FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 17 jul 2015, 08:31

Hvala Zodijace,Bajrambarecula za crveno crnu bracu :salut:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 17 jul 2015, 08:53

Bajram Serif Mubarek Olsun crveno crni najdrazi navijaci :D

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 17 jul 2015, 09:20

Bajrambarećula, sve najbolje vam želim povodom bajramskih blagdana.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jul 2015, 09:57

Bajram Serif Mubarek Olsun svim navijacima FK Sloboda !

Abd da ove sezone gledamo Slobodu u vrhu bh fudbala.. SAMO JAKO ! :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 jul 2015, 09:58

Ja bih da se nadovezem malo u vezi rasprave za posjetu i velicinu stadionu.
Mozda smo mi navikli gledati u manjim okvirima neke stvari u nedostatku ljudi sa vizijom kao sto je Husic. Usudio bih se reci da nas mjesecno iznenadi i dize na jedan veci nivo.
Mi trenutno za primjer uzimamo oni 9000 protiv Jedinstva ali smecemo sa uma da u planu Husica od Slobode planira napraviti BH Brand a to podrazumjeva sirenje trzista van grada Tuzle sto sa sobom donosi nove navijace, simpatizere sljedbenike.

To se nece desiti preko noci, za godinu dvije. To dolazi uspjesima kako kroz domace takmicenje tako i u evro nastupima, izbacivanjem novih reprezentativaca. Taj limit nas od 8000-9000 hiljada ce biti smjesan za par godina naravno nece to biti redovna posjeta al nece biti nesto vise za cudjenja. Mi dobro znamo kako se kod nas ljudi preko noci nafuraju a jedan grad od 150.000 sa potencijalnim simaptizerima sa strane i dodatnih 50.000 ucinit ce stadion od 12.000 mizernim.
Takodjer, plan je biti bazni kamp reprezentacije do 21 godine.
Sve ovo pisem gledajuci jedan dugorocan plan i program Husica, a prateci dosadasnje dvije godine njegovog rada to je vise nego vjerovatno da ce ostvariti.
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave.
samo Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 jul 2015, 10:07

adnan27 je napisao/la:danas pricam sa jednim covjekom iz opstine blizak klubu i kaze stadion se 95 posto nastavlja izmjenjen projekt dvije tribine ce biti kao u gradaccu malo vece po svil uefa standardima natkrivene i spoit ce se sa sjeverom bice ko na projektu samo smanjen i to sve ce kostati oko 6 7 miliona i stadion ce se povjeriti azmiru da nadje investitora azmiru treba kip podici :njanjanja:

Je li to počela pred- izborna kampanja? Đe nađe ovih 95% ? Dovršite zahode na "Sjeveru" i porušite pa napravite zahode na "Zapadu".Napravite ženski zahod na" Zapadu".Kako vas više nije stid "prodavat maglu"?
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 jul 2015, 10:12

adnan27 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:bit ce dvije tribine iste ko na kamberovic polju samo spojene sa sjeverom
Sigurno ce biti najljepsi i najmoderniji stadion u BiH.
pa na to azmir ide jer zna ako hocemo evropsku slobodu moramo imati stadion evropski . ljudi ovom AZMIRU treba kip sagraditi jer ovakvog covjeka nema na daleko koje on projekte ima u glavi hehe ovo je do sad bila pred igra

Da bi Presdjednik Husić ili bilo ko drugi mogao ulagati novac u stadion "Tušanj", Grad Tuzla mora "Tušanj" dodijeliti FK Sloboda Tuzla.
Ja volim FK Tuzla City

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jul 2015, 10:19

sloboda72 je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:
Skver je napisao/la: Sigurno ce biti najljepsi i najmoderniji stadion u BiH.
pa na to azmir ide jer zna ako hocemo evropsku slobodu moramo imati stadion evropski . ljudi ovom AZMIRU treba kip sagraditi jer ovakvog covjeka nema na daleko koje on projekte ima u glavi hehe ovo je do sad bila pred igra

