Kada ce vise biti pustene karte u prodaju, hocu odma da kupim haha
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I sa Serifom 0;0 tamo je bilo napeto.akisarajevo92 je napisao/la:Ovo sinoc, da li nam je najveca pobjeda u Europi zadnjih 20-tak godina? Nmg se sjetit tezeg protivnika, ni okolnosti, a da smo dobili.
On tamo ima platu minimum 20.00 € mjesecno !plavanacija je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/cristian ... ler/189485
sto bih ja volio da dovedemo oakvog igraca
Elegant je napisao/la:I sa Serifom 0;0 tamo je bilo napeto.akisarajevo92 je napisao/la:Ovo sinoc, da li nam je najveca pobjeda u Europi zadnjih 20-tak godina? Nmg se sjetit tezeg protivnika, ni okolnosti, a da smo dobili.
On tamo ima platu minimum 20.00 € mjesecno !plavanacija je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/cristian ... ler/189485
sto bih ja volio da dovedemo oakvog igraca
P.S. Imamo mi Tiaga !
Valjda zapad kakav sjever hahahah ma previse je brte 8 jug... bruku raje ce ti rec ove sto ne ide cesto, e necu sad iz inata da i dodjem i smanices posjetu za par hiljada. Razumijem ja sta ti hoces rec i svidja mi se ideja,al skotnaj da je ovo DRUGO PRETKOLO i jos je EL nije LPValter je napisao/la:1. Čitam ovdje neki spominju tamo neki Standard pa me interesuje kad to prođosmo Ferenc, nešto nisam upratio.
2. Nedavno sam to napisao a sada moram da ponovim. Ovakvu utakmicu imaš jednom ili ni jednom u toku godine (nadam se ove godine i više). Cijena ulaznica protiv Ferencvaroša mora biti 8 KM jug (6 KM za članove), 12 KM istok (10 KM za članove) i 15 KM sjever (12 KM za članove). Ako su komšije mogle imati cca. 5 KM skuplje karte i imati odlično popunjen stadion, ne vidim što nebi mogli i mi. Stalno spominjemo neke akcije da se klubu pomogne, pa evo najboljeg načina da se to uradi. Ako neko smatra da je ovo skupo onda nemojte više palamuditi o načinu kako klubu finansijski pomoći. Da zaradrimo 150.000-200.000 KM od ulaznica na ovoj utakmici i ako se aBd plasiramo dalje, ne moramo Kvesu prodati za sitne pare pa ako treba neka onda ide kao slobodan igrač.
3. TV prenos ne bi smio biti za BiH, samo vani. A oni koji bi zbog toga bili eventualno "pogođeni" neka im na prvom mjestu prije svega bude zarada kluba.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA.
Izvini zbog edita, samo sam htio povezati ono sto mislim da je sustina. To sto vidis kao problem jednostavno je bilo dio taktike da se igra uspori a mogjary ispizde.invincible1921 je napisao/la:Ja sto se utakmice od sinoc tice imam samo jednu zamjerku...presporo oslobađenje lopte.
...Međutim mora se reći da je ovo pobjeda jednog velikog trenera, MILOMIRA ODOVIĆAKakva taktika i kakve izmjene...
sto ne bi bio tv prijenos? ima dosta ljudi koji nisu u mogucnosti prisustvovati utakmici i oni ne bi trebali biti uskraceni za ovako bitnu utakmicuValter je napisao/la:1. Čitam ovdje neki spominju tamo neki Standard pa me interesuje kad to prođosmo Ferenc, nešto nisam upratio.
2. Nedavno sam to napisao a sada moram da ponovim. Ovakvu utakmicu imaš jednom ili ni jednom u toku godine (nadam se ove godine i više). Cijena ulaznica protiv Ferencvaroša mora biti 8 KM jug (6 KM za članove), 12 KM istok (10 KM za članove) i 15 KM sjever (12 KM za članove). Ako su komšije mogle imati cca. 5 KM skuplje karte i imati odlično popunjen stadion, ne vidim što nebi mogli i mi. Stalno spominjemo neke akcije da se klubu pomogne, pa evo najboljeg načina da se to uradi. Ako neko smatra da je ovo skupo onda nemojte više palamuditi o načinu kako klubu finansijski pomoći. Da zaradrimo 150.000-200.000 KM od ulaznica na ovoj utakmici i ako se aBd plasiramo dalje, ne moramo Kvesu prodati za sitne pare pa ako treba neka onda ide kao slobodan igrač.
3. TV prenos ne bi smio biti za BiH, samo vani. A oni koji bi zbog toga bili eventualno "pogođeni" neka im na prvom mjestu prije svega bude zarada kluba.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA.
Upravo tako. Staviti standardne cijene 5, 8, 10 (ili eventualno 12) i svi sretni i zadovoljni.Elegant je napisao/la:Staviti jug 5, istok 8, zapad 10 da se stadion napunii omoguciti prenos, ne zive svi u Sarajevu i ovi koji zive mozda ne mogu na utakmicu iz nekog razloga.
Skakati samim sebi u stomak radi zarade umjesto radi dobre popracenosti je ne potrebno, napraviti stimung nas stadionu pjesmom "mi smo Zeljini, Zeljo je nas" dace vjetar u leđa momcima.
A mogu da postupe kao pitari i stave vise cjene pa neka se pitaju sto je posjeta manja.
30.06 Belgijafedeltafrotta je napisao/la:ako prodjemo hune gdje se prva igra sa standardom ?
U Belgiji.fedeltafrotta je napisao/la:ako prodjemo hune gdje se prva igra sa standardom ?
tplink je napisao/la:Da se i ja osvrnem na karte malo. Mislim da su relane cijene (kao što je već neko napisao) Jug 5 KM Istok 8 KM Zapad 10-12 KM! Nešto pokušavati i raditi s članskim mislim da ne bi bilo OK jer se tek od prije par dana počele prodavati. A i treba uzeti u obzir da je Bajram, da se raja istrošila, da se treba i na godišnji otići itd..