Borba za Premijer ligu
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Borba za Premijer ligu
Zvijezda nece uci u pl,borba ce bit izmedju radnickog i jedinstva,jesmo li sad dobri... 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Mene sto ne zanima u sirokom luku zaobilazim.Ne znam uopste sto si se nastasio na Gradačac.Velegrad ili ne,apsolutno je nebitno ali je jedno sigurno da je kulturološki,istorijski,indusrijski... neuporediv sa tvojim mjestom.Razlika je i to drastična.Nebitno,ne moze svako imati sto mi imamo ili recimo drugi sto imaju naspram nas,al hajd sad.Sada,kada si lijepo izvrijeđao grad,Zvijezdu,forumase, pokazi da nisi ti ograničen,da si iz finog i kulturnog grada i ne pojavljuj se na ovoj temi.Budi ti pametan.sodaacm je napisao/la:Evo i Biscani ljubomorni na Barcu iz Gradacca![]()
![]()
Sad je cijela Bosna ljubormorna a nece da priznaju da sami forumasi ovde stvaraju sebi neprijatelje ovakvim pisanjem na forumu. Evo prvog su mene odbili da ih simpatisem ulaskom u PL jer jednostvno mrzim ljude koji su prepotetni u puni sebe ne samo u sferi fudbala nego generelno a takvih je na forumu iz Gradacca vise od pola. Ali misle da sam ljubomoran na njihove silne uspjehe i na njihov hram nogometa .Pa zar je moguce biti ovako plitak i ovako nesto napisati. Izgleda da jeste za pojedince iz "Velegrada" zvanog Gadacac. Smijesni ste i mnogo ograniceni
Neka se ovi iz Gradačca malo spuste na zemlju. Mi smo svjedoci da neke stvari ne idu kako neko misli. Prepotetnošću možete samo sebi naškoditi jer će svi dati 200 % od svojih mogućnosti da vas dobiju jer ste bivši PL, a pogotovo ove komšije koje ih ponižavate. Ako hoće, mogu vam zagorčati život samo tako. Nijanse su potrebne, a tu su ekipe iz TK da vam ostvare. Veliku ulogu igraju i sudije koje su potkupljene i džabe vam sva pojačanja jer ako neko zamislio da iduće godine ne idete u PL, nećete ni ići. Ko će vam drugi pomoći, ako ne ekipe iz TK. S toga pravite prijateljske odnose sa njima i ne glumite da vam je ispod nivoa što niste u PL. . .
Vi sad imate novac i ulažete, a za ostvarenje cilja su potrebne ogromne pare. Ako ne ostvarite, sve što ste uložili postaje uzaludno (izgubljen novac) i onda krećete ispočetka sa istim velikim ulaganjem. Onda postaje malo teže i pritisak je veći jer neće neko stalno ulagati toliko i vrlo lako možete doći u situaciju da ni tad ne odete u PL i onda svi dignu ruke od vas. Stoga respect prema komšijama . . .
Vi sad imate novac i ulažete, a za ostvarenje cilja su potrebne ogromne pare. Ako ne ostvarite, sve što ste uložili postaje uzaludno (izgubljen novac) i onda krećete ispočetka sa istim velikim ulaganjem. Onda postaje malo teže i pritisak je veći jer neće neko stalno ulagati toliko i vrlo lako možete doći u situaciju da ni tad ne odete u PL i onda svi dignu ruke od vas. Stoga respect prema komšijama . . .
- bavariapivo
- Kontakt:
znaci glavni kandidati za ulazak u PL su Zvijezda, GOSK, Metalleghe i ko jos?
pustite vise ta prepiranja, nicemu ne vode...
pustite vise ta prepiranja, nicemu ne vode...
Respektovao ti ili ne komšiju kod nas je poznat na kantonu scenarij uvijek bio i biće,uvijek su zapimjali i zapinjat će,znamo mi dobro kako je bilo u Gračinici,Srebreniku,Lukavcu....ko na bojištu i na terenu a i izvan njega.Tuzlak04 je napisao/la:Neka se ovi iz Gradačca malo spuste na zemlju. Mi smo svjedoci da neke stvari ne idu kako neko misli. Prepotetnošću možete samo sebi naškoditi jer će svi dati 200 % od svojih mogućnosti da vas dobiju jer ste bivši PL, a pogotovo ove komšije koje ih ponižavate. Ako hoće, mogu vam zagorčati život samo tako. Nijanse su potrebne, a tu su ekipe iz TK da vam ostvare. Veliku ulogu igraju i sudije koje su potkupljene i džabe vam sva pojačanja jer ako neko zamislio da iduće godine ne idete u PL, nećete ni ići. Ko će vam drugi pomoći, ako ne ekipe iz TK. S toga pravite prijateljske odnose sa njima i ne glumite da vam je ispod nivoa što niste u PL. . .
