FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam u navijackom fazonu ali ove price su bruka, gurbeti malo docekali da se nasladjuju nakon sto smo im uzeli titulu ispred nosa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Udjem na temu da podijelim misljenje s bracom, i prvo sto vidim je da onaj ker ciji se nik zavrsava na 1921 i dakje laje... Pisam ja objektivne admine. Toliko od mene, banujte me, libo me racku,... Pozz mojim Hordama !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Malo su se slegle tenzije od utakmice pa dam i svoje misljenje :
1.Ostrakovic- prosjecan golman, Delac bi odbranio kod 1:0 i zato pravi razliku za oakve utakmice plus daje sigurnost odbrani.
2.Hebibovic- solidan u fazi napada u odbrani katastrofa, prva mu je tekma pred domacom publikom pa je bilo i nervoze.
3.Stepanov i Barbaric- prava pojacanja, kod 2 gola je presudila neuigranost odbrane , necemo vise od 10-15 golova primiti ove sezone.
4.Puzigaca- po meni najlosji bio, prodao lopti bezbroj, odbrana 0, Barbaric dobio zuti zbog njega itd.itd.
5.Cimirot- nista posebno bilo je mnogo boljih partija od njega
6.Radovac- dobra odigrao,djelovao najsigurnji u veznom redu, jos je zelen ali abd pred njim je velika buducnost
7.Stojcev- srecom nisu nas ljudi kaznili zbog njegovih driblinga i gubljenja lopti, presporo se rijesava lopte, zavlaci se pospotrebno, veliko razocarenje.
8.Duljevic- najbolji na terenu, nas najspremnji i najbolji igrac trenutno
9.Benko- trudio se kao uvijek, imao odlicnu sansu steta sto mu nije bila na lijevu nogu, napadac moze biti dobar koliko mu valja vezni red (Stojcev)
10.Velkoski- pokusava neke driblinge a nigdje tehnike, on i Benko jako lose saradivali veceras,
Od rezernih treba samo spomenuti Bekica koji je jako dobro odigrao,naravno bio je svjez ali dosta vise pokazao za onih par minuta od Krste.
Razlika izmedu nas i Lech-a je u 2-3 igraca ne vise, trebao se dovesti golman zato je kriv Ibrakovic,abd tek za 2-3 godine kad se popune sva mjesta sa igracima oput Duljevica,Benke,Stepanova moze se ocekivati iskorak u Evropi.
1.Ostrakovic- prosjecan golman, Delac bi odbranio kod 1:0 i zato pravi razliku za oakve utakmice plus daje sigurnost odbrani.
2.Hebibovic- solidan u fazi napada u odbrani katastrofa, prva mu je tekma pred domacom publikom pa je bilo i nervoze.
3.Stepanov i Barbaric- prava pojacanja, kod 2 gola je presudila neuigranost odbrane , necemo vise od 10-15 golova primiti ove sezone.
4.Puzigaca- po meni najlosji bio, prodao lopti bezbroj, odbrana 0, Barbaric dobio zuti zbog njega itd.itd.
5.Cimirot- nista posebno bilo je mnogo boljih partija od njega
6.Radovac- dobra odigrao,djelovao najsigurnji u veznom redu, jos je zelen ali abd pred njim je velika buducnost
7.Stojcev- srecom nisu nas ljudi kaznili zbog njegovih driblinga i gubljenja lopti, presporo se rijesava lopte, zavlaci se pospotrebno, veliko razocarenje.
8.Duljevic- najbolji na terenu, nas najspremnji i najbolji igrac trenutno
9.Benko- trudio se kao uvijek, imao odlicnu sansu steta sto mu nije bila na lijevu nogu, napadac moze biti dobar koliko mu valja vezni red (Stojcev)
10.Velkoski- pokusava neke driblinge a nigdje tehnike, on i Benko jako lose saradivali veceras,
Od rezernih treba samo spomenuti Bekica koji je jako dobro odigrao,naravno bio je svjez ali dosta vise pokazao za onih par minuta od Krste.
Razlika izmedu nas i Lech-a je u 2-3 igraca ne vise, trebao se dovesti golman zato je kriv Ibrakovic,abd tek za 2-3 godine kad se popune sva mjesta sa igracima oput Duljevica,Benke,Stepanova moze se ocekivati iskorak u Evropi.

