FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2015, 20:52

Ja bolesnika braco mila! Njima vaznije ko se glasnije cuo na tv-u vec to sto njihov klubic sutra igra utakmicu EL!!! Mitomanija na djelu.

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 15 jul 2015, 22:33

Povraca mi se od tinejdzera, osnovaca, bubuljicara i huligana od 15 god na ovom forumu. Pa ljudi jel vas stid sta pisete ova 3 dana !? Nisam htjeo da pisem al da nebi to preslo u mit neki i pricu nadalje o nekoj zajednickoj.tuci. U Vg je bilo slovom i brojem 4 manijaka lokalna mladja i respect im veliki od mene. Imate next cetvrtak i ferencvaros/slask pa bujrum napadnite ih. Nadam se da cete upola imati muda kao mi. Samo da znate nas nema mi smo u Poznanu otisli da klanjamo sebi dzenazu fuj. Pozdrav huligani !!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 15 jul 2015, 22:42

@ Nantess sve ti je jasno sto ja npr ili ostala starija raja ne pise cesto jednostavno citas i ne vjerujes sta ljudi pisu, a ne vrijedi se raspravljat sa likovima koji imaju po milion duplih accounta na forumu. ;)
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 15 jul 2015, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 15 jul 2015, 22:46

Kakav ti i poznen misu mali oni koji ce ici oni se ne kofrce na forumu :nene:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2015, 23:13

zeljo1974 je napisao/la:Kakav ti i poznen misu mali oni koji ce ici oni se ne kofrce na forumu :nene:
Kao ti na primjer.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 jul 2015, 23:37

Toliko o navijanju i sranja koja pišete ko hoče realno shvatit če da ne može 1000 ljudi navijati kao 15 000 mada respect za Poljake što se tiće navijanja!Storme hvala! :tokralju:
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2015, 01:26

bojamora je napisao/la:A zaboravili smo na jednu bitnu stvar a to je suđenje. Igrači i navijači Sarajeva nisu navikli da im se ovako skandalozno sudi. Sasvim bi normalno bilo da, kao što su im sudile naše uefa sudije, bude Poljacima bar jedan gol poništen i da Benko postigne bar jedan go iz ofsajda. E to bi onda skroz bila druga priča.
Bitno da Velkoski i Duljevic postizu iz regularnih situacija. :angel: :shhh: :shhh:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 jul 2015, 01:30

JoseMourinho je napisao/la:Bas ti sa stadiona ne možeš pricat o realnom stanju jer ti navijas i raja oko tebe koliko toliko i nemaš realnu sliku ;)

Nisam gledo tekmu al nadjite je kad je vedator postavi i vidite ko se bolje cuje, bez fazona mikorofon vamo, vjetar s
vako puse i sl ;)
Ja sam bio na sredini istoka i Hz su glasnije bile sve do zadnjeg dijela tekme, nemam razloga da lažem da je bilo obrnuto napisao bih...
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 jul 2015, 01:44

Nikad se Sarajevo i meljo nece moci... Ja sam iskreno ravnodusan na komsinice, i ne zanimaju me bas, niti ih pratim nesto (kako njihov forum, tako ni utakmice, rezultate). Tako da me njihova tekma u EL ne zanima, niti znam kad igraju, niti cu ih gledati.
Ali vidim da neki vise na forumu Sarajeva, i podj*bavaju...jer time lijece neke svoje nedostatke (inace bi uzivali u svom golubnjaku, igrama, sponzorima i sl.). Vise uzivam u pobjedi Sarajeva, nego u porazu melje, i ako koga zezam, onda je to raja koju znam..znaci uzivo, par ljudi sa kojima sam dobar. Ovako preko foruma nista, jer nisam klinjo vise :D Samo na ignore ove dosaade :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jul 2015, 02:02

Puzigaca je taraba zestoka da je fudbal samo izvodjenje prekida drama bi bilo,ko vam je zamjena na toj poziciji?
#musvdg

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2015, 02:05

1922VFC1981 je napisao/la:Puzigaca je taraba zestoka da je fudbal samo izvodjenje prekida drama bi bilo,ko vam je zamjena na toj poziciji?
Ne bih se slozio sa tom konstatacijom. Odgovor na pitanje je Rados Protic i Almir Bekic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 16 jul 2015, 08:17

Izvjestaj navijaca Lecha :
Dan prije utakmice došlo nas je najviše. Jedini naš poraz ogleda se u tome što se grupa od sedam osoba iz Krakovije izgubila u Sarajevu u centru, dobili su batine. Bila je čak informacija da je jedan poginuo, ali na sreću to nije bila istina. Najveća akcija bila je u Vogošći oko ponoći, u blizini Sarajeva.

