FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 17 jul 2015, 01:03

corleone87 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:i jos nesto naravno da nista nije gotovo ni blizu treba odigrati i na kosevu ja se iskreno nadam da ce vrucina njima vise smetati nego nama, al kad se sve poslozi kako treba ne treba ni nasim ekipama puno pogotovo da su u mogucnosti da zadrze 2-3 godine jednu generaciju igraca i uz to samo dodaju konkretna pojacanja. Pa Blagojevic je jedno od najboljih pojacanja Zelje ja cu se usuditi i reci poslije rata s tim da je dosao kao nepoznanica i odma od prve utakmice pokazao klasu.
Ne bih rekao da ce vrucina na njih toliko uticati,npr u Budimpesti je danas bilo 33 stepena..U Madjarskoj su vece temperature nego kod nas jer je citav zemlja u ravnici..
doduse, al mislio sam mozda vise iz razloga sto je utakmica preko dana pa i sunce kad grije odma je gore. ma uostalom to nije ni bitno bitno je samo da ponovimo igru i prodjemo dalje ako Bog da
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 jul 2015, 01:04

Je li ovo Dino Pekić Begana na ramena stavio..? :D

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 17 jul 2015, 01:04

corleone87 je napisao/la:Je li ovo Dino Pekić Begana na ramena stavio..? :D

[youtube][/youtube]
jest
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 17 jul 2015, 01:05

ZaZelju je napisao/la:Pobjeđujemo večeras ako Bog da, a u četvrtak ovjeravamo prolaz. Naši se predomisle i ne puštaju Kvesića dok se Evropa ne završi.
Da se citiram. Nadam se da klub neće pustiti Kvesića ni poslije Evrope. Kakav poklon svima nama pred Bajram, a da sam dovio pred utakmicu, jesam vala. Oni su bili bolji samo u drugom dijelu prvog poluvremena poslije osvježenja. Bio sam prognozirao 3:0 za nas jer sam uvijek veliki optimista, ali dovoljno je i ovo ukoliko se ako Bog da dobro pripremo za revanš i mi navijači u što većem broju dođemo. Svi su dali sve od sebe u ovom meču, ne bih nikoga posebno izdvojio osim Blagojevića. Svaka čast Jovane!

Nevjerovatna je ona usporedba Zubandana sa Begandanom.

Još je rano razmišljati o trećem pretkolo iako smo korak bliže, ali ako Bog da kad prođemo ja bih volio dobiti što lakšeg protivnika.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 17 jul 2015, 01:06

evo ih sletili slusam avion
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 jul 2015, 01:07

hairli

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jul 2015, 01:08

jašta je...Dino Pekić, stari manijak :thumbup: :mrgreen:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 17 jul 2015, 01:08

Dolina je napisao/la:Volio bih dan u petak izvučemo West Ham-a, da igrači vide da ih čeka šlag na torti, da poginu na terenu jer će igrati pred punim lavorom.
Cestitke od mene, svaka cast :) a drugo i ja prizeljkujem West Ham, pate se sa svima a kad izbacite njih to c ebiti veliki podvig, cuj izbacili Engleze :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 17 jul 2015, 01:08

Kaznena ekspedicija je stigla. :cool:

slika
slika

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 17 jul 2015, 01:09

Nakon gola naravno, trenutak utakmice kad Kokot psuje Geri :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 jul 2015, 01:12

cala je napisao/la:Nakon gola naravno, trenutak utakmice kad Kokot psuje Geri :D
kae Zoki "mrš, jjebem te u usta" :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

mercedesBenzel
Kontakt:

Post Postao/la mercedesBenzel » 17 jul 2015, 01:12

ou covjece , Nemam komentar evo koliko sati je proslo ne mogu sebi doci , au pun sam takve energije onog pozitivnog ludila naboja , da bi ja sad na kosevo otisao i cekao tih 7 dana , hajde molim vas da ih podrzimo , clanske kupuj dresove kupuj kupuj koliko ko moze !

