FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 17 jul 2015, 01:24

Brate ne mogu pohvatati gdje pocinje post :bow: :rol: Ne'a veze idemo dalje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 17 jul 2015, 01:24

Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 17 jul 2015, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 17 jul 2015, 01:24

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 jul 2015, 01:25

Znam, za*ebavam vas. Pomažem vam da u praksi dokažete teoriju.
Šta je slijedeće? Paradoks blizanaca? Teorija relativiteta ili kako već? Ono da vrijeme ne "prolazi istom brzinom" u svemiru, u ovom slučaju bi to bilo da određeni izgovori važe kod poraza FKS, a za druge ne :D[/quote]
Ima i za vrijeme; "kad sjedis sa lijepom djevojkom jedan sat cini se kao minuta. Al kad sjedis jednu minutu na vrucoj peci to je naizgled duze od sata". Kad igramo dobro vrijeme leti, u suprotnom sat k'o godina. Ima jos jedna i necu vise Tita mi. " Ko rano rani - ubise Miloša" (Stojceva) :rol: :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jul 2015, 01:46

Dati Stepanovu kapitensku i ovlast šamaranja, kad vec Tatko ne lupa pojedince, nek trafika brat pocne ove sto raji zivce vade..
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 jul 2015, 02:35

Eto gdje smo kad nam je jedini autoritet u svlačionici igrač koji je jučer došao u klub. Dženo uz tebe smo stavi jaru #7 od početka u svih preostalih 30 i kusur mečeva, pa da nas što bi ti reko ''fakinski'' zavali :bih:
1946

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 17 jul 2015, 02:39

Bice bolje Dzeni 100% podrska ;)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 jul 2015, 02:42

JER TI SI MENI U ZIVOTU SVEEEEEE :ljepota:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 jul 2015, 02:47

Dzeni podrska naravno, necemo sad radi jednog poraza i to od jace ekipe da ga smjenjujemo, ima mana, ali Boze moj, dati mu vremena treba pa vidjecemo hoce li uciti iz gresaka, podrska i Stepanovu ako nema ko drugi neka onda on samara u svlacionici kad za to ima potrebe, a sto se tice #7 i #77 od mene vec dugo nemaju podrsku niti ce je imati dok ne odu iz kluba, toliko :)
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 jul 2015, 02:58

Milance institucija :tokralju: Rodjeni vodja! :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 17 jul 2015, 03:02

joker90 je napisao/la:Nasi uvijek njima cestitaju i pozele srecu, oni se na svaki nas uspjeh posseru i pokusaju da ga umanje. Ali hajde, valjda je to razlika između nas i mitomana. :roll:
Nije to samo ovdje, pogledaj i ostale portale :) Takvi smo mi :P

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jul 2015, 05:10

Svim navijacima FK Sarajeva islamske vjeroispovjesti:
BAJRAM MUBAREK OLSUN!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 jul 2015, 06:11

Dzeno je legenda. Treba covjeku dat podrsku uz uslove toliko i toliko kola toliko i toliko bodova ( nije bitno koliko druge ekipe budu osvajale b9dova)ako nakon 7 kola nebudes imo broj bodova koje je klub odredijo fino noga. Nema u fudbalu ljubav prvo biznis pa onda ljubav.

Benko je na prpremama (kad su lace igrali ) jednom igracu reko igraj ili **** mater sebi. U tom smislu.

Stepanov je sovo habibu meni se cini u drugom pol.

Dalekovod za prezidenta (kapitena) $tace tatko, on nesmije radovcu opsovat mater a kamoli benkari.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jul 2015, 06:51

Braci i u vjeri Bajram serif mubarek olsun, volim vas sve narode moj :bih:

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 17 jul 2015, 07:04

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Sabrine mi moje!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 17 jul 2015, 07:07

Najponosnijim navijačima, muslimanima, Bajram Mubarek Olsun.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 jul 2015, 07:19

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 jul 2015, 07:30

Bajram Serif braco !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 17 jul 2015, 07:36

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN, svim pripadnicima islamske ( bordo) vjeroispovjesti. :mrgreen:
04.10.2009 !!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jul 2015, 07:39

Braći hordašima, Bajram Šerif Mubarek Olsun, sve najbolje.

Što se tiče tekme, evo da i ja dam svoj osvrt na istu.

Prvo, taktički nismo nadigrani. Zašto?
Jer smo imali mnogo više prilika od njih, jer smo izgledali dosta bolje povezano, jer smo primili dva gola iz dvije situacije koje su odraz još uvijek nepreboljenih dječijih bolesti.
Prvi gol je dokaz koliko ne razmisljamo! Umjesto da rezervni dresovi stoje na klupi za rezervne igrače oni su negdje... Bog zna gdje.
Ok evo i da nisu na klupi, čim se vidi da je igrač ozljeđen i da krvari već tad se trči po dres. Ali sse čini da su neki ljudi na klupi više zbog toga da ne plaćaju ulaz nego da za nešto služe. Razumljivo, zabijaju nam gol iz situacije koju bi Stepanov riješio uz osmjeh.
Drugi gol, igrač koji tokom 90 minuta je bio najveća prijetnja nasem klubu. 77 BROJ... jos jedan dokaz koliko nas klub jos uvijek ima neke mahale u sebi. Svim aje jasno ko i malo prati ozbiljno fudbal da je 77 najveca rupa u nasoj odbrani. I da,nevjerovatno ali to su shvatili i nasi protivnici, valjda skautiranjem ili sta vec su radili ali su shvatili da je on mahalski bek koji prolazi samo u našoj ligi i nigdje drugo. I tako je napravio jedno 5-6 grešaka od kojih je svaka mogla kostati nas gola. EH, sad, ada imamo dva VRHUNSKA stopera, dolazi do izražaja kakav je flop 77. O tome sta su on i jara mu 7 RADILI po svlacionici proslu sezonu necu da komentarisem, ali se uprava pod hitno mora kutarisati i jednog i drugog! Prvog 77 iz razloga sto je trenutno najtanja pozicija u ekipi, a drugog je sto neko rece, igra kao šestar.

