Hajd' jednu i ti od mene !!egocentrik je napisao/la:Svaka cast kone, lavovski izborena pobjeda

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hajd' jednu i ti od mene !!egocentrik je napisao/la:Svaka cast kone, lavovski izborena pobjeda
Jes jes ,dobro si,kako je gotivan,au zagotivit ce ga raja pravocorleone87 je napisao/la:Ma Niki But originalFormat je napisao/la:Joj Blagoje me odusevio,ko Cambiaso dedemi
Nagazio ga lola 660 na satSGD53 je napisao/la:evo avion sad će, kako ovo brzo ide haha
corleone87 je napisao/la:Nagazio ga lola 660 na satSGD53 je napisao/la:evo avion sad će, kako ovo brzo ide haha
Lutvo je preuzeo upravljac, kaze pilotu ajde ti popi sok sa igracima i Odom.corleone87 je napisao/la:Nagazio ga lola 660 na satSGD53 je napisao/la:evo avion sad će, kako ovo brzo ide haha
pride_of_merseyside je napisao/la:Hvala Ti Bože. Ne pamtim kad sam bila ovoliko sretna.
Ako je iko zaslužio ovu nagradu i svaku moguću podršku onda je to ova ekipa Želje, bez obzira na rezultat u revanšu.
Divan Bajram. Volim te Željo!
Nisi pogodio srž, pamtim i vecu bruku od toga.Husika je napisao/la:Hajd' jednu i ti od mene !!egocentrik je napisao/la:Svaka cast kone, lavovski izborena pobjeda
Ma jarane sad je i Kvesi skocila cijena i ne samo njemu..EdoM je napisao/la:Eto sad Kvesu pustiti za 100000, zaslužio je brate![]()
![]()
![]()
Pa gdje ste miševi, jeste li obukli gaće. Moram ovo jednostavno napisati, nemojte mi zamjeriti, pojedini su ovdje već bili primili par komada, i oprostili se od EL, a sada smo na pragu prolaska dalje. Sada su svi junaci i svi su "rekli".![]()
![]()
![]()
Volim što sam ovo napisao ljudi 5 naših igrača koji svim srcem vole želju to je fantastičnoCARSON je napisao/la:Stvarno ste kreteni pa igramo sa našom djecom prvi put protiv ekipe koja ima glavu i rep a vi nezadovoljni ovo je taktika bez puno rizikovanja ja sam prezadovoljanBaja_Zvjerka je napisao/la:Odlično je neko rekao, Đelmić lijevo, Bajić desno, Stajić u špic.
u visokom rokalo ko devedeset drugePeterski je napisao/la:Began Šerif Mubarek Olsun braćo, u Brezi je bilo i vatrometa!
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 55 gostiju.