Ne nisam se nabasao na gradacac nikako, cak naprotiv,mislim da je gradacac izuzetno lijepo mjesto upoznao sam dobrih ljudi iz Gradacca, na kraju krajeva imam i rodbine tamo u gradu ali mi je ne podnosljivo da citam postove koje omalozavaju ostale ekipe a na kraju krajeva ovo nije tema Zvijezde koliko vidim i koliko sam upoznat zivimo u sredini gdje je dozvoljeno pisati i iskazati svoje misljenje ali ne treba vrijedjati ostale ni po kojoj osnovi kao sto rade ti tvoji sugradjani. Nekoliko puta sam pisao po vasoj temi i odlucio ne pisati vise tamo jer jednostavno niste ekipa za normalnu konverzaciju(vecina) ali brate na ostalim temama necu da se povlacim tim istim ogranicenim ljudima.Pozzvatreni je napisao/la:Mene sto ne zanima u sirokom luku zaobilazim.Ne znam uopste sto si se nastasio na Gradačac.Velegrad ili ne,apsolutno je nebitno ali je jedno sigurno da je kulturološki,istorijski,indusrijski... neuporediv sa tvojim mjestom.Razlika je i to drastična.Nebitno,ne moze svako imati sto mi imamo ili recimo drugi sto imaju naspram nas,al hajd sad.Sada,kada si lijepo izvrijeđao grad,Zvijezdu,forumase, pokazi da nisi ti ograničen,da si iz finog i kulturnog grada i ne pojavljuj se na ovoj temi.Budi ti pametan.sodaacm je napisao/la:Evo i Biscani ljubomorni na Barcu iz Gradacca![]()
![]()
Sad je cijela Bosna ljubormorna a nece da priznaju da sami forumasi ovde stvaraju sebi neprijatelje ovakvim pisanjem na forumu. Evo prvog su mene odbili da ih simpatisem ulaskom u PL jer jednostvno mrzim ljude koji su prepotetni u puni sebe ne samo u sferi fudbala nego generelno a takvih je na forumu iz Gradacca vise od pola. Ali misle da sam ljubomoran na njihove silne uspjehe i na njihov hram nogometa .Pa zar je moguce biti ovako plitak i ovako nesto napisati. Izgleda da jeste za pojedince iz "Velegrada" zvanog Gadacac. Smijesni ste i mnogo ograniceni
Da li ko zna kada je izvlacenje ? Da li je zavrsena ceremonija oko Simin H. ?
Danas je izvlačenje, S.H. otpada.sodaacm je napisao/la:Da li ko zna kada je izvlacenje ? Da li je zavrsena ceremonija oko Simin H. ?
Aman jest covjek zapeo za Radnicki i njegove ambicije u PL koje niko nije spominjao iz tog grada i tog kluba hahah,jednostavno smijesno zvucite,al ajd to,nego smarate ljude sa svojim "ambicijama" i euforijom,kad pogubite bodove kod tih ekipa posle cete govoriti da je kupljeno i da su vam namjestili,ne valjaju sudije i to.. to su samo cinjenice,drzite za sebe svoje ambicije nemojte smarati,ide mnogima na k u r a c ...
i dzaba spominjete u ironiji Jedinstvo kojem trebate da se naklonite debilcine,nikad zvijezda,ma ni za 1000 godina sa bilo kakvim sponzorima nece uspjeti napraviti ono sto je Jedinstvo napravilo (unazad godine) ,a mozemo i Radnicki ubrojiti tu,kad budem vidio tabelu iz tog doba gdje pise da je zvijezda na 3,4 mjestu tadasnje premier lige,onda se mozete javiti (kao sto je to Radnicki bio).. to sto su Radnicki i Jedinstvo spali na niske grane radi osoba koje ne znaju raditi svoj posao,odnosno koji ne zele te klubove da gledaju to nije kriv niti grad,niti klub.. i nemoj da vam se javljaju kompleksi,nit se svadjam niti imam sta protiv kluba Zvijezda,jednostavno ne volim da se iznose neke stvari od pojedinih debila ovde na forumu..
i dzaba spominjete u ironiji Jedinstvo kojem trebate da se naklonite debilcine,nikad zvijezda,ma ni za 1000 godina sa bilo kakvim sponzorima nece uspjeti napraviti ono sto je Jedinstvo napravilo (unazad godine) ,a mozemo i Radnicki ubrojiti tu,kad budem vidio tabelu iz tog doba gdje pise da je zvijezda na 3,4 mjestu tadasnje premier lige,onda se mozete javiti (kao sto je to Radnicki bio).. to sto su Radnicki i Jedinstvo spali na niske grane radi osoba koje ne znaju raditi svoj posao,odnosno koji ne zele te klubove da gledaju to nije kriv niti grad,niti klub.. i nemoj da vam se javljaju kompleksi,nit se svadjam niti imam sta protiv kluba Zvijezda,jednostavno ne volim da se iznose neke stvari od pojedinih debila ovde na forumu..
Hvala na infos., zalosno je sta uradise ljudima ova ista mafija koja "zavrsila"proslo prvenstvo . Svi klubovi bi se trebali dici protiv ovih mafijasa iz savezaKapetan je napisao/la:Danas je izvlačenje, S.H. otpada.sodaacm je napisao/la:Da li ko zna kada je izvlacenje ? Da li je zavrsena ceremonija oko Simin H. ?
Re: Odg: Borba za Premijer ligu
Bezveze se svadjamo ode ovo predaleko umjesto da docekamo jedne druge sa roštiljima mi hocemo da ratujemo
:!:

vidi ovog,lijepi ramazan još nije prošo a njemu roštilj već naumpo,cccmoranjak je napisao/la:Bezveze se svadjamo ode ovo predaleko umjesto da docekamo jedne druge sa roštiljima mi hocemo da ratujemo:!:

pa sta je cojk lose rekao ja postim svaki dan a cesto navecer rostiljamzmaj348 je napisao/la:vidi ovog,lijepi ramazan još nije prošo a njemu roštilj već naumpo,cccmoranjak je napisao/la:Bezveze se svadjamo ode ovo predaleko umjesto da docekamo jedne druge sa roštiljima mi hocemo da ratujemo:!:

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znaš ti dobro na koji sam ja roštilj mislioastra1922 je napisao/la:pa sta je cojk lose rekao ja postim svaki dan a cesto navecer rostiljamzmaj348 je napisao/la:vidi ovog,lijepi ramazan još nije prošo a njemu roštilj već naumpo,cccmoranjak je napisao/la:Bezveze se svadjamo ode ovo predaleko umjesto da docekamo jedne druge sa roštiljima mi hocemo da ratujemo:!:

1.Kolo
Bratstvo-Jedinstvo
Gorazde - Zvijezda
Sloga - Branitelj
Orasje-Podgrmec
Buducnost-Rudar
GOSK-Radnicki
Capljina-Bosna V
N.Travnik-Mettaleghe
Bratstvo-Jedinstvo
Gorazde - Zvijezda
Sloga - Branitelj
Orasje-Podgrmec
Buducnost-Rudar
GOSK-Radnicki
Capljina-Bosna V
N.Travnik-Mettaleghe
www.nkbratstvogracanica.com
cuj bratsvo i jedinstvocesc4 je napisao/la:1.Kolo
Bratstvo-Jedinstvo
Gorazde - Zvijezda
Sloga - Branitelj
Orasje-Podgrmec
Buducnost-Rudar
GOSK-Radnicki
Capljina-Bosna V
N.Travnik-Mettaleghe

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Auuu,prvo kolo a već par derbija,drug možeš li napraviti za Zvijezdu raspored?cesc4 je napisao/la:1.Kolo
Bratstvo-Jedinstvo
Gorazde - Zvijezda
Sloga - Branitelj
Orasje-Podgrmec
Buducnost-Rudar
GOSK-Radnicki
Capljina-Bosna V
N.Travnik-Mettaleghe
Bice za par minzmaj348 je napisao/la:Auuu,prvo kolo a već par derbija,drug možeš li napraviti za Zvijezdu raspored?cesc4 je napisao/la:1.Kolo
Bratstvo-Jedinstvo
Gorazde - Zvijezda
Sloga - Branitelj
Orasje-Podgrmec
Buducnost-Rudar
GOSK-Radnicki
Capljina-Bosna V
N.Travnik-Mettaleghe

1.Gorazde-Zvijezda
2.Zvijezda-Novi Travnik
3.Mettaleghe-Zvijezda
4.Branitelj-Zvijezda
5.Zvijezda-Bosna
6.Radnicki-Zvijezda
7.Zvijezda-Rudar
8.Jedinstvo-Zvijezda
9.Zvijezda-Podgrmec
10.Sloga-Zvijezda
11.Zvijezda-Orasje
12.Bratstvo-Zvijezda
13.Zvijezda-Buducnost
14.GOSK-Zvijezda
15.Zvijezda-Capljina
2.Zvijezda-Novi Travnik
3.Mettaleghe-Zvijezda
4.Branitelj-Zvijezda
5.Zvijezda-Bosna
6.Radnicki-Zvijezda
7.Zvijezda-Rudar
8.Jedinstvo-Zvijezda
9.Zvijezda-Podgrmec
10.Sloga-Zvijezda
11.Zvijezda-Orasje
12.Bratstvo-Zvijezda
13.Zvijezda-Buducnost
14.GOSK-Zvijezda
15.Zvijezda-Capljina
-
- Kontakt:
Sampionski pohod pocinje u gorazdu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.