Da bi Presdjednik Husić ili bilo ko drugi mogao ulagati novac u stadion "Tušanj", Grad Tuzla mora "Tušanj" dodijeliti FK Sloboda Tuzla.
Nje to najsretnija odluka, po meni je ovako najbolje, il da se neka koncesija izganja, bolje je Tusnju da ovako bude "u vlasnistvu grada" da grad pokriva troskove
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 17 jul 2015, 10:35

sta ste navalili na stadion? i ovi otprije postovi sto da se gradi stadion?..kad i ove dvije tribine nemogu da se napune? nidje veze, stadion se mora napraviti do kraja i to ce biti kad tad! opstina sad nema keš-...ali ce morati naci nacin da izgradi bar istocnu tribinu, a gledalaca ce biti na tusnju kad sloboda bude dobro igrala u kontinuitetu a ove sezone bi trebala konacno da bude medju 5 ekipa
zasad bi opstina trebala bar wc na zapadu i sjeveru da dovede u red, na sjeveru ga i nema..sto je uzas! i jos neke stvari da usminka na stadionu ali..bice valjda

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 17 jul 2015, 10:39

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 jul 2015, 10:41

Heller je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

Nje to najsretnija odluka, po meni je ovako najbolje, il da se neka koncesija izganja, bolje je Tusnju da ovako bude "u vlasnistvu grada" da grad pokriva troskove

Heller. Takva su pravila u kapitalizmu.Kako da sad ja ili ti gradimo ostatak tribina na" Tušnju", a" Tušanj"nije naš? Mi samo možemo dati pare Gradu da to radi ali za neku protiv- uslugu.Koncesija, ali na dovoljan broj godina , možda.
Ja volim FK Tuzla City

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jul 2015, 10:56

sloboda72 je napisao/la:
Heller. Takva su pravila u kapitalizmu.Kako da sad ja ili ti gradimo ostatak tribina na" Tušnju", a" Tušanj"nije naš? Mi samo možemo dati pare Gradu da to radi ali za neku protiv- uslugu.Koncesija, ali na dovoljan broj godina , možda.
Pa Koncesija naravno, a grad da održava sportski dio, puno je jednostavnije ako je u vlasnistvu grada, dok prostori mogu bit pod koncesijom ulagaca, na 10-20 godina.
Nullius in verba

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 jul 2015, 10:59

Bajram Şerif Mubarek Olsun
P.S. Stadion ce biti.....samo da je srece i zdravlja.....sve po planu i programu.....i prije toga.....po svim mogucim i nemogucim UEFA kriterijima.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 17 jul 2015, 11:06

Nego ljudi po vama koji prvih 11 ce igrat protiv celika ?

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 17 jul 2015, 11:54

sloboda72 je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:danas pricam sa jednim covjekom iz opstine blizak klubu i kaze stadion se 95 posto nastavlja izmjenjen projekt dvije tribine ce biti kao u gradaccu malo vece po svil uefa standardima natkrivene i spoit ce se sa sjeverom bice ko na projektu samo smanjen i to sve ce kostati oko 6 7 miliona i stadion ce se povjeriti azmiru da nadje investitora azmiru treba kip podici :njanjanja:

Je li to počela pred- izborna kampanja? Đe nađe ovih 95% ? Dovršite zahode na "Sjeveru" i porušite pa napravite zahode na "Zapadu".Napravite ženski zahod na" Zapadu".Kako vas više nije stid "prodavat maglu"?
Heee kakva pred izborna j..b mi se za izbore ne glasam ni za koga a INFO mi pisao čovjek na fb posto ne živim u tz već 2 god sam u fr a stadion koncesija naravni a ljudi kupujmo sezonske ja sam u augustu u tz i kupujem 5kom nekim drugovima posto su ludi za slobodom a nemaju za sezonske podržimo AZMIRA i nadajmo lešinari više ni blizu kluba a ostalo ce doći sve na svoje. I Abd i stadion Bajram šerif mubarek Olsun svim navijačima naše slobode pozz

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jul 2015, 12:04

Ma sad je prioritet napravit press sobu, novinarski pristup, wc-e sredit, i sredit zapad malo, izbacit prvi red stolica na zapadnoj tribini.
Nullius in verba

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 jul 2015, 12:10

Heller je napisao/la:Ma sad je prioritet napravit press sobu, novinarski pristup, wc-e sredit, i sredit zapad malo, izbacit prvi red stolica na zapadnoj tribini.
Ma prioritet je skinuti neke ljude s neke stvari i "budeta".

