Opet se lazov pojavioinvincible1921 je napisao/la:@muamerc jesu bgm brate ...znaci na tv eo ruku dajem ako su se hrode 10 min ukupno cule....culo se samo dva puta ja mislim ono NANANANA i napocetku nesto citavu tekmu je orilo al ORILO BRATE..jbg da su djeca iz vrtica 4000 ljudi
AU AU AU AU i HOOLIGANS LECH POZNAN HOOLIGANS kao i nesto su za horde pjevali nesto HORDE KRUVA al nez sta tacno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
nama igraci treba sportski zivot da vode pa tek onda kondicioni, a sto se tekme tice rekoh danas ne trebamo se previse razocarati bolji su, no izvdojio bih par nasih Dulji nisu nista mogli no jbg veceras nije imao s kim ni igrati, Puzigaca je ispadao samo tako i on nije bek za evrope, mali Subic je level iznad i greska sto nije doveden, Bekic je daleko bolje od Krste odigrao kojeg jednostavno ne mozes u evropi uvaljivati na krilu jer on lijevom hodati ne zna ocito i to je mana velika, i na kraju, mozda ce me i napasti neko radi ovog, ali Dzeni zelim da ode iz kluba zajedno sa Milosem Stojcevom ako ga i dalje nastavi gurati u prvih 11, bas me briga ko ce igrati umjesto njega, mozemo i sa igracem manje ali Stojcevu se mora stati u kraj, toliko od mene
edit: golmana moramo dovesti, Ostrak i PLakalo su smijesni
edit 2: za navijanje, ja pojma nemam kako je to zvucalo na tv.u ali sto se njih tice mogu reci da nas jesu nadglasali zadnjih 20-ak minuta jer smo totalno pali, no prije toga ne bih se bas slozio da su nesto grmili, prvo poluvrijeme pogotovo ih barem ja nisam nesto cuo, opet kazem nezz kako je to na tv-u zvucalo
edit: golmana moramo dovesti, Ostrak i PLakalo su smijesni
edit 2: za navijanje, ja pojma nemam kako je to zvucalo na tv.u ali sto se njih tice mogu reci da nas jesu nadglasali zadnjih 20-ak minuta jer smo totalno pali, no prije toga ne bih se bas slozio da su nesto grmili, prvo poluvrijeme pogotovo ih barem ja nisam nesto cuo, opet kazem nezz kako je to na tv-u zvucalo
Pyro is not a crime !
Puzi kriv kod oba gola
- invincible1921
- Kontakt:
Lazem ja i svi ljudi koji ne navijaju za srajevozijadp je napisao/la:Opet se lazov pojavioinvincible1921 je napisao/la:@muamerc jesu bgm brate ...znaci na tv eo ruku dajem ako su se hrode 10 min ukupno cule....culo se samo dva puta ja mislim ono NANANANA i napocetku nesto citavu tekmu je orilo al ORILO BRATE..jbg da su djeca iz vrtica 4000 ljudi
AU AU AU AU i HOOLIGANS LECH POZNAN HOOLIGANS kao i nesto su za horde pjevali nesto HORDE KRUVA al nez sta tacno

=\_1921_/=
- muhamedhulk
- Kontakt:
Navijanje sasvim solidno..ne bi rekao da su se vise Poljaci culi..pa nije ih ni 1000 bilo, a ovako cca 4000. Dobri su gosti bili, vidi se da su ozbiljni, posveceni i prate klub bilo gdje..