E sad, onako pojedinačno gledano.
Oštraković. Prvo uzmemo u obzir d mu je ovo najveća tekma u karijeri a ujedno i neka vrsta debija za FKS. Kod drugog gola nije kriv, da se ne lažemo, mada bi to golman levela Kelave mozda i odbranio. Kod prvog gola snosi krivicu direktnu jer je prvo dao lošu loptu, a drugo, morao je bolje intervenisati.

Stepanov. Već se nameće kao lider ekipe, ja lično ovakkkvog stopera nisam vidio u našoj ligi, strašno kako čovjek igra fudbal. Igrač zbog kojeg vrijedi dati 90 markica i sa zapada uzivati.

Barbarić, nesto slicno Stepanovi, školovan igrac, sjajno se psotavlja i razmislja 90 minuta mozgom. Sjajan i na zemlji i u skoku, nesreca mu je sto igra na strani 77 pa nekada izgleda losije od stepanova ali je to tu negdje.

Hebibovic. Prrva tekma u Ligi Prvaka, prvi put igra pred vise od 2-3 milje ljudi i prvi put igra pod velikim pritiskom. Kada te stvari oduzmemo, dobijemo jednu dosta solidnu partiju. prvi put imamo beka koji se zna kretati, koji je vrz i koji razmislja. Kako bude vrijeme prolazilo on i duljevic ce izledati sve bolje i bolje i to ce izgledati ekstra! Bit ce Anel veliko pojacanje u to sam SIGURAN.

77, NEKA NAM JE BOG NA POMOCI. Toliko je loš, toliko slabo prati igru, a o pustanju igraca kod drugog gola, necu da razgovaram uopste jer ono je da izvinete ku.rcobolja, dakle, glavni sam, sta me briga, valjda ce promasiti. O ispadanju njegovom zbog kojeg Barbaric mora dobiti zuti karton necu komentarisati ali moram prokomentarisati njegovu nošalanciju kada ima loptu.. izgubi je i mrtav hladan. Njegova statistika nije ono sto ga treba zadrzati u FKS jer je jednostavno daleko najslabija karika u ekipi koja raste iz dana u dan. Molim te idi.

Cimirot. Da se ne lažemo, nije nikakva ekstra utakmica bila od njega, ali se dosta trudio i pokusavao. Na zalst, ona povreda ga je izbacila iz forme. Da se sjetim nekog ekstra poteza ne mogu, ali je dosta radio za ekipu i nije grijesio.

Radovac, po meni jedan od najboljih... ipak je on momak od 19 godina koji je sinoc na terenu od svih vznih najvise trazio loptu i najvise trcao. Jos uvijek mora raditi na duel igri ali sve u svemu, odlican tekma.

#7, Bože oprosti mu... jednostavno što rekoše, ŠESTAR. Usporava igrum nema pas, nema dribling. Pada kada ne treba. Sudije u evropi onakve "faulove " ne sviraju niti ce ikada svirati. Dok on bude igrao u FKS nama igra ce zavisiti od toga je li noc prije spavao ili cugao, je li ga djevojka/zena iznerivaara ili mu je dala. Smijesno!

Duljević, kakva je ono mašina od igrača, ali MORA ispraviti par stvari. Dupli pas, rezonovanje kada je u prilici! To kada popravvi njegova cijena je 3-4 miliona jer onako se sprdati sa 3-4 igraca Lecha je ipak dokaz kakav je vanserijski talenat.

Velkoski, ne shvatam zasto nije dodao loptu Benki. I dalje kontam ali ne mogu da skontam sta mu je bilo u glavi. Ostatak utakmice NEVIDLJIV.

Benko, fulio dvije prilike koje inace zabija, ocigledno nije jos u formi a kada se ne iskoriste onakve prilike u Evropi, onda ti slijedi kazna. O njegovom zalaganju ne treba trositi puno rijeci.

izmjene

Alispahic, doktor nauka za šestara. Prvo, kada je usao, Alispahic je dao duljevicu i hebibovicu jedno 4-5 lopti koje nisu dobili za 90 min, od stojceva. Drugo, ubrzao je nasu igru smao sto su nasi igraci vec tada bili dosta iscrrpljeni. I garantujem da ne bi bio isti rezulat da je igrao od pocetka. Vremenom, ako šestar dobije nogu ili jsjedne na klupu, gdje mu je i mjesto, Alispahic ce biti sve bolji i bolji jer je i u utorak izgorio u zelji da se dokaze u nekim trenutcima.

Bekić, odlican igrac, drzak i hrabar, ide direktno na igraca, ima centarsut kakakv ja nisam dugoooo vidio na kooševu. Bit ce pojacanje sigurno!

Treci igrac koji je usao je bio cini se rustemovic, a kako je odigrao dovoljno govori cinjenica da se jedva sjecam i da je usao :D

Uglavnom, u Poljskoj se mora igrati puno vise na duljevica, obavezno ostaviti Velkoskog na klupi a ubaciti Bekica, obavezno dovesti golmana, ali ni to necemo, i lijevog beka ali i to necemo, zato nisam optimista.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 15 gostiju.