FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mi jednostavno da napravimo iskorak moramo ulagati u ekipu,u igrace koji imaju iskustvo igranja u ligama petice,pa makar imali i po 40 godina uz nase talente iz omladinskog pogona,koji ce imati nauciti od nekoga,stranci su idealni iako ih mi i ne volimo,jednostavno trebaju nam i igraci drugacijeg mentaliteta,ali prije svega toga u strucni kadar se treba uloziti,i dovesti prije svega kondicionog trenera koji moze spremiti ekipu za 90 minuta,a to je rijetko koji nas trener sposoban,znaci trebaju nam i tu stranci,eh kada budemo to u stanju vjerovatno cemo biti u stanju renovirati stadion igrati na Grbavici,i napokon igrati grupnu fazu nekog evropksog takmicenja,sve ostalo ce tesko ici i nemoguce 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mi imamo solidnu ekipu, mozda i vise od toga, ali ja se nikako ne mogu oteti dojmu da nasi trebaju pripreme odraditi na Bjelasnici, Jahorini tj planini i nabaciti kondiciju i fizikalije jer nam je citava liga po tom putanju na nivou 70-tih pa i gora.
Mislim da se po svim pitanjima sto se tice igre mozeo nositi sa vecinom ekipa iz 2 ili 3 pretkola osim u nadtrcavanju tu smo donji.
U klubu bi trebali razmisliti o dovodjenju kakvog iskusnijeg kondicionog trenera, nedaj boze igrati produzetke imam utisak da bi bilo opasnog valjanja po terenu i pitanje dal bi sa 11 igraca docekali kraj istih.
Mislim da se po svim pitanjima sto se tice igre mozeo nositi sa vecinom ekipa iz 2 ili 3 pretkola osim u nadtrcavanju tu smo donji.
U klubu bi trebali razmisliti o dovodjenju kakvog iskusnijeg kondicionog trenera, nedaj boze igrati produzetke imam utisak da bi bilo opasnog valjanja po terenu i pitanje dal bi sa 11 igraca docekali kraj istih.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Meni rekose danas oko 350..acab je napisao/la:Kako prodjose uplate,kol'ko nas ide aBd,zna l' ko?
pa to je i najveci problem kondicija,nemamo mi sposbnog trenera za to u drzavi vjeruj mi,pa djaba ti i kavlitet i sve ostalo..trcati moras inace ne mozes dobiti utakmicu protiv ozbiljnog protivnikapropuh je napisao/la:Mi imamo solidnu ekipu, mozda i vise od toga, ali ja se nikako ne mogu oteti dojmu da nasi trebaju pripreme odraditi na Bjelasnici, Jahorini tj planini i nabaciti kondiciju i fizikalije jer nam je citava liga po tom putanju na nivou 70-tih pa i gora.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa neka ga traze ako nema kod nas po Srbiji, Hrvatskoj... kao i igrace nje to neka nauka, a kostace nas mnogo manje od nekog polovnog igraca i pri tome mnogo vise pridonjeti timu kako sad tako i u buducnosti.delinjo je napisao/la:pa to je i najveci problem kondicija,nemamo mi sposbnog trenera za to u drzavi vjeruj mi,pa djaba ti i kavlitet i sve ostalo..trcati moras inace ne mozes dobiti utakmicu protiv ozbiljnog protivnikapropuh je napisao/la:Mi imamo solidnu ekipu, mozda i vise od toga, ali ja se nikako ne mogu oteti dojmu da nasi trebaju pripreme odraditi na Bjelasnici, Jahorini tj planini i nabaciti kondiciju i fizikalije jer nam je citava liga po tom putanju na nivou 70-tih pa i gora.
ihh da je to tako lako za sve to ti trebaju pare,puno para koje mi realno nemamo,mi zapravo nemamo ni prave doktore u klubu,o maserima i ostalim stvarima da ti ne pricam,sve ono sto imaju ozbiljni klubovi,a sve te stvari imaju utjecaja ovako ili onako na kondiciju,taj trener kao sto treba znati umoriti misisc mora znati kako i da ga odmori,razumijes ?propuh je napisao/la:Pa neka ga traze ako nema kod nas po Srbiji, Hrvatskoj... kao i igrace nje to neka nauka, a kostace nas mnogo manje od nekog polovnog igraca i pri tome mnogo vise pridonjeti timu kako sad tako i u buducnosti.delinjo je napisao/la:pa to je i najveci problem kondicija,nemamo mi sposbnog trenera za to u drzavi vjeruj mi,pa djaba ti i kavlitet i sve ostalo..trcati moras inace ne mozes dobiti utakmicu protiv ozbiljnog protivnikapropuh je napisao/la:Mi imamo solidnu ekipu, mozda i vise od toga, ali ja se nikako ne mogu oteti dojmu da nasi trebaju pripreme odraditi na Bjelasnici, Jahorini tj planini i nabaciti kondiciju i fizikalije jer nam je citava liga po tom putanju na nivou 70-tih pa i gora.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
benjamin1997 je napisao/la:Behram u Readingu.