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Neču da ti stajem na muku jarane al da je Amar imao pola vaših para igrao bi u ligi prvaka. Nije provokacija al to je stvarno tako. Ne znam stvarno otkud vam onaj Ibraković za direktora. Što se mene tiče želim da vam ostane 100 godina al nema nešto neke logike.hifans je napisao/la:Ja se ne sekiram sekunde poslije ovog poraza, jer je već rečeno da nama prolaz ove godine nije pod imperativom. Teško ćemo mi ikad proć 2. pretkolo LPa sve dok ne budemo nositelji, a ove godine nam je malo falilo. Iduće godine, treba molit boga da budemo nositelji pa da nas zapadnu ove ekipe tipa TNS, Pyunik, Crusaders.. Tek tad, kad budemo favoriti u 2. pretkolu, i budemo ga prolazili, onda ako nas sreća posluži u 3. pa odma osiguramo sebi grupnu fazu ELa, ili da ispadnemo u 3. pa će nas svakako zapast neko lakši u play offu i samo tako mi možem doć do grupne faze. Možda ovo zvuči smiješno, al treba navijat za želju u četvrtak radi koef. za Europu, i probat nekako gore izvuć x. Treba svake godine osvajat PL , uzimat sve najbolje iz lige, dovodit sve talente iz države u akademiju.. U modernom nogometu ništa se ne dešava slučajno, nije danas nas Lech slučajno dobio iz naše 2. greške, iza ovog stoje minimalno godinu dana paklenog rada na treninzima da se dostigne ovakva fizička sprema, oni tamo u svojoj ligi imaju 2-3 ovako jake utakmice na mjesečnoj bazi, dok je nama ovo prva prava i ozbiljna utakmica ove godine.. Vjerovatno je cilj uprave da mi u naredne 3-4 godine dostignemo nivo sadašnjeg Dinama ili možda Maribora, znači redovno igraš u grupnoj fazi ELa, ponekad uletiš u LP i tako iz godine u godinu, s vremenom napreduješ, pa nakon par godina prođeš i tu grupu.... Niko sretniji od mene neće bit kad mi aBd jednog dana dođemo na taj nivo. Dalje, stadion, danas izgleda ko da nema 10 milja na stadionu, a bilo je 18 100 %, Koševo je ipak preveliko treba bit realan, jednom u 2. godine ga možemo napunit, ako i tolko. Treba napravit stadiončić bez atletske od 15 tisuća mjesta, malo veće od ljudskog vrta. Da sad imamo takav stadion, večeras bi izgledao ko da čovjek na čovjeku sjedi, krcato, a ovako poluprazan stadion. Što se tiče večerašnje utakmice, solidno je sve to izgledalo, nespremni smo skroz, na to su nas i dobili. Realno bi bilo možda 1 - 1, al' njihov štoperski par i veza beton. Stepanov i Barbarić na početku izvrsni, kasnije se vidi neuigranost, prva službena utakmica da igraju skupa, još ovaj dobio nezgodan udarac u glavu.. Žao mi Barbarića, dečko prvi put u karijeri možda odigra utakmicu pred ovolikim brojem gledatelja i poraz.
Izvanjavam se na predugom postu.
Poljaci na trbinama strasni, na terenu pametni. Iskoristili su vase greske i bojim se vec sada osigurali prolaz. Razlika u kvaliteti postoji, ali veceras nije bila toliko ocita. Primiti onakva 2 gola je pokazatelj da niste nista naucili od utakmica iz prosle Evropske avanture. Navijanje Hordi je bilo dobro i ne moze se reci da ste podbacili, ali cak i preko TV-a se vidjelo da tu fali organizacije. Na navijackoj tribini trebaju da budu iskljucivo momci koji su spremni da poderu grlo i pjevaju 90 minuta, a ne neki balavci koji skinu majicu i mlate salom, a nikakve fajde od njih. Uvijek kad kamera prikaze navijace Lecha, vidi se sklad i zajednistvo. Navijaju svi zajedno, bez izuzetaka.
U Poljskoj od pocetka krenuti agresivno, nema se sta cekati. Neki rani gol bi mozda mogao zakomplikovati cijelu situaciju, ali jako tesko ce se to desiti.
U Poljskoj od pocetka krenuti agresivno, nema se sta cekati. Neki rani gol bi mozda mogao zakomplikovati cijelu situaciju, ali jako tesko ce se to desiti.
