Pa brate ,postujem te kao dobrog forumasa,ali ako ce se on sa Paireom porediti umjesto da uci igrati tenis onda jbg.I ja sve trudim se da gledam pozitivno,ali budimo samo malo objektivni i recimo,,,,, koji bolan sport u Bih?shminka je napisao/la:Šta treba da kazni, jesi gledao šta Paire radi, pa prodje nekažnjeno...još lik neki dan Wimbledon nazva sranjem
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
BosnaE
Ma hebo Pera, samo kažem da je nidje veze komentarisati nakon svake stvarčice koju napravi da se treba kazniti...šta se ima kažnjavati, nije uradio ništa za kaznu
Ovo što se nije pozdravio sa likom, sigurno ima razlog za to...momak nije toliko loš uopšte, uzeo je JAnowiczu set, lupa forhend, Damir protiv takvih ne voli igrati...imao je i onu povredu, koncentracija nije tu...nije napravio veliku štetu
Idemo dalje
Ovo što se nije pozdravio sa likom, sigurno ima razlog za to...momak nije toliko loš uopšte, uzeo je JAnowiczu set, lupa forhend, Damir protiv takvih ne voli igrati...imao je i onu povredu, koncentracija nije tu...nije napravio veliku štetu
Idemo dalje
-
- Kontakt:
Dobar Damir, bit ce on do kraja godine i u top 40, kada bi dodali jednu nulu jos.
Napusti tenis, digo se mali i nece da pruzi ruku, srami se.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Napusti tenis, digo se mali i nece da pruzi ruku, srami se.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Damir pici za Umag.. hebe se njemu za San Benedetom
Kakav god da je, naš je
Nego hoće li igrati kvalifikacije u Umagu?
Nego hoće li igrati kvalifikacije u Umagu?
Hoće, ali može još uvijek upasti u MD i bez njih
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj meč nema opravdanja. Bio je apsolutni favorit i ovo je morao dobit! od ovih igrača ne smije gubvit, ne smije gubit od igrača koji nisu u TOP 150, da ti je ne znam koje, te igrače mora lagano riješavat.
Opet kažem, gubitnici traže razloge a pobjednici načine.
Opet kažem, gubitnici traže razloge a pobjednici načine.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- EdoMajka100
- Kontakt:
Dzumhur D. (Bih) (4) 0 4 5 (100.)
------Hamou M. (Fra) 2 6 7 (232.)
Pa sta ovo bi sa damketom pa ne mogu da vjerujem da je izgubio protiv njemu ne "doraslog" igraca.
Iz njegovog meca u mec ja samo vidim i sebi dokazujem a i vama koliko se ja razumijem u tenis a koliko vi znate odn. ne znate o tenisu..samo se pitam koji je danas razlog sto je izgubio protiv 232 igraca svijeta.duplo "losijeg" u odnosu na njega.

I bezbroj puta sam napisao da je ne igrac a i ne covjek sto je danas pokazao pa heej ne pruzit ruku igracu nakon poraza pa ja da sam mu trener i 100 puta da smo u rodu pa ja bi ga mrsno eee takvog "covjeka"trenirat pfff.
pa da zivim u sarajevu i kad bi sazno da dolazi naso bi ga i pljuno
tacno u onu njegovu ruznu facu.
ili da je to rafa uradio u bilo kom dobu karijere za kog navijam od njegovim pocetaka kad se jos nije ni znalo bukvalno pa ne da ne bi navijo za njega pa ne bi ni jedan jedini mec njegov vise pogledo osim finala grand slema.. eeej pa ne pruzit ruku protivniku aaa dubreta i kom se jadi pruzi prilika da obide svijeta eee a na kraju krajeva i neka kad ima takvih sto ga podrzavaju i sto ce ga podrzavati ovo ce bit samo uvertira za ono sto slijedi

------Hamou M. (Fra) 2 6 7 (232.)
Pa sta ovo bi sa damketom pa ne mogu da vjerujem da je izgubio protiv njemu ne "doraslog" igraca.

Iz njegovog meca u mec ja samo vidim i sebi dokazujem a i vama koliko se ja razumijem u tenis a koliko vi znate odn. ne znate o tenisu..samo se pitam koji je danas razlog sto je izgubio protiv 232 igraca svijeta.duplo "losijeg" u odnosu na njega.

I bezbroj puta sam napisao da je ne igrac a i ne covjek sto je danas pokazao pa heej ne pruzit ruku igracu nakon poraza pa ja da sam mu trener i 100 puta da smo u rodu pa ja bi ga mrsno eee takvog "covjeka"trenirat pfff.

