FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kosorić dva puta spasio gol uklizavanjem..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Samo da se prisjetimo ko ih je zadnji uzeo na njihovom stadionu.... Chelsea
Mladost trci ko luda cetvrtak osamnaest sati sta reci ubit cemo ih sa trkom
Ovo im je tek drugi poraz u zadnjih 40+ utakmica ( koliko se moze ucitati na rezultatima) a Bog zna koliko to traje. Ogromna pobjeda.

aldineeeeeeeeeeee ako je nestalo mokraće ima kod mene samo se našteliiiii
Kako ide ova pjesma maslacak?
- corleone87
- Kontakt:
Izuzetno sam zadovoljan, posebno rezultatom. Očekivali smo ovavku utakmicu, domaći su često pritiskali snažno, ali smo bili kompaktni. Nisam zadovoljan igrom kada oduzmemo loptu, brzo smo je gubili, ali ova mlada ekipa to u kontinuitetu ne može odraditi. Ovo je samo prvo poluvrijeme, a u revanšu ne smijemo napraviti niti jednu pogrešku jer će to ovakva ekipa kazniti, kazao je Odović.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Samo da napisem da sve ono sto je Eldar trebao biti da smo dobili u Jovi, hvala onom ko ga dovede, hvala i njemu, hvala i Eldaru, hvala i manijacima hvala i Odi hvala i Odinoj mami sto ga rodi...itd itd
Began Serif Mubarek Olsun!
Began Serif Mubarek Olsun!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E lljudi moji sto nas nam radosti i srece ovi momci veceras donesose...
SRCE KAO TREBEVEC!!!!!!!!!!!!!!!!!

SRCE KAO TREBEVEC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uh odlično je ovo bilo, taktički sjajno rekao bih, svaka čast Odi i stručnom štabu. Željo nas je po ko zna koji put obradovao ali i mi se sada trebamo pokazati kupovinom članskih, godišnjih karata, napuniti Koševo u četvrtak i dati našim momcima neophodnu podršku. Riješili smo prvo poluvrijeme, drugo će biti još teže ali tu ćemo biti mi, a pred punim Koševom su i mnogo jači padali. VOLIM TE ŽELJO!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ja kad sam govorio kako smo jaci za 50%, mene su nazalost ismijavali ovde ... Hvala vam za srecu, od galaksije vecu!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ima na soccerwayu sve utakmice. Na ovom novom stadionu samo su doživjeli dva poraza Chelsea i Željo 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- corleone87
- Kontakt:
Ukucas na youtube Alisa-Sanja i samo umjesto Sanje pjevas Željo..roleeee je napisao/la:Kako ide ova pjesma maslacak?

Cuj ovog kloca, najgori je veceras bio na terenu i jos nesta pametuje!!!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dilaver ... ara/167316
A odgovor je iznudio ovaj "opremljeni" novinarcic sa galaxy-em S3 !!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dilaver ... ara/167316
A odgovor je iznudio ovaj "opremljeni" novinarcic sa galaxy-em S3 !!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 17 jul 2015, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
U revanšu, na Koševu ocekujem bar 20 milja....jest da je termin nenormalan
(18:00 kad je džehenem napolju)....ako sutra izvucemo neko zvucno ime, možda dođe i više raje

Nema brige oko toga momci, Koševo će da gori. 

Jedno je zelja, a drugo je koliko ce se uopste karti stampati. Eto ko da vidim, plafon 15k stampani... Ma da je pitanje, da li ce uopste i toliko raje doci.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 17 jul 2015, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nismo svjesni kakvog trenera imamo 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.