Niko nije ni rekao da je Aubina igra njegov problem, nego je čovjek takav kakav jeste i činjenica je da otkako je Lewat otišao mi smo pokazivali nemoć protiv zatvorenih ekipa, čak i onih ispod prosjeka BL. U principu bez veze se raspravljate, obojica ste u pravu.adnan24 je napisao/la:To nije samo njegov problem vec problem citave ekipe,bar je tako bilo u zadnjoj sezoni,nadamo se ne vise...u svakom slucaju tesko je naci igraca koji je dobar u svakoj varijanti.Npr. Auba je bolji od Dzeke ako ce se igrati uz vise trke i tranzicije sto Tuchelu svakako nije strano.Lokos19 je napisao/la:Ako Auba bude prvi spic protiv zatvorenih ekipa nahebali smoZa neku kombinatoriku i razigravanje je malte ne neupotrebljiv.
Mene kopka stvarni razlog zbog čega je Klopp otišao samo nakon jedne loše sezone koja nije bila ekstremno loša obzirom na LE, finale kupa itd, te da ga koliko znam nije uprava otjerala. Bojim se da je on zaključio da ga uprava i klub ne mogu pratiti, bilo finansijski ili na drugi način i da za sebe nije vidio nikakvu perspektivu u BVB, a pitanje je kakvo mu je mišljenje i po pitanju perspektive kluba.