FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 15 jul 2015, 20:37

Nek nam je sretno :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 15 jul 2015, 20:39

hajdeee face tv vise objavite il' prenosite il' ne

ZZtop10
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 15 jul 2015, 20:44

plavanacija je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
bob je napisao/la:clanske sto bi se reklo elegantan dizajn samo je minus ona stampa imena tj. ne uhvati zadnje slovo kako treba blijedo izgleda a ako ima kvaka na prezimenu nema je na clanskoj :lol: , koliko sam upratio oko 470 prodato do tog trenutka, realno slabo jbt ne mogu da vjerujem da se ne moze jedno deset milja clanskih prodati ccc al eto tek je pocelo mozda se i iznenadimo ...
Ma ima raje vani koja nije bila tu protiv Balzana, bit ce protiv Ferenca samo da omoguce uclanjivanje na Kosevu, a ne da se mora na Grbavicu ici, plus imas tu to janje, koje ce podignuti atmosferu jako, jos ako uzmes u obzir dobar rezultat protiv Ferenca. Hmm :)
sa tim janjetom mi fkt vadite zivac, da to ne budu hamburger kod otrova....:P
i meni vala, svi onu maserku zaboravili :nene:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 jul 2015, 20:57

Sretno braci koja idu gore, donesite pobjedu :mrgreen:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jul 2015, 21:00

voltron30 je napisao/la:
memce1987 je napisao/la:Vozdra, slabo se javljam na ovom portalu ali citam svakodnevno. Evo momak spomenuo nesto o fizickoj spremi, pa reko da se javim.

Ne mogu da skontam, kako klub ne moze da spremi igrace bolje. Evo samo da ispricam kako to rade fizicki treneri u FC Copenhagenu(i to u19. Najbolji prijatelj mi je trener tamo, i dosta sam treninga gledao).

Ovo je primjer dok sezona traje a ne dok su pripreme.

1. Svi zajedno doruckovati. Napraviti plan hrane da svi igrace spuste telesnu masnocu na 8-9%(naravno da ne gube misice, a ne kao beganovic koji ima sigurno 15).
2. Jutarni trening
3. Zajednicki rucak isto po planu(svaki igrac ima svoj plan, dosta igraca mogu isto, ali eto opet svako svoj plan)
4. Trening
5. Vecera kuci po planu(kontrolirati svaku 7 dana, da se vidi da postuju plan).
6. Treninze raditi sa pulse-meterom, imas kompjuter sto registruje puls svakog igraca. Moze se kontrolirati jeli svaki igrac radi kako treba u svakom segmentu treninga.
7. Fizicka sprema(fitness, kondi itd) - raditi specifcne porograme, golmani jedan program, stoperi drugi, bekovi treci, zadnji vezni svoj program itd itd.

Imas program koji ima podatke prosjecnog igraca svake pozicije( Napr. desno krilo u prvom timu trci X km, ima X sprintova, Brzina sprinta, Duzina sprinter, Koliko puta ulazi u boks,koliko duela gubi, gdje na terenu gubi loptu(ledja prema golu ili ne) itd. itd.

Evo ja cu prvi srediti nesto sa fizickim trenerom FCK(omladinska skola) i fizickim trenerom Odensa(prvi tim), pa nek odrze kurs ili neko predavanje kako cemo nase spremiti. Pokaziti im podatake igraca Odensa(prva liga danske, testirati nase, i onda uporediti i saznati kako nase spremiti.

Naprimer: Plaiti im 14 dana boravak, oni ce doci sa svojom spremom igrace testirati, napraviti jednu analizu, individualan plan hrane. Ako zadovolji, nek klub sam kupi sve sto treba i neka radi po njihovom planu. To je mala investicija.

Evo kad sam citam ovaj post, pomislim da je glup jer je toliko ocigledan, i zbog toga stvarno nemogu da svatim sto neradimo na tome. Imamo toliko talenata(genetika, tehnika, razum) al slabo ih razvijamo fizicki.

Ps. izvinjavam se zbog gramatike, dijaspora sta ces, al veliki zeljovac kao i stari(svake godine uzimamo clansku idemo na tekme kad mozemo itako).
Vidim ovde ima par momaka koji su blizu klubu, pa vidite :)
Ovo je jedan od boljih i konstruktivnijih postova koji sam ovdje vidio. Nažalost proći će nezapaženo, valja o janjetu trabunjat' cijeli dan. Šteta što se ovo ne može proslijediti struci.
da je vise forumasa kao sto si ti i ovaj momak sto je napisao za treninge,momci koji jne shvataju sve kao napad na upravu i koji imaju realan osvrt,i koji zapaze takve postove a ne laprdanja i mahalanje,resspekt za obojicu ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 15 jul 2015, 21:10

Dzaba se momak slomio da pise. Sad ce doci onaj cvila da on objasni kako to ide :crazy: :lolno: tkz supljator :urnebes:
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 15 jul 2015, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 15 jul 2015, 21:10

Iskljucivost nije dobar pristup...Taj pristup:ako pobjede ili odigraju nerjeseno onda smo na pravom putu,ako izgube onda smo zalutali,je potpuno besmislen.
Prvo,skim god da igras u ligi evrope ili ligi prvaka nisi toliko dobar i nisi nikad ni bio,da mozes imati takav pristup. A i da jesi,takav pristup je besmislen.
Drugo,sutra igras protiv ekipe koja je po svim mjerljivim parametrima bolja od tebe. Ito ne blago bolja.
Koji su to onda kriteriji po kojima neko moze rezonovati tako da se sutrasnja utakmica ne smije izgubiti.
Sjecam se price pred Plzen o nasim sansama za prolaz.Jel ono bi pred prvu utakmicu 3%,poslije prve itakmice 3,5%. Po meni,odnosi izmedju tadasnjih protivnika su vrlo slicnio odnosima izmedju sutrasnjih.
Prema tome,jedino sto imamo pravo ultimativno traziti od nase ekipe je borba,odgovornost,disciplina. Imnamo pravo ocekivati malo srece,imamo pravo nadati se,biti optimisti...
Za sta ce sve to biti dovoljno,ne zna niko ziv.
Ako ispune gore navedeno,trebamo biti zadovoljni,neovisno o rezultatu utakmice.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2015, 21:17

amar je poslije utakmice tamo rekao da su nam se šanse sa 3% uduplale na 6%... :mrgreen:

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 15 jul 2015, 21:21

ChWilla je napisao/la:amar je poslije utakmice tamo rekao da su nam se šanse sa 3% uduplale na 6%... :mrgreen:
ponesi nam pite za ujutru **** postotak

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2015, 21:24

odakle mi ba pita? :mrgreen:

kupićemo u šiptarskoj pekari blizu mene, tad je jedino nešto i svježe... :mrgreen:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 15 jul 2015, 21:24

ChWilla je napisao/la:amar je poslije utakmice tamo rekao da su nam se šanse sa 3% uduplale na 6%... :mrgreen:
Tacno...tako je bilo.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 jul 2015, 21:38

FKZ1921 je napisao/la:Iskljucivost nije dobar pristup...Taj pristup:ako pobjede ili odigraju nerjeseno onda smo na pravom putu,ako izgube onda smo zalutali,je potpuno besmislen.
Prvo,skim god da igras u ligi evrope ili ligi prvaka nisi toliko dobar i nisi nikad ni bio,da mozes imati takav pristup. A i da jesi,takav pristup je besmislen.
Drugo,sutra igras protiv ekipe koja je po svim mjerljivim parametrima bolja od tebe. Ito ne blago bolja.
Koji su to onda kriteriji po kojima neko moze rezonovati tako da se sutrasnja utakmica ne smije izgubiti.
Sjecam se price pred Plzen o nasim sansama za prolaz.Jel ono bi pred prvu utakmicu 3%,poslije prve itakmice 3,5%. Po meni,odnosi izmedju tadasnjih protivnika su vrlo slicnio odnosima izmedju sutrasnjih.
Prema tome,jedino sto imamo pravo ultimativno traziti od nase ekipe je borba,odgovornost,disciplina. Imnamo pravo ocekivati malo srece,imamo pravo nadati se,biti optimisti...

Stvarno poštujem svaki tvoj post i drago mi je da ima neko kao ti ali si ovaj put pretjerao pa nije Manchester zar nije rijeka ove izbacila

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 15 jul 2015, 21:41

CARSON je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Iskljucivost nije dobar pristup...Taj pristup:ako pobjede ili odigraju nerjeseno onda smo na pravom putu,ako izgube onda smo zalutali,je potpuno besmislen.

Stvarno poštujem svaki tvoj post i drago mi je da ima neko kao ti ali si ovaj put pretjerao pa nije Manchester zar nije rijeka ove izbacila
Jeste,jedva.Sada su mnogo jaci,ne moze se slucajno desiti da prvaka drzave (videoton) dva puta zaredom dobijes 3-0 i 4-0.U strasnoj su formi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2015, 21:43

rijeka je drugi svijet za nas u ovom trenutku. al' pogledajte šta rade totalni autsajderi sinoć i danas.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 jul 2015, 22:03

Sretno sutra! navijam za vas, i želim da se zahvalim svima vama normalnim koji ste podržali nas protiv poljaka. :salut:
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 15 jul 2015, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 15 jul 2015, 22:06

CARSON je napisao/la:

Vidi,nije poenta mog posta to da li mozemo proci ili ne. Poenta je da mislim kako iskljucivost nije dobra i kako ne mozemo imati pristup da ako izgubimo,mi smo na stranputici.
I ranije sam pisao da su Madjari apsolutni favoriti ali to ne znaci da nemamo sansi. Imamo. Nisu velike,ali imamo.Igra je to,lopta je okrugla,igra 11 na 11...
Kao sto rece Odovic veceras,ako odigramo nasu najbolju utakmicu,imamo sansi za povoljan rezultat. Potpuno se slazem stom konstatacijom.
Cak mislim da bi mogli biti vrlo blizu te jedne dobre utakmice.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 15 jul 2015, 22:09

ima li joco pravo nastupa ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2015, 22:12

FKZ1921 je napisao/la:
Vidi,nije poenta mog posta to da li mozemo proci ili ne. Poenta je da mislim kako iskljucivost nije dobra i kako ne mozemo imati pristup da ako izgubimo,mi smo na stranputici.
I ranije sam pisao da su Madjari apsolutni favoriti ali to ne znaci da nemamo sansi. Imamo. Nisu velike,ali imamo.Igra je to,lopta je okrugla,igra 11 na 11...
Kao sto rece Odovic veceras,ako odigramo nasu najbolju utakmicu,imamo sansi za povoljan rezultat. Potpuno se slazem stom konstatacijom.
Cak mislim da bi mogli biti vrlo blizu te jedne dobre utakmice.
Slazem se sa tobom ovo ne mora nista da znaci ides na noge boljoj ekipi ali mozes vidjeti gdje si u ovom trenutku.Put kojim Zeljo ide jedini je trenutno koji ima smisla i mi ne mozemo promjeniti nesto bitnije na tom planu.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 15 jul 2015, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 15 jul 2015, 22:12

EdoBa je napisao/la:ima li joco pravo nastupa ?
Ima, njega su još prijavili za ovo pretkolo

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 jul 2015, 22:13

:) :D Bučan je stigao u Čelik, moze li nam biti pojacanje iako je u poznim godinama?
Limvo Likce

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.