bas, evo i ja se ibretim komentarima, prvo poluvrijeme smo bas grmili, drugo isto tako je bilo odlicno do drugog primljenog i tad je raja vise i odustala pa je navijanje znatno slabije bilo i ako bih morao reci da su nas nadglasali u odredjenom trenutku to je bilo zadnjih 10-15 minuta, za ovo ostalo nema teorijehz033 je napisao/la:Vuče meni ovo sve malo na Face TV i njihov mrljavi prenos i raspored mikrofona. Jer kunem se , bio sam na zapadu, sredina, Poljake jedva da sam čuo u par navrata i pred sami kraj, nekih zadnjih 5 minuta. Znam da djeluje dječija priča ovo sa mikrofonima kao neka izvlakuša, ali nema šanse da su nadjačali. Pa čak smo na poluvremenu komentarisali da se poljaci nisu nešto pokazali u navijanju, jer ih fakat nismo čuli !!!!!!!!!!!!!Manuel je napisao/la:Ma pusti idiote.Odlicno smo navijali prvo poluvrijeme.Znaci fenomenalno.U drugom je dobro bilo dok nismo primili drugi gol i onda nije navijalo 100 ljudi.Zadnjih pola sata bila patnja.mohz87 je napisao/la:A ovo nadglasali horde ovo ono...gledali ste link poljske televizije papci...takvo nesto mogu potvrditi samo ljudi sa zapada ili istoka Hasetovog stadiona...a da poljaci ovi jesu vrhunska navijacka grupa...jesu.. Ljudi kadetima priuste punu tribinu...posvecenost maximala...
Pyro is not a crime !
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma sve ti je to normalno. Nekad mi je drago što neke učinimo sretnim, možda smognu hrabrosti pa dođu u glavni gradSabinho je napisao/la:Nisam u navijackom fazonu ali ove price su bruka, gurbeti malo docekali da se nasladjuju nakon sto smo im uzeli titulu ispred nosa.

Rekoše mi na tribini da si me tražio?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
POZZ Beli majstorebelosevic28 je napisao/la:Udjem na temu da podijelim misljenje s bracom, i prvo sto vidim je da onaj ker ciji se nik zavrsava na 1921 i dakje laje... Pisam ja objektivne admine. Toliko od mene, banujte me, libo me racku,... Pozz mojim Hordama !!!

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Heh brate tesko da ce ti na koje mislis ikad doci, sluze da izazivaju mrznju prema Zeljeznicaru a nisu mu otisli na utakmicu par godina vec.hilmo je napisao/la:Ma sve ti je to normalno. Nekad mi je drago što neke učinimo sretnim, možda smognu hrabrosti pa dođu u glavni gradSabinho je napisao/la:Nisam u navijackom fazonu ali ove price su bruka, gurbeti malo docekali da se nasladjuju nakon sto smo im uzeli titulu ispred nosa.![]()
Rekoše mi na tribini da si me tražio?
Ma samo da te poz brate, imao sam setnju sa C6 na C1 kad naletih na tvoju jaranicu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Iz godine u godinu , primamo golove koji su cudni i jako glupi , i kad mislis da ne moze gore , desiti se kao ovo danas jos veca glupost i primljeni gol zbog dresa
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Dok ne budemo imali odlicnog kondicionog trenera a da je stranac i da zna raditi svoj posao necemo mi nikad nista raditi jer dzaba ti sve ako nemamo hljeba.Pa ljudi nas na taj fazon uzeli i to je to a i sto se mucimo s golmanima evo godinama.Pa uvijek se od golmana pocne praviti dobra ekipa al jok kod nas obrnuto.
Nabaviti dobrog kondicionog,dobrog golmana i otjerati Stojceva.Mrzim onakve igrace koji se setkaju po terenu.Kad to rijesimo moci cemo nesto uraditi u Evropi a za domacu ligu da ne pricam.Opet cemo je osvojiti.Drugi ce nam gledati u ledja jos mnogo godina.
Kad je snimak zna li ko ?
