FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2015, 15:50

zagorski je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:Stepanovu nije bila knjižice ovjerena pa zbog toga 6 minuta ga krpili
Jao kako si ti duhovit...nemoj više svega ti!
Tkzv. humor sa livade :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Head
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Head » 15 jul 2015, 16:00

BordoArmy88 je napisao/la:
chanchi je napisao/la:Interesuje me da li je bilo ikakvih incidenata u toku jučerašnjeg dana.
Ako nije mislim da je to za pohvaliti. Policija je u ponedjeljak napravila ogroman previd u Vogošči,
ali ako jučer nije bilo incidenata makar malo su se izvadili.
Ma goni ih, zaštitili ćelave fašiste kao da su mirotvorci a nisu mogli sopstvene građane noć prije dok su huligani divljali ulicama, nabijeh ih nesposobne, ACAB!!!
Nisu uopste divljali. Nisu napravili nikakav problem, niti je bilo skandiranja Srbija kako pise. Bili ispred hotela i nasi ih napali. Ebiga, treba pogledati istini u oci. :D
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2015, 16:01

Head je napisao/la:
chanchi je napisao/la:Interesuje me da li je bilo ikakvih incidenata u toku jučerašnjeg dana.
Ako nije mislim da je to za pohvaliti. Policija je u ponedjeljak napravila ogroman previd u Vogošči,
Ma goni ih, zaštitili ćelave fašiste kao da su mirotvorci a nisu mogli sopstvene građane noć prije dok su huligani divljali ulicama, nabijeh ih nesposobne, ACAB!!!
Nisu uopste divljali. Nisu napravili nikakav problem, niti je bilo skandiranja Srbija kako pise. Bili ispred hotela i nasi ih napali. Ebiga, treba pogledati istini u oci. :D
A nekada je to najteže

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 jul 2015, 16:20

Iskreno rajvoSa prvo poluvrijeme i nekako ali drugo krajnje pateticno.
Stoper sutao od gola do gola, akcija nigdje s glave..
Poljaci jaci ali to je ocekivano i prirodno.
Nemojte se lagati momci pokazali su citavoj BiH kako se igra a pogotovo navija.
Svaka cast Lech, Sarajevo veliki korak unazad naspram proslogodisnjeg Evropskog izdanja, ali Boze moj, hellcome to Champions League
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 15 jul 2015, 17:41

Tek pogledah sad vasu tekmu, fino ste odigrali po meni, stepanov vani, ostri tanka reakcija i go, kod drugog puzigaca zeznu.. Samo brate na tribinama tanko, il su ovi sila i u navijanju il vi niste bili na nivou, ne provociram fkt pogledajte reprizu, bas su znali dominirat dobrim dijelom tekme. Sretno u Poznanu ;)

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 15 jul 2015, 17:42

A zaboravili smo na jednu bitnu stvar a to je suđenje. Igrači i navijači Sarajeva nisu navikli da im se ovako skandalozno sudi. Sasvim bi normalno bilo da, kao što su im sudile naše uefa sudije, bude Poljacima bar jedan gol poništen i da Benko postigne bar jedan go iz ofsajda. E to bi onda skroz bila druga priča.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2015, 17:44

bojamora je napisao/la:A zaboravili smo na jednu bitnu stvar a to je suđenje. Igrači i navijači Sarajeva nisu navikli da im se ovako skandalozno sudi. Sasvim bi normalno bilo da, kao što su im sudile naše uefa sudije, bude Poljacima bar jedan gol poništen i da Benko postigne bar jedan go iz ofsajda. E to bi onda skroz bila druga priča.
Još jedan bolesnik došao da uživa...ajd zato smo na grbavici imali fino suđenje pa smo pobijedili 1:2

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 jul 2015, 17:48

bojamora je napisao/la:A zaboravili smo na jednu bitnu stvar a to je suđenje. Igrači i navijači Sarajeva nisu navikli da im se ovako skandalozno sudi. Sasvim bi normalno bilo da, kao što su im sudile naše uefa sudije, bude Poljacima bar jedan gol poništen i da Benko postigne bar jedan go iz ofsajda. E to bi onda skroz bila druga priča.

