AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Champion1
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Champion1 » 16 jul 2015, 10:20

_forzamilan_ je napisao/la:Ma prijebat ce njih Gale ne sekiraj se ;)

Usput BSMO malo unaprijed braci muslimanima i da nam Milan bude opet sampion jer necu ulaziti na forum do pocetka naredne hefte.
ono sto se meni ne svidja je sto se ni jedan transfer ne rjesava lako, da li zbog naseg ili njihovog cigancenja e to ne znam... 2-3 gotovo potpisana igraca su propala, sad idu alternative alternativama :thumbdown:

al ostajem pri onom cekat cu kraj prelaznog roka da bi mogao ocijeniti prvenstveno rad Galijanija
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2015, 11:25

Ma prodat ce ga Roma na kraju, ako treba, cekat cemo i do 1 septembra. Kad tad ce im zatrebati te pare... :zzz:

ma bjezi ba, nista mi se ne svidja ovaj merkato, kao potrosili 60 miliona i ja bi kao trebao biti valjda sretan :salut: nije fazon potrositi, fazon je pametno potrositi, a mi osim bacce nikoga vrijednog pomena nismo doveli (iako je i on preplacena rizicna kupovina).
sad nam slijede alternative alternativa, ne znam ni sam koga dalje ganjati sto se tice veznjaka.
ma ja, nek' je newcastle potpisao wijnalduma i sautemptom clasia koji bi bili povoljni i odlicna pojacanja, al' jok, de vi nama ibrahimovica dovedite :facepalm:

joj, bi volio da ga popuse u vezi ibre na kraju, ma vise nego pare :lolno:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jul 2015, 11:26

Ma nek ostave Ibru kao slag na kraju prelaznog roka ako su se toliko nalozili, ali stopera i veznjaka moraju dovesti sto prije
Il Club più titolato al mondo!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 16 jul 2015, 11:33

Pored toga sto moramo dovesti igraca evo onih kojih se moramo rijesiti:Agazzi,Zapata,Alex,Mexes,Albertazi,Zaccardo.Nocerino,Matri.
Znaci najvise panjeva smo nakupili u odbrani i makar 3 kad bi se rijesili od ovh 6 bilo bi odlicno.

Ima dosta dobrih igraca samo nasi traze na pogresnim adresama i kad zapnu za jednog ne odustaju i na kraju opet popuse i skontjau da su izgubili skoro mjesec dana
FORZA MILAN!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 16 jul 2015, 11:36

Ibra ako dođe LP nije upitna, on će gurati cijeli tim naprijed... Možda Nocerino ponovo postane jedan od najboljih veznih igrača :D :D
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2015, 11:44

Ma gurat ce ku*ac, mogao je gurati onu prijasnju ekipu, al' ovoj trenutnoj bez par dobrih pojacanja na sredini i odbrani ne moze ni bog dragi pomoci.

FORZA MILAN !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 jul 2015, 12:33

Galliani "Our offer for Romagnoli will not change (25m), if Roma accepts it fine, if not we'll look somewhere else."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 jul 2015, 12:41

Puno je i to al ajde.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 jul 2015, 13:33

Mediaset claims that Liverpool have offered €15m for Menez.
:o
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 jul 2015, 13:33

Mediaset claims that Liverpool have offered €15m for Menez. :nene: :nene: :nene:

30M i nosi :beba:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 16 jul 2015, 13:40

Kazem ja, nasi najbolji i najtalentovaniji vrijede maksimalno 17-18mil. Znaci, Romanjoli vrijedi koliko Saravi i Menez, a da bismo doveli Witsela, pored pomenute dvojice bismo morali mozda i Mastoura dati. Mada ni to nije ukupno 40mil.

Eto nase Uprave.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2015, 13:51

Pa ne znam vala, s jedne strane bih ga prodao jer mi se ne svidja kao igrac i jer je ovo idealna prilika da se nesto zaradi, al' s druge strane, trebalo bi ga ostaviti jer ne znas kakve ces probleme sa povredama imati, a on moze uskociti i dostojno odigrati. Mislim, sad kad Saravija nema, onda nemam nista protiv ni da ovaj ostane tu.

Ali s obzirom da Miha ne voli takve igrace, a i da je sam Menez svjestan da nece igrati, mozda sam zatrazi transfer. Realnije mi je to.

Mu smo za Saravija i Ramija dobili nekih 6 miliona :facepalm:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 jul 2015, 14:06

Ako mene pitaju odmah neka prihvate tu ponudu za Meneza. Bez kalkulacija.
I pametno od strane Galliania sto im ne da vise od 25 pa izvolite. Ako necete vi ima i drugih igraca i klubova.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 16 jul 2015, 14:33

Mene najviše nervira što se oko jednog igrača yebu sedmicama. Pitaš koliko košta igrač, ako cijena ne godi odustaneš ako godi onda ponudi i nosi ****. Takođe ovo što nude 18.20 pa 22 i sad 25 to je glupost, ako vide da majmuni iz Rome hoće da ih ogule trebali su odmah odustati. To se za dva dana može riješiti a ne za dva mjeseca.

