Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Signore, kakve su sanse i da li uopste postoje da recimo Hajduk ili Rijeka izvuku Čukarički ili Vojvodinu ukoliko svi prodju?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Rijeka, Hajduk i Lokomotiva su nositelji u trecem pretkolu EL dok Vosa i Cuka nisu tako da je moguc srpskohrvatski obracun u trecem pretkolu EL. Znali su vec igrat Partizan i Rijeka, Inter i Zvezda, Dinamo i Partizan, bilo je meceva pa bi moglo biti da UEFA opet ne dirigira zdrijeb, mada, svi ovi mecevi su igrani davno, a UEFA u posljednje vrijeme dirigara zdrijeb i nemoguce je da se sastanu klubovi iz dvije drzave medju kojim vlada politicka napetost tako da od ovih dvoboja nece biti nista.
Znam da je zrijeb poludirigovan, ali nisam siguran da su striktno razdvojili pojedine zemlje...Zato i pitam 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne znam, ali kao da se sjecam prosle ili predprosle sezone kada su bile one grupe sa 5-6 nositelja i 5-6 nenositelja i da se mogao susretni klub iz JSL-a i HNL-a, ali opet nisam siguran.
Bilo bi zanimljivo vidjeti okrsaj, ali samo da ne bude nereda. Evo nek igraju Lokosi i Cuka
Bilo bi zanimljivo vidjeti okrsaj, ali samo da ne bude nereda. Evo nek igraju Lokosi i Cuka

Ma neka bude Hajduk-Čuka i samo zabrane Torci i ludim tifozima sa Banovog Brda put na gostovanjeSignore je napisao/la: Bilo bi zanimljivo vidjeti okrsaj, ali samo da ne bude nereda. Evo nek igraju Lokosi i Cuka

Dajte nam Partizan da ih ponovo razdjevicimo na sred Maksimira! 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1. pol
Koper (Slo)
3 - 1
Hajduk Split (Cro)
Koper (Slo)
3 - 1
Hajduk Split (Cro)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvo da prodjete Luxemburzane...skandi56 je napisao/la:Dajte nam Partizan da ih ponovo razdjevicimo na sred Maksimira!

