Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Celikovac je napisao/la:Ja mislim da se vise precjenjuju odredjeni gerijatrijski primjerci pojacani jednim odlicnim role igracem, i od ove sezone samo jednim instinskim superstarom.
Potpisujem.KK_Bosna je napisao/la:ne kontamzasto bi iko hejtao SAS, pa ljudi godinama drze ekipu na okupu, sad su doveli igraca koji im je potreban... nije to instant tim koji dovede 5,6,7,8 igraca ko MIA ili CLE pa da ih hejtas zbog toga...
sundancekid je napisao/la:Potpisujem.KK_Bosna je napisao/la:ne kontamzasto bi iko hejtao SAS, pa ljudi godinama drze ekipu na okupu, sad su doveli igraca koji im je potreban... nije to instant tim koji dovede 5,6,7,8 igraca ko MIA ili CLE pa da ih hejtas zbog toga...
Ja sam Laker, ali skidam kapu Spursima. Ne mozes mrzit nekog ko godinama igra naljepsu kosarku, gdje svi doprinose i ne nabijaju statistike, i gdje lopta trazi igraca u najboljoj poziciji. A osim toga, kako ces mrzit igraca kakav je Duncan, koji jos uzme manje para da pomogne ekipi...
SvastaNEZALAGANJE je napisao/la:Ma vidis da se OKC precjenjuje i velica u tolikoj mjeri,kao da vec imaju ,najmanje, 3 naslova...Mig_Mig je napisao/la:Celikovac je napisao/la:Ako OkC budu zdravi, ova startna petorka, playoff zapada iako dosta jak moze postati nezanimljiv.
Celikovac je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:da, stvarno, kobe je propao zbog toga, nije nista napravio u karijeriozy je napisao/la:Rusell se ponasa bas onako kakve su mu i izjave,znaci prepotentne..ali na tereni nije nista od toga pokazao,u odbrani je uzasan,ali u ono malo sto je pokazao vidi se da je najveci potencijal na draftu,ali su pristup i ponasanje ala Kobe Brynt sto nije dobro
Covjek hoce da kaze da Russell s 19 godina ima prepotenciju Kobija s 35, to nikako nije dobro. Kobe kad je dosao u ligu bio je daleko od zvijezde i teskog lika, bio je rezerva Jonesu i Van Exelu, niti je imao Russelova ocekivanja na ledjima, nit ga je ta fama okruzivala.
KK_Bosna je napisao/la:ne kontamzasto bi iko hejtao SAS, pa ljudi godinama drze ekipu na okupu, sad su doveli igraca koji im je potreban... nije to instant tim koji dovede 5,6,7,8 igraca ko MIA ili CLE pa da ih hejtas zbog toga...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.