FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
OK, znamo ime eventualnog protivnika u narednom pretkolu, i mislim da ne trebamo puno se zamarati ovom činjenicom, hajmo mi vidjeti kako sačuvati prednost iz Pešte i kako dokrajčiti protivnika... Ranjeni lav je najopasniji, tako da treba očekivati veliku ofanzivu Ferenca na Koševu. Na Odi je da odabere i uigra taktiku za tu priliku, i mislim da će nas on ponovo prijatno iznenaditi taktikom na koju Ferenc neće imati odgovor.
O standardu nakon četvrtka...
O standardu nakon četvrtka...
- plavanacija
- Kontakt:
Competition: Premijer Liga Bosnia-Herzegovina
Squad size: 28
Average age: 23,1
Foreign players: 6 21,4 %
Current A national players: 1
Nat. championship titles: 6 latest 12/13
Nat. cup victories: 5 latest 11/12
Stadium: Grbavica 12.056 Seats
Current transfer record: +-0
ø Market value: 131 Th. £
Competition: Jupiler Pro League Belgium
Squad size: 33
Foreign players: 18 54,5 %
Current A national players: 7
Nat. championship titles: 10 latest 08/09
Nat. cup victories: 6 latest 10/11
Stadium: Maurice Dufrasne Stadion 29.173 Seats
Current transfer record: +910 Th. £
ø Market value: 910 Th. £
interesantno da nam je prosjek godina isti.
evo usporedbe, brojevi sve govore, ali nema predaje, prvo ferencvaros pa standard
Squad size: 28
Foreign players: 6 21,4 %
Current A national players: 1
Nat. championship titles: 6 latest 12/13
Nat. cup victories: 5 latest 11/12
Stadium: Grbavica 12.056 Seats
Current transfer record: +-0
ø Market value: 131 Th. £
Competition: Jupiler Pro League Belgium
Squad size: 33
Foreign players: 18 54,5 %
Current A national players: 7
Nat. championship titles: 10 latest 08/09
Nat. cup victories: 6 latest 10/11
Stadium: Maurice Dufrasne Stadion 29.173 Seats
Current transfer record: +910 Th. £
ø Market value: 910 Th. £
interesantno da nam je prosjek godina isti.
evo usporedbe, brojevi sve govore, ali nema predaje, prvo ferencvaros pa standard

Zadnja izmjena: plavanacija, dana/u 17 jul 2015, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Kaze meni kao sta dijete zna, a sam se popisa po sebi. Al cuj prenosi se koef u PlayOff, e moj Aldine, smiju ti se ljudiBlueFamily je napisao/la:Jel ovo Aldin pozitivan?Šta je reći?samogrbavica je napisao/la:
Ma dijete sta on zna. Kad smo ovako igrali s Ferencom a niko se nije nadao, mozemo s ovin igrati.sz21 je napisao/la: kako se ne prenosi ?

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Bravo momci za sinoc, hajmo zavrsiti posao. Standard je prejak, ali iznenadjivali smo i jace.
Murillo=JJ
Prvo završiti Mađare braćo, pa onda o Standardu..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Prema transfermarketu Standard ima 11 igraca koji vrijede preko 1 000 000 eura,a cetvoricu igraca preko 2 000 000 eura.Ekipa koja ima glavu i rep.Ekipa koja ce sigurno dogurat do grupne faze i ove godine.Ne bi nam se pisalo dobro,u svakom slucaju lijepo gostovanje,dobili bi dosta bodova,samo da je Ferenc proci.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Ljudi gledajte to na drugi nacin.Ako Ferenca prodjemo imacemo priliku da gledamo zelju jos dvije utakmice protiv prave evropske ekipe,pa sta bude bude.Ukoliko izbacimo madjare sta god da se desi protiv belgijanaca bice to odlicno ljeto za zelju 

pa jaSTEF je napisao/la:Ljudi gledajte to na drugi nacin.Ako Ferenca prodjemo imacemo priliku da gledamo zelju jos dvije utakmice protiv prave evropske ekipe,pa sta bude bude.Ukoliko izbacimo madjare sta god da se desi protiv belgijanaca bice to odlicno ljeto za zelju

