FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Već je pisao ovdje solina i čovjek je govorio to davno svaka mu čast već ima projekt napravljen kako će se uraditi

Hocemol imati i VIP lozu kao u Gradaccu?
Ajd da mi krenemo sa pobjedama u novoj sezoni i privucemo gledaoce, a investitori bi sami dosli. Zamisli po 9 hiljada imati svaku utakmicu, kao protiv Jedinstva, ona atmosfera, zainteresovanost za odlazak na stadion, tolika medijska paznja, to je raj za sponzore.

Ajd da mi krenemo sa pobjedama u novoj sezoni i privucemo gledaoce, a investitori bi sami dosli. Zamisli po 9 hiljada imati svaku utakmicu, kao protiv Jedinstva, ona atmosfera, zainteresovanost za odlazak na stadion, tolika medijska paznja, to je raj za sponzore.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
da izguramo sezona da budemo makae 3
Bit ce duga i teskaa sezona gledo sam strumfove i nisu lose igrali veceras po meni prvih 6 ekipa saraljevo zeljo sloboda siroki celik zrinjski

Ma druze, jedini investitor ce izgleda biti Azmir.....kesha ni za lijeka nigdje, ovi sto imaju ne daju, ne zanima ih to, ljudi ovdje kratkorocno gledaju, zele odmah povrat novca.....Azmir to radi kako Bog zapovijeda, zna da nista preko noci ne moze...bice i stadion a i rezultati...Batva je napisao/la:Hocemol imati i VIP lozu kao u Gradaccu?![]()
![]()

Znaci po toj prici dobili bi nesto ovako ,samo sa natkrivenim svim tribinama .

Azmire hocemo ovakav

ako se odstupi od projekta, mene na tom ruglu od stadiona neće biti 

bit ce dvije tribine iste ko na kamberovic polju samo spojene sa sjeverom
Sigurno ce biti najljepsi i najmoderniji stadion u BiH.adnan27 je napisao/la:bit ce dvije tribine iste ko na kamberovic polju samo spojene sa sjeverom
pa na to azmir ide jer zna ako hocemo evropsku slobodu moramo imati stadion evropski . ljudi ovom AZMIRU treba kip sagraditi jer ovakvog covjeka nema na daleko koje on projekte ima u glavi hehe ovo je do sad bila pred igraSkver je napisao/la:Sigurno ce biti najljepsi i najmoderniji stadion u BiH.adnan27 je napisao/la:bit ce dvije tribine iste ko na kamberovic polju samo spojene sa sjeverom
adnan27 je napisao/la:bit ce dvije tribine iste ko na kamberovic polju samo spojene sa sjeverom
Kad već barataš nekim informacijama, kad bi to moglo biti. Dvi, tri . . .50 godina
kaze ovaj da bi se sve trebalo znati do zime do polu sezone jer azmir nece da igra eu tekme u drugom gradu kad dodje vrijeme za to samo da sve prodje po planu i da se ne pojave neki lesinari i sve unisteTuzlak04 je napisao/la:adnan27 je napisao/la:bit ce dvije tribine iste ko na kamberovic polju samo spojene sa sjeverom
Kad već barataš nekim informacijama, kad bi to moglo biti. Dvi, tri . . .50 godina

-
- Kontakt:
joj kada bi ovu polesezonu bili medju top 5-6 i u kupu ostali to bi bilo extra i onda i zimu 2-3 bas kvalitetna igraca tipa zebe i JURIS NA EVROPU !
Fakat sta seres vise? Sve ti neke prituzbe imas... Ova druga slika gore iznad je odlicna, i otprilike je stadion kakav je i nas trebao bit, zato de malo pozitive...mada ne treba praviti nista ogromno, sta ce nam stadion koji nikad necemo popunit?Chinaglia je napisao/la:ako se odstupi od projekta, mene na tom ruglu od stadiona neće biti
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
opet oni o posjeti, o bože
-
- Kontakt:
tebi haman bolje da bude poluprazan stadionChinaglia je napisao/la:opet oni o posjeti, o bože
Ali ne mozemo bez stadiona, koji se ne moze izgradit za godinu ako cemo realno....dzekooooTz je napisao/la:joj kada bi ovu polesezonu bili medju top 5-6 i u kupu ostali to bi bilo extra i onda i zimu 2-3 bas kvalitetna igraca tipa zebe i JURIS NA EVROPU !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !

Chinaglia jel ti draze pun stadion, il nesto ovako ?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
ma nasminkat ce se zapad i sjever dat ce nam bar jednu utakmicu,a i ako ne bude ne fali nam nista igrat jedan evropski ciklus na bilinom poljuDoeTz je napisao/la:Ali ne mozemo bez stadiona, koji se ne moze izgradit za godinu ako cemo realno....dzekooooTz je napisao/la:joj kada bi ovu polesezonu bili medju top 5-6 i u kupu ostali to bi bilo extra i onda i zimu 2-3 bas kvalitetna igraca tipa zebe i JURIS NA EVROPU !
pa ako želimo da nam bude pun stadion, onda nismo trebali gradit' sjever, nego srušit' i zapad, pa ga ponovo izgradit', jedna tribina od 5000 sa svim pratećim sadržajima i dosta, em bi često bio skoro pun, em bi se evropa igraladzekooooTz je napisao/la:tebi haman bolje da bude poluprazan stadionChinaglia je napisao/la:opet oni o posjeti, o bože

u čemu je razlika kad ti na stadion od 12.000 ili 20.000 dođe 3.000 dupša? manje ili više prazan, isto je, trebate gledat' malo širu sliku

meni poslije idejnog projekta stadiona Tušanj, koji je san snova, nikakvo odstupanje ne dolazi u obzir i za mene je to ciganluk, a da se taj sadašnji, novi projekat, pojavio u vrijeme kad istok i sjever nisu bili srušeni, tad bih sigurno rekao: super, odlično, može ovakav stadion od 12.000

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.