BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

esprit24
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la esprit24 » 16 jul 2015, 02:34

@relo udarao bi on njih samo da je malo fizicki jaci od njih :kafa:
Salim se malo, al stvarno me nekad iznenadi, kad je psovao Boga, pa mater protiv veica, pa danas se nije htio rukovat, pa kad je nas prozivao poslije slavije pa se kasnije pokajao. E sad da li je premlad pa da mu to uzmemo kao olaksavajucu okolnost ne znam :( ev ja sam stariji od njega tri godine, i ozenjen sam pa se opet nekada ponasam kao dijete :p
Slazem se i sa @Forsterom, kome se ne prati nek ga ne prati i cao. Ja recimo volim svakog naseg sportistu pored kojeg je nasa zastava i damira sam poceo pratit od Australije prosle godine, i bilo je i uspona i padova, mada smo mi takva nacija koja je sposobna nekog dignuti do nebesa a nedugo zatim ubiti volju tom sportisti za nastavak karijere. Recimo sad ako napravi dobar rezultat u Umagu ili ako prodje prvo kolo US opena ovdje na temi ce biti toliko svrsavanja da bi se moglo roditi pola stanovnistva kine
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 16 jul 2015, 02:54

Damir je uvijek bio ovakav i njegovo ponasanje se mijenjalo kada bi prelazio na visi nivo. Recimo na GS-ovima nije pravio neke incidente, ali kada se vrati na CH i Futures tu je stara prica. Ovo sto je danas radio prema vasim pricama je mila majka za ono sto je radio prije. Naravno da nije lijepo, ali to je on. Neki razbijaju reket od glavu, ali to je njihov stil.

Nas nekoliko ovdje je pratilo Damira (i ostale nase tenisere) jos kada su igrali futurese po raznim selima i pratimo ih jos uvijek. To sto napuste neki turnir u ranoj fazi nece nista promijeniti. Nije prvi, a ni zadnji put.

nodyamidza
Kontakt:

Post Postao/la nodyamidza » 16 jul 2015, 02:56

Forster je napisao/la:Zamoliću velike poznavaoce tenisa da prestanu s.rati :thumbup:

Damir je takav-kakav je, nije oličenje fer pleja, a nije ni takav kakvim ga prikazujete. Podržavajte ako hoćete, neće Džumi crknut bez vas.
Momak je svojim trudom, radom, predanosti došao do toga da se mi Bosanci i Hercegovci, zajedno sa njim možemo pohvalit da je došao do 3. kola GS 2 puta, da je 2 puta odmjerio snage sa GOAT-om, da imate uopšte koga pratiti od naših makar blizu nekog svjetskog vrha.
Kakav god je, dao je sve od sebe da dođe do ovdje, i kako god se ponašao naš je, bosanski mentalitet kod njeg, ne prihvata ništa protiv sebe, šta ćeš. Jesu Česi prestali pratiti Berdycha kad je haos pravio po Madridu? Nisu logično, samo Bošnji smeta što neko koga on prati, eto ne ponaša po najboljim moralnim principima.

To da govorite kako Damir neće, ovo ono, pa on bi najviše volio da ne izgubi nikad meč, misli najbolje za sebe, i sigurno bolje od svih nas zna šta treba i kako. Ne prosipajte se i citajte sta pisu oni koji znaju o tenisu neke stvari: shminka, zato što je redovan ovdje, kao i formance i claus sa ATP tour teme.

Za one koji prizeljkuju TOP 400, molim vas da ne dolazite na temu :puke:

Fino je bilo pratiti kad Damir dobije Baggya, Pukovnika, kad uzme Challenger, al' treba ostat' dosljedan i kod poraza :thumbup:
Slazem se sa svim recenim :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2015, 03:08

@forster odlično rečeno :thumbup:

Nije problem ta svađa sa sudijom, večina se igrača svađa. On je Balkanac i mi ne znsmo živce kontrolisat, kvari to ne rukovanje.

Gori je problem igra, ne baš igra već više psihička sprema, koliko je u meču, ns ch turnirims i nije baš 100% posvećen tome. Koga je pratio do sad, pratit će ga i od sad :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jul 2015, 08:13

Ako je vec odlucio da ne igra davis cup i da skuplja poene za US onda se i ponasaj u skladu sa tim na terenu. Ovako jadovski igrac imas 4-2 u prvom, 3-2 i servis u drugom setu i sve to prospes niz vodu.
Ovo je velika sramota zadnje dvije sedmice, popisao je sav rad i trud i popisao se i na repku. Jedna nonsalancija koja traje od RG do danas i ko zna kad ce prestati. Vec se ponasa kao zvijezda umjesto da iskoristi ovaj dio sezone gdje ne brani neke poene on glumi kabadahiju, sprda se po turnirima. Zamrzit ce ga publika i bit ce etiketiran kao konfliktan lik do kraja karijere.

