FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johnnyHZ » 29 apr 2010, 12:31

drajkula_zlo je napisao/la:ja mislim da ce ovako biti ... sarajevo ce na kraju dobiti 3 boda i izaci u Evropu ...i onda sljdece godina ABD sa novom upravom krenuti ispocetka...ove godine je bilo previse namjestanja ali sta se moze...Brkovicu i ostalim se ne moze stati u kraj...sada su smjenjeni...i mislim da ce Sarajevo kao sto je i trebalo ov godine po novu TITULU :D!
dabogda nikad mi evrope ne vidjeli :) pa da uprava ova sadasnja nemala zbbog cega ostati u klubu,oni ako se dokopaju evrope.....hem pare od uefe,tv prava,itd.....ako neodemo,prazan stadion,8 igraca odlazi BESPLATNO,DZABA,kazne NS-a itd....
**** jednu sezonu bez evrope....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 apr 2010, 15:51

johnnyHZ je napisao/la:
drajkula_zlo je napisao/la:ja mislim da ce ovako biti ... sarajevo ce na kraju dobiti 3 boda i izaci u Evropu ...i onda sljdece godina ABD sa novom upravom krenuti ispocetka...ove godine je bilo previse namjestanja ali sta se moze...Brkovicu i ostalim se ne moze stati u kraj...sada su smjenjeni...i mislim da ce Sarajevo kao sto je i trebalo ov godine po novu TITULU :D!
dabogda nikad mi evrope ne vidjeli :) pa da uprava ova sadasnja nemala zbbog cega ostati u klubu,oni ako se dokopaju evrope.....hem pare od uefe,tv prava,itd.....ako neodemo,prazan stadion,8 igraca odlazi BESPLATNO,DZABA,kazne NS-a itd....
**** jednu sezonu bez evrope....
Slažem se s tobom upotpunosti, mada opet na kraju glupo je nevidjeti naše Sarajevo u Europi, vjerujem da će se mnogi složiti , da Sarajevo pravi najbolje rezultate posljednih godina od svih naših klubova koji se plasiraju u Europi ! Al vidjet ćemo, vjerujem da će biti ogromni pritisci sa svih strana na ovu sadašnju upravu, i daj Bože da napokon odlepršaju !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 29 apr 2010, 16:06

FCS je napisao/la:Ove disiplinske komisije su kakrdija, ali pravi povod za smjenu nije to što navodi Dominković već zato što su Široki i Zrinjski izgubili mogućnost manipulacije koju su imali do sada. Kao u prvom kolu kupa Dominković smatra da trebaju igrati ekipe iz Premier lige BiH. Razlog? Kada treba neku ekipu eliminisati iz šansi za kup, u prvom kolu dobiju premierligaša u gostima (u tom stadiju natjecanja nema revanš utakmice), a zna se šta znači prednost domaćeg terena. DOMINKOVIĆ POŠTENJAČINA U BORBI ZA REGULARNOST LIGE
Hoće li vam čitav život ova dva kluba biti izgovor??? :D :D :D Uvijek možete polupati stadion ako vam ne bude po volji!
A to što se tiče kupa i treba tako. Što bi premijerligaši trebali imati prednost. Mogućnost da Sarajevo bude domaćin je 50-50. Uostalom, na izvlačenju su uvijek predstavnici svih klubova pa tako i Sarajeva i ako ima štela onda su i vaši u najmanju ruku jednako odgovorni,a ovo su zapravo i promijenili kad je ispalo nekoliko ovih kvazi-velikana od niželigaša.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 29 apr 2010, 16:10

Dajte imena i prezime ljudi članova svih komisija, pa ćemo vidjeti ko ima jače ljude u savezu! Ovo je smješno kako se Sarajevu nateže, al eto takva nam je čitava država...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 29 apr 2010, 16:12

Marin je napisao/la:
FCS je napisao/la:Ove disiplinske komisije su kakrdija, ali pravi povod za smjenu nije to što navodi Dominković već zato što su Široki i Zrinjski izgubili mogućnost manipulacije koju su imali do sada. Kao u prvom kolu kupa Dominković smatra da trebaju igrati ekipe iz Premier lige BiH. Razlog? Kada treba neku ekipu eliminisati iz šansi za kup, u prvom kolu dobiju premierligaša u gostima (u tom stadiju natjecanja nema revanš utakmice), a zna se šta znači prednost domaćeg terena. DOMINKOVIĆ POŠTENJAČINA U BORBI ZA REGULARNOST LIGE
Hoće li vam čitav život ova dva kluba biti izgovor??? :D :D :D Uvijek možete polupati stadion ako vam ne bude po volji!
A to što se tiče kupa i treba tako. Što bi premijerligaši trebali imati prednost. Mogućnost da Sarajevo bude domaćin je 50-50. Uostalom, na izvlačenju su uvijek predstavnici svih klubova pa tako i Sarajeva i ako ima štela onda su i vaši u najmanju ruku jednako odgovorni,a ovo su zapravo i promijenili kad je ispalo nekoliko ovih kvazi-velikana od niželigaša.
DUDLAJANGE cao