Htjeli smo svi ići u centar Sarajeva, čak smo sjeli u autobus, ali stigla je policija i ekipa je morala ostati u hotelu. Onda je stiglo oko 100 osoba Horde Zla (mi smo ih malo provocirali), svaka im čast, to su dobro organizovali, došli su valjda iz četiri različite ulice. Bio je to pravi "balkan style", znači i oni su imali neke palice i slično (mi u Poljskoj to ne radimo, samo na šake idemo).

Na početku su nas iznenadili, tuča je trajala blizu pola sata, zaista nismo imali ovakvu "akciju" od 90tih godina u Poljskoj, jako dobra tuča, a poslije nekoliko minuta imali smo sve veću prednost i Horde su morale bježati. Kod nas je bilo nekoliko navijača povrijeđenih, Hordi mnogo više. Da zaključim - Horde su pobijedile u centru Sarajeva, a kad su stigli pred naš hotel - pobjeda je bila naša.

Nakon toga Horde su uništile naš autobus, ali to nije ništa zanimljivo, to može uraditi svaki dječak. Na dan utakmice nije se desilo ništa bitno. Ekipa koja je stigla imala je žurku u Republici Srpskoj gdje su građani bili uz nas i vrlo su bili ljubazni, svaka im čast. Šetali smo po gradu, vidjeli smo lijepe crkve. Panduri su nam zabranili da idemo svi u centar Sarajeva, dakle bili smo dugo u Doboju, a onda smo stigli na stadion.

Imali smo dobru koreografiju i pirotehniku, ali nažalost policija je to našla i više od 10 osoba uhapšeno je zbog toga. Uzeli su našu koreografiju i šteta je što to nismo mogli pokazati na utakmici. Nakon utakmice u kojoj smo pobijedili čekali smo da puste naše prijatelje, što su i uradili.

Što se tiče Hordi na utakmici, za mene je to razočarenje. Pjevali su veoma glasno, ali samo u momentu kada smo dali gol. Poslije toga bili su tihi, nije bilo pirotehnike, ništa specijalno. Bila je samo dobra tuča pred utakmicu. Bilo nas je oko 800 u Sarajevu. Čekamo ih u Poznanu!"
:?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2015, 11:26

Pirotehniku ne palimo u europskim utakmicama jer Uefa kaznjava dosta to a njih boli qrac jer im klub moze platiti a da je bio na sredini cuo bi sve kako i sta..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 jul 2015, 11:30

1922VFC1981 je napisao/la:Puzigaca je taraba zestoka da je fudbal samo izvodjenje prekida drama bi bilo,ko vam je zamjena na toj poziciji?
Dao par golova iz penala i odma neka igracina. Ono je teski amater, frajer igra beka spor ko spuz. Centarsutevi su mu kriminalni, a da nepricam o tome kako vise klizi po podu nego sto je na nogama.. uvjek katastrofa postavljen, saigraci mu dadnu pas on uvjek kasni na loptu pa kao nesta pokzsava da uklizuje i stigne loptu :facepalm: grozno grozno grozno !!! Oci me zabole kad god ga gledam.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jul 2015, 11:52

bhfanatic14 je napisao/la:
Dao par golova iz penala i odma neka igracina. Ono je teski amater, frajer igra beka spor ko spuz. Centarsutevi su mu kriminalni, a da nepricam o tome kako vise klizi po podu nego sto je na nogama.. uvjek katastrofa postavljen, saigraci mu dadnu pas on uvjek kasni na loptu pa kao nesta pokzsava da uklizuje i stigne loptu :facepalm: grozno grozno grozno !!! Oci me zabole kad god ga gledam.
Bas tako,prvi gol po njegovoj strani covjek prosao i centarsut njega nigdje,Barbaric zbog njegove greske zuti karton dobija jer nije imao drugog izbora i stopera limitira ostatak utakmice i plus sto od petneste minute nije mogo maknut
#musvdg

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jul 2015, 11:54

Sabinho je napisao/la:
Ne bih se slozio sa tom konstatacijom. Odgovor na pitanje je Rados Protic i Almir Bekic.
Nismo gledali istu utakmicu :wave:
#musvdg

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 16 jul 2015, 12:02

Suljo20002 je napisao/la:Izvjestaj navijaca Lecha :
Dan prije utakmice došlo nas je najviše. Jedini naš poraz ogleda se u tome što se grupa od sedam osoba iz Krakovije izgubila u Sarajevu u centru, dobili su batine. Bila je čak informacija da je jedan poginuo, ali na sreću to nije bila istina. Najveća akcija bila je u Vogošći oko ponoći, u blizini Sarajeva.

