1. HNL

spajk
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la spajk » 16 jul 2015, 22:45

J++o koeficijent, ionako napredovat nećemo vjerojatno nikad. Bitnije je da prođu Dinamo, Lokomotiva i Hajduk za što postoje vrlo realne šanse (Lokomotiva i najmanje nakon primljenog gola u 90oj), Rijeka ciao. Na Dinamu je da spasi obraz nogometa (opet), ovi ostali vjerojatno neće dalje od trećeg pretkola.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 jul 2015, 23:04

Ma Dinamo će proći, u to ne sumnjam.
Za Lokomotivu i Hajduk neću ništa reći, jer oba tima imaju aktivan rezultat, a opet s druge strane, Hajduk je prevrtljiv i nikad se ne zna, a Lokomotiva igra u Solunu. Ako ništa drugo, lijepo da su pobjedili PAOK večeras..
Na žalost, Rijeka je već sad ispala. :(
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 jul 2015, 10:26

Kakav debakl jbt. To je taj mentalitet, on je presudio, nista vise. Idemo redom

Dinamo dobije luksemburzane, ma sta ce oni, dobili ih gore 5-0. Ovdje idemo ko Obilinovic na 80% i gazimo ih. Odigraju 40% i skoro izgube.

Hajduk dobije slovence. Sta ce janezi, ne mozemo od njih izgubit. Pa cijeli stadion ce navijat za nas, bit ce to domaci teren, gazimo ih 0-2 vec gore, nemaju sanse. Ljudi im se postave i uvale im tri jeftina gola. Tek kad je Hajduk shvatio da nema zezancije krenuo je igrati. Kamo srece da su krenuli jos ranije, jer bi mozda izbukli 3-3, a mozda i pobijedili. Da su od prve minute imali ozbiljan pristup bilo bi tih 0-2. Sad ce na Poljudu valjda krenuti ozbiljnije i onda bi tek slovenci mogli dobiti kantu. Ako se opet i najmanje opusti Koper ide dalje. Nisu ni najmanje naivna ekipa, ali su ekipa koja Hajduku nebi smjela raditi probleme. Ohanza je falio, ali eto, igrat ce u Splitu pa cemo vidjeti.

Rijeka dobije Aberdeena. Uff, je*eno, skotska liga, ovo ono. Kako se utakmica priblizava tako raste optimizam. Na dan utakmice, sta ce skoti, kod njih 20 stupnjeva nize, nece moc hodat ovdje. Vidi one budale, istrcala i dresu dugih rukava, vjerojatno ni nema kratkog hahaha, nece moc disat, spucat ce ga srcani dok ih budemo punili. Ljudi odigraju savrseno takticki, Rijeka napada, napada, napada i napada, ali Aberdeen puni. Ja i nakon ovoga mislim da Rijeka ipak ima sanse gore, ali mora odigrati savrseno na sve i jednoj poziciji. Naravno, javlja se ono sto puta ponavljano da Rijeka ne zna napadati. To se vise puta pokazalo. Puno su bolji kada se brane i zato ce gore vjerojatno biti nemoguca misija, osim ako im ne bude ulazilo sve sto opale po golu.

I onda Lokosi dobiju PAOK-a, tu ekipu koju ni Dinamo nije pobijedio, a da ih Lokomotiva pobijedi. Istrce golobrada djeca, pokazu muda jacem protivniku i dobiju. Nisu se predali i to je bilo kljucno. Vidjeli smo kuci protiv AUK-a kako igraju kada vec unaprijed upisu prolaz. Isto kao Hajduk i Rijeka. Danas su znali da moraju igrati, ali je kljuc bio i u tome da se nisu predali. PAOK nije nikakav bauk i mislim da Lokosi ovo mogu rijesiti. Puno bi lakse bilo da je ostalo 2-0, ali sta je tu je. Bilo kakva pobjeda je dobrodosla, kako Lokomotivi tako i nacionalnom koeficijentu koji je ovu sezonu vec pomalo u ku*cu.

Trenutno je Hrvatska na 17. mjestu. Za vratom puse Cipar, jedan remi ih baca na 17. mjesto, a nas na 18. APOEL bi mogao u LP ispasti, nula kuci s makedoncima. Daj Boze da ih iznenade u uzvratu, bio bi to ogroman plus za nas. Apollon u EL ide sigurno dalje, a po svemu sudeci i Omonia. AEK ceka u trecem pretkolu, nije nositelj i valjda ce dobiti nekog tezeg od koga ce odmah ispasti.