Steta za ovaj poraz, jer mu se zrijeb bio potpuno otvorio do kraja. Da je uspio dobiti ovo lagano bi mogao stici do finala i time doci do jako dobre pozicije na ATP listi. Ovako mu ostaje opet nadanje da ostali teniseri nece bas blistati, te da ce upasti u MD US Opena.
Koji je razlog što se nije pozdravio protivnikom?
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Nema razloga, covjek mu nista nije skrivio, naprotiv Damir je malo malo pricao sa sudijama, prekidao gemove u sred nekih povreda, a covjek nije reko ni jedne rijeci, ode sjedne i ceka Damira da kaze sudiji svoje pa nastave gem... cista huja njegova i seljacluk
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- EdoMajka100
- Kontakt:
- EdoMajka100
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Nema razloga, covjek mu nista nije skrivio, naprotiv Damir je malo malo pricao sa sudijama, prekidao gemove u sred nekih povreda, a covjek nije reko ni jedne rijeci, ode sjedne i ceka Damira da kaze sudiji svoje pa nastave gem... cista huja njegova i seljacluk
Svaka tebi cast momak na iskrenosti sve si tacno rekao ali sad ces biti jedan od omrazenih forumasa samo zato sto si rekao istinu jer ovdje to ne smijes govoriti moras reci da je damir fin,pametan,kulturan i pored onakvih ispada jer istina nikako ne dolazi u obzir..nezz izvini jesi ti novi ovdje pa jos ne znas pravila/lo..
ev ja cu ti objasnit pravilo samo jedno i ima:
1.sve najbolje o damiru ma sta god on uradio.. pa i da se posere na sred terena.. inace si najgori i najomrazeniji forumas
jer on je nas jeeeeee

-
- Kontakt:
Samo mogu zamisliti šta bi neko drugo dijete uradilo da ima uslove i trenere kao ovaj mali **** stvarno zgadi mi se covjek do kraja njegove teniske karijere.
Ma nemam ja sta biti omrazen, nit sam novi, mogu biti samo popljuvan od ljudi koji nisu gledali danasnji mec pa misle da sam nesto krivo rekao, Damir mi je poslije Dzeke i Pjanketa nas omiljeni sportista al se ponjeo na ovom turniru veoma nekulturno, pa pruzi covjeku ruku i cestitaj ****, zar je tako tesko...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Nevidjena sramota.. Srami se Damire 

Kakav djumhur ono sto je bio 88 je zalutao slucajno nek zapamti kad je usao u top 100. Uopste nije neki teniser na kojeg bi se trebala obracati paznja nema nijedan teniski segment po kojem bi trebao bit prepoznatljiv. Damire prijateljski savjet prihvati se drustvenih igara remi tabla sah pikado bilijar a tenis ostavi momcima koji to znaju.
joj hamo vidi mu glave
Meni je realno Mirza nas najbolji teniser, i to ce kad tad dokazat.. nmg da shvatim sta je u pitanju sa Damirom? Dosad je finih rezultata napravio, ekstra para zaradio i umjesto da ide naprijed u karijeri on gubi od Hamoua, Veica, Daniela, Rubleva i ostalih skartova na touru. Necu ga pljuvati on zna najbolje sta mu je u glavi. Mozda nesto napravi u Umagu pa ga kasnije okujemo u zvijezde
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Previše serete! Na touru postoje tri puta veći debili pa nikom ništa. Damir danas nije uradio ništa što bi izazvalo neko rušenje pravila. Skontajte sami, zaboli njega briga za San Benedetto, Challenger, Hamoua i ostale pm... neki dan igraš na Wimbledonu protiv Federera, a danas moraš protiv srednjoškolca iz Francuske. Razumijem ja da se mora profesionalno odnositi prema svakom turniru, ali realno ne postoji tu volja da se igra sa ovakvim igračem nakon svega što je prošao u proteklih mjesec, dva. Dalje, ponašanje... neki dan neko spomeni kako se ponašao prije na turnirima niže "klase". Ha ja, nemate pojma kako se on ponašao na nekim Futuresima... isto ovako prekine gem, poen i dere se na sudiju i sl. Tri puta gore.
Rekoh danas, kakav god da je on je naš i nema tu dalje.
Sad kad u Umagu ponovi Casablancu bit će u nebesima.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pa zasto onda igra? Neka nas ne yebe u zdrav mozak.remA1 je napisao/la:Previše serete! Na touru postoje tri puta veći debili pa nikom ništa. Damir danas nije uradio ništa što bi izazvalo neko rušenje pravila. Skontajte sami, zaboli njega briga za San Benedetto, Challenger, Hamoua i ostale pm... neki dan igraš na Wimbledonu protiv Federera, a danas moraš protiv srednjoškolca iz Francuske. Razumijem ja da se mora profesionalno odnositi prema svakom turniru, ali realno ne postoji tu volja da se igra sa ovakvim igračem nakon svega što je prošao u proteklih mjesec, dva. Dalje, ponašanje... neki dan neko spomeni kako se ponašao prije na turnirima niže "klase". Ha ja, nemate pojma kako se on ponašao na nekim Futuresima... isto ovako prekine gem, poen i dere se na sudiju i sl. Tri puta gore.Rekoh danas, kakav god da je on je naš i nema tu dalje.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.