ako nista fine ce nam pare leci
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Tako je prvo madare proci a sa ovima kako bude.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nije to ni tacno tolko, sjecam se da je onom Mpoku pisao vako 1.5mil a otiso u Kaljari ja mislim za 6 7BlueFamily je napisao/la:Prema transfermarketu Standard ima 11 igraca koji vrijede preko 1 000 000 eura,a cetvoricu igraca preko 2 000 000 eura.Ekipa koja ima glavu i rep.Ekipa koja ce sigurno dogurat do grupne faze i ove godine.Ne bi nam se pisalo dobro,u svakom slucaju lijepo gostovanje,dobili bi dosta bodova,samo da je Ferenc proci.

=\_1921_/=
I mi imamo 11 ratnika koji će ostaviti srce na terenu **** vas više pare
- imekorisnicko
- Kontakt:
ništa spec s obzirom da smo ispali od makedonaca, u cijeloj priči pravi je sex samo ako se pogleda ko je zabio golove u ovih 7 utakmicaakisarajevo92 je napisao/la:Razmisljam sinoc, mi u zadnje 2 sezone u Eorupi smo odigrali 7 utakmica, od toga u 6 nismo primili gol, bez poraza.
Zeljo - Lovcen 0:0
Lovcen - Zeljo 0:1
Metalurg - Zeljo 0:0
Zeljo - Metalurg 2:2
Balzan - Zeljo 0:2
Zeljo - Balzan 1:0
Ferencvaros - Zeljo 0:1

Moglo je bolje ali i gore. Zadovoljan sam činjenicom da bi napokon
mogli igrati protiv nekog kluba koji nije sa ovih područja, istočne Evrope ili
Balkana. Naši bi vjerojatno imali tamo veliku podršku i napokon to bi nakon dugo vremena ma kako vi mislili bila jedna velika Evropska utakmica.
Nekoliko naših igrača bi bilo u izlogu, jer tu je blizu Holandija, Njemačka tako da bi i sa te strane mogli profitirati. Vrijeme je da se maknemo više od Turske i njihovih filijala u BiH. Ja prezadovoljan, šansa postoji, ipak se dvije tekme igraju, valjda je došlo vrijeme da i nas fortuna pomazi.

Balkana. Naši bi vjerojatno imali tamo veliku podršku i napokon to bi nakon dugo vremena ma kako vi mislili bila jedna velika Evropska utakmica.
Nekoliko naših igrača bi bilo u izlogu, jer tu je blizu Holandija, Njemačka tako da bi i sa te strane mogli profitirati. Vrijeme je da se maknemo više od Turske i njihovih filijala u BiH. Ja prezadovoljan, šansa postoji, ipak se dvije tekme igraju, valjda je došlo vrijeme da i nas fortuna pomazi.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Ljudi idemo polako stopama Rijeke od prosle sezone
Oni izbacili Ferencvaros pa onda u grupnoj fazi imali Standard. Bice tesko u cetvrtak, ali vjerujem u ove mome i Odu. Najdraza generacija meni sto se tice naseg kluba.
Nasa europska bajka se nastavljaa...

Nasa europska bajka se nastavljaa...

-
- Kontakt:
Red bi bio više da nas fortuna "pomazi".Dolina je napisao/la:Moglo je bolje ali i gore. Zadovoljan sam činjenicom da bi napokonmogli igrati protiv nekog kluba koji nije sa ovih područja, istočne Evrope ili
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- bistrikboy
- Kontakt:
Nismo bez sansi.Ali prvo revans preziviti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
1:37:00 Naruži Baho zelene što u nevakat igraju petomElegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zoran Kokot1:35:41

e čuj neatraktivan protivnik, k'o mi navikli igrati sa italijanskim i engleskim klubovima svake godine. mislim jeste spram ovih, ali za nas generalno...
valja prvo proći mađare. još smo mi poprilično daleko od toga. a ako prođemo, nema nam čega biti žao šta god bude protiv ovih.
valja prvo proći mađare. još smo mi poprilično daleko od toga. a ako prođemo, nema nam čega biti žao šta god bude protiv ovih.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin, MrkiMedo, Paromlinac, TefalTava i 51 gost.