Ako nasi podbace mogla bi zaprijetiti i Poljska, ali to cemo tek vidjeti, i njihova dva predstavnika imaju nule kuci pa bi mogli letiti iz Europe vec sad. Ni Legia nije odigrala bajno, 1-0 kuci, mozda padnu, vidjet cemo.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 jul 2015, 13:22

Hajduk u slucaju prolaza vjerojatno na Stromsgodset, Rijeka bi na Kairat, a Lokomotiva na Trnavu.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 18 jul 2015, 18:44

Veceras Inter - Zagreb otvaraju 2.kolo.
Pobjeda bi puno značila nama igračima, s tri boda napravili bi sjajnu uvertiru za Rijeku, ali značila bi puno i navijačima kojima se moramo iskupiti za poraz od Osijeka", najavio je sraz s Interom kapetan Zagreba Denis Kolinger
Zagreb teži kombinatorici i brzim izlazima u čiste šanse, to nećemo zaboraviti, ali to isto ništa ne mijenja u našim planovima. Zanimaju nas tri boda, bit će otvoreno i zanimljivo. Mogla bi odlučiti prednost domaćeg terena, no svakako i to što smo u boljoj formi. Nikome unaprijed ne priznajemo nikakvu prednost, Zagreb se može vaditi i izvaditi i drugdje", Toplakova je izjava u kojoj dominiraju upravo samopouzdanje i optimizam.
Po meni i vidjenom Inter bolji, jako dobro slozena i vodjena ekipa. Zagreb na razini prosle godine, bez napretka i bez Kopica trenera.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 19 jul 2015, 00:02

Inter -Zagreb 1:1

http://m.tportal.hr/videoplayer?videoId ... urn=/video

http://m.tportal.hr/videoplayer?videoId ... urn=/video

Dobra tekma, Inter bolji, Nestorovski igrac tekme, strasno kvalitetno igra Mazalovic, to je izuzetno kvalitetan veznjak, igra u oba smjera.
Kod Zagreba Boban i Kolinger, Livakovic je krivo procijenio, dobar golman, mlad, padovi su normalni. Usao i Safaric za Inter, jedino slabo rjesenje u Interu je Otochian, neucinkovit igrac.
Vita est militia

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 19 jul 2015, 11:09

Ne bih rekao da je toliko krivo procijenio koliko je ostao u raskoraku...teško je takvo nešto uhvatit...dobar je Livaković, ne bojim se ja za njega.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 jul 2015, 20:57

Ako ove sezone netko Dinama ne skine s trona onda nece nikad.

Osijeku se smijesi fenomenalna sezona.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 19 jul 2015, 21:56

Imali su neviđene sreće danas, puno se tu stvari poklopi...tri stative, nedosviran penal, loš teren, vrućina, ozljede i manjak svježine samo su neki od razloga zašto danas nije bilo kao inače. Za tri dana, ipak, je ono najbitnije, idemo u Luksemburg pokazati tko je gazda. Ozbiljno i smireno.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 jul 2015, 22:52

Trebalo je Angela oatavit na klupi, kao i jos neke igrace, odmorit sve moguce pa taman Sosa i Lovren igrali po 90 minuta. Protiv Fole ce biti tesko, ali vjerojatno se islo u Osijek vidjeti sta ne valja pa da se ispravi. Mozda je to bitnije i od svjezine.

Evo ni Rijeka ne blista, Hajduk takodjer. Potpuno neocekivan start prvenstva. Ipak, neka svi dobro prodju sredinom tjedna, a trku za vikend neko vrijeme mozemo drzati po strani.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 20 jul 2015, 00:32

Los derbi Duje, 2:2 u udarcima. Split se dobro postavio, pravo cvrsta ekipa, i glavu o rep. Hajduk nemocan . Nisam stigao pogledati Dinamo, samo sam se cuo sa sinom koji kaze da su Mamica na zapadu izvrjedkali, a on se ustao i drzao govor za vrijeme tekme.
Vita est militia

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 20 jul 2015, 22:01

Osijek i Istra 1961 doveli su prinove koje bi mogle igrati značajne uloge u novim sredinama.