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jul 2015, 12:36

dzekooooTz je napisao/la:Nego ljudi po vama koji prvih 11 ce igrat protiv celika ?
Hamzabegovic; Efendic, Mehmedagic, Kostic/Skahic/Mornjakic (tim redom, pa ko bude registrovan), Ivetic; Kiso (Mehidic), Saric, Ordagic, Zeba, Govedarica, Krpic (Ahmetovic)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 jul 2015, 12:54

Ova vijest, niže u tekstu, ima veze sa našim Pirićem.Vidi se da je C. Zvezda" nutkala" svog golmana Rajkovića( 1995 god.), Brižu i to početkom juna 2015.Iz priloga se vidi i cijena koju Zvezda traži za svog golmana.(1,5 - 2 mil. evra).Mali je branio na svjetskom prvenstvu U-20 i Srbija je postala svjetski prvak.I na drugim portalima se uveliko piše da Metju Rajan prvi golman Briža odlazi ovog ljeta iz kluba.U međuvremenu Briž je doveo nekog BRUZZESA,kao budućeg prvog golmana..Metju je u dilemi jer zadnja ponuda je stigla od Men. Junajteda. Navodno Valdez iz Mančestera odlazi u Valensiju.Mislim da je Rajković preskup za Briž i da je to završena priča.Nadam se uskoro dobroj vijesti vezano za transfer Pirića.Prije svega da je potpisao a zatim da bude dobra lova za Slobodu..
........................................................................................................................................
Zvezdin kapiten meta Klub Briža: Metju Rajan ide u Englesku, menja ga Rajković!

01.06.2015 10:00 | ****.com
Dobre partije, mladost i talenat nisu ostali nezapaženi. Zvezda bi bila zadovoljna ponudom od oko 1.500.000-2.000.000 evra

Plan Klub Briža je sledeći. Prodati Australijanca Metju Rajana kojeg traži mnogo klubova, najviše iz Engleske, a umesto njega dovesti kapitena Crvene zvezde Predraga Rajkovića, saznaje Sport.

Šef struke Briža Mišel Prudom je sa saradnicima više puta uživo snimao maldog čuvara mreže, a imao je i jednog "insjadera". Naime, Vladan Kujović je trenutno golman Briža(bivši), pa je i on mogao da utiče na Belgijance da se zainteresuju za njegovog zemljaka i kolegu sa gol crte.

Nije tajna da na stadionu Rajko Mitić neće praviti smetnje Rajkoviću u slučaju povoljne ponude između 1.500.000-2.000.000 evra. Klub standardnom čuvaru mreže još uvek nije produžio ugovor zbog čekanja određenih dokumenata, ali i interesovanja mnogih klubova za njegov angažman.

Kao moguće Rajkovićeve zamene navode se Damir Kahriman i Milan Borjan.

(FOTO: MN Press)
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 jul 2015, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 jul 2015, 13:07

ultrasstyle_tz je napisao/la:
dzekooooTz je napisao/la:Nego ljudi po vama koji prvih 11 ce igrat protiv celika ?
Hamzabegovic; Efendic, Mehmedagic, Kostic/Skahic/Mornjakic (tim redom, pa ko bude registrovan), Ivetic; Kiso (Mehidic), Saric, Ordagic, Zeba, Govedarica, Krpic (Ahmetovic)

Je li to Krpić ide na zadnjeg veznog ?
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.