I džaba njima ovaj Romagnoli, za kojeg mislim da će biti flopčina žešća ako dođe, nema ništa od Milana ako će ga upariti sa nekim od panjuga koje trenutno imamo. Nama bez dva CB neće ići na bolje, isto tako i dva veznjaka, vezni red je **** teška.

I neka se više riiješe ovih panjuga Noce, Zac, Matri, Albertazzi, Agazzi, Poli.
Forza Milan!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 jul 2015, 15:00

Braco Milanisti kakvo je stanje kod vas sto se tice mercata

Kod nas se zakuhalo prodali Vidala za sicu sad cemo moci polovnjaka kamaru dovesti :puke:

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 16 jul 2015, 15:04

Budale, nisu trebali davati onakvu igračinu ni za sav silni novac.

Kod nas situacija čisto sr.anje, ocjena za merkato 0
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jul 2015, 15:06

Ma sto je najgore, nismo u situaciji da tako olako odustajemo od igraca, pogotovo jer nemamo puno alternativa. Vodi racuna o tome da je kvalitetan, da nije previse skupo, da je igrac dostupan na trzistu i da je ustvari voljan preci u Milan i malo ko ti na kraju ostaje na spisku.

Gore je to sto ne znaju posloziti prioritete i sto cemo ponovo ostati bez kreativca, to bi bio katastrofalan merkato jer bi u novu sezonu ponovo usli sa problemom kojeg vucemo vec 4 godine i koji je nasa najveca boljka poslije odbrane. A naprijed, 68 napadaca svih profila, sto ih ne sprjecava da i dalje traze nove. :facepalm:

Ovaj Romagnoli je veliki prospekt i pored Ruganija najveca nada Italije sto se stopera tice i iste sekunde bih dao tih 25 miliona, sto naravno ne mjenja cinjenicu da nam treba jos stoper (kojeg naravno nemaju u planu dovesti). :salut:
Eto, mogao se dovesti onaj Abdenur iz Monaka, mogao se napraviti neki prijateljski deal s obzirom da sno im prodali Saravija, al' jok, potrosise mjesto za non EU igrace radi Adriana (bez kojeg se realno moglo, najsuvisniji igrac ovog merkata).

FORZA MILAN !

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 jul 2015, 15:08

Maestro21 je napisao/la:Budale, nisu trebali davati onakvu igračinu ni za sav silni novac.

Kod nas situacija čisto sr.anje, ocjena za merkato 0

Onakve igrace ne mozes naci a komali ih jos prodati za sicu :oops: :oops:

Ni ocjena naseg mercata nece biti nesto specijalno velika nazalost

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 16 jul 2015, 15:34

rope11 je napisao/la:Ma sto je najgore, nismo u situaciji da tako olako odustajemo od igraca, pogotovo jer nemamo puno alternativa. Vodi racuna o tome da je kvalitetan, da nije previse skupo, da je igrac dostupan na trzistu i da je ustvari voljan preci u Milan i malo ko ti na kraju ostaje na spisku.

Gore je to sto ne znaju posloziti prioritete i sto cemo ponovo ostati bez kreativca, to bi bio katastrofalan merkato jer bi u novu sezonu ponovo usli sa problemom kojeg vucemo vec 4 godine i koji je nasa najveca boljka poslije odbrane. A naprijed, 68 napadaca svih profila, sto ih ne sprjecava da i dalje traze nove. :facepalm:

Ovaj Romagnoli je veliki prospekt i pored Ruganija najveca nada Italije sto se stopera tice i iste sekunde bih dao tih 25 miliona, sto naravno ne mjenja cinjenicu da nam treba jos stoper (kojeg naravno nemaju u planu dovesti). :salut:
Eto, mogao se dovesti onaj Abdenur iz Monaka, mogao se napraviti neki prijateljski deal s obzirom da sno im prodali Saravija, al' jok, potrosise mjesto za non EU igrace radi Adriana (bez kojeg se realno moglo, najsuvisniji igrac ovog merkata).
u vezi dosta stvari sa tobom se nisam slagao jer si negativno sve gledao, ali sa ovim cu se sloziti ako vec prodajes igraca mogao si to iskoristiti nekako i neki dogovor skontati ili Adriana ne dovoditi a ganjati ovog u odbrani ako vec ibrahimovica planiras dovesti... sto vise odmice prelazni rok sve sam vise misljenja da ce ovo biti nabacaj igraca kakvih stignes tj ako stignes neku alternativu alternativi kupiti pa na kraju kako ispadne... svako slijep vidi da trebaju dva CB igraca i AMF i CMF i ta 4 igraca su se trebala odma ganjati a na kraju napadac/i

edit:
Iz Tunisa: Milan je postigao dogovor sa Monacom oko Abdennoura, posao je sklopljen za €30m. Jedini problem je što igrač nema EU pasoš. ‪#‎Milannews‬ :lol:
FORZA MILAN!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jul 2015, 18:31

A ja se ne slazem sa obojicim :lol:
Po meni Adriano nije visak, vec je visak Bacca. Po kvaliteti su tu negdje, jedan placen 8 drugi 30 mil. Trebali su dovesti Adriana a tih 30 mil koje su dali za Baccu pametnije potrositi.
I kako znate da nije postignut neki dog sa Monacom kada su pregovarali oko Faraona. Mozda bas Abdenur, ili Kurzava, mozda Mutinjo 8-)
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.