FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 jul 2015, 00:27

Amarildo je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Svasta se ziv covjek nagleda na ovoj nasoj temi. Ne zelim pametovati ali sto bi jedan covjek Albert, menščini, Einstein ili tako nesto, inace rodom iz Kreseva (tako se zvao dobro se sjecam) rekao: "Ljudska glupost i svemir su beskonacni - ali za ovo drugo nisam siguran" Svaka mu cast!
Misliš prvo?
Faktički rekao je "za ovo drugo nisam siguran", ali si ti obrnuo.
yebi ga sad, procitaj ponovo "ljudska glupost i svemir su beskonacni" a za ovo drugo nije siguran, znaci siguran je bio da je ljudska glupost beskonacna.

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 17 jul 2015, 00:28

sekac je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nasi uvijek njima cestitaju i pozele srecu, oni se na svaki nas uspjeh posseru i pokusaju da ga umanje. Ali hajde, valjda je to razlika između nas i mitomana. :roll:
Ovo je najbolje nešto i najrealnije što sam pročitao istina je sve i potpis od A do Ž svaka ti čast za post :tokralju:
Razlika je medju pojedincima. Nisu krivi oni iskreni Zeljovci sto im nekakvi likovi koji nisu prisli Grbavici Boga pitaj koliko vremena pisu sa avatarom naseg protivnika u kvalifikacijama za LP i izazivaju mrznju prema samom Zeljeznicaru. Uz to se raduju nasem porazu jednako kao i svojoj pobjedi. Onda taj isti lik dodje i pise da mi imamo komplekse neke. :? Oni normalni Zeljovci citavo vrijeme pisu samo na svojoj temi i ne doticu nas se, takvi zasluzuju cestitke- ja cu im uvijek cestitati. Nemojte sebi dozvoliti da budete papci kao pojedinci sa njihove teme i da navijate protiv njih. Izmedju ostalog, svi igramo za drzavni koeficijent i ova njihova pobjeda nas moze dobro pogurati iduce godine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 17 jul 2015, 00:29

sekac je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nasi uvijek njima cestitaju i pozele srecu, oni se na svaki nas uspjeh posseru i pokusaju da ga umanje. Ali hajde, valjda je to razlika između nas i mitomana. :roll:
Ovo je najbolje nešto i najrealnije što sam pročitao istina je sve i potpis od A do Ž svaka ti čast za post :tokralju:
nigdje veze,uvijek ce biti onih koji normalno cestitataju s obje strane,kao sto ce biti i ovih drugih.niste vi nikakav drugi narod koje je toboze fin a mi kao loši,tu se nalaze braća,clanovi istih porodica koja su na suprotnim stranama tako da ta prica ne pije vode.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 jul 2015, 00:37

FrancescoTotti je napisao/la:@Head niko ne priča protiv njega niti ga napada već iznosimo neke činjenice i razgovaramo, Dženo i dalje ima moju punu podršku kao i većine nas vjerujem, al za igru, stanje (kondiciju) igrača odgovara samo on i niko drugi.

Nadam se da ćemo rušiti kad otpočne prvenstvo i zaboraviti na igru koju su momci pokazali do sad !
Oko znaš li koliko je jači tempo bio u našoj utakmici pogledaj malo a nešto ne vidjeh da su naše grčevi fatali i da nisu mogli hodati osim Puzigaće a on nikad ni nije bio spreman za 90 minuta a u njih Bajić(Bog) mo0že igrati poluvrijeme drugo je umro,Đelmić smiješno a Kokota grčevi fataju ili im je to laško od Loje .Prema tome porediti spremu smiješno a Memija je stvarno brz igrač ali ga je Rodrigez pojeo nekoliko puta kao maxuma puno je jači tempo bio u našoj utakmici dobro i liga je prvaka a sad borbenosti je bilo i kod nas mada želji kapa dole za borbenost ali treba nešto i odigrati.Ama ne znam vala nismo ni mi nešto extra ali bar smo nešto pokušavali imali neke šanse a ovakav bunker ne pamtim od utakmice Barcelona-Inter ili onaj Kad nam je Zubanović zabio i tad se slavilo jbg.A sad kritika koja ide našim igračima, nema zamjereke osim brate napravili su samo 8 faula moralo se brate igrati ne ide onako ispade bez ispaljenog metka da smo pali za razliku od nas Željo kolje onaj Sadiković je na ivici kartona non-stop kao i brat mu ali znaju oni dobro kako se to radi.
Sarajevo ljubavi moja!

