FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A ovo nadglasali horde ovo ono...gledali ste link poljske televizije papci...takvo nesto mogu potvrditi samo ljudi sa zapada ili istoka Hasetovog stadiona...a da poljaci ovi jesu vrhunska navijacka grupa...jesu.. Ljudi kadetima priuste punu tribinu...posvecenost maximala...
prije rata su se bh. ekipe spremale na Igmanu i Bjelašnici i nisu išli po regiji. čist vazduh i tišina, bez buke i novinara. zdravo se hranilo i na vrijeme lijegalo u krevet. ja sam nedavno gledao intervju sa Okukom. kaže lik hladno u 10 svi moramo u krevet i nema kašnjenja. to ne priznaju treneri.corleone87 je napisao/la:Ma samo fizicka sprema ljudi,dok se vise paznje ne posveti fizickoj spremi uvijek ces zijaniti protiv evropskih klubova..Ima tu kvalitetnih poteza i proigravanja ali dzaba kad ti to trkom ne mozes da upotpunis..
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 14 jul 2015, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Mozete pricati sta hocete, ali ja sam misljenja i stojim iza toga da nama stadion kosevo ne lezi nikako, mnogo smo bolji u gostovanjima
Ocekujem daleko bolju igru u Poljskoj
hoce li Tatko biti na raspolaganju iducu utakmicu? znam da ga je zezao karton za ovu
Ocekujem daleko bolju igru u Poljskoj
hoce li Tatko biti na raspolaganju iducu utakmicu? znam da ga je zezao karton za ovu
ja gledao face tv...na svom televizoru...kada se sve sabere cuo horde jedno 15 minuta da valja...ovo ostalo..mohz87 je napisao/la:A ovo nadglasali horde ovo ono...gledali ste link poljske televizije papci...takvo nesto mogu potvrditi samo ljudi sa zapada ili istoka Hasetovog stadiona...a da poljaci ovi jesu vrhunska navijacka grupa...jesu.. Ljudi kadetima priuste punu tribinu...posvecenost maximala...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja se ne sekiram sekunde poslije ovog poraza, jer je već rečeno da nama prolaz ove godine nije pod imperativom. Teško ćemo mi ikad proć 2. pretkolo LPa sve dok ne budemo nositelji, a ove godine nam je malo falilo. Iduće godine, treba molit boga da budemo nositelji pa da nas zapadnu ove ekipe tipa TNS, Pyunik, Crusaders.. Tek tad, kad budemo favoriti u 2. pretkolu, i budemo ga prolazili, onda ako nas sreća posluži u 3. pa odma osiguramo sebi grupnu fazu ELa, ili da ispadnemo u 3. pa će nas svakako zapast neko lakši u play offu i samo tako mi možem doć do grupne faze. Možda ovo zvuči smiješno, al treba navijat za želju u četvrtak radi koef. za Europu, i probat nekako gore izvuć x. Treba svake godine osvajat PL , uzimat sve najbolje iz lige, dovodit sve talente iz države u akademiju.. U modernom nogometu ništa se ne dešava slučajno, nije danas nas Lech slučajno dobio iz naše 2. greške, iza ovog stoje minimalno godinu dana paklenog rada na treninzima da se dostigne ovakva fizička sprema, oni tamo u svojoj ligi imaju 2-3 ovako jake utakmice na mjesečnoj bazi, dok je nama ovo prva prava i ozbiljna utakmica ove godine.. Vjerovatno je cilj uprave da mi u naredne 3-4 godine dostignemo nivo sadašnjeg Dinama ili možda Maribora, znači redovno igraš u grupnoj fazi ELa, ponekad uletiš u LP i tako iz godine u godinu, s vremenom napreduješ, pa nakon par godina prođeš i tu grupu.... Niko sretniji od mene neće bit kad mi aBd jednog dana dođemo na taj nivo. Dalje, stadion, danas izgleda ko da nema 10 milja na stadionu, a bilo je 18 100 %, Koševo je ipak preveliko treba bit realan, jednom u 2. godine ga možemo napunit, ako i tolko. Treba napravit stadiončić bez atletske od 15 tisuća mjesta, malo veće od ljudskog vrta. Da sad imamo takav stadion, večeras bi izgledao ko da čovjek na čovjeku sjedi, krcato, a ovako poluprazan stadion. Što se tiče večerašnje utakmice, solidno je sve to izgledalo, nespremni smo skroz, na to su nas i dobili. Realno bi bilo možda 1 - 1, al' njihov štoperski par i veza beton. Stepanov i Barbarić na početku izvrsni, kasnije se vidi neuigranost, prva službena utakmica da igraju skupa, još ovaj dobio nezgodan udarac u glavu.. Žao mi Barbarića, dečko prvi put u karijeri možda odigra utakmicu pred ovolikim brojem gledatelja i poraz.
Izvanjavam se na predugom postu.
Izvanjavam se na predugom postu.