Momčad Dražena Beseka bit će jača za 25-godišnjeg veznog igrača Tomislava Šarića, bivšeg mladog reprezentativca Hrvatske, koji se u domaću ligu vratio iz Italije.

Šarić je između 2008. i 2013. godine odigrao 127 utakmica za Inter iz Zaprešića te postigao 17 golova, a dobre igre osigurale su mu selidbu u Parmu. Parma ga je posudila Crotoneu, a u Gradski vrt također stiže na posudbu.

Istra je pak vezni red osnažila dolaskom Damira Zlomislića na jednogodišnju posudbu iz Rijeke.

Zlomislić je već bio na posudbi, u rumunjskom Brasovu, a dobrim igrama u Puli pokušat će se izboriti i za povratak u konkurenciju za prvu momčad Rijeke iduće sezone.
Vita est militia

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 20 jul 2015, 22:10

Lokosi nastavljaju sa fantastičnim partijama na početku sezone, Istra razbijena sa 6-1. Čačke opasno prijeti Zokiju na klupi Dinama. :D

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 20 jul 2015, 22:52

Glup je mentalni sklop mamicevog Dinama, a i njegovih istomisljenika koji misle da ovi polutreneri sto ih rotira mogu napraviti rezultat. Dobro da nisi rekao Branko Ivankovic. Smijesno je i glupo. Vjeruj, Dinamo je s Mamicem tuga od kluba, to iskljucivo podrzavaju manje pametni i oni koji pojma nemaju. Spajk ti kao da si u intimnom odnosu sa glavom, podatan kad tata juhe bjelogalajnen.
Vita est militia

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 20 jul 2015, 23:48

UltrasNotRed je napisao/la:Glup je mentalni sklop mamicevog Dinama, a i njegovih istomisljenika koji misle da ovi polutreneri sto ih rotira mogu napraviti rezultat. Dobro da nisi rekao Branko Ivankovic. Smijesno je i glupo. Vjeruj, Dinamo je s Mamicem tuga od kluba, to iskljucivo podrzavaju manje pametni i oni koji pojma nemaju. Spajk ti kao da si u intimnom odnosu sa glavom, podatan kad tata juhe bjelogalajnen.
Za kojeg ti trenera misliš da je pravi za Dinamo? Ajde malo konstruktivne rasprave, da te vidim. I ovo za Čačića je zezancija, mislio sam da si toliko shvatio.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 jul 2015, 09:41

spajk je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Glup je mentalni sklop mamicevog Dinama, a i njegovih istomisljenika koji misle da ovi polutreneri sto ih rotira mogu napraviti rezultat. Dobro da nisi rekao Branko Ivankovic. Smijesno je i glupo. Vjeruj, Dinamo je s Mamicem tuga od kluba, to iskljucivo podrzavaju manje pametni i oni koji pojma nemaju. Spajk ti kao da si u intimnom odnosu sa glavom, podatan kad tata juhe bjelogalajnen.
Za kojeg ti trenera misliš da je pravi za Dinamo? Ajde malo konstruktivne rasprave, da te vidim. I ovo za Čačića je zezancija, mislio sam da si toliko shvatio.
Nisam shvatio da je sprdnja, zapravo pun ku.rac mi je mog Dinama kluba sa kojim sam od 88 poceo gostovati. Sve to bacam u vodu za jedan zdravi Dinamo gdje nece igrati poluprosjecni stranci, klub koji nece utjecati na zdravlje HNL, sukobi interesa, pristrano sudjenje i kada treba i kada ne. Dok je Mamic u Dinamu i ne treba trener, on ima viziju, samo je njegova vizija vrlo lokalna i uska, primitivna, penal i crveni i Bruno Maric koji je izjeb.e konkurente. Bolje ne biti prvak cetvrt stoljeca vec na nacin da se unistav HR nogomeet. Slucaj Gorica, Varazdin manje propao od Osijeka, Cibalia glasala za Stimca na onoj skupstini rekao im u lice da ce ih istjerati, sve je to previse. Treba nam zdravi HNL jer vec godinama nije normalno. Usudio bi se reci od Krecaka.
Vita est militia

