FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
joksimović, ne daj se generacijo.Mi ćemo ostati na onom odgoju koji su nam ostavili naši stari.
BAJRAM MUBAREK OLSUN
BAJRAM MUBAREK OLSUN
Ja volim FK Tuzla City
Šupljiramo previše u posljednje vrijeme, a ne vidimo nedostatak u ovoj ekipi koji su možda dvije osobe ovdje spomenule. Stvar je u tome da imamo samo jednog U-21 igrača koji može početi utakmicu (jer jedan U-21 sada mora biti u prvih 11), a da ne bude igrač manje u startu (Miljan Govedarica). Treba riješiti i taj problem, a tu se kao idealno rješenje nameće igrač kojeg sam već ranije pominjao. Nikola Jelisić, momak U-21 igrač a igra 3 pozicije. Fino može pokriti stranu gdje igra Govedarica, a po potrebi može biti i ofanzivni vezni, kao i napadač. Kvalitetan igrač koji bi nam vjerovatno riješio problem napadača ako se Krpić i Ahmetović ne nametnu kišom golova.
Ovako kako sada stvari stoje, umirat' ćemo nakon svakog starta na Govedaricu i misliti da li se momak povrijedio, ili da li će dobiti 3 žuta itd. 

Mislim da Azmir i Husref nisu toliki amateri da ne misle na to.
Ima logike u ovome sto Mramor govori, ali vjerovatno se ne zeli pravit dodatni rashod na igraca koji ce povremeno dobivat priliku i to maksimalno 10 nastupa tokom sezone (ovjde mislim i na ulazak sa klupe). Za takve stvari uvijek imamo nekoga od juniora kojima se MORA dati prilika. Nikada se ne zna kada neko od njih moze eksplodirati, sto bi nam svakako dobrodoslo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ima tu i to kako logike..nedo bog momku nek se sta desi (karton ili povreda) eto Prsesa ili Karlosa u prvih 11 na Kosevu, na Grbavici, u Mostaru, u Zenici...ne svidja mi se to nikako, al eto vjerujem da Husref misli i na to-preiskusan je...posebno sto niko ba ne moze sastavit 30 utakmica bez kartona, povrede ili pada forme, a ova dva su fkt igrac manje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nema veze ba, ako bude stani-pani, neka počnu tekmu i odmah ih izvest' iz igre 

neka je, nek sticu iskustvo u jakim tekmema.
sad imamo jaku ekipu, iskusnu, koja moze iznijet teret jednog mladog i neiskusnog momka, čije se greške uz iskustvo ostatka tima nece toliko osjetiti.
drugacije je bilo kad su igrale tarabe umjesto igraca, pa mlad momak kad zabrlja to i bi.
Opustite se ba zna struka sta radi.....
sad imamo jaku ekipu, iskusnu, koja moze iznijet teret jednog mladog i neiskusnog momka, čije se greške uz iskustvo ostatka tima nece toliko osjetiti.
drugacije je bilo kad su igrale tarabe umjesto igraca, pa mlad momak kad zabrlja to i bi.
Opustite se ba zna struka sta radi.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
dobra foraChinaglia je napisao/la:nema veze ba, ako bude stani-pani, neka počnu tekmu i odmah ih izvest' iz igre

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta ima inace? 

znam šta nema, nema kvakiceNYKnicks Fan je napisao/la:Sta ima inace?

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
100 KMChinaglia je napisao/la:znam šta nema, nema kvakiceNYKnicks Fan je napisao/la:Sta ima inace?

Ja volim FK Tuzla City
Gledam utakmicu Koper-Hajduk,"naše djete"Rahmanović dade dva gola,al mi je privukao pažnju stadion,ništa posebno al bi bio dovoljan i nama,redovno bi bio pun i atmosfera ekstra
stadion na kojem smo igrali sa zvezdomovisnik je napisao/la:Gledam utakmicu Koper-Hajduk,"naše djete"Rahmanović dade dva gola,al mi je privukao pažnju stadion,ništa posebno al bi bio dovoljan i nama,redovno bi bio pun i atmosfera ekstra

1919 <3
danas pricam sa jednim covjekom iz opstine blizak klubu i kaze stadion se 95 posto nastavlja izmjenjen projekt dvije tribine ce biti kao u gradaccu malo vece po svil uefa standardima natkrivene i spoit ce se sa sjeverom bice ko na projektu samo smanjen i to sve ce kostati oko 6 7 miliona i stadion ce se povjeriti azmiru da nadje investitora azmiru treba kip podici 

-
- Kontakt:
valjda nas ne zajebajesadnan27 je napisao/la:danas pricam sa jednim covjekom iz opstine blizak klubu i kaze stadion se 95 posto nastavlja izmjenjen projekt dvije tribine ce biti kao u gradaccu malo vece po svil uefa standardima natkrivene i spoit ce se sa sjeverom bice ko na projektu samo smanjen i to sve ce kostati oko 6 7 miliona i stadion ce se povjeriti azmiru da nadje investitora azmiru treba kip podici
Koliko ga trebaš smanjiti da se sa 20 spusti na 6,7adnan27 je napisao/la:danas pricam sa jednim covjekom iz opstine blizak klubu i kaze stadion se 95 posto nastavlja izmjenjen projekt dvije tribine ce biti kao u gradaccu malo vece po svil uefa standardima natkrivene i spoit ce se sa sjeverom bice ko na projektu samo smanjen i to sve ce kostati oko 6 7 miliona i stadion ce se povjeriti azmiru da nadje investitora azmiru treba kip podici

Treba možda napraviti manji, sa mogućnosti da ne bude problema ako se bude proširivao. Proširiti je zajebano, ako ne napraviš kako treba . .
Pa istok i zapad po 3200 će biti Sasvim solidan će biti a jug ide na čekanje i neće biti 5 redova
I kad ubrojiti ovih 4,5 miliona od sjevera umjesto da naprave istok od 7000 oni će napraviti dvije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.