GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Zasto Hodzica nema ni na klupi
Smrdljiva stoka sa zapada, najodvratnija scena koju sam vidio na Maksimiru ikad.
Ti ljudi navijaju za Mamica, ne Dinamo yebo im on...
Ti ljudi navijaju za Mamica, ne Dinamo yebo im on...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ovo što "igra" Dinamo se ne zove nogometom. Isto kao da si bacio gomilu pojedinaca i dao im loptu da se zajebavaju.
Ovo veze nema sa igrom.
Ovo veze nema sa igrom.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Schneiderlin
- Kontakt:
mrtvi jozo i onaj koga forsira, o dečku plaćeni novinari pišu bajke kako ga žele bayern,lyon i neznam tko sve a dečko je rupa kakve nema,u sredini fali ademi koji je pluća ove ekipe,goncalo i ovaj mrtvi machado nemaju blage,soudani preko kite igra kao i 90% sezone,najbolji pjaca koji je trenutno klasa iznad svih u dinamu
Jel može neko da mi odgovori ako je fakat upućen.
Kako Bojsi koji su protiv Mamića gledaju na promjenu imena Dinamo u "GNK" Dinamo i prekrajanje istorije i kad skinete lopova jel vraćate staro ime i gledate na klub kao da je nastao 1945. ?
Kako Bojsi koji su protiv Mamića gledaju na promjenu imena Dinamo u "GNK" Dinamo i prekrajanje istorije i kad skinete lopova jel vraćate staro ime i gledate na klub kao da je nastao 1945. ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Crveni za Folu a jos vodili 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sere mi se od gube za zapada.Idemo,gazi prciju.Jos 15ak minuta izdržat...
Izbori
Izbori

Dovoljna ti je ova najava za prošlu utakmicu da shvatis kako se gleda na GNK:Lik je napisao/la:Jel može neko da mi odgovori ako je fakat upućen.
Ovo drugo je kompleksno pitanje.Pravi derbi je onaj u kojem će se sudariti GNK i Svetinja. Ogled je to koji se ne igra za bodove ni trofeje, nego za nešto puno važnije: identitet.
Izbori

Sta bi od onog Dinama sto se setao ovim predkolima ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Fola s igračem manje
Sad po prolaz u uzvratu.
Izbori

Izbori

Neko upita za Hodžića,za 14 minuta na terenu imao slovom i brojem 1-jedan kontak sa loptom,i to mu je uzeo protivnički igrač...Dinamo sa igračem više ,imao sam utisak da oni igraju Luxemburšku ligu,ovo večeras je bilo na nivou Podgrmeča,totalni amaterizam.Mada će ih vjerovatno tamo uzeti i odoše ni krivi ni dužni u 3 pretkolo.
No Mamic, no party....
Izlaskom na slobodu Zdravka ocekuju se bolji rezultati jer je on jedini sposoban voditi ovaj klub koji bolje igra kad nema oponenata i rusioca na tribinama...
Izlaskom na slobodu Zdravka ocekuju se bolji rezultati jer je on jedini sposoban voditi ovaj klub koji bolje igra kad nema oponenata i rusioca na tribinama...
Tatek se vratio, tu je i pobjednicki mentalitet

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Utopija, bas ti stoji nadimak.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Utopija je napisao/la:Mamic je pola Dinama.... vidjelo se kako je taj Hajduk otresen na kraju prosle sezone... nije ni igracima svejedno kad iza njih stoji neko ko ih podrzava... dakako mislim na Mamica... i kad taj isti vjetar iza ledja ne puse .. cim su se vratili antinavijaci odmah problemi u igri... i smijesni rival kakav je inace hajduk, odmah je nepremostiv...
Samo Mamica vratiti i dominacija ce se nastaviti... jer bez njega je odmah kako vidimo raspad sistema. .
PozdravGNK izdrkotina-Luksemburški amateri s igračem manje 1-1

Izbori

Mamic je tek danas oslobodjen... Nije mogao ni uticati na igrace... Citiraj me za 6 dana kad Dinamo razbije Folu u revansu, i kad za vikend ubije brasno u nekoj HNL nejaci....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto nije uticao proslih 5 godina u Evropi kada su u 25 utakmica pobjedili samo Astru koju su pobjedili svi..
Moze uticati jedino ako opet pocne namjestati ligu.
Moze uticati jedino ako opet pocne namjestati ligu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 jul 2015, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.