FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sto se tice rezultata odlican. Na osnovu snimka moze se izvuci zakljucak da se dobro radi na pripremama, da ih Husref kvalitetno umara
, vidi se da vezni red igra ima se ideja, kombinacija, nema nabijanja lopte. Napad hmm tu škrpi čini mi se zbog završnice, ali valjda nadju formu do prvenstva i ne vjerujem da će ijedan od naših napadača dat preko 10 golova
. Što se tiče odbrane prema ovom snimku vidi se velika smušenost i neuigranost, ali nije nešto što se ne može popraviti, naprotiv to je segment igre i linija na kojoj treba najviše raditi i kojoj treba posvetiti najviše pažnje u nastavku priprema.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Nama ako Efendić ostane prva opcija na desnom beku, izbit će nam minimalno 7-8 bodova iz džepa i možemo se slikat' s Evropom. Samo na ovom snimku je napravio dvije kardinalne greške iz kojih smo mogli primiti gol. Generalno je odbrana izgledala smušeno u nekim situacijama, ali uigrava se i to će vremenom izgledati bolje. Najbitnije je da dovedemo desnog beka (krilo može čekati zimu), jer ova ekipa ima kvalitet za top 4 i šteta bi bilo da rezultati ispaštaju zbog nekog kiksera.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Stiče se dojam da smo zaista pogriješili što smo Zrnanovica tako lako pustili, kao sto se lagano ispostavlja tacna konstatacija SaltCitya da nam je bio neophodan napadač!
Ma koliko meni bio drag Ahmetovic i koliko ga mi gotivili nesto ne štima s njim. Nemojte mi spominjat Krpica i borbenost, covjek jednostavno nema veze s vezom i nije kapacitet za PL!
Nadam se da ćemo se jos uigrat i da ce sve doci na svoje, iako smo pobijedili juce super jakog protivnika, na ovom klipu se vidi i dosta slabosti koje smo pokazali, ruku na srce imali smo i dosta srece!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ma koliko meni bio drag Ahmetovic i koliko ga mi gotivili nesto ne štima s njim. Nemojte mi spominjat Krpica i borbenost, covjek jednostavno nema veze s vezom i nije kapacitet za PL!
Nadam se da ćemo se jos uigrat i da ce sve doci na svoje, iako smo pobijedili juce super jakog protivnika, na ovom klipu se vidi i dosta slabosti koje smo pokazali, ruku na srce imali smo i dosta srece!
Kad smo sa Ahmetovicem (bolesnim i nespremnim) i Krpicem odradili onako dobru drugu polusezonu, vjerujem da cemo moc odradit solidno sa njima i ovu polusezonu, sigurno ako nista bolji su za ove odlicne pripreme.Pasha_car_aga je napisao/la:Stiče se dojam da smo zaista pogriješili što smo Zrnanovica tako lako pustili, kao sto se lagano ispostavlja tacna konstatacija SaltCitya da nam je bio neophodan napadač!
A sto se ostatka ekipe tice, ako nismo jaci nismo ni slabiji sigurno u odnosu na proslu polusezonu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nastavlja se plejada strucnjaka, na kraju ce biti odlazi Husrefe....stavi Zebu na zadnjeg veznog......i na kraju kao slag......Azmire gdje je budet, yebote obitelj. 
Skver je napisao/la:Nastavlja se plejada strucnjaka, na kraju ce biti odlazi Husrefe....stavi Zebu na zadnjeg veznog......i na kraju kao slag......Azmire gdje je budet, yebote obitelj.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Veležu su Škutori bliži od nas (Pero Pavlović, GOŠK).Ti kao da si hercegovačkih korijena.solinas je napisao/la:Vrijeme je da SE prestane stim.
Samo SE mi koljemo izmedju sebe dok SE gurbeti smiju.
**** te bosnjo.glumimo evropejce i postenjacine dok SE recimo klubovi iz RS paze i dijele bodove izmedju sebe.a mi SE koljemo izmedju sebe.da hoce velez boriti SE za evropu da im u tuzli treba pobjeda.skinut gace nek pocrkaju skutori iz listice i oni fasisti kockasti..
Vjerujem da BI velez isto napravio...nezelim vjerovat drugacije.hocemo li ikada pameti doci narode moj
Ja volim FK Tuzla City
Ma što se pojačanja tiče evidentno je da je za nas završen prelazni rok. šta će dovodit sad nekoga kad su pripreme u samom finišu, jedino ako je to TOP igrač i koji je u dobroj kondiciji (al takav košta puno). A s obzirom na ambicije za ovu sezonu ovo je sasvim dovoljno da se uđe među 5-6 ekipa. A kako smo navikli ako bude rupa one će se počepit na zimu. To je ono realno gledajući barem s moje strane, a sad kako klub odluči... na nama je da ih podržimo
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
dobro jutrosloboda72 je napisao/la:Veležu su Škutori bliži od nas (Pero Pavlović, GOŠK).Ti kao da si hercegovačkih korijena.solinas je napisao/la:Vrijeme je da SE prestane stim.
**** te bosnjo.glumimo evropejce i postenjacine dok SE recimo klubovi iz RS paze i dijele bodove izmedju sebe.a mi SE koljemo izmedju sebe.da hoce velez boriti SE za evropu da im u tuzli treba pobjeda.skinut gace nek pocrkaju skutori iz listice i oni fasisti kockasti..