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 21 jul 2015, 10:26

Ne slažem se s tobom. Da ima marifetluka raznih oblika, ima, i uvijek će ih biti, to je tužna neminovnost, to je potvrdila i afera 'offside' prije koju godinu, i situacije sa 'poštenim suđenjem' u kojima je sudjelovao i pokojni Stjepan Spajić, ali reći da su Bruno Marić, sudačka organizacija, sukobi interesa, Lokomotiva, ili bilo koji vanjski čimbenik zaslužni za to da Dinamo svake godine osvoji prvenstvo sa 30 bodova prednosti je vrlo plitko i grubo. U godinu dana smo 2 puta dobili Rijeku sa po 4-0 na Maksimiru, te po jednom Hajduk 4-0 i 5-0. Nogomet u Hrvatskoj nije uništen niti će biti u dogledno vrijeme, reprezentacija nam je konstantno u top 20 u svijetu, mladi talenti naviru na svakom koraku, Dinamo plaća 5 milijuna eura igrača iz HNL-a, stranci donose stabilnost. Hrvati su, na kraju krajeva, skupa radna snaga. A govore o nekoj zaduženosti i kako nam je nogomet 'loš'.

Dinamo je sad u nedjelju protiv Osijeka oštećen za penal nad Rogom u 41. minuti, ali nitko o tome ne govori, svi kažu 'nek ih je oštetio, trebaju i usprkos tome dobiti, puno su jači od ostalih'. I takvih situacija je puno više nego ovih obratnih, o kojima se odmah čitava uzbuna digne. Ivo Krečak je '99. donio ispravnu odluku, Mateo Beusan i 'Oko sokolovo' to su prije par godina potvrdili u HTV-ovoj emisiji.

Govoriš da ti je dosta ovog Dinama i da hoćeš 'zdravi Dinamo'. Ja ću ti samo reći da navijač kluba treba biti bez obzira na stanje u njemu, ne može uvijek sve biti savršeno, bez ikakvih problema. Ti ako ideš na gostovanja od '88. do dan danas, ja tebi prvi skidam kapu. Stanje, uostalom, i nije toliko loše, ako se mene pita, suprotno izvještajima mnogih tiskovina. 10 godina zaredom biti prvak i igrati europu do 12. mjeseca je dobar uspjeh, svejedno iz kojeg se kuta gledišta gleda, to je često puta neopravdano minorizirano i zapostavljeno u medijima. Pa i ta Lokomotiva nije, na kraju krajeva, svih 10 godina bila tu.

Poraza i sramoćenja je bilo i bit će, ali to je sastavni dio nogometa, i Roma izgubi od Bayerna sa 7-0. Mogao je Mamić prije 2 godine dovesti Magatha i sa njim njegovih 5 igrača za 20-30 milijuna eura, ali bi klub za koju godinu bankrotirao, iako bi se u kratkom periodu nešto vjerojatno i postiglo, dugoročno je to preveliki rizik. Zato i nema iskoraka u Europi, svi gledaju Maribor, a nitko ne vidi kad Red Bull (koji je financijski jedan od najmoćnijih klubova u europi) izgubi od Dudelangea ili Malmoa. Dinamo je stabilan i za njega nema zime. Samo da sutra prođemo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jul 2015, 12:38

Taj RBS odlično igra u EL.Zadnje dvije sezone 34/36 bodova u skupinama osvojili.Jednom igrali 1/16 finala i pomalo nesretno ispali od Basela.Sezonu prije Dudelangea isto prošli skupinu.Miljama su oni ispred GNK i organizacijski i na svim ostalim razinama.

Magatha i bolje da nisu dovodili.

Izbori :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 21 jul 2015, 14:23

Jbga, imaju više i para, privatni je to kapital. Ali nije ni tamo prošlo bezbolno, mnogi navijači su se oduprijeli i osnovali Austriju Salzburg, danas amaterski klub, koji je došao kao odgovor Dietrichu 'Redu' Mateschitzu, gradišćanskom Hrvatu, vlasniku Red Bulla. On je, čim je došao, preimenovao Austria u Red Bull, promijenio klupske boje, sagradio meni osobno najljepši stadion u Europi i praktički rekao 'tko voli, nek izvoli'. Neki su ostali uz njega, a neki se opravdano pobunili.

Ali Ligu Prvaka još nisu vidjeli, za razliku od Dinama.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 jul 2015, 16:37

E, moj spajk. Startati sa +12 i imati filijalu u ligi nije dostizno. I po zadatku imati Brunu Marica ni Real tu nema sansu, al'ti si lud ako mislis da je to dobro.
Vita est militia

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.