FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne pamtim da sam bio ovako miran i spokojan na dan utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mnogi portali pisu da ce nas biti oko 1000 dole ? Da li je to istina ?
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
- corleone87
- Kontakt:
Ovi sa sc-a pisu oko 500,mada i ja mislim da bi trebalo biti vise..manijakdokraja je napisao/la:Mnogi portali pisu da ce nas biti oko 1000 dole ? Da li je to istina ?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sta moze Zeljo veceras,onako realno??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Danas gledam kvotu na Ferenc i kontam se koliko sam samo puta pao kvotu 1.60 [WHITE SMILING FACE]
Cuva Bog Želju svog!
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Cuva Bog Želju svog!
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
corleone87 je napisao/la:Ovi sa sc-a pisu oko 500,mada i ja mislim da bi trebalo biti vise..manijakdokraja je napisao/la:Mnogi portali pisu da ce nas biti oko 1000 dole ? Da li je to istina ?
Oko 350
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Trebamo vjerovati u nasu ekipu. Niko ne sumnja da ce biti jako teska utakmica. Ferenc u strasnoj formi, dobro spremljeni, samopouzdanje im je na vrhu, poslije visokih pobjeda u Evropi i protiv Videotona. Njemacki trener, takticki su izuzetni, jako disciplinovani i odgovorni. Naprijed imaju nekoliko izetnih iskusnih igraca koji mogu napraviti razliku. Nikako mi nije jasno kako nisu osvojili ligu prosle godine.
Nasa najveca sansa je Odovic i ja mu mnogo vjerujem. Siguran sam da ce zatvoriti brze i neugodne bokove Ferenca. Potrebna nam je velika odgovornost, mnogo trke i pomaganja, posebno na bocnim pozicijama. Treba nam i jedan dodatni veznjak koji ce pomagati Blagojevicu i Amiru, da se i na toj sredini smanji prostor. Uz sve to moramo imati i dobre kontre i polukontre, ako ostanemo strerilni naprijed smijesi nam se katastrofa. Treba im konstanto prijetiti i ne dozvoiti da kampuju na nasoj polovini bez straha.
Dakle, sanse su nam jako male prema onome sto sam vidio od Ferenca u ovih par utakmica prije nas, ali ne treba se predati. Ovo je velika provjera za nase igrace, prije sve ove mladje. Ovo je jedna od onih utakmica gdje se vidi da li ce ostati talenti do kraja karijera ili ce pokazati da zasluzuju jace lige od nase. Odlicna prilika za njih(prije svih Memiju i Bajica, pa i Kvesica) da pokazu da li zaiste vrijede onoliko koliko mi mislimo da mozemo uzeti novca.
Sretno nam svima veceras, a o revansu cemo kada prodje ovo. Naprijed Zeljo...
Nasa najveca sansa je Odovic i ja mu mnogo vjerujem. Siguran sam da ce zatvoriti brze i neugodne bokove Ferenca. Potrebna nam je velika odgovornost, mnogo trke i pomaganja, posebno na bocnim pozicijama. Treba nam i jedan dodatni veznjak koji ce pomagati Blagojevicu i Amiru, da se i na toj sredini smanji prostor. Uz sve to moramo imati i dobre kontre i polukontre, ako ostanemo strerilni naprijed smijesi nam se katastrofa. Treba im konstanto prijetiti i ne dozvoiti da kampuju na nasoj polovini bez straha.
Dakle, sanse su nam jako male prema onome sto sam vidio od Ferenca u ovih par utakmica prije nas, ali ne treba se predati. Ovo je velika provjera za nase igrace, prije sve ove mladje. Ovo je jedna od onih utakmica gdje se vidi da li ce ostati talenti do kraja karijera ili ce pokazati da zasluzuju jace lige od nase. Odlicna prilika za njih(prije svih Memiju i Bajica, pa i Kvesica) da pokazu da li zaiste vrijede onoliko koliko mi mislimo da mozemo uzeti novca.
Sretno nam svima veceras, a o revansu cemo kada prodje ovo. Naprijed Zeljo...
-
- Kontakt:
Nismo mi chelsea, ali sretno nam

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Pa i nećemo pobjediti, biće 1:1, sasvim dovoljnoragazzidelsud1987 je napisao/la:Nismo mi chelsea, ali sretno nam![]()

hajde Željo pobjedi pobjeduu donesi, noćas nešto lijepo treba da se desii
sretnoo plavii i da dođemo do pozitivnog rezultata aBd večeras 

-
- Kontakt:
Dosta je raje otislo, nisam upratio na poslu sam, koliko se nasih ocekuje gore?
I u Budimpesti ce se cut ona : ovdje smo dosli mi Zelju svog bodriti Željo ce za nas igrati
a mi cemo pjevati
Željo je najbolji Željo je najjaci
Željo je nas a mi smo svi Manijaci Željini
a mi cemo pjevati
Željo je najbolji Željo je najjaci
Željo je nas a mi smo svi Manijaci Željini
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
- Kontakt:
Hoce li biti neki kafic u kojem ce se gledat tekma, a da ce biti svi plavo bijeli ? 

Katakomba is back !
Katakomba is back !
manijakdokraja je napisao/la:Hoce li biti neki kafic u kojem ce se gledat tekma, a da ce biti svi plavo bijeli ?
Tuborg - Hrasno
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Bravo doktore !!!samogrbavica je napisao/la:Naklonite mi se sto sam vam rekao za prenos 2 dana unaprijed. Nisam ja kao ovi sto prodaju maglu. Hvala @onako
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
HvalaIvanOsim je napisao/la:manijakdokraja je napisao/la:Hoce li biti neki kafic u kojem ce se gledat tekma, a da ce biti svi plavo bijeli ?
Tuborg - Hrasno

Katakomba is back !
Katakomba is back !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.