FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BSMO Pitari moji!
Dok god postoji nada ja vjerujem, mozda sta izmrljavimo tamo, ovako smo svi grohnuli i pred revanas sa Atromitosom. Jeste Lech puno jaci od njih, ali i mi smo jaci nego tad. Hajde Dzeno opet 1-3 da ti kip napravim u sobi.
Dok god postoji nada ja vjerujem, mozda sta izmrljavimo tamo, ovako smo svi grohnuli i pred revanas sa Atromitosom. Jeste Lech puno jaci od njih, ali i mi smo jaci nego tad. Hajde Dzeno opet 1-3 da ti kip napravim u sobi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koliko mozemo gore u Poljskoj zavisi od Džene i taktike ta koju se odluči. Ako ostane pri istoj bojim se da ne trebamo se nicemu nadat.
Ja bih volio ovako nesta vidjeti
..............ostrakovic..............
Hebib.....stepanov..barba...puzi.
.rustemovic...cimirot...radovac..
...............alispahic...............
........duljevic.....benko...........
Naravno da ovo sto ja pisem nece se desiti, i brlo vjerovatno da tvrdoglavi dzeno nece nista mjenjati ali Eto napisah pa sta bude...
Ja bih volio ovako nesta vidjeti
..............ostrakovic..............
Hebib.....stepanov..barba...puzi.
.rustemovic...cimirot...radovac..
...............alispahic...............
........duljevic.....benko...........
Naravno da ovo sto ja pisem nece se desiti, i brlo vjerovatno da tvrdoglavi dzeno nece nista mjenjati ali Eto napisah pa sta bude...
E ybt pruzila mi se sansa da gledam Sarajevo u Baselu alii... 
Bajram Serif Mubarek Olsun i pozdrav iz suncanog Basela.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- LuisGarcia
- Kontakt:
1-3 braco za nas u Poljskoj,vjerujte kad vam vas Luis Garcia kaze. Onda ispadamo od Basela zahvaljujuci nepostojecem penalu kojeg dosudjuje Milorad Mazic,pa poslije toga u play off i preko BvB u grupnu fazu.
Volim te Sarajvooooooo !!!!
Volim te Sarajvooooooo !!!!
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy
Jbg i ja bi bio na utakmici tamo al šta ćemo sad, ove godine imamo sreće u ždrijebu i gotovoKaunas je napisao/la:E ybt pruzila mi se sansa da gledam Sarajevo u Baselu alii...

Braco ne znam jesam li jedini bolesnik koji i dalje vjeruje u pozitivan rezultat? Ima li nas jos? Imam taj osjecaj kao pred Grcku i utakmicu protiv Atromitosa. Ubjedzen sam da u slucaju ranog pogotka moze biti svasta.
Bice jako jako tesko, ali ja i dalje vjerujem. Sta cu kad sam bolestan . Navucen na tebe !
Bice jako jako tesko, ali ja i dalje vjerujem. Sta cu kad sam bolestan . Navucen na tebe !
Nisi, ima nas jos.Alpasinac je napisao/la:Braco ne znam jesam li jedini bolesnik koji i dalje vjeruje u pozitivan rezultat? Ima li nas jos? Imam taj osjecaj kao pred Grcku i utakmicu protiv Atromitosa. Ubjedzen sam da u slucaju ranog pogotka moze biti svasta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zasto bezveze i bez ikakve potrebe na mubarek dan i na nasoja temi vrijedas drugi sarajevski klub. Ne volim ih ni ja,ali daj imaj bar malo korektnosti i kulture!!!LuisGarcia je napisao/la:Hordasi i pitari BŠMO,da nam ovaj praznik bude bericetan i da akoBogda 3-1 uzmemo Lecha.
U radosti i u veselju seremo se mi na zelju
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN - svim pitarima i hordasima.
Šta sve čovjek na temi neće pročitati. Usput zašto postavljate ove sastave, ne kontam, biće onako kako Dženo odredi, neće valjda čitati forum pa da vidi mišljenja.
I zašto toliko mrzite Želju, isti narod, komšije, čak i unutar jedne porodice ima članova koji navijaju za Želju i Sarajevo.
Valjda neće neko pogrešno protumačiti, navijam za Sarajevo i uvijek će tako biti.
I zašto toliko mrzite Želju, isti narod, komšije, čak i unutar jedne porodice ima članova koji navijaju za Želju i Sarajevo.
Valjda neće neko pogrešno protumačiti, navijam za Sarajevo i uvijek će tako biti.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
ne gledaj to tako, mi smo tako gledali tri godine pa svo sve tri popusili a onda kada smo se nadali u zrijebu da konacno budemo nosiocio, fasujemo Macabi koji je bio nenosilac.hifans je napisao/la:Jbg i ja bi bio na utakmici tamo al šta ćemo sad, ove godine imamo sreće u ždrijebu i gotovoKaunas je napisao/la:E ybt pruzila mi se sansa da gledam Sarajevo u Baselu alii...
Tako, jednostavno to je nivo za koje ce trebati godine i ulaganja.
Ovi sada igraci Vam mogu donjeti maksimalno play-off EL. To je krajni vrhunac. Za nesto vise, trebate igrace kao Dinamo..
@gonzales - zato sto ih je vecina tek doselila u Sarajevo..
Gledaj sad ovog borca za ljudska prava i velikog moraliste. Ne volim ih niti cu ih ikada voljeti. Ne moze me niko ubjediti suprotno. Ma "nosi te" se..gonzales je napisao/la:Šta sve čovjek na temi neće pročitati. Usput zašto postavljate ove sastave, ne kontam, biće onako kako Dženo odredi, neće valjda čitati forum pa da vidi mišljenja.
A covjece ovo je forum. Normalno je da diskutujemo i razmjenjujemo misljenja. Cuj zasto postavljamo ..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dzole pa ne pricamo o nastanku zelje..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ibraković: Učinit ćemo sve da Basel dovedemo u Sarajevo
Ne znam samo na koji način Ibrače
Ne znam samo na koji način Ibrače

SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje je to izjavio?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Benko mora iskoristiti sansu koju dobije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
To je rivalstvo, draž gradskih derbija... a da mrzim komšiju koji navija za Želju to ne, nit hoću nit mogu.Alpasinac je napisao/la:Gledaj sad ovog borca za ljudska prava i velikog moraliste. Ne volim ih niti cu ih ikada voljeti. Ne moze me niko ubjediti suprotno. Ma "nosi te" se..gonzales je napisao/la:Šta sve čovjek na temi neće pročitati. Usput zašto postavljate ove sastave, ne kontam, biće onako kako Dženo odredi, neće valjda čitati forum pa da vidi mišljenja.
A covjece ovo je forum. Normalno je da diskutujemo i razmjenjujemo misljenja. Cuj zasto postavljamo ..
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Trenutno korisnika/ca: adoado, bordobijeli, Lecler, OzmoodPinglewood, Sazg i 48 gostiju.