@hifans. Koliko grad Sarajevo ima stanovnika?zar nije sramota i za nas a i za anamneze one da se Koševo nekome napuniti 36milja ako se ne varam,mi koji volimo klub a nismo iz Sa smo uvijek lapo -lapo sa rajom iz grada,malo mučni glavom prije pisanja 

Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Amar bi popusio qrac.bojamora je napisao/la:Neču da ti stajem na muku jarane al da je Amar imao pola vaših para igrao bi u ligi prvaka. Nije provokacija al to je stvarno tako. Ne znam stvarno otkud vam onaj Ibraković za direktora. Što se mene tiče želim da vam ostane 100 godina al nema nešto neke logike.hifans je napisao/la:Ja se ne sekiram sekunde poslije ovog poraza, jer je već rečeno da nama prolaz ove godine nije pod imperativom. Teško ćemo mi ikad proć 2. pretkolo LPa sve dok ne budemo nositelji, a ove godine nam je malo falilo. Iduće godine, treba molit boga da budemo nositelji pa da nas zapadnu ove ekipe tipa TNS, Pyunik, Crusaders.. Tek tad, kad budemo favoriti u 2. pretkolu, i budemo ga prolazili, onda ako nas sreća posluži u 3. pa odma osiguramo sebi grupnu fazu ELa, ili da ispadnemo u 3. pa će nas svakako zapast neko lakši u play offu i samo tako mi možem doć do grupne faze. Možda ovo zvuči smiješno, al treba navijat za želju u četvrtak radi koef. za Europu, i probat nekako gore izvuć x. Treba svake godine osvajat PL , uzimat sve najbolje iz lige, dovodit sve talente iz države u akademiju.. U modernom nogometu ništa se ne dešava slučajno, nije danas nas Lech slučajno dobio iz naše 2. greške, iza ovog stoje minimalno godinu dana paklenog rada na treninzima da se dostigne ovakva fizička sprema, oni tamo u svojoj ligi imaju 2-3 ovako jake utakmice na mjesečnoj bazi, dok je nama ovo prva prava i ozbiljna utakmica ove godine.. Vjerovatno je cilj uprave da mi u naredne 3-4 godine dostignemo nivo sadašnjeg Dinama ili možda Maribora, znači redovno igraš u grupnoj fazi ELa, ponekad uletiš u LP i tako iz godine u godinu, s vremenom napreduješ, pa nakon par godina prođeš i tu grupu.... Niko sretniji od mene neće bit kad mi aBd jednog dana dođemo na taj nivo. Dalje, stadion, danas izgleda ko da nema 10 milja na stadionu, a bilo je 18 100 %, Koševo je ipak preveliko treba bit realan, jednom u 2. godine ga možemo napunit, ako i tolko. Treba napravit stadiončić bez atletske od 15 tisuća mjesta, malo veće od ljudskog vrta. Da sad imamo takav stadion, večeras bi izgledao ko da čovjek na čovjeku sjedi, krcato, a ovako poluprazan stadion. Što se tiče večerašnje utakmice, solidno je sve to izgledalo, nespremni smo skroz, na to su nas i dobili. Realno bi bilo možda 1 - 1, al' njihov štoperski par i veza beton. Stepanov i Barbarić na početku izvrsni, kasnije se vidi neuigranost, prva službena utakmica da igraju skupa, još ovaj dobio nezgodan udarac u glavu.. Žao mi Barbarića, dečko prvi put u karijeri možda odigra utakmicu pred ovolikim brojem gledatelja i poraz.
Izvanjavam se na predugom postu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Evo sa stadiona , pa da redom krenemo . Kolektivno pred utakmicu , 90 % nije ocekivalo pozitivan rezultat . Sto se tice navijaca oko 17-18 000.
Sjever citavu tekmu pjevali , svaka cast
Oni nisu bili bolji pjevacki od nas , samo znaju pjevati auu auu i to je to . Istok i Zapad atmosfera nekako slabo .Sto se tice same postavke na terenu , prvih 10 minuta je prpa bilo ovo ostalo smo bili bara-bara.Imali smo veci posjed lopte i bolje smo tehnicki izgledali ali falilo je tu nesto,Poljaci su ovo takticki odkicno stajali na terenu + njihova odlicna fizicka sprema.
Ostrakovic-nije kriv ni za jedan gol , ali imam dojam da bi Delac odbranio jednu od one 2 , bar bi izasao i pokupio to , solidno
Puzi-vrlo lose , previse je danas gubio lopti i previse je ofanzivan bio.
Stepanov-veoma dobar , u skoku neprikosnoven
Barbaric-pozitivno iznenaden , jako dobar i vidi se da je jako skolovan fudbaler
Hebibovic-previse bojazljiv u 1 poluvremenu , u 2 bolji dobar je ofanzivno a nazad onako
Cimi i Radovac - nisu oni lose odigrali , ali falilo je upravo u sredini to nesto sto bi presudilo u nasu stranu
Krste-nevidljiv sem jednog suta i jednog prolaza slabo
Stojčev-lose , previse lopti izgubio njegovo standardno , Mesa bi ove godine trebao imati prednost nad njim vidi se da je bolji igrac cim je usao.
Duljevic-mozda najbolji danas , nudio se dosta i dosta prolazio , ocekujem da je ovo njegova sezona
Benko-odsjecen previse , ali standardno se trudio i vrsio presing na odbranu.
Almir Bekic- nije los bio , za nase lige jako dobar
Sve u svemu poraz ovoliki nije trebao biti , al to je LP i sve se kaznjava , treba nama jos da se uigramo . pa ce to sve dobro izgledati . Igraj Sarajvo, nema veze
Sjever citavu tekmu pjevali , svaka cast

Ostrakovic-nije kriv ni za jedan gol , ali imam dojam da bi Delac odbranio jednu od one 2 , bar bi izasao i pokupio to , solidno
Puzi-vrlo lose , previse je danas gubio lopti i previse je ofanzivan bio.
