Ma frajer utuši sa glupostima..bagrcavi je napisao/la:A što si ti Boga ti navalio toliko na Hodžurdu? Upratio sam da ti je svaki post negativan kad pišeš o njemu. Momak nije dobio šansu uopšte, nije odigrao nijednu utakmicu za klub, a ti se razvezo kako je panj. Možda te demantuje pa pokaže da zna. Možda se Stokić ispostavi kao promašena investicija kao Stančeski, Smajić i slični koji dođoše kao pojačanja aman zaman, pa ništa ne bi od njih. Sačekaj malo pa komentariši, ne leti pred rudu.samogrbavica je napisao/la:
Ma nije sve do para toliko. Stokic je pojacanje a kvalitet je da moze igrati u Partizanu. Samo treba ciljano dovoditi igraca pa ako treba dat mu 7 milja platu nego Hodzurdi davati 2000 maraka. omark imas listu gnjavatora, odabi, sta tebe boli neka stvar. Nemam pametnija posla i pisat cu nije ti babo ostavio ovo, ni tebi ni ostalim
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel mislimo na isti kafic gdje bila erupcija odusevljenja kad je dodijeljen peti zuti kartonbojamora je napisao/la:Znam da nije tema al samo da ovim ljubiteljima komšinica i kvazi patriotima dočaram i neču više jer su me izazvali. Gleda se na Malti u kafiću utakmica ( ne u tuborgu ) i kako pitari primaju go tako cijela kafana skače od sreče. E to su vam pravi Manijaci a ne nekakvi pametnjakovići koji navijaju za Želju a vole i Sarajevo.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ozbiljno ?? nisam to znao fkt...kontam jebote pobjede makabi rek sta se desava al vidis kako je ulaganje u prave igrace ikada se ima love,ne mozes fuliti,kad se sjetim mi protiv ovog makabija utakmicu zivota odigrali u lavoru,i opet izgubili cccFormat je napisao/la:U pvom Hiberniansu igra bar 5 brazilaca,ulozili ljudi,i oni ce nas prestic u pm
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
a jest panj realno ali ga brat nema dalje haha...mora da su nesto kuhalibagrcavi je napisao/la:A što si ti Boga ti navalio toliko na Hodžurdu? Upratio sam da ti je svaki post negativan kad pišeš o njemu. Momak nije dobio šansu uopšte, nije odigrao nijednu utakmicu za klub, a ti se razvezo kako je panj. Možda te demantuje pa pokaže da zna. Možda se Stokić ispostavi kao promašena investicija kao Stančeski, Smajić i slični koji dođoše kao pojačanja aman zaman, pa ništa ne bi od njih. Sačekaj malo pa komentariši, ne leti pred rudu.samogrbavica je napisao/la:
Ma nije sve do para toliko. Stokic je pojacanje a kvalitet je da moze igrati u Partizanu. Samo treba ciljano dovoditi igraca pa ako treba dat mu 7 milja platu nego Hodzurdi davati 2000 maraka. omark imas listu gnjavatora, odabi, sta tebe boli neka stvar. Nemam pametnija posla i pisat cu nije ti babo ostavio ovo, ni tebi ni ostalim

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma fizicka sprema svih nasih ekipa je aucne trenere,bas veceras sam primjetio kako u nekim situacijama igraci lecha izgledaju brze svjezije u 80 ,nuti utakmice,to je nevjerovatno,a to nije nesto s cim se rodis nego te stvari se treniraju i vjezbaju,jer kada nemas snage pada ti koncetracija i ode sve u hondurasElegant je napisao/la:Nasa fizicka sprema je pod velikim upitnikom !

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mi ćemo odigrati utakmicu gdje će nam fizička sprema biti presudna. Koliko budemo trčali takav će nam biti i rezultat. Svaki autsajder koji je večeras ostvario pozitivan rezultat, ostvario ga je timskom igrom i borbenošću. Dila Gori se zabunkerisao i Partizan im iz igre ništa nije mogao, ali ljudi su ostavili srce na terenu, svi k'o jedan. Klasično udvajanje igrača, nekad sa pet igrača u zadnjoj liniji, ako prođu jednog drugi je odmah tu iza, ma savršenstvo.