BeSha1992
Kontakt:

Re: FK Sarajevop

Post Postao/la BeSha1992 » 17 jul 2015, 00:38

Pogani smo mi navijaci FKS do mile majke, nakon tri tekme vec smo poceli smjenjivati redom.. Pusti ebg Dzenu, neka prodje skolu, ispalo se pa sta, nije smak svijeta, odbrana titule ti donosi od TA para vise nego ovaj nastup i LP
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevop

Post Postao/la Sabinho » 17 jul 2015, 00:39

BeSha1992 je napisao/la:Pogani smo mi navijaci FKS do mile majke, nakon tri tekme vec smo poceli smjenjivati redom.. Pusti ebg Dzenu, neka prodje skolu, ispalo se pa sta, nije smak svijeta, odbrana titule ti donosi od TA para vise nego ovaj nastup i LP
Nije se ispalo. Ispada se nakon dvije utakmice.

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amarildo » 17 jul 2015, 00:40

socrates je napisao/la:
Amarildo je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Svasta se ziv covjek nagleda na ovoj nasoj temi. Ne zelim pametovati ali sto bi jedan covjek Albert, menščini, Einstein ili tako nesto, inace rodom iz Kreseva (tako se zvao dobro se sjecam) rekao: "Ljudska glupost i svemir su beskonacni - ali za ovo drugo nisam siguran" Svaka mu cast!
Misliš prvo?
Paša,nisi shvatio pOantu,što bi rekli ovi malo vise lijevo gore....Čovjek hoće da kaže da je ljudska glupost može biti veća od kompletnog kosmosa
obiteljskicovjek je napisao/la:
Amarildo je napisao/la:
Misliš prvo?
yebi ga sad, procitaj ponovo "ljudska glupost i svemir su beskonacni" a za ovo drugo nije siguran, znaci siguran je bio da je ljudska glupost beskonacna.
Znam, za*ebavam vas. Pomažem vam da u praksi dokažete teoriju.
Šta je slijedeće? Paradoks blizanaca? Teorija relativiteta ili kako već? Ono da vrijeme ne "prolazi istom brzinom" u svemiru, u ovom slučaju bi to bilo da određeni izgovori važe kod poraza FKS, a za druge ne :D
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 17 jul 2015, 00:44

Hebo li vas oda i seljo..da vas hebo...pi.čke jedne smrdljive,pa jel vas Boga strah...hadalji jedni...Kako mozete uopste porediti tako nesto..

Ovo u vezi Dzene licno,o tome sam i ja sam pisao netom poslije nase tekme,ali nisam uporedjivao bilo s kiiimmm....
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jul 2015, 00:48

Oko moje @sabinho nigdje ja nisam usporedjivao Dzenu ni sa kim niti sam usporedjivao fizicku spremu nasih momaka sa koninim, nit sam uopste spomenuo kone... Procitaj molim ye sve sto sam ja napisao u zadnje dvije stranice, ne da mi se raspravljat vise.

Nek su vam svima hairli praznici, lijepo se provedite.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jul 2015, 00:51

mi se moramo otarasiti igraca koji nisu sprmni da trce i koji igraju fakinski fudbal a to su Puzigaca ,Stojcev ,Berberovic,protic,puric, nama trebaju profil igraca duljevic,cimirot ,radovac momci koji igraj brzo mogu trcati ,prodorni su mladi i to trba biti strategija nazalost mi se u tome gubimo .moramo poceti pratiti europske trendove koliko god stojcev ,puzigaca pa i benko izgledali mocno i znalci u nasem sporom prvenstvu toliko se vidjelo protiv leha da ta igra ne prolazi znaci samo trka KO NE MOZE DA TRCI ,SPRINTA ,POMAZE ODBRANI ON NE MOZE NI DA IGRA :salut: :salut: :salut:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 jul 2015, 00:52