Stepanov-veoma dobar , u skoku neprikosnoven
Barbaric-pozitivno iznenaden , jako dobar i vidi se da je jako skolovan fudbaler
Hebibovic-previse bojazljiv u 1 poluvremenu , u 2 bolji dobar je ofanzivno a nazad onako
Cimi i Radovac - nisu oni lose odigrali , ali falilo je upravo u sredini to nesto sto bi presudilo u nasu stranu
Krste-nevidljiv sem jednog suta i jednog prolaza slabo
Stojčev-lose , previse lopti izgubio njegovo standardno , Mesa bi ove godine trebao imati prednost nad njim vidi se da je bolji igrac cim je usao.
Duljevic-mozda najbolji danas , nudio se dosta i dosta prolazio , ocekujem da je ovo njegova sezona
Benko-odsjecen previse , ali standardno se trudio i vrsio presing na odbranu.
Almir Bekic- nije los bio , za nase lige jako dobar
Sve u svemu poraz ovoliki nije trebao biti , al to je LP i sve se kaznjava , treba nama jos da se uigramo . pa ce to sve dobro izgledati . Igraj Sarajvo, nema veze

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja ne znam koji profesionalni klub na svijetu znaci,nema dresove na klupi za svoje igrace. Ja za prvi go iskljucivo krivim nesposobnjakovice u liku hadzije i slicne njemu.Covjeka mora cekati dres iz svlacionice da donesu a igra se tekma,i naravno primimo go
Samo je Stepanov pokazao da ce biti klasa za nasu ligu Bgm,sa Barbaricem i Ikandeom isped bice to dobro za bh pasnjake

Samo je Stepanov pokazao da ce biti klasa za nasu ligu Bgm,sa Barbaricem i Ikandeom isped bice to dobro za bh pasnjake

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Lazes i samo lazes. Nije fino od tebe, i ne raspravljam sa lazovimainvincible1921 je napisao/la:Lazem ja i svi ljudi koji ne navijaju za srajevozijadp je napisao/la:Opet se lazov pojavioinvincible1921 je napisao/la:@muamerc jesu bgm brate ...znaci na tv eo ruku dajem ako su se hrode 10 min ukupno cule....culo se samo dva puta ja mislim ono NANANANA i napocetku nesto citavu tekmu je orilo al ORILO BRATE..jbg da su djeca iz vrtica 4000 ljudi
AU AU AU AU i HOOLIGANS LECH POZNAN HOOLIGANS kao i nesto su za horde pjevali nesto HORDE KRUVA al nez sta tacno![]()
![]()
- BernardBarnjak
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:@muamerc jesu bgm brate ...znaci na tv eo ruku dajem ako su se hrode 10 min ukupno cule....culo se samo dva puta ja mislim ono NANANANA i napocetku nesto citavu tekmu je orilo al ORILO BRATE..jbg da su djeca iz vrtica 4000 ljudi
Haj popusti malo. Kako ne mozes shvatiti da nikog ne zanima tvoje misljenje i tvoje analize?! Tolike godine sam na ovom forumu a nikad jedan post nisam napisao na zeljinoj temi. Uzivas u tome kako smo izgubili kuci.
Ja ne znam ni kada zeljo igra a ti visis ovdje...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Po čemu ti je Dulja i Cimi na istom nivou. Cimi je po meni odigrao ispod svog prosjeka, dok je Dulja odigrao strandardno dobro. Puzi je počeo "kakiti", gubi lopte, a i drugi gol je poprilično njegov, nigdje ga na onoj lopti. Samir je odigrao na solidnom nivou, Benko se stvarno trudio. Oštri nije izgleda baš toliki kikser kako smo očekivali !BeSha1992 je napisao/la:Dobro ebg izgubilo se, izvuci cemo lekciju i aBd u nove pobjede... Samo da prokomentarisem par stvari :
1. Lijeva nasa strana meni katastrofa i Puzi i Velkoski, poslije je Bekic dosta bolji bio
2. Ne znam sta da kazem da Ostrog ebg, bio je igrac na petercu i to sam, drugo vjerovatno je mog'o braniti, drugi go frajer pobjeg'o cini mi se Puziju..
3. Po ovome veceras, stoperi su sigurno pojacanja, i dobro momci igraju obojica, svaka cast..
4. Hebib tu i tamo...
5. Stojcev bi meni na klupi sjedio tamam da mi je babo rodjeni, Mesa je za njega s jednom nogom igrac...
6. Dulja, Cimi i Samir - korektni, s tim da Dulja ima hronican problem tajminga, a Samiru treba kila..
7. Benki skidam kapu, trci daleko najvise iako je spic...
SAMO TEBE VOLIMOO !!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 15 jul 2015, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Ljudi su za klasu bolji od nas,ali ova igra je ohrabrujuca,i sad se posvetiti prvenstvu.