To je ono što nam treba, a sreća pa imamo Odu koji će najviše pažnje posvetiti odbrani pa se možda nešto pozitivno desi.
To je ono što nam treba, a sreća pa imamo Odu koji će najviše pažnje posvetiti odbrani pa se možda nešto pozitivno desi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Prolazimo madjare, ubijedjen sam u to. Ova prva utakmica je kljucna i uz malo srece da ih iznenadimo nekim pogotkom na izradjenu akciju iz polukontre. Ne dozvoliti im da se razmasu,, cvrsto u sredjni sa ojacanim veznim redom i brzom transformacijom. Tu malo skripi jer Djelmic a posebno Kokot nisu neki extra brzaneri, ali nek uvale,namjeste jedan, dosta nam. Jos bolje ako nasi bekovi budu izlalili visoko i vrsili pritisak, Memija bi mogao doci do izrazaja sa svojom prodornoscu.
Dosta ce zavisiti od dvojica u sredini, oni moraju biti na nivou prvo trkacki, pa dalje u distribuciji lopti, razigravanju, da stanu na nju kada oni budu vrsili pritisak, da se nude bez lopte citavo vrijeme.
Vjerujem da mogu, celo ce Amiru dati dozu sigurnosti i skinuti djelic tereta sto ce mu itekako koristiti.
Licno, stavio bi Dadu na zadnjeg veznog, umjesto Beganovica. Dao bi nam cvrstinu u sredini, jak na lopti, dobar dugi pas, solidan u skoku, te sut van sesnaest.
Oko sesdesete izvadio Kokota, u igru Joco. To zasigurno, ostale dvjje u zavisnosti od rez.
Imamo ekipu koja je najjaca kada je svi otpisu i potcjene, jos ce nas oni dosta puta obradovati.
Uglavnom, ove godine ostajemo jedini prdstavnik BiH u evropi nakon ovih pretkola.
Abd.
Dosta ce zavisiti od dvojica u sredini, oni moraju biti na nivou prvo trkacki, pa dalje u distribuciji lopti, razigravanju, da stanu na nju kada oni budu vrsili pritisak, da se nude bez lopte citavo vrijeme.
Vjerujem da mogu, celo ce Amiru dati dozu sigurnosti i skinuti djelic tereta sto ce mu itekako koristiti.
Licno, stavio bi Dadu na zadnjeg veznog, umjesto Beganovica. Dao bi nam cvrstinu u sredini, jak na lopti, dobar dugi pas, solidan u skoku, te sut van sesnaest.
Oko sesdesete izvadio Kokota, u igru Joco. To zasigurno, ostale dvjje u zavisnosti od rez.
Imamo ekipu koja je najjaca kada je svi otpisu i potcjene, jos ce nas oni dosta puta obradovati.
Uglavnom, ove godine ostajemo jedini prdstavnik BiH u evropi nakon ovih pretkola.
Abd.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Ma mislim da precjenjujemo Ferencvaroš. Dobri su oni sigurno, bolji su od nas, ali da su u pet deka sa Lehom igrali bi Ligu šampiona. Evo naprimjer po Trasfermarketu - mada to ne mora ništa da znači, ali eto jeste neki orijentir: Leh vrijedi skoro 20 miliona, Sarajevo 10, Ferencvaroš 10, a mi 5.FKZ1921 je napisao/la:Nema potrebe da likujemo zbog poraza komsija,niti da se uopce bavimo ovom utakmicom.
Imamo nasu utakmicu,imamo nase probleme i trebamo se sobom baviti.
Nas ocekuje jos teza utakmica prekosutra nego ova koju su oni igrali veceras. Ferencvaros je ekipa u pet deka sa poljacima i apsolutni su favoriti.
Nadam se da ce nasi izabrati pravi nacin da se sto bolje suprotstave.
Baš nekidan govorim jednom jaranu kako mislim da su nama i pitarima otprilike iste šanse, da je Leh jači od pitara otprilike onoliko koliko je Ferencvaroš jači od nas, i evo večeras nađoh da se baš tako i procjenjuje po ovom famoznom portalu. Zato mi je bilo zanimljivo pogledati večerašnju utakmicu, da vidim koliko i kako se pitari mogu nositi sa Poljacima. Blago rečeno, nisu se proslavili, i pored toga što Leh nije odigrao ništa posebno. Između ostalog, za bilo šta više njima je, mislim, falio bolji trener. Baš zbog Odovića se nadam da mi možemo nešto više napraviti.