Kada izlazi raspored za nase vitezove u Mađarskoj, spalo slovo na Mirzu i Tomu i svaka cast momcima na tome. Ko je cetvrti clan ekipe, tj. imamo li ga uopste?
Nadam se da cemo u najgorem slucaju imati 2-1 poslije dubla (sve to ukoliko Tomo ide na Fusovica prvi dan), tako da bi Mirza pobjedom rijesio duel kako bi Nerman mogao odigrati zadnji mec.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 16 jul 2015, 09:54

Neznam sta da kažem jednostavno razočarao je me,nakon pobjede u prvom kolu i ljepe igre mislio sam da moze daleko u ovim turniru ali nažalost nije Uspjeo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 16 jul 2015, 10:37

Hajd, bio je i Damir vitez DC reprezentacije kad je završio na infuziji, sad je red na Mirzu malo :bih:

Inače, Dimitrov će igrati za Bugarsku protiv Luksemburga i oni su već u finalu

ako i naši dobiju, finale je kod nas

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jul 2015, 11:06

shminka je napisao/la:Hajd, bio je i Damir vitez DC reprezentacije kad je završio na infuziji, sad je red na Mirzu malo :bih:

Inače, Dimitrov će igrati za Bugarsku protiv Luksemburga i oni su već u finalu

ako i naši dobiju, finale je kod nas
Bio je vitez ali vise nije, prece mu se zezati po CH nego igrati za drzavu. Mirza je imao nesporazume sa selektorom ali za Damira nema opravdanja, ako je imao opravdanje da ganja US Open, onda onakva igra i odnos nisu pokazatelj toga da grize da upadne direktno. Ono je samo zajebancija u svakom smislu te rijeci.
Opet kazem, pratim ga od 2010 od futuresa po dubrovniku koje je osvajao, ali ovakav jadni odnos, jadno ponasanje i sveukupan jad oko njega nikad nisam vidio.
Jadu jadni!

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 16 jul 2015, 11:52

reLo je napisao/la:Kaže ovaj da Džumhur nema motiva igrat protiv ovih levata hahahah
Pa što je došo na turnir oko moje? Nako, da se zajebava, il da skuplja bodove za taj US Open?

Trebate sebi priznati da je momak **** što se tenisa tiče, zalutao jednostavno u taj sport. Zalutao je uopšte u sport, jer se zna šta je sportista i kako se mora ponašati, a njegovo ponašanje je ponašanje jednog klošara s Alipašinog a ne ponašanje sportiste. Čekamo samo dan kad će počet tuč sudije i protivnike. Momak je očigledno patološki egoista, a to je dokazao i poslije meča sa Federerom kad je krenuo davati autograme. Osoba sa normalnom psihom znala bi da niko od njega neće uzet autogram jer je nebitan, ali pošto je egoista i sebi umislio da je poznat u svijetu, krenuo davat autograme. A za to su krivi naši mediji ponajviše jer ga ukivaju u nebesa, potpuno neosnovano. **** od čovjeka jednostavno.

Ako si već krenuo bacat replike onda dobro pročitaj moje prethodne postove. Ja sam napisao ono što se meni čini, odnosno čini mi se da nema motiva igrati protiv ovakvih igrača. Čovjek jednostavno igra sa pola snage, a ti vjerovatno onda nisi gledao ni protiv Daniela ni jučer jer dosta raje je na prethodnim stranicama takođe pisalo da ne daje maksimum.

Za ponašanje sam već napisao. Jednostavno, on je takav i morate sa naviknuti ako ga želite pratit. U suprotnom ****! I samo da znaš nećeš dočekat daj dan kada on bude tukao sudije i protivnike. ;)

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 16 jul 2015, 12:06

AMEL TUKA...Ponos bosanskohercegovackog sporta....Fino odgojen mladić, vjernik, prouci prije utrke, dostojanstveno se ponasa, nadje vremena da odgovori na privatnu poruku nama koji ga licno ne poznajemo, na na fb a prvi rezultat u Evropi i sedmi u svijetu , te šesto mjesto sa Evropskog prošle godine, a nije ni olimpijsku stipendiju dobio ko ova razmazena derišta, nema ni ugovor s BH Telekomom, država mu baš ništa ne daje, a lik čuti i trenira i postize svjetski vrijedne rezultate i ni na kog se ne žali i s ponosom istice da se svojim nastupima bori za Bosnu i Hercegovinu....Kad budu imali 5 posto Amelovog odgoja, ponašanja i svega ostalog onda nek se jave....Dotad....PRATIMO AMELA , SUTRA NASTUP NA MITINGU DIJAMANTNE LIGE....
Zadnja izmjena: BROJ1, dana/u 16 jul 2015, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2015, 12:19

Vidi se na njemu da mu se ne igra, previše nošalantno igra. Opet kažem, ponašanje manje-više, promjenit se neće nikad. Nole 1. na svijetu pa pukne, krene psovat, galamit, oni su Balkanci i teško će se ikad promjenit.