Poraz u Kopru 3:2.
Strijelci za Hajduk Milović i Nižić (oba stoperi) nakon kornera...
Ne znam što da kažem. Nije to bilo tako loše ko što izgleda rezultatom ili kao što je izgledalo nakon 2:0 i 3:1.
Dva jeftina gola smo primili iz dva kornera i prva dva udarca na gol. I to je dečke uzdrmalo. U 20.minuti gubiti već 2:0 nitko nije očekivao... i onda poslije gol iz polukontre. Jedna prelijepa akcija Slovenaca nakon našeg kornera.
Slovenci su disciplinirani i fino se brane, ali vjerujem i dalje da ćemo proći. I da smo bolji. To na Poljudu moramo pokazati.
Puno nam je falio Ohandza u napadu. Maglica toliko nervira i tako bi mu rado dao crveni karton zbog ponašanja, sam njegov nastup je iritantan. Samo čeka da upadne. Obrana jest plivala, ali ne toliko kao protiv Estonaca, iako je i više nego očito da će Hajduk primati gol u svakoj tekmi. Nižić je bio solidan, vrlo dobar, pa i Milović bez obzira što je možda mogao i bolje reagirati kod prvog gola. Iako, dojma sam da je Kalinić to trebao kupiti, lopta u petercu. Hmmmm...
Bek Tudor, izgleda mi ko dijete od 12 godina. Al na stranu to, premekan je, nema probojnosti ni čvrstine da igra na beku.. I s druge strane Pejić je mlako odigrao. Ulaskom onog Ukrajinca to je izgledalo malo bolje...
Ofenziva nam je bolji dio, ali kad su ovi igrali zatvoreno i povučeno, pa na kontru, a ovi malci još ne umiju razbiti bunker...
Nadao sam se neriješenom, potiho pobjedi zbog koeficijenta, al et, i ovo je dobro kad se sve na kraju zbroji. Pun Poljud pa se nadamo prolasku dalje.
Strijelci za Hajduk Milović i Nižić (oba stoperi) nakon kornera...
Ne znam što da kažem. Nije to bilo tako loše ko što izgleda rezultatom ili kao što je izgledalo nakon 2:0 i 3:1.
Dva jeftina gola smo primili iz dva kornera i prva dva udarca na gol. I to je dečke uzdrmalo. U 20.minuti gubiti već 2:0 nitko nije očekivao... i onda poslije gol iz polukontre. Jedna prelijepa akcija Slovenaca nakon našeg kornera.
Slovenci su disciplinirani i fino se brane, ali vjerujem i dalje da ćemo proći. I da smo bolji. To na Poljudu moramo pokazati.
Puno nam je falio Ohandza u napadu. Maglica toliko nervira i tako bi mu rado dao crveni karton zbog ponašanja, sam njegov nastup je iritantan. Samo čeka da upadne. Obrana jest plivala, ali ne toliko kao protiv Estonaca, iako je i više nego očito da će Hajduk primati gol u svakoj tekmi. Nižić je bio solidan, vrlo dobar, pa i Milović bez obzira što je možda mogao i bolje reagirati kod prvog gola. Iako, dojma sam da je Kalinić to trebao kupiti, lopta u petercu. Hmmmm...
Bek Tudor, izgleda mi ko dijete od 12 godina. Al na stranu to, premekan je, nema probojnosti ni čvrstine da igra na beku.. I s druge strane Pejić je mlako odigrao. Ulaskom onog Ukrajinca to je izgledalo malo bolje...
Ofenziva nam je bolji dio, ali kad su ovi igrali zatvoreno i povučeno, pa na kontru, a ovi malci još ne umiju razbiti bunker...
Nadao sam se neriješenom, potiho pobjedi zbog koeficijenta, al et, i ovo je dobro kad se sve na kraju zbroji. Pun Poljud pa se nadamo prolasku dalje.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kalinicu netko treba lupiti dobar samar, lik ne zna za istrcavanje na loptu, samo stane na crtu i to je to
Obrana je bila kriminalna, ukoliko dodje Milic, Hajduk je na konju, napad sa Maglicom ne moze biti opasan, stoperi su se djelimicno iskupili na kraju...
Past ce Koper na Poljudu, sigurno ce biti preko 20000 navijaca, nisu oni navikli na to...
Obrana je bila kriminalna, ukoliko dodje Milic, Hajduk je na konju, napad sa Maglicom ne moze biti opasan, stoperi su se djelimicno iskupili na kraju...
Past ce Koper na Poljudu, sigurno ce biti preko 20000 navijaca, nisu oni navikli na to...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
U slučaju prolaska protiv Kopra, Hajdukov eventualni protivnik je jedan od sljedećih:
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/University College Dublin AFC (IRL)
SCR Altach (AUT)
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)/Brondby IF (DEN)
FH Hafnarfjördur (ISL)/Inter Baki PIK (AZE)
FK Mladá Boleslav (CZE)/Stromsgodset IF (NOR)
FK Jelgava (LVA)/FK Rabotnički (MKD)
Bilo bi lijepo izvući par Jelgava/Rabotnički. Ali, prvo prekosčiti zeca u vidu Slovenaca a onda razmišljati za dalje... Možda i ja previše trčim...
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/University College Dublin AFC (IRL)
SCR Altach (AUT)
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)/Brondby IF (DEN)
FH Hafnarfjördur (ISL)/Inter Baki PIK (AZE)
FK Mladá Boleslav (CZE)/Stromsgodset IF (NOR)
FK Jelgava (LVA)/FK Rabotnički (MKD)
Bilo bi lijepo izvući par Jelgava/Rabotnički. Ali, prvo prekosčiti zeca u vidu Slovenaca a onda razmišljati za dalje... Možda i ja previše trčim...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sad pročitao, Dino Mikanović prodan Aarhausu iz Danske za 400.000 Eura.
Šteta. Brz, borben i prodoran igrač.
Nadam se samo da će nam doći Hrvoje Milić da malo zakrpamo tu stranu...
Šteta. Brz, borben i prodoran igrač.
Nadam se samo da će nam doći Hrvoje Milić da malo zakrpamo tu stranu...
Zasto svi mjesate poziciju Dine, on je desni bek, visak je jer imamo Tudora i Basica, ja smatram da je njega zajebao trener Tudor jer je gurao Avdiju, a Dino je po meni bolji igrac, nek mu je sa srecom u Danskoj
Sto se tice Milica, s obzirom da je zestoki Hajdukovac, a bio je sa nama i na jugu u nedjelju, ja bi mu odmah dao kapetansku vrpcu ako dodje haha
Sto se tice Milica, s obzirom da je zestoki Hajdukovac, a bio je sa nama i na jugu u nedjelju, ja bi mu odmah dao kapetansku vrpcu ako dodje haha
HRHB
HRHB
U slucaju prolaska, Hajduk ide na pobjednika dvoboja FK Mladá Boleslav (CZE)/Stromsgodset IF (NOR)
Fin zdrijeb, norvezani su dobili prvu 2:1 u Ceskoj
Fin zdrijeb, norvezani su dobili prvu 2:1 u Ceskoj
HRHB
HRHB
Ma ne, nisam ni mislio da Milić i Mikanović igraju istu poziciju. Kad sam napisao "tu stranu" mislio sam na lijevo, iako iz konteksta ispada da je riječ o desno. Isto se slažem da je Mikanović bolji od Avdije, ako ništa drugo, bar malo razmišlja. Kod Avdije je samo gola trka gore dolje.Android je napisao/la:Zasto svi mjesate poziciju Dine, on je desni bek, visak je jer imamo Tudora i Basica, ja smatram da je njega zajebao trener Tudor jer je gurao Avdiju, a Dino je po meni bolji igrac, nek mu je sa srecom u Danskoj
A Tudor i nije bek, više klasični vezni igrač, takav je i bio u omladinskim selekcijama, al ga je Burić stavio na to mjesto, valjda zna zašto.
Znači, ako prođemo Slovence, na Norvežane (najvjerojatnije). Ha, vidjet ćemo, ne znam što da kažem. Vidio sam jučer na teletekstu da su tukli Mladu Boleslav u gostima 2:1.
Sad prvo pobijediti Split, pa u četvrtak Koper, a onda ćemo o Norvežanima ili Česima razmišljati.
Jel igramo u Dugopolju ili su sredili Poljud nakon onih narkomana?
Dok sam još na kompu, pa da i to iskoristim 
Raspored Hajdukovih utakmica u narednih mjesec dana:
- nedelja, 19.07., 2. kolo HNL-a protiv Splita kao domaćini (sad Poljud ili Dugopolje, ne znam )
- četvrtak, 23.07., uzvratna protiv Kopra, na Poljudu
- nedelja, 26.07., 3. kolo HNL-a protiv Istre, gosti
- ( ako se prođe Koper ) četvrtak, 30.07., 3. pretkolo Europa lige na Poljudu protiv Mlada Boleslav/Norvežani
- nedelja, 02.08., 4. kolo HNL-a protiv Slavena na Poljudu
- četvrtak, 06.08., Europa liga, uzvratna u Češkoj/Norveškoj
- nedelja, 09.08., 5. kolo HNL-a, gosti na Maksimiru kod Lokomotive.
to je za sad dosta