Nije ni blizu isto, ali je opet neki orijentir: u prošloj polusezoni smo naprimjer išli u goste Širokom, Zrinjskom i pitarima. Primili smo samo jedan gol (i to baš glup, od stativu u leđa Antolovića). Pogotovo je zanimljiva utakmica u Širokom, nakon koje je, čini mi se, i sam Odović rekao kako je svjestan trenutnih mogućnosti ekipe (tad nam je naprimjer falio Bajić) i da je u skladu s tim igrao prije svega na to da ne primimo gol (pogotovo u drugom poluvremenu). U odnosu na Adžema, Odovićeva ekipa se drastično bolje brani. Nije slučajno da su Bogdanović i Kosorić odigrali daleko bolje u drugoj polusezoni.
Oda, malo sreće, da neki igrači bljesnu (kao Hadžiahmetović na derbiju), i imamo se čemu nadati.
FK Željezničar 1921
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ajd ba ne seri vise....ulozili su evo oni gore pa ih likovi otresose sa frtalj snage....samogrbavica je napisao/la:Mi mozemo ali zikino kolo kao svake godine ista prica, a rezultata nigdje. Ulozi pa ce biti. Ovako budalastine pisete. Samo trpaj..
-
- Kontakt:
Ma kakve smrde...daBogda dole pet primili...od 1946 nas guse u svakom mogucem segmentu tako da ova lazna navijanja i pracenja su klasicna suplja.Nema vecih jadova od njih...nama ce biti tesko dole, Ferenc je apsolutni favorit, stvarno ne znam kako cemo odigrat, sta je najbolje itd...nadam se da ce Oda nesto skontati.Nije neka brojka specijalna u Budimu.Zadnji dan ramazana,bajram.opasno gostovanje sve su faktori koji na to uticu, ali ce grmiti svakako. ZIVIMO ŽELJEZNICAR!bojamora je napisao/la:Znam da nije tema al samo da ovim ljubiteljima komšinica i kvazi patriotima dočaram i neču više jer su me izazvali. Gleda se na Malti u kafiću utakmica ( ne u tuborgu ) i kako pitari primaju go tako cijela kafana skače od sreče. E to su vam pravi Manijaci a ne nekakvi pametnjakovići koji navijaju za Želju a vole i Sarajevo.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Derbi mu je najveća škola od kako se vratio kod nas, mislim na Odovića. To je jedina utakmica gdje je taktički podbacio. Ferencvaroš će sigurno krenuti silovito, tako su igrali u ovim posljednjim utakmicama koje smo svi gledali. Kasnije su redovno padali u igri, da li se svjesno povuku ili ne - to ne bih znao reći.RobertoBaggio je napisao/la:Oda, malo sreće, da neki igrači bljesnu (kao Hadžiahmetović na derbiju), i imamo se čemu nadati.
Oda je mnogo puta rekao da Željo teško gubi utakmice, što rezultati i potvrđuju, ali ovo je najbolja ekipa sa kojom ćemo igrati takmičarski meč još od Maribora. Jedna greška sve baca u vodu, a greške nam nisu strane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pa u klubu razmisljaju bas kao ti i tebi slicno. Zato cemo uvijek biti zadnja rupa na sviralu i igrati s polu amaterima poput Kokota koji ne moze hodati a ne igrati ozbiljan fudbal (da se razumijemo ja Kokota gotovim i drag mi je igrac jer kad je dosao trcao je ko lud ako nista). Stokic ce biti najveci majstor u ekipi, a tu je poslije Amir ostalo je sve talasika zescaa, Baja i Memija tu i tamo za evrope onako, za lige ide... Ista prica kao kod pitara prodaju Cimirota za 3 miliona a ne mogu uzeti kilo kokica vidjelo se veceras. Tako vi sanjate o prodaji Bajica, Memije za neke milione. Uzmi 200 milja eura i udaraj se u pakas. Sad ce prica cijeni svoje, bla, bla. To je nasa realnost. Srao ja ili ne, cinjenice su cinjenice, a ti se moze (ne)slagati s tim, imas pravo na to. Ti i bilo ko drugi, moje misljenje je skroz drugo.DANDY je napisao/la:Ajd ba ne seri vise....ulozili su evo oni gore pa ih likovi otresose sa frtalj snage....samogrbavica je napisao/la:Mi mozemo ali zikino kolo kao svake godine ista prica, a rezultata nigdje. Ulozi pa ce biti. Ovako budalastine pisete. Samo trpaj..