Vjerujem da BI velez isto napravio...nezelim vjerovat drugacije.hocemo li ikada pameti doci narode moj
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj sto ispada frajer boze hahaa ...ali eto postoje neke indicije da bi se mogla rjesavati desna strana...
inace stoperi ce nam se uigrati, i ako svi koji su tu potpisu za nas i dobiju prvo nastupa tu nemamo brige-bicemo puno jaci nego u prvom dijelu..vezni red je takodjer pojacan znacajno..problem je jedino taj bek i jedan ofanzivni igrac (bio on to famozno desno krilo ili spic)...jer ocigledno ne znamo kakva je situacija sa Ahmetovicem i ko pocinje..
a posebno mi je zanimljiv taj slucaj Krpic-Efendic..ovi koji smatraju da Krpic ne treba da igra, da Husref tu grijesi , da nam za PL treba bolji napadac itd itd uglavnom brane Efendica...i obratno hehehe
inace stoperi ce nam se uigrati, i ako svi koji su tu potpisu za nas i dobiju prvo nastupa tu nemamo brige-bicemo puno jaci nego u prvom dijelu..vezni red je takodjer pojacan znacajno..problem je jedino taj bek i jedan ofanzivni igrac (bio on to famozno desno krilo ili spic)...jer ocigledno ne znamo kakva je situacija sa Ahmetovicem i ko pocinje..
a posebno mi je zanimljiv taj slucaj Krpic-Efendic..ovi koji smatraju da Krpic ne treba da igra, da Husref tu grijesi , da nam za PL treba bolji napadac itd itd uglavnom brane Efendica...i obratno hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
je l' Đokara?ultrasstyle_tz je napisao/la:joj sto ispada frajer boze hahaa ...ali eto postoje neke indicije da bi se mogla rjesavati desna strana...
bravo majstore, ovdje si pogodio sržultrasstyle_tz je napisao/la:a posebno mi je zanimljiv taj slucaj Krpic-Efendic..ovi koji smatraju da Krpic ne treba da igra, da Husref tu grijesi , da nam za PL treba bolji napadac itd itd uglavnom brane Efendica...i obratno hehehe
međutim, kad kažeš da Efendić nema kvalitet, eto ti forumaša sa nekom retardiranom spikom tipa: momak živi isključivo sportski život, bori se, bla, bla
nznm koliko je ova stranica pouzdana ali po ovome igramo protiv palerma u petak u 18:00
http://www.sofascore.com/sloboda-tuzla-palermo/pebsXzc
http://www.sofascore.com/sloboda-tuzla-palermo/pebsXzc
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ne moras biti neki poseban strucnjak dovoljno je da si gledao 50% utakmica Slobode prosle sezone i vidio bi gdje najvise ima problema. Najveci problem je bio upravo u odbrani na Efendicevoj strani. Niko ovdje nema nista licno protiv tog momka al ako je situacija takva da nadogradjujes ekipu za neke vece domete a ostavis upravo najslabiju kariku mora te biti strah.
Ako Musemic smatra a ocito to cini da mu ne treba novi bek i Efendic odigra dobru sezonu ja cu prvi reci izvinjavam se pogrijesio sam sa svojom procjenom, a vec sada se nadam kako grijesim
Ako Musemic smatra a ocito to cini da mu ne treba novi bek i Efendic odigra dobru sezonu ja cu prvi reci izvinjavam se pogrijesio sam sa svojom procjenom, a vec sada se nadam kako grijesim
samo Sloboda
solinas je napisao/la:Vrijeme je da SE prestane stim.
Ne treba Slobodi nacinalni , bošnjački predznak.Sloboda nije osnovana niti je ikada bila klub jedne nacije(bošnjačke).Slobodu je osnovao goli radnički proleterijat(svih nacija i vjera).Ako pitaš , čija je onda ? Tuzlanska i svih koji je vole.
Ja volim FK Tuzla City
nekontas poentusloboda72 je napisao/la:solinas je napisao/la:Vrijeme je da SE prestane stim.
Ne treba Slobodi nacinalni , bošnjački predznak.Sloboda nije osnovana niti je ikada bila klub jedne nacije(bošnjačke).Slobodu je osnovao goli radnički proleterijat(svih nacija i vjera).Ako pitaš , čija je onda ? Tuzlanska i svih koji je vole.
Nisi napisao da te brine situacija Kostic-Skahic, jer nisu jos potpisali.ultrasstyle_tz je napisao/la:joj sto ispada frajer boze hahaa ...ali eto postoje neke indicije da bi se mogla rjesavati desna strana...
Salu na stranu, rijesit cemo se i Efendica jednom, mozda covjek nije htio izmijeniti cijeli sastav, a nije ni pametno to. Vjerovatno se ceka neki odlican bek koji ce biti dugorocno i provjereno rjesenje, a svi smo vidili i prosle sezone da Efendija nije za klub sa visokim ambicijama. Polahko, doci ce sve na svoje.
Na koliko je Efendic produzio saradnju?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kod Mide u carsiji NEMA VISE SEZONSKIH

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sutra krecem u bosnu,dje cu kupiti sezonske **** me obiteljstaragarda je napisao/la:Kod Mide u carsiji NEMA VISE SEZONSKIH![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, FranckRibery i 8 gostiju.