Cuj to... Steta.. nek mu je sretno
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- pravnik1981
- Kontakt:
a Slaskovi su dobri sa Dresdenovcimadimitrijevic je napisao/la:Jesu sa Slaskovim.Sreca sto Slaskovi igraju u isto vrijeme sa Celjem.Ovo ce.biti pravi ispit i za grupu.Dosta glavnih huligana Ferenca ima zabranu ulaska na stadion tako da apel raji sto autima samostalno idu da se ne.zavlace i pripaze gdje ce parkirat.Tu su i Ujpestovi...X31987 je napisao/la:Izvinite što upadam direktno na vašu temu, samo jedno pitanje. Ovi sto poznaju tifo scenu mađara da li su u bratstvu sa nekom navijačkom grupom iz Poljske?

Nije bas da se za te stvari nebi imalo para, i nije u klubu bas tako kao sto neki misle.delinjo je napisao/la: ihh da je to tako lako za sve to ti trebaju pare,puno para koje mi realno nemamo,mi zapravo nemamo ni prave doktore u klubu,o maserima i ostalim stvarima da ti ne pricam,sve ono sto imaju ozbiljni klubovi,a sve te stvari imaju utjecaja ovako ili onako na kondiciju,taj trener kao sto treba znati umoriti misisc mora znati kako i da ga odmori,razumijes ?
I za dovodjenje takvih ljudi u klub ne trebaju strasne pare, kao sto napisah nadam se da ce u klubu na tome poraditi i Medjugorije zamjeniti nekom planinom ili mjestom gdje ce se poraditi na fizikalijama.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
A racunaj to i neke dozvoljene supstance i nacin ishrane koji gotovo svi klubovi primjenjuju...i bice ti jasno da je to sve preskupa igracka za naspropuh je napisao/la:Nije bas da se za te stvari nebi imalo para, i nije u klubu bas tako kao sto neki misle.delinjo je napisao/la: ihh da je to tako lako za sve to ti trebaju pare,puno para koje mi realno nemamo,mi zapravo nemamo ni prave doktore u klubu,o maserima i ostalim stvarima da ti ne pricam,sve ono sto imaju ozbiljni klubovi,a sve te stvari imaju utjecaja ovako ili onako na kondiciju,taj trener kao sto treba znati umoriti misisc mora znati kako i da ga odmori,razumijes ?
I za dovodjenje takvih ljudi u klub ne trebaju strasne pare, kao sto napisah nadam se da ce u klubu na tome poraditi i Medjugorije zamjeniti nekom planinom ili mjestom gdje ce se poraditi na fizikalijama.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nadam se da bar Zeljo moze osvjetlat obraz ovoj drzavi..Vec sam napisao,ne vidim rad trwnera,ne vide se pripreme ,sta je ovo..igramo na guzove,bezidejno..sve nesto individualno i to na sredini terena,daleko od gola...nadam se da ce Zeljo pokazat nesto..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima li sta zvanicno hoce li biti na face tv tekma?
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
delinjo je napisao/la:A racunaj to i neke dozvoljene supstance i nacin ishrane koji gotovo svi klubovi primjenjuju...i bice ti jasno da je to sve preskupa igracka za naspropuh je napisao/la:Nije bas da se za te stvari nebi imalo para, i nije u klubu bas tako kao sto neki misle.delinjo je napisao/la: ihh da je to tako lako za sve to ti trebaju pare,puno para koje mi realno nemamo,mi zapravo nemamo ni prave doktore u klubu,o maserima i ostalim stvarima da ti ne pricam,sve ono sto imaju ozbiljni klubovi,a sve te stvari imaju utjecaja ovako ili onako na kondiciju,taj trener kao sto treba znati umoriti misisc mora znati kako i da ga odmori,razumijes ?
Kad je Zeljeznicar popisao veliku cetvorku '72. pripreme su se sastojale od pravljenja prtine po olimpijskim planinama. Snijeg do pasa pa izvolite. Uz divljacko zlostavljanje sefa struke.
Dinamit momci.
Ove pripreme po vjerskim svetistima ne piju vode.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Od planina pred nosom oni trce u Hercegovinu na sparinu, ni tereni vala nisu neka sila al hajd oni valjda znaju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
dobro da si ispravio, sad sam pošao da te napadnem 

Mislim da je do para sa gazdom Circlea imaju neki dogovor da mogu cini mi se "dzabe" dok vjerovatno gore na Bjelasnici bi morali nekome platiti. Mislim da je to jedini razlog jer se zna da se ljetne pripreme ili bar njihov prvi dio obavlja na planinama bar tako rade svi evropski klubovi osim ovih bas velikih tipa Reala, Barce, Uniteda koji obilaze Aziju ili SAD da zarade jos malo novca.godrina je napisao/la:Od planina pred nosom oni trce u Hercegovinu na sparinu, ni tereni vala nisu neka sila al hajd oni valjda znaju
- zubanovic89
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
koja budala će navijat za njih poslije svega, nemamo vecih dusmana daboga se sutra raspalibojamora je napisao/la:Znam da nije tema al samo da ovim ljubiteljima komšinica i kvazi patriotima dočaram i neču više jer su me izazvali. Gleda se na Malti u kafiću utakmica ( ne u tuborgu ) i kako pitari primaju go tako cijela kafana skače od sreče. E to su vam pravi Manijaci a ne nekakvi pametnjakovići koji navijaju za Želju a vole i Sarajevo.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
**** majku hoce li nas nekad zapasti sudija iz lige 5. Vazda nas anonimusi zakolju kako klubove tako i reprezentaciju
Mene je samo strah Antolovica ne znam sto imam neku suhu ,janje se cuva za bajrama