Cuo sam da je stepanov u svlacionici ocitao bukvicu pojedincima :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 jul 2015, 00:56

Bracika sve ok @totti. Odgovor mi je bio vise opcenito osvrt. Svako dobro tebi i tvojima a i ostaloj braci.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 jul 2015, 00:58

esprit24 je napisao/la:Cuo sam da je stepanov u svlacionici ocitao bukvicu pojedincima :kafa:
pogotovo #7 i #77 :D ugl prica se da su sutjeli ko zaliveni, momku odmah kapitensku dati i od strane navijaca mu dati svu slobodu da ih udara kad god pozeli, jedino tako ce poceti igrati :D
Pyro is not a crime !

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 jul 2015, 01:00

7-ici je rekao da loptu ponese kuci, a puzi je rekao da se umjesto izvinjenja pozabavi terenom...
Go trafika go :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jul 2015, 01:03

esprit24 je napisao/la:Cuo sam da je stepanov u svlacionici ocitao bukvicu pojedincima :kafa:
I ja sam to isto cuo. Ako je tacno svaka mu cast! Kad' nece ko treba,neka je bar on ;)

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 17 jul 2015, 01:05

Šteta što nam trafika nije ŠSŠ haha

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 17 jul 2015, 01:06

Djelovao mi je da je pravo ljut i razocaran kad je izlazio poslije tekme. Kazu ovi sa zapada da je poludio kad nije bilo dresa. I neka im je ocitao jer su neki stali i pomirili se sa ispadanjem kao i neki forumasi ovdje.
Nama je i trebao neko ko ce tako da zagalami jer to nismo imali ni među igracima, trenerima a i u upravi. Svi nesto fino polahko osim Benke on je imao malo te verbalne srcanosti.
A kad pogledas on nije dosao kod nas da izbori neki aganzman vani nego da radi i napravi rezultat, a i sam je rekao da nevoli da prica rijecima nego igrom na terenu.

Znaci Stepa ce da ih utepa ako ne budu igrali :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 17 jul 2015, 01:16

Sabinho je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Morate samo jos shvatiti da Ostrakovic nije sudjelovao u igri u polju a tu smo porazeni.
doda frajer hebibovichu ochajan pas,ode lopta u aut i primismo prvi gol

VVVBK

Daj uozbilji se. Pa odbrana je imala vremena i da se postavi i sve, za prvi gol je krivac samo onaj ko je dresove trebao osigurat'.
I Benko je imao jednu uzasno losu reakciju pored promasaja iz osme minute, presjekli smo loptu i doslovno imai 4 na 2 na 35-40 m od gola, ispred je imao Stojcev, lijevo Krstu a desno Dulju i malo je povukao i onda nabio loptu u aut. Da je dodao bilo kome imali bi jako izglednu situaciju.

@gead nemoj mene u tu skupinu duse ti. Od kraja utakmice sam uz Dzenu i igrace, Dzeni se zaboraviti ne smije!
ti se ba uozbiljifrajer je ba izgubio loptu i oni su ga zabili,kraj priche,zamjena dresova je takodje nevidjen delegatluk,kombinacija toga dvoje je dovela do gola,chak je mog"o bolje intervenisati pri samom centarshutu al" tada je vech sve bilo gotovo,benko je bio indisponiran slazhem se i nemojte se kipati po dzeni,gdje che vam dusha,ima propusta ali i on je chovjek od krvi i mesa a uz to je rodjeni burazer,brzo zaboravljate shto je svojstveno nashem mentalitetu

VVVBK

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 jul 2015, 01:17

Gdje nece bit ljut, kad je on kao stoper dao vise korisnih pasova nego maestro MS7. Bilo je odron igracaa u svetinji ali niko mi me pici po zivcima kao on. Ako ga Dzeno nastavi forsirati, kostat ce ga i rezultata i povjerenja publike...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa, tajsamja, Vanja8 i 72 gosta.