Tkzv. humor sa livadezagorski je napisao/la:Jao kako si ti duhovit...nemoj više svega ti!Lampard8 je napisao/la:Stepanovu nije bila knjižice ovjerena pa zbog toga 6 minuta ga krpili

Tkzv. humor sa livadezagorski je napisao/la:Jao kako si ti duhovit...nemoj više svega ti!Lampard8 je napisao/la:Stepanovu nije bila knjižice ovjerena pa zbog toga 6 minuta ga krpili
Nisu uopste divljali. Nisu napravili nikakav problem, niti je bilo skandiranja Srbija kako pise. Bili ispred hotela i nasi ih napali. Ebiga, treba pogledati istini u oci.BordoArmy88 je napisao/la:Ma goni ih, zaštitili ćelave fašiste kao da su mirotvorci a nisu mogli sopstvene građane noć prije dok su huligani divljali ulicama, nabijeh ih nesposobne, ACAB!!!chanchi je napisao/la:Interesuje me da li je bilo ikakvih incidenata u toku jučerašnjeg dana.
Ako nije mislim da je to za pohvaliti. Policija je u ponedjeljak napravila ogroman previd u Vogošči,
ali ako jučer nije bilo incidenata makar malo su se izvadili.
A nekada je to najtežeHead je napisao/la:Nisu uopste divljali. Nisu napravili nikakav problem, niti je bilo skandiranja Srbija kako pise. Bili ispred hotela i nasi ih napali. Ebiga, treba pogledati istini u oci.BordoArmy88 je napisao/la:Ma goni ih, zaštitili ćelave fašiste kao da su mirotvorci a nisu mogli sopstvene građane noć prije dok su huligani divljali ulicama, nabijeh ih nesposobne, ACAB!!!chanchi je napisao/la:Interesuje me da li je bilo ikakvih incidenata u toku jučerašnjeg dana.
Ako nije mislim da je to za pohvaliti. Policija je u ponedjeljak napravila ogroman previd u Vogošči,
Još jedan bolesnik došao da uživa...ajd zato smo na grbavici imali fino suđenje pa smo pobijedili 1:2bojamora je napisao/la:A zaboravili smo na jednu bitnu stvar a to je suđenje. Igrači i navijači Sarajeva nisu navikli da im se ovako skandalozno sudi. Sasvim bi normalno bilo da, kao što su im sudile naše uefa sudije, bude Poljacima bar jedan gol poništen i da Benko postigne bar jedan go iz ofsajda. E to bi onda skroz bila druga priča.
bojamora je napisao/la:A zaboravili smo na jednu bitnu stvar a to je suđenje. Igrači i navijači Sarajeva nisu navikli da im se ovako skandalozno sudi. Sasvim bi normalno bilo da, kao što su im sudile naše uefa sudije, bude Poljacima bar jedan gol poništen i da Benko postigne bar jedan go iz ofsajda. E to bi onda skroz bila druga priča.
Kada budes na stadionu onda mozes govoriti o navijanju,hvala za ostalozubar je napisao/la:Tek pogledah sad vasu tekmu, fino ste odigrali po meni, stepanov vani, ostri tanka reakcija i go, kod drugog puzigaca zeznu.. Samo brate na tribinama tanko, il su ovi sila i u navijanju il vi niste bili na nivou, ne provociram fkt pogledajte reprizu, bas su znali dominirat dobrim dijelom tekme. Sretno u Poznanu
Odgovorio ti je momak a ti prati sve utakmice nasih klubova na tv-u..JoseMourinho je napisao/la:Bas ti sa stadiona ne možeš pricat o realnom stanju jer ti navijas i raja oko tebe koliko toliko i nemaš realnu sliku
Nisam gledo tekmu al nadjite je kad je vedator postavi i vidite ko se bolje cuje, bez fazona mikorofon vamo, vjetar s
vako puse i sl
Napokon neko ko zna, hvalapitarlOOk je napisao/la:e da vam objasnim zašto je to tako jer radim to i da više ne polemište , Face je postavio studio na jug i sav fokus tona je na njemu, a pošto oni funkcionišu tako da kupe zvukove koji su mu bliži, a drugi u daljini se čuju samo kao it ton, toliko o tome
Ma šta imaš čobanima objašnjavati šta je mikrofon...isto kao da im počneš objašnjavati Engleski jezik ili izgradnju tribine...ili kako se košulja zakopčava!pitarlOOk je napisao/la:e da vam objasnim zašto je to tako jer radim to i da više ne polemište , Face je postavio studio na jug i sav fokus tona je na njemu, a pošto oni funkcionišu tako da kupe zvukove koji su mu bliži, a drugi u daljini se čuju samo kao it ton, toliko o tome
prvi post mi bio, al et mitomanija opet na dijeluX31987 je napisao/la:Jesi naporan Murinjo da Bog sačuva, jarane klub ti sutra igra važnu tekmu de nas malo popusti majke ti.
Ti si nevjerovatan, unikat. Ma prava momcina!samogrbavica je napisao/la:Cuj ovog acab'a hahahahahahaahhahahahaBordoArmy88 je napisao/la:Ma goni ih, zaštitili ćelave fašiste kao da su mirotvorci a nisu mogli sopstvene građane noć prije dok su huligani divljali ulicama, nabijeh ih nesposobne, ACAB!!!chanchi je napisao/la:Interesuje me da li je bilo ikakvih incidenata u toku jučerašnjeg dana.
Dobar ste vi klub, samo nastavite da ulazate. U Poljskoj ce te petaka primit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.