A vidjet ces sta ce biti u cetvrtak, pa bih te sad zamolio da me citiras. Primit cemo 2 komada u 1.pol minimalno..To nije sto ja zelim nego to je realnost..
A ja znam da i ti mislis slicno misljene samo iz nekog razloga mislis da je to sranje (ali kontam),,,valjda da budes in na forumu, a mene ta prica ne zanima a posebno sta ce neko drugi reci. puca mi peta ...
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 15 jul 2015, 02:00, ukupno mijenjano 2 puta.
KHAJ PRICE
Lech je pokazao kako treba da igra vezni red. Meni se pravo svidjela njihova igra. Zatvaraju prostor, presing, obavljaju defanzivne zadatke, ne panice. Našima treba pustiti snimak, neka uče na vrijeme.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ja sam ubijedjen da ako ne primimo gol u prvih pola sata da cemo izvuc povoljan rezultat ...Plzen je to najbolje pokazao. Da su nam zabili iz onih 4-5 stopostonih prilika sto su imali bilo bi vjerovatno 5:0 do kraja, a vako smo izdrzali i jbg i njih nervoza ufatila postali nemarni za odbranu i uvalimo im gol. Naravano Plzen je puno jaci od Ferenca i zabio nam je 4 , ali ne vjerujem da bi madjari bili sposobni za takvo nesto....
Ne znam fkt sta da ocekujem, naravno da se nadam pozitivnom ishodu, ali kao sto rekoh puno ce se toga vidjeti u prvih pola sata. Mozemo i dobit, a mozemo i fasovat 3-4 gola
Off: Vala nakon svega sto se desavalo od dolaska Blekica u FKS do danas i sve njihove price upucene prema nama, ja stvarno ne vidim kako moze jedan navijac FKZ da im da podrsku
Znaci nebitno s kim da igraju i izgube 5-0 bilo bi mi krivo sto nije 6-0 ...Najgore mi je kad nasi prcaju pitare i onda kad mi ispusimo usute se i govore ko SVAKA VAM CAST I SLICNO....ja za taj klub nemam nista pozitivno ni simpaticno, zelio bi da se ugase ustvari ne da se ugase nego da ispadnu u kantonalnu da im se mogu smijat
Ne znam fkt sta da ocekujem, naravno da se nadam pozitivnom ishodu, ali kao sto rekoh puno ce se toga vidjeti u prvih pola sata. Mozemo i dobit, a mozemo i fasovat 3-4 gola
Off: Vala nakon svega sto se desavalo od dolaska Blekica u FKS do danas i sve njihove price upucene prema nama, ja stvarno ne vidim kako moze jedan navijac FKZ da im da podrsku

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 15 jul 2015, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Izvinite što upadam direktno na vašu temu, samo jedno pitanje. Ovi sto poznaju tifo scenu mađara da li su u bratstvu sa nekom navijačkom grupom iz Poljske?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Jesu, prijateljstvo
-
- Kontakt:
Jesu sa Slaskovim.Sreca sto Slaskovi igraju u isto vrijeme sa Celjem.Ovo ce.biti pravi ispit i za grupu.Dosta glavnih huligana Ferenca ima zabranu ulaska na stadion tako da apel raji sto autima samostalno idu da se ne.zavlace i pripaze gdje ce parkirat.Tu su i Ujpestovi...X31987 je napisao/la:Izvinite što upadam direktno na vašu temu, samo jedno pitanje. Ovi sto poznaju tifo scenu mađara da li su u bratstvu sa nekom navijačkom grupom iz Poljske?
8.5.1947
Ah, Poljaka u pm jesu se okomili na BiH. Hvala na odgovorima lijep pozdrav.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.