Već 5-6 ch turnira igra na ovaj način, nošalantno igra, bez ikakve volje i htijenja da promjeni nešto. Ona egzibicija je bila pogrešna, nije on još u stanju da igra te turnire, on mora bodove skupljat. Zaboravi na Želju i ostalo, misli na sebe, spremaj se za Umag. Tu mora odigrat najbolje što može i tu mora napravit dobar rezultat.

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 16 jul 2015, 12:41

Ne bi bilo loše da malo pročita sve ovo, prije nego odluči opet igrati za repku

Ne zaslužujemo te Damire :bih: :bih: :bih:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2015, 13:05

Ne zaslužuju ni pojedini igrači nas, navijače.

ovi što su rekli da neće pratit, koliko sam ja puta rek'o da neću, izdržim max 2 min, ne mere više :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jul 2015, 13:13

shminka je napisao/la:Ne bi bilo loše da malo pročita sve ovo, prije nego odluči opet igrati za repku

Ne zaslužujemo te Damire :bih: :bih: :bih:
Ne bi bilo lose ni da procita ovo prije nego sto odluci igrati opet turnir, mozda bi se drugacije ponasao i slazem se, ne zasluzuje on podrsku, jado jadni.
Eto mu 16 poena, ne mora igrati davis cup nikad vise. Ovdje je bilo sporta i prije a bit ce i poslije Damira.
I glupa ti je prica pravo onako cuj ne zasuluzujemo te.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 16 jul 2015, 13:26

Normalno da ne zaslužujemo, kad se ne može shvatiti najprostija stvar na svijetu...da se repka DCa ne može porediti sa ostalim reprezentacijama

ne igraju Federer, Đoković, Nadal...al Damir je jad jer ne igra :beba:

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 16 jul 2015, 13:34

shminka je napisao/la:Normalno da ne zaslužujemo, kad se ne može shvatiti najprostija stvar na svijetu...da se repka DCa ne može porediti sa ostalim reprezentacijama

ne igraju Federer, Đoković, Nadal...al Damir je jad jer ne igra :beba:
Ne želimo, nije jedini, balavac se digao samo tako :puke: uzeo koju milju eura i niko mu ravan nije.
Možeš izgubiti i od igrača koji nije ni među 300 najboljih, jbg desi se, a onakvo ponašanje na terenu od nekog tenisera još nisam vidio.
Čovjek te pobjedio, pruži ruku balavče
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2015, 13:34

Dobro sad, ne treba ići toliko daleko. Damiru se može svašta reći ali da nije patriota to ne može. Imao je priliku da ne igra za našu repku ali nije otišao, potpisao je dosta teže uslove i manje mogućnosti.

Sjetimo se meča protiv Moldavije, u bolnici je završio. I do sad je uvijek tu bio, sad je bio USO upitan i nije igrao, ovako je 99% osigurao USO.

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 16 jul 2015, 13:36

Taro Daniel zijanio, još samo da Albot i Ram ne osvoje Poznan, odnosno Newport i USO je tu...BiH će opet imati predstavnika na jednom GS turniru

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2015, 13:40

shminka je napisao/la:Taro Daniel zijanio, još samo da Albot i Ram ne osvoje Poznan, odnosno Newport i USO je tu...BiH će opet imati predstavnika na jednom GS turniru
Zato sam ja navijao protiv Daniela. Nisam znao što hoću da izgubi, k'o da sam znao da treba izgubit :mrgreen:

Ako ova dvojica osvoje jedan od tih turnira, Damir osvaja USO. :bih:

Damir Dzumhur!!!!

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 16 jul 2015, 13:41

reLo je napisao/la:Kaže ovaj da Džumhur nema motiva igrat protiv ovih levata hahahah
Pa što je došo na turnir oko moje? Nako, da se zajebava, il da skuplja bodove za taj US Open?

Trebate sebi priznati da je momak **** što se tenisa tiče, zalutao jednostavno u taj sport. Zalutao je uopšte u sport, jer se zna šta je sportista i kako se mora ponašati, a njegovo ponašanje je ponašanje jednog klošara s Alipašinog a ne ponašanje sportiste. Čekamo samo dan kad će počet tuč sudije i protivnike. Momak je očigledno patološki egoista, a to je dokazao i poslije meča sa Federerom kad je krenuo davati autograme. Osoba sa normalnom psihom znala bi da niko od njega neće uzet autogram jer je nebitan, ali pošto je egoista i sebi umislio da je poznat u svijetu, krenuo davat autograme. A za to su krivi naši mediji ponajviše jer ga ukivaju u nebesa, potpuno neosnovano. **** od čovjeka jednostavno.

pa bravo momak svaka ti je zlatna napokon neko normalan :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.