Nabaviti dobrog kondicionog,dobrog golmana i otjerati Stojceva.Mrzim onakve igrace koji se setkaju po terenu.Kad to rijesimo moci cemo nesto uraditi u Evropi a za domacu ligu da ne pricam.Opet cemo je osvojiti.Drugi ce nam gledati u ledja jos mnogo godina.
Kad je snimak zna li ko ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Jedno moje razmisljanje, ako Alispahic ne moze da vrati barem 80 % nekadasnje forme onda prekomandovati Radovca na poziciju ofanzivnog veznog ili 'desetke' a iza njega neka igraju Cimirot i Ikande u ligi, a ako Cimi ode onda Rustemovic, jer kako god okrenemo vise cemo koristi od Radovca imati na toj poziciji nego od Milosa kojeg bih vec sutra nogirao pa nek igra negdje u mahali onako, kriminalno je ono sto on radi, a i Puzigaca je bgm pokazao koliko je on tanak bek, i nezz kakav bi Bekic bio u odbrani ali je izmislio centarsut za njega
edit: Milan Stepanov

edit: Milan Stepanov

Pyro is not a crime !
Kako je lijepo pogledati ove utakmice na visokom nivou, gletati ekipe tipa Leha, Atromitosa i Borusije, sve ekipe koje imaji u glavu i rep. Nije baš ugodno kad budeš poražen ali je gušt pogledati tako kompatibilne ekipe u svim linijama.
Leh fantastično otvara kontre, Borusija te izmori svojom trkom naprijed nazad.
@manuel
Nije sve ni do kondicionog, mnogo je i do igrača a i do nedostatka većeg broja jakih utakmica. A i do toga da u ekipi imaš lijene igrače i onda drugi moraju trčati za njih gdje gube snagu.
@sabinho
Razumijemo se
Leh fantastično otvara kontre, Borusija te izmori svojom trkom naprijed nazad.
@manuel
Nije sve ni do kondicionog, mnogo je i do igrača a i do nedostatka većeg broja jakih utakmica. A i do toga da u ekipi imaš lijene igrače i onda drugi moraju trčati za njih gdje gube snagu.
@sabinho
Razumijemo se

Vidiš , razmišljao sam slično, Duljević bi mogao komotno igrati u sredini, umjesto Stoječeva. Dulja je majstor, tehnički potkovan i zna preći igrača. U par prodora je išao sa krila prema sredini i u tome po trojicu naniže. Bekića eventualno staviti da igra krilo mjesto njega.THEC je napisao/la:Jedno moje razmisljanje, ako Alispahic ne moze da vrati barem 80 % nekadasnje forme onda prekomandovati Radovca na poziciju ofanzivnog veznog ili 'desetke' a iza njega neka igraju Cimirot i Ikande u ligi, a ako Cimi ode onda Rustemovic, jer kako god okrenemo vise cemo koristi od Radovca imati na toj poziciji nego od Milosa kojeg bih vec sutra nogirao pa nek igra negdje u mahali onako, kriminalno je ono sto on radi, a i Puzigaca je bgm pokazao koliko je on tanak bek, i nezz kakav bi Bekic bio u odbrani ali je izmislio centarsut za njega
U novi boj ...
