Željooooo je napisao/la:Od sad ko god odgovori na neki post od @aldina je za mene @aldin i ide mi na ignor pa taman da se radi i o nekim forumašima koje jako cijenim..
Isto.. sjebaše nam temu u zadnje vrijeme s njim..pa do kad više..
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Željooooo je napisao/la:Od sad ko god odgovori na neki post od @aldina je za mene @aldin i ide mi na ignor pa taman da se radi i o nekim forumašima koje jako cijenim..
Dosao kao pionir iz BubamareBaja_Zvjerka je napisao/la:Ako je kod nas dosao kasnije... Pa zna li neko kad je dosao kod nas
ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundiFormat je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
pa eto ti kralju pogledaj moj post i racunajcorleone87 je napisao/la:A kakvi su postotci u slucaju Šehinog i Višćinog transfera..?
ogromni... Seha je prosao sve kategorije, a od Visce prvenstveno imamo procenat od transfera, mislim 15%.corleone87 je napisao/la:A kakvi su postotci u slucaju Šehinog i Višćinog transfera..?
Ja ipak mislim obrnuto, mislim da bi trebali ici na to da nam glavni cilj bude postici makar jedan gol..cala je napisao/la:Dobra bi to postava bila, malo defanzivno orjentisana ali opet itekako sposobna uzvratiti kontrom. Izmjene raditi u zavisnosti od rezultata, ako bude trebalo napast imamo Stokica, Diattu i Kokota. Sutra prije svega treba imati discipline u odbrani jer nam je glavni zadatak ne primiti gol ili primiti minimum.
pa ako je imalo spreman mozda ne bi bilo lose,jer njega nisu imali gdje vidjeti,mozda ne bi znali kako bi se postavili prema njemu i mozda bi to bila sansasamogrbavica je napisao/la:Stokic mora igrati od pocetka jer im je nepoznanica i mogao bi nesto uraditi pa jedno poluvrijeme i zamijenit ako nije spreman. Moje opinion
Ne smijes da se slazes sa mnom neces biti in on forumdelinjo je napisao/la:pa ako je imalo spreman mozda ne bi bilo lose,jer njega nisu imali gdje vidjeti,mozda ne bi znali kako bi se postavili prema njemu i mozda bi to bila sansasamogrbavica je napisao/la:Stokic mora igrati od pocetka jer im je nepoznanica i mogao bi nesto uraditi pa jedno poluvrijeme i zamijenit ako nije spreman. Moje opinion
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, nedimmmm1337, relativizam, sebalos i 76 gostiju.