HVALA VAM ZA SRECU OD GALAKSIJE VECU

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jul 2015, 01:13

šta ovo onaj Dilaver kenja, fol ljuti se nešto :plac:

mrš u pm :salut:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 jul 2015, 01:16

Od srca cestitke za sve navijace Zeljeznicara. Budite ponosni na ovu vasu mladost. Ljudi moji postigli ste najveci rezultat od svih klubova iz regije u ovom kolu. Bez novaca, bez osnovnih uvjeta ali sa brdom talenta i srcem kao sto samo Bosansko moze biti. Svaka vam cast i gurajte dalje. Cini mi se da ste Ferenc prosli i suprotno od vecine ovdje sam stekao dojam da ste jednostavno bolji. Ovakva dva mlada napadaca nemaju ni puno bolji klubovi od ovih Madjara. Samo naprijed.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jul 2015, 01:16

Dolina je napisao/la:Volio bih dan u petak izvučemo West Ham-a, da igrači vide da ih čeka šlag na torti, da poginu na terenu jer će igrati pred punim lavorom.
Koliko bi para mogli uzeti od TV prava, kao to ide ?

Ja mislim da je to izvlacenje u ponedjeljak. :think:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 jul 2015, 01:20

Iskreno zadnji put sam se ovako osjecao poslije utakmice sa Lilestromom, nadam se da cemo i sa ovim proci na kraju kao i sa Norvezanima.
Pa u narednom kolu napunimo lavor kao onomad eh to bi onda bio podvig za sve, mada ce mnogo zavisiti i od narednog moguceg protivnika.
U cetvrtak ce biti ludnica mnogo raje koja ne ide na tekme ce biti tu, uz to i dijaspora ce doci da se slika za face, baci koji selfi :D
Mogle bi vrlo lagano da budu ugodno popunjene tribine.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 17 jul 2015, 01:20

Elegant je napisao/la:
Koliko bi para mogli uzeti od TV prava, kao to ide ?

Ja mislim da je to izvlacenje u ponedjeljak. :think:
prebrzo idemo momci, sad je tema nabrijati raju da dodje na Kosevo, a onda ako Bog da i uz Božiju pomoć da pričamo o trećem pretkolu

sila14
Kontakt:

Post Postao/la sila14 » 17 jul 2015, 01:20

Odaa :bow: :bow:
Nakon što su nas ljudi stisli u drugoj polovini prvog poluvremena, mnogi bi se treneri povukli još više, ali Oda napravi odličan potez, tako što smo im izašli visoko praktički na 30-tak metara od njihovog gola i praktički nakon toga su ljudi bili bez ideje i bez neke velike šanse :D

Ovim štoperima (Bogdanović,Kosorić) sam se smijao u prvoj polusezoni prošle godine i nisam mogao vjerovati da neko onako loš može biti. Ljudi su napredovali za 60% u odnosu na taj period i ja im skidam kapu i duboko im se izvinjavam :D Blagojević doktor fudbala!!

Disciplina, borbenost na nivou jedne ozibljne Evropske ekipe....momci hvala vam na ovome !! i zamalo me moji ne izbaciše iz kuće nakon gola Dženisa hahaha :D VTŽ !

kenante
Kontakt:

Post Postao/la kenante » 17 jul 2015, 01:22

sutra je izvlacenje u 13 sati :D

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 17 jul 2015, 01:23

dubrovnik je napisao/la:Od srca cestitke za sve navijace Zeljeznicara. Budite ponosni na ovu vasu mladost. Ljudi moji postigli ste najveci rezultat od svih klubova iz regije u ovom kolu. Bez novaca, bez osnovnih uvjeta ali sa brdom talenta i srcem kao sto samo Bosansko moze biti. Svaka vam cast i gurajte dalje. Cini mi se da ste Ferenc prosli i suprotno od vecine ovdje sam stekao dojam da ste jednostavno bolji. Ovakva dva mlada napadaca nemaju ni puno bolji klubovi od ovih Madjara. Samo naprijed.
:thumbup: :clap:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 26 gostiju.