FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Iker C
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Iker C » 29 apr 2010, 19:09

Uredu da se navijačima Sarajeva zabrani ulazak na stadion ali zašto nama? , da li smo mi imali neke vezes a tim incidentima? Stvarno nema logike da mi ispaštamo zbog grešaka drugih.
FEDERER= KLOC

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 apr 2010, 19:10

TM87_Maniacs je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Ako se derbi igra pred praznim tribinama, neka nam barem prenos na TV-u srede.
kakav TV.. svi pred station :arrow: 8-)
hahaha...mislis da to murija nece rascistiti...u tome ce biti expresno brzi, vjeruj mi...nego ubaciti nekoga unutra, i cekati da javi :) ili jos gore, da slusamo na radiju dok se Nikola bude javljao sa Koseva :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 apr 2010, 19:12

Iker C je napisao/la:Uredu da se navijačima Sarajeva zabrani ulazak na stadion ali zašto nama? , da li smo mi imali neke vezes a tim incidentima? Stvarno nema logike da mi ispaštamo zbog grešaka drugih.
Ti si stvarno smijesan...gdje je to dopusteno gostujucim navijacima, a domacim zabranjeno...idi umij se, pa napisi koju pametnu...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 apr 2010, 19:14

Gigant je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Uredu da se navijačima Sarajeva zabrani ulazak na stadion ali zašto nama? , da li smo mi imali neke vezes a tim incidentima? Stvarno nema logike da mi ispaštamo zbog grešaka drugih.
Ti si stvarno smijesan...gdje je to dopusteno gostujucim navijacima, a domacim zabranjeno...idi umij se, pa napisi koju pametnu...
A ma znam da to nigdje nije dopušteno, ali je to pravilo stvano glupo. A ti nemoj odmah da vrijeđaš. :evil:
FEDERER= KLOC

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 29 apr 2010, 19:14

:( :( :( :( :( :( :(
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 apr 2010, 19:19

Iker C je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
A ma znam da to nigdje nije dopušteno, ali je to pravilo stvano glupo. A ti nemoj odmah da vrijeđaš. :evil:
Sorry ako si se nasao uvrijedjenim, ali malo ti je pitanje bilo bezze ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 apr 2010, 19:19

Ma meni i nije toliko žao što neće biti publike (žao mi što neću gledat tekmu jbg), ali bolje da se sva ova s.ranja malo smire, jer bi vjerovatno opet izbio belaj kad ih opalimo usred Hadisona, a masu od 20.000 - 25.000 tito ne može iskontrolisati.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 apr 2010, 19:22

tanzla je napisao/la:Ma meni i nije toliko žao što neće biti publike (žao mi što neću gledat tekmu jbg), ali bolje da se sva ova s.ranja malo smire, jer bi vjerovatno opet izbio belaj kad ih opalimo usred Hadisona, a masu od 20.000 - 25.000 tito ne može iskontrolisati.
Ili druga situacija, mi vas puknemo, i zeznemo u borbi za titulu ;) svejedno, kako god okrenes, belaj :)

TM87_Maniacs
Kontakt:

Post Postao/la TM87_Maniacs » 29 apr 2010, 19:23

Gigant je napisao/la:
TM87_Maniacs je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Ako se derbi igra pred praznim tribinama, neka nam barem prenos na TV-u srede.
kakav TV.. svi pred station :arrow: 8-)
hahaha...mislis da to murija nece rascistiti...u tome ce biti expresno brzi, vjeruj mi...nego ubaciti nekoga unutra, i cekati da javi :) ili jos gore, da slusamo na radiju dok se Nikola bude javljao sa Koseva :)
ma nadlijetat cemo mi zracnim jedinicama, kaskaderima, svim i svacim.. samo da se gleda...bar 5 minuta :mrgreen:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!... THE MANIACS - 1987

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 apr 2010, 19:24

Gigant je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ma meni i nije toliko žao što neće biti publike (žao mi što neću gledat tekmu jbg), ali bolje da se sva ova s.ranja malo smire, jer bi vjerovatno opet izbio belaj kad ih opalimo usred Hadisona, a masu od 20.000 - 25.000 tito ne može iskontrolisati.
Ili druga situacija, mi vas puknemo, i zeznemo u borbi za titulu ;) svejedno, kako god okrenes, belaj :)
Ta druga situacija mi se čini manje vjerovatnom od ove prve.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 19:27