Pozitivno me iznenadio Bekic koji je za pola sata vise odradio nego Krste za 60 minuta.Ekipa nam je super i jedva cekam pocetak prvenstva.
Ako smo u Evropu za klasu slabiji ,u premijer ligu smo za isto toliko jaci od ostalih.
Pozitivno me iznenadio Bekic koji je za pola sata vise odradio nego Krste za 60 minuta.Ekipa nam je super i jedva cekam pocetak prvenstva.
Ako smo u Evropu za klasu slabiji ,u premijer ligu smo za isto toliko jaci od ostalih.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 jul 2015, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sad nam objasnite da se isplati biti clan. Uprava je ovaj put podbacila a najbolji pokazatelj za to su neispunjene tribine, fakticki ni sjever nije bio krcat. Ljude cemo na clanarinu najlakse natjerati dobrim igrama a ne doslovno ucjenom na evropskim utakmicama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- invincible1921
- Kontakt:
Nisa nikad napiso haman otkad je ovaj novi sistem temaBernardBarnjak je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:@muamerc jesu bgm brate ...znaci na tv eo ruku dajem ako su se hrode 10 min ukupno cule....culo se samo dva puta ja mislim ono NANANANA i napocetku nesto citavu tekmu je orilo al ORILO BRATE..jbg da su djeca iz vrtica 4000 ljudi
Haj popusti malo. Kako ne mozes shvatiti da nikog ne zanima tvoje misljenje i tvoje analize?! Tolike godine sam na ovom forumu a nikad jedan post nisam napisao na zeljinoj temi. Uzivas u tome kako smo izgubili kuci.
Ja ne znam ni kada zeljo igra a ti visis ovdje...

=\_1921_/=
Opet lazes danas si pisao...invincible1921 je napisao/la:Nisa nikad napiso haman otkad je ovaj novi sistem temaBernardBarnjak je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:@muamerc jesu bgm brate ...znaci na tv eo ruku dajem ako su se hrode 10 min ukupno cule....culo se samo dva puta ja mislim ono NANANANA i napocetku nesto citavu tekmu je orilo al ORILO BRATE..jbg da su djeca iz vrtica 4000 ljudi
Ja ne znam ni kada zeljo igra a ti visis ovdje...Al postujem to sto si reko
odlazim
Al nam ljudi na iskustvo zveknuše klempu.
Strašno kako loša završnica naših iz tri ili četiri izgledne prilike. Pa ono je Bogu plakati, u rangu poluamatera šutaju.
Stojčev i Puzigaća katastrofalni, najlošiji na terenu. Ovog Stojčeva nabiti nogom, qurči se kao da je Ronaldinho u najmanju ruku. Puzigaća nepostojeći i u odbrani i u napadu, jedan Džemo Berberović ne bi sebi dopustio takvo nešto. Nakon njih ide Krste, koji je mogao komotno po ćevape, niko ne bi skonto da je izašao.
Duljeviću i Hebiboviću svaka čast. Da njih nije bilo, mi ne bi prismrdili njihovom golu. I ona dvojica štopera će biti dobro pojačanje. Bekić uradio više od Krste za mnogo manje minuta, najbolji centaršutevi su dolazili upravo od njega.
Okrenuti se ligi i to je to. Naredne godine nova nafaka.
Slažem se sa @Sabinhom.

Stojčev i Puzigaća katastrofalni, najlošiji na terenu. Ovog Stojčeva nabiti nogom, qurči se kao da je Ronaldinho u najmanju ruku. Puzigaća nepostojeći i u odbrani i u napadu, jedan Džemo Berberović ne bi sebi dopustio takvo nešto. Nakon njih ide Krste, koji je mogao komotno po ćevape, niko ne bi skonto da je izašao.
Duljeviću i Hebiboviću svaka čast. Da njih nije bilo, mi ne bi prismrdili njihovom golu. I ona dvojica štopera će biti dobro pojačanje. Bekić uradio više od Krste za mnogo manje minuta, najbolji centaršutevi su dolazili upravo od njega.
Okrenuti se ligi i to je to. Naredne godine nova nafaka.
Slažem se sa @Sabinhom.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ako sam dobro vidio Berberović pustio suzu kad smo primili drugi gol , pa ono kad je zagrmilo na na na na..
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, juka55, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46, skoJaa i 65 gostiju.