na tribine

znam da mozes imati 20 ali onda je to velika greska uprave ako oni nece igrati moraju primati platu evo na primer prosle sezone u drini su bili onaj golman Cokorilo i jos jedan lik koji nisu odigrali ni jednu utakmicu a platu su morali primati

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 17 jul 2015, 21:28

Lozinka97 je napisao/la:Mozes imati i 20 ako hoces,6 mogu biti prijavljeni za utakmicu a ostali na tribine

znam da mozes imati 20 ali onda je to velika greska uprave ako oni nece igrati moraju primati platu evo na primer prosle sezone u drini su bili onaj golman Cokorilo i jos jedan lik koji nisu odigrali ni jednu utakmicu a platu su morali primati
Nema toliko"stranaca " vec sam napisao iznad,nije to 100% tacno na transfermarktu.
To nije greska uprave jer Drina fakticki i nema upravu,sve igrace i trenera doveo je taj sponzor .Svi ostali mogu"mahati usima".
Sto se Cokorila tice ,tacno je da nije branio ali bilo ko da je bio rezerva umjesto njega isto bi morao primati platu!
Zar mislis da bi neko iz BIH sjedio besplatno na klupi cijelu sezonu?

Lozinka97
Kontakt:

Post Postao/la Lozinka97 » 17 jul 2015, 23:08

Lozinka97 je napisao/la:Mozes imati i 20 ako hoces,6 mogu biti prijavljeni za utakmicu a ostali na tribine

Nema toliko"stranaca " vec sam napisao iznad,nije to 100% tacno na transfermarktu.
To nije greska uprave jer Drina fakticki i nema upravu,sve igrace i trenera doveo je taj sponzor .Svi ostali mogu"mahati usima".
Sto se Cokorila tice ,tacno je da nije branio ali bilo ko da je bio rezerva umjesto njega isto bi morao primati platu!
Zar mislis da bi neko iz BIH sjedio besplatno na klupi cijelu sezonu?
ok ma nije ni bitno nego jel neko zna koliko ce drina jos odigrati pripremnih utakmice pre pocetka sezone

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.