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 29 apr 2010, 16:20

Zapamtite sljedeće. Sarajevu novčana kazna plus dvije utakmice bez gledatelja. Zatim se oni žale na tu odluku, a Apelaciona komisija umanji kaznu za jednu utakmicu pa se derbi između Sarajeva i Željezničara igra s gledateljima. Spreman sam se okladiti da će kazna biti ovaka.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

alibi

Post Postao/la alibi » 29 apr 2010, 16:25

Ma j..o derbi bez navijaca pa makar ga morali odigrati i na sugavici.......

fillay
Kontakt:

Post Postao/la fillay » 29 apr 2010, 16:36

Hi
Sorry to hijack this thread. I'm going to Sarajevo on saturday to hopefully write an article for a swedish football magazine (http://www.offside.org) on FK Sarajevo fans. And I was wondering if someone here want to meet up with me in Sarajevo and talk about the club, the fans and more. If so send me a message :D.

Urban

Post Postao/la Urban » 29 apr 2010, 16:39

alibi je napisao/la:Ma j..o derbi bez navijaca pa makar ga morali odigrati i na sugavici.......

Ako bude zabrana takvog tipa, stadion na kome treba da se igra utakmica mora bit minimalno udaljen 30 km od stadiona koseva tako da nema od nista od Grbavice ja licno bio bi protiv odigravanja derbija na Grbavici :!:
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 29 apr 2010, 16:40

HŠKZ-svetinja je napisao/la:Zapamtite sljedeće. Sarajevu novčana kazna plus dvije utakmice bez gledatelja. Zatim se oni žale na tu odluku, a Apelaciona komisija umanji kaznu za jednu utakmicu pa se derbi između Sarajeva i Željezničara igra s gledateljima. Spreman sam se okladiti da će kazna biti ovaka.
Ako Bog da ovako ce biti ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 29 apr 2010, 16:46

TheManiacs je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:Zapamtite sljedeće. Sarajevu novčana kazna plus dvije utakmice bez gledatelja. Zatim se oni žale na tu odluku, a Apelaciona komisija umanji kaznu za jednu utakmicu pa se derbi između Sarajeva i Željezničara igra s gledateljima. Spreman sam se okladiti da će kazna biti ovaka.
Ako Bog da ovako ce biti ;)

Pa Svetinja bote sta si mislio zna se kosu najveci BH klubovi a ujedno i najbolji ;) ;)

Pozdrav za navijace Sarajeva od navijaca Zelje ;) ;) ;)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 apr 2010, 18:25

Jesta ovo 3 tekme bez navijaca.**** te Italija pa nece valjda derbi bit bez publike.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 apr 2010, 18:25

E nece biti ni jedno ni drugo...kazna je 3 utakmice, nit ce biti kakve zalbe, nit ce biti derbija pred navijacima...ne znam samo na sta ce to liciti :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 apr 2010, 18:27

Gigant je napisao/la:E nece biti ni jedno ni drugo...kazna je 3 utakmice, nit ce biti kakve zalbe, nit ce biti derbija pred navijacima...ne znam samo na sta ce to liciti :)
uglavnom nece liciti na derby.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 29 apr 2010, 18:28

Steta radi derbija, ali ova kazna od 3000 KM je smjesna, Zelju su kaznili sa 10 000 radi jednog debila koji je usao na teren, a vama je masa usla na teren i jos demolirali stadion.
× Plava krv ispod koze ×

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 apr 2010, 18:33

MaliMemo je napisao/la:Steta radi derbija, ali ova kazna od 3000 KM je smjesna, Zelju su kaznili sa 10 000 radi jednog debila koji je usao na teren, a vama je masa usla na teren i jos demolirali stadion.
Ma ta novcana kazna je samo simbolicna, puno veca steta je neigranje 3 utakmice...skontaj tu je Sarajevu gubitak nekih 200000 KM...minimum...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 apr 2010, 18:37

Gigant je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Steta radi derbija, ali ova kazna od 3000 KM je smjesna, Zelju su kaznili sa 10 000 radi jednog debila koji je usao na teren, a vama je masa usla na teren i jos demolirali stadion.
Ma ta novcana kazna je samo simbolicna, puno veca steta je neigranje 3 utakmice...skontaj tu je Sarajevu gubitak nekih 200000 KM...minimum...
Hajd obijasni ovih 200 000KM evo ti sta hoces...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 29 apr 2010, 18:38

Zato ce Sarajevo izgubiti barem 30.000KM na ulaznicama
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 apr 2010, 18:41

mak_033 je napisao/la:
Zato ce Sarajevo izgubiti barem 30.000KM na ulaznicama
od ulaznica gube i da nema kazne
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 apr 2010, 18:42

pile87 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
Hajd obijasni ovih 200 000KM evo ti sta hoces...
Hoces da ti objasnim...evo skontaj da se igra derby, bilo bi nekih 20 000 ljudi sigurno...uzmimo u prosjeku da su karte 5 KM (sto je naravno puno vise od toga, istok je 7, zapad 15, jug 10, ali uzecemo da je 5) to ti je 100 000...uzmi da protiv zrinskog i borca bude ukupno ljudi kao na derbiju, eto ti cifre od 200 000...a kazem da smo uzeli minimum, znaci cifra je puno veca...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, keli, NazorUso i 47 gostiju.