-
- Kontakt:
ma ne mozhesh sa oshtrim(tupim) u evropi ni na maltu realno al" to su manje vishe svi znali,josh jedan propust cruyff a iz bukovachkih chivchija,stepi i barba ok,stojchev(varosharija) je bio katastrofalan,alispahich odigrao najbolju tekmu u dresu rajva otkako je tu iako i dalje ima snage za 5 min,grozni su nam vezni igrachi,hebiba su izgleda impresionirali reflektori,ostalo vishe manje ochekivano,benkara ga je mozhda morala zabit" na 0:0 al" eto,ljudi su u kombinovanom sastavu i dalje pink floyd za nas,ne ochajavam toliko jer bi i sa delachem ispali od ovih,nama je prioritet titula ove godine(nisam siguran da je mozhemo uzeti sa "tupim") i da izgradimo akademiju
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
ma brate stagod samo vise 7. da ne gledam u prvom timu, pa neka eksperimentise sa svim igracima naprijed dok ne ubode pravog igraca za tu poziciju, mozda cak i Krstu ne bi bilo lose isprobati tu, on svakako je na krilu nikakav, par tekmi se i desi ko nesto da odigra ali on nije krilo, Bekic je veceras daleko bolji bio i strasno dobar centarsut ima, moglo bi nesto od njega i bitihz033 je napisao/la:Vidiš , razmišljao sam slično, Duljević bi mogao komotno igrati u sredini, umjesto Stoječeva. Dulja je majstor, tehnički potkovan i zna preći igrača. U par prodora je išao sa krila prema sredini i u tome po trojicu naniže. Bekića eventualno staviti da igra krilo mjesto njega.THEC je napisao/la:Jedno moje razmisljanje, ako Alispahic ne moze da vrati barem 80 % nekadasnje forme onda prekomandovati Radovca na poziciju ofanzivnog veznog ili 'desetke' a iza njega neka igraju Cimirot i Ikande u ligi, a ako Cimi ode onda Rustemovic, jer kako god okrenemo vise cemo koristi od Radovca imati na toj poziciji nego od Milosa kojeg bih vec sutra nogirao pa nek igra negdje u mahali onako, kriminalno je ono sto on radi, a i Puzigaca je bgm pokazao koliko je on tanak bek, i nezz kakav bi Bekic bio u odbrani ali je izmislio centarsut za njega
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@hilmo
Naravno da nije sve do kondicije al da je vazna jeste.Moramo se rijesiti ovih lijencuga i moramo imati vise ovakvih tekmi i bit ce onda ovo dobro.Jednostavno neiskusni smo i zato smo zijanili.Nije Lech toliko bolji nego momci su bolje spremniji a i imaju mnogo vise jacih tekmi i zato smo izgubili.
Naravno da nije sve do kondicije al da je vazna jeste.Moramo se rijesiti ovih lijencuga i moramo imati vise ovakvih tekmi i bit ce onda ovo dobro.Jednostavno neiskusni smo i zato smo zijanili.Nije Lech toliko bolji nego momci su bolje spremniji a i imaju mnogo vise jacih tekmi i zato smo izgubili.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Vrlo sam zadovoljan nakon vidjenog,najvise odusevljen novim igracima,stopere u vidu Stepanova ova liga nikad nije vidjela,alal vjera ko ovog nafata ovakvog.
Almir Bekic je na krilu govorim konkretno o krilu i toj poziciji korisniji igrac o Velkoskog,razloga milion i to slijepac moze vidjeti za 5 minuta,totalna suprotnost od igraca,ako mislimo igrati na brza krila Almir mora prednost imati.Desna strana ce ovu ligu da prekuca,za Evropu je ovo preofanzivno ,ostaje veliki prostor nazad,sa novim golmanom + Ikande ovo je za ovu ligu ko bombona.
Almir Bekic je na krilu govorim konkretno o krilu i toj poziciji korisniji igrac o Velkoskog,razloga milion i to slijepac moze vidjeti za 5 minuta,totalna suprotnost od igraca,ako mislimo igrati na brza krila Almir mora prednost imati.Desna strana ce ovu ligu da prekuca,za Evropu je ovo preofanzivno ,ostaje veliki prostor nazad,sa novim golmanom + Ikande ovo je za ovu ligu ko bombona.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Igrom mozda ne, zasad, ali (kadrovski) mnogo smo jaca ekipa od proslogodisnje. Mi svoj cilj znamo i ovi leteci medvjedici na nasoj temi kao i svi ostali koji ih podrzavaju nisu bitni. Sto se tice navijanja podsjeti me ovo veceras na neki od derbija na kosevu, bilo nas jedno 12 milja i njih da ne slazem 60- 90 ubili smo ih 90 min. Stignem kuci kaze zena niste se culi na stadionu (gledala na nekoj tv) kontam uzima nesto garant. Znaci svi komentari o navijanju, tipova koji sjede za komp. i k.nj.ju o navijanju nisu validni. Ovi stoperi su vrh pojacanja vrijeme ce pokazati.
Ako ispadnemo jel idemo u pretkola evropske lige ???
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, GradKamena2, Haksss, johntravolta123, kogmagie46, miguelramos, Pena, perodeformero, riki46, Tatamata1946 i 86 gostiju.