Ti kao da si zaboravio protiv Maribora parolu sa jugu "Uefa-Mafija"
Koliko me sjecanje sluzi,upravo radi skandaloznog evropskog suđenja. :urnebes: Ko ocemu..
Bilo skandalozno ili ne, ja ocekujem duplu. ;)
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 jul 2015, 17:51, ukupno mijenjano 3 puta.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2015, 17:48

zubar je napisao/la:Tek pogledah sad vasu tekmu, fino ste odigrali po meni, stepanov vani, ostri tanka reakcija i go, kod drugog puzigaca zeznu.. Samo brate na tribinama tanko, il su ovi sila i u navijanju il vi niste bili na nivou, ne provociram fkt pogledajte reprizu, bas su znali dominirat dobrim dijelom tekme. Sretno u Poznanu ;)
Kada budes na stadionu onda mozes govoriti o navijanju,hvala za ostalo

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jul 2015, 18:04

Bas ti sa stadiona ne možeš pricat o realnom stanju jer ti navijas i raja oko tebe koliko toliko i nemaš realnu sliku ;)

Nisam gledo tekmu al nadjite je kad je vedator postavi i vidite ko se bolje cuje, bez fazona mikorofon vamo, vjetar s
vako puse i sl ;)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 jul 2015, 18:27

Jose sjedio sam na zapadu tamo prema poljacima, znaci ne tako daleko od njih. Horde mnogo glasnije. Poljaci su samo bili glasniji kada su pjevali u-u-u-u- i horde zla turkistan..haha
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 15 jul 2015, 18:50

Jesi naporan Murinjo da Bog sačuva, jarane klub ti sutra igra važnu tekmu de nas malo popusti majke ti.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 15 jul 2015, 18:55

e da vam objasnim zašto je to tako jer radim to i da više ne polemište , Face je postavio studio na jug i sav fokus tona je na njemu, a pošto oni funkcionišu tako da kupe zvukove koji su mu bliži, a drugi u daljini se čuju samo kao it ton, toliko o tome :salut:
Mosa RajvoSa

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2015, 18:59

JoseMourinho je napisao/la:Bas ti sa stadiona ne možeš pricat o realnom stanju jer ti navijas i raja oko tebe koliko toliko i nemaš realnu sliku ;)

Nisam gledo tekmu al nadjite je kad je vedator postavi i vidite ko se bolje cuje, bez fazona mikorofon vamo, vjetar s
vako puse i sl ;)
Odgovorio ti je momak a ti prati sve utakmice nasih klubova na tv-u..

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 15 jul 2015, 19:00

pitarlOOk je napisao/la:e da vam objasnim zašto je to tako jer radim to i da više ne polemište , Face je postavio studio na jug i sav fokus tona je na njemu, a pošto oni funkcionišu tako da kupe zvukove koji su mu bliži, a drugi u daljini se čuju samo kao it ton, toliko o tome :salut:
Napokon neko ko zna, hvala :thumbup:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 jul 2015, 19:13

pitarlOOk je napisao/la:e da vam objasnim zašto je to tako jer radim to i da više ne polemište , Face je postavio studio na jug i sav fokus tona je na njemu, a pošto oni funkcionišu tako da kupe zvukove koji su mu bliži, a drugi u daljini se čuju samo kao it ton, toliko o tome :salut:
Ma šta imaš čobanima objašnjavati šta je mikrofon...isto kao da im počneš objašnjavati Engleski jezik ili izgradnju tribine...ili kako se košulja zakopčava! :zviz:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jul 2015, 19:22

X31987 je napisao/la:Jesi naporan Murinjo da Bog sačuva, jarane klub ti sutra igra važnu tekmu de nas malo popusti majke ti.
prvi post mi bio, al et mitomanija opet na dijelu :tokralju: :bow:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 jul 2015, 19:24

Jedina mitomanija ovde na forumu ste vi, jos od dolaska Amidze.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 15 jul 2015, 19:26

samogrbavica je napisao/la:
Cuj ovog acab'a hahahahahahaahhahahaha

Dobar ste vi klub, samo nastavite da ulazate. U Poljskoj ce te petaka primit :lolno:
Ti si nevjerovatan, unikat. Ma prava momcina! :D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 15 jul 2015, 20:27

Dzesi forum huligan, cuj acab hahahaha.
KHAJ PRICE

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer, kolezeljovac, Paromlinac, supervizor i 37 gostiju.