Gigant je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ovo je sve radi Borca.Borcu se stima i on ce biti prvak.Kakve 3 tekme.Sto ih nisu novcano kaznili vise a recimo sa 1 tekmom kaznit sa praznim stadionom.
Pa dosta se vama stimalo
Ne navija on za koridase! Fulio si...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 apr 2010, 19:33

Valjda ce oni iz uprave sarajeva dati prenos sad kad im navijaci nece doci treba uzet neke loveo d te utakmice valjda ce neka TV kuca dati neku lovu za ovu utakmicu, pored svega sto ce ta tekma biti gledana samim tim i ta TV kuca bi imal koristi i urapva FKS i navijaci, aBd do derbija ce se to srediti
Mes Que Un Club

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 apr 2010, 19:36

Tražiće se opasna lova za prenos utakmice, u to sam uvjeren. Možda jedino Švrakić da pljune lovu ili onaj brko Ćaleta sa OBN-a, BHT i FTV nemaju za kifle, a sumnjam da bi i TVSA mogla platit neku veliku cifru.
Daj bože.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 apr 2010, 19:37

Sto se prije pomorite da necete gledati derbi lakse ce vam biti. Ako se nesto neocekivano desi i neko obezbjedi prijenos to ce biti ekstra stvar a ako ne bude nista vec ste se ranije pomirili sa tim.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Urban

Post Postao/la Urban » 29 apr 2010, 19:40

Stole iz Bora je napisao/la:Sto se prije pomorite da necete gledati derbi lakse ce vam biti. Ako se nesto neocekivano desi i neko obezbjedi prijenos to ce biti ekstra stvar a ako ne bude nista vec ste se ranije pomirili sa tim.

Iskreno ja sam se vec pomirio sa tim prenosom da nema, jer ce traziti ludjacku cifru i od te ljubaiv nema nista nego hvataj se radio prijemnika i to je to jbgaaa.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 apr 2010, 19:41

Ovo je i smiješno i žalosno oko derbija...pa kakav um može smisliti zabranu najveceg državnog derbija ili odrediti da se igra pred praznim tribinama :oops: :o :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 19:44

Bolje skontaj kakav um to uradi svom klubu ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 apr 2010, 19:52

I sta kazes Sejo, malo je falilo .. :D
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 apr 2010, 19:55

Seyo_TM je napisao/la:Bolje skontaj kakav um to uradi svom klubu ;)
Ma ne zanimaju me oni...ne bih da popijem opet ban zbog komentara o njima...oni imaju svoju furku i boli me briga.
Vec što se to nama zabranjuje i namece neka volja ko mi "ni luk jeli ni luk mirisali" :shock:
Hoce da gledam i bodrim svoj klub :!: :!: i ništa više.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 apr 2010, 20:03

Ovo je katastrofa. Ne mogu da vjerujem kakve smiješne kazne izriču pojedinima, a drugima drakonske. JADNO
Pa zar je moguće da je Velež kažnjen sa 4.000, a Zrinski sa 3.000. Halo ba, koje ovdje lud, čuj 3.000 prekid od 1h, napad na igrače, slaba organizacija i 3.000. A Veležu 4 hiljade zbog slabe organizacije.
Gdje su sad mediji. Napadali su Želju sa svih strana svim mogućim sredstvima i dobio je drakonsku kaznu u odnosu na ove, koje su presmiješne. Stvarno ne mogu da vjerujem kako se kažnjava. :o
I Sarajevo je dobilo preoštru kaznu. Gdje je sad Damjanović i hoće li možda spomenuti navijače Borca koji svako drugo kolo ulijeću, a za svako treće ulijetanje dobiju kaznu. Je li se to Travnik možda zaboravio :roll:
I onda će ponovo biti ugroženi, a komletno suđenje je u njihovim rukama, tj. ugroženih iz RS-a.

Pa hoće li iko stati na našu stranu, hoće li iko braniti naše interese, dokle ćemo šutjeti. A budite ubijeđeni da će se veliko sr*nje napraviti oko završetka prvenstva. Zakinut će nas(Želju) maximalno i nemojte onda kukati, ovakvi mutavi smo to i zaslužili.
Pušina jest da si kitar, al vraćaj se što brzo i pošamaraj to tamo, dosta je više vođenja fudbala iz razno raznih selendri.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91, TheTruth34 i 31 gost.