Htjeli smo svi ići u centar Sarajeva, čak smo sjeli u autobus, ali stigla je policija i ekipa je morala ostati u hotelu. Onda je stiglo oko 100 osoba Horde Zla (mi smo ih malo provocirali), svaka im čast, to su dobro organizovali, došli su valjda iz četiri različite ulice. Bio je to pravi "balkan style", znači i oni su imali neke palice i slično (mi u Poljskoj to ne radimo, samo na šake idemo).

Na početku su nas iznenadili, tuča je trajala blizu pola sata, zaista nismo imali ovakvu "akciju" od 90tih godina u Poljskoj, jako dobra tuča, a poslije nekoliko minuta imali smo sve veću prednost i Horde su morale bježati. Kod nas je bilo nekoliko navijača povrijeđenih, Hordi mnogo više. Da zaključim - Horde su pobijedile u centru Sarajeva, a kad su stigli pred naš hotel - pobjeda je bila naša.

Nakon toga Horde su uništile naš autobus, ali to nije ništa zanimljivo, to može uraditi svaki dječak. Na dan utakmice nije se desilo ništa bitno. Ekipa koja je stigla imala je žurku u Republici Srpskoj gdje su građani bili uz nas i vrlo su bili ljubazni, svaka im čast. Šetali smo po gradu, vidjeli smo lijepe crkve. Panduri su nam zabranili da idemo svi u centar Sarajeva, dakle bili smo dugo u Doboju, a onda smo stigli na stadion.

Imali smo dobru koreografiju i pirotehniku, ali nažalost policija je to našla i više od 10 osoba uhapšeno je zbog toga. Uzeli su našu koreografiju i šteta je što to nismo mogli pokazati na utakmici. Nakon utakmice u kojoj smo pobijedili čekali smo da puste naše prijatelje, što su i uradili.

Što se tiče Hordi na utakmici, za mene je to razočarenje. Pjevali su veoma glasno, ali samo u momentu kada smo dali gol. Poslije toga bili su tihi, nije bilo pirotehnike, ništa specijalno. Bila je samo dobra tuča pred utakmicu. Bilo nas je oko 800 u Sarajevu. Čekamo ih u Poznanu!"
:?
Eto vam kompletan izvjestaj poljaka. Horde zla su dobile batina, ali ni poljaci nisu bas dobro prosli. Vi kad stanete ovakvim na crtu i budete se tukli sa njima 30min, imat cete moju pohvalu. Do tad lijep pozdrav.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 jul 2015, 18:04

Alpasinac je napisao/la: Eto vam kompletan izvjestaj poljaka. Horde zla su dobile batina, ali ni poljaci nisu bas dobro prosli. Vi kad stanete ovakvim na crtu i budete se tukli sa njima 30min, imat cete moju pohvalu. Do tad lijep pozdrav.
Ti si drzao liniju na forumu,uzmicao nisi :clap: :clap: :clap:

A u vogosci su pravi pitari i manijaci stajali zajedno,svaka cast :thumbup:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 16 jul 2015, 19:38

moje misljenje je da ste ipak tekmu izubili zbog dvije gluposti. dva gola iz skoro nicega, pogotovo drugi, gdje lopta putuje skoro 50 metara i nema nikoga od igraca FKS na njoj. hvalite stopere, ali mislim da su oni u toj situaciji trebali biti na lopti i ocistiti je. tokom citave utakmice nisam vidio neku ozbiljniju i kontinuiranu dominaciju bilo koje ekipe. imali su sanse benko i velkoski kod 0-0 i da je usla jedna od tih lopti, ko zna sta bi bilo do kraja. kol'ko se sjecam, oni su pored golova (krajnje glupo primljenih, iz neizradjenih akcija) imali jos onu precku i to je to. steta, mislim da ovi nisu neprolazni i da su utisci s tih njihovih pripremnih utakmica i kupa, malo stvorili "strah" i da se sa prevelikim respektom uslo u utakmicu. sanse su vam minimalne, ali, ponavljam, nije lech na mene ostavio neki aman-zaman utisak.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jul 2015, 20:04

Ako Travnik bude ispao iz lige vi cete bit krivi :mrgreen: :mrgreen:
#musvdg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Hrasno15 i 17 gostiju.