Raspored Hajdukovih utakmica u narednih mjesec dana:
- nedelja, 19.07., 2. kolo HNL-a protiv Splita kao domaćini (sad Poljud ili Dugopolje, ne znam )
- četvrtak, 23.07., uzvratna protiv Kopra, na Poljudu
- nedelja, 26.07., 3. kolo HNL-a protiv Istre, gosti
- ( ako se prođe Koper ) četvrtak, 30.07., 3. pretkolo Europa lige na Poljudu protiv Mlada Boleslav/Norvežani
- nedelja, 02.08., 4. kolo HNL-a protiv Slavena na Poljudu
- četvrtak, 06.08., Europa liga, uzvratna u Češkoj/Norveškoj
- nedelja, 09.08., 5. kolo HNL-a, gosti na Maksimiru kod Lokomotive.
to je za sad dosta

Da ti ne citiram ovaj post iznad, i protiv Splita i protiv Kopera ce se igrati na Poljudu. Travnjak je u dobrom stanju, narucena je nova trava za pojedine dijelove travnjaka gdje se trava osusila, bilo je problema sa organizatorima Ultre jer nisu maknuli stvari sa travnjaka pa trava nije na vrijeme zalijevana...
Prva utakmica jucer me dosta podsjecala na Shaktar prosle godine, nadam se da ce u uzvratu biti slican rezultat, samo nek Zolja igra, Maglica je igrac manje
Prva utakmica jucer me dosta podsjecala na Shaktar prosle godine, nadam se da ce u uzvratu biti slican rezultat, samo nek Zolja igra, Maglica je igrac manje
HRHB
HRHB
- GoskGabela
- Kontakt:
Nesto gledam ovu tekmu protiv kopera pa ovakvih igraca kao sto su nizic,pejic,radcenko ima.na.pretek u pl bih ,a kostaju puno manje
Takodjer kapetan milovic pa kakve pocetnicke greske pravi to je nevjerojatno
Takodjer kapetan milovic pa kakve pocetnicke greske pravi to je nevjerojatno
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Sad ako prodjete Koper , prva je na poljudu ili ?
Re: RE: Re: Hajduk Split
Na Poljuduhifans je napisao/la:Sad ako prodjete Koper , prva je na poljudu ili ?
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.