Lekcija na tribinama i terenu, nije sramota priznati. Uglavnom Sarajevo i nije toliko lose odigralo, a Lech ce u grupu Lige prvaka to je sigurno... Ovo su ljudi odigrali sa pola snage i malo su bili nezainteresovani vidjeli su da nema jakog otpora...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Culi smo se i mi, nije istina da su nas toliko nadglasali.invincible1921 je napisao/la:Pa ko je branio hordama da navijajumuamerc je napisao/la:Njihovi navijaci se samo tim poslom i bave. Oni nisu vikend navijaci. U nas sve go zgoljo il trbonja, zado se sal, trenerkica, dres original, rejban dzozluke, iphone i sa cuganja kafe i surfanja na mobasu na utakmicu... Ne ide to tako. I nije cudo sto su ljudi izdominirali. S njima se ne poredi. Najjaci su ovi sto ismijavaju navijanje hordi kao da bi nesto i bilo bolje od ostalih...FrancescoTotti je napisao/la:Strasni su poljaci, kao sto neko rece 3 su levela iznad nas. jos jos mi trebamo pure da bi mogli europi i prismrdit.
za navijacki dio ne znam sta da kazem,, veceras nije bilo onako kako zna bit. skroz smo podbacili, a poljacima ma kolika **** bili se mora odat priznanje.Jesu im to veto poljaci stavili
![]()
![]()
Znaci omjer sjever jug po mojoj procjeni 4000vs700 i svih 90 min nadglasaju vas
Pogledaj profil jednog naseg navijaca i jednog njihovog; pogledaj sta su sve oni prosli a sta mi; pogledaj kakav utisak desavanja na terenu imaju na navijanje kod nas i kod njih, pogledaj ko je phihicki stabilniji, a rezultati na terenu se najvise odraze kod nas emotivaca koji izgradimo jednu svijest prije utakmice i kad se to urusi sve se raspadne pa tako i navijanje; pogledaj konstituciju i gradju kod njih i kod nas...
Bio si na tekmama i vjerujem da znas kako je raditi navijanje.
MA igra toliko nije loša ba, problem je jak protivnik. Nemojte zezati, ali Lech igra odličnu odbranu, disciplinovani su maksimalno, teško je njima dati gol. Pa prije par dana su Legiu ubili ! Ne zamjeram momcima ništa, osim upravi ono ruglo sa dresom !!!
P.S. Bio sam na zapadu odmah pored vip lože na sredini i stvarno neznam o kakvom nadglasavanju pričate! Pa ja nisam čuo poljake možda dva puta, i pred kraj kad je kod naših splahnula atmosfera !!!
P.S. Bio sam na zapadu odmah pored vip lože na sredini i stvarno neznam o kakvom nadglasavanju pričate! Pa ja nisam čuo poljake možda dva puta, i pred kraj kad je kod naših splahnula atmosfera !!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 14 jul 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
najveci problem kod nas, su opcenito treneri ! ne mislim samo na uscuplica jer je on samo izlozen javnosti, mislim na sve one koji rade sa igracima !
pa pobogu sta su to oni radili mjesec dana na ovim pripremama, igraci NEMAJU SNAGE, NE MOGU TRCAT. Kao sto rece Ivica Osim, ko ne moze trcat ne moze ni igrat!!
I to nije problem samo kod nas kao FK Sarajeva vec u cijeloj drzavi !
pa pobogu sta su to oni radili mjesec dana na ovim pripremama, igraci NEMAJU SNAGE, NE MOGU TRCAT. Kao sto rece Ivica Osim, ko ne moze trcat ne moze ni igrat!!
I to nije problem samo kod nas kao FK Sarajeva vec u cijeloj drzavi !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
FK Sarajevo
@vezano za Ivicu..
Kako ja njega volim poslusati..definitivno je najveci fudbalski mozak u BiH! Kaze lik sustinu fudbala, na tebi je da to primjenis i ti je to.
Kako ja njega volim poslusati..definitivno je najveci fudbalski mozak u BiH! Kaze lik sustinu fudbala, na tebi je da to primjenis i ti je to.

Zadnja izmjena: muhamedhulk, dana/u 14 jul 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bravo kralju,to tvrdim već godinama,svim našimn klubovima treba školovani kondicioni trener,što kažu doktor,čovjek koji zna kako radi mišić,kako reaguje tijelo na napor,na odmor,na pritisak, Zbog svih tih stvari naši klubovi nemogu meda ni u regiji a u Europi pogotovo.Naši kondicioni treneri su većinom ljudi koji su ko nekada igrali lopte,bavili se sportom,pa de trči,pa hajmo se nosati krkače na leđima pa nešto tako.To je prvi preduslov da te tijelo sluša i može podnijeti 90 min.nekog normalnog evropskog ritma,pa onda ide školovan trener,,,Arhitekt je napisao/la:Nama treba kondicioni trener koji ce moci spremiti igrace na 90 minuta trcanja a ne 30 kao veceras.
Navijanje je u prvom poluvremen bilo prejako, u drugom frajer zado jednu pjesmu, sanjat cu je veceras.
Hmmm ništa ali ama bas ništa novo u našoj igri?izbi-nabij,ovo mora da se rješava,pa negiramo sa radnikom,vitezom!Stojčev pedala odmah
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- invincible1921
- Kontakt:
@muamerc jesu bgm brate ...znaci na tv eo ruku dajem ako su se hrode 10 min ukupno cule....culo se samo dva puta ja mislim ono NANANANA i napocetku nesto citavu tekmu je orilo al ORILO BRATE..jbg da su djeca iz vrtica 4000 ljudi
AU AU AU AU i HOOLIGANS LECH POZNAN HOOLIGANS kao i nesto su za horde pjevali nesto HORDE KRUVA al nez sta tacno
AU AU AU AU i HOOLIGANS LECH POZNAN HOOLIGANS kao i nesto su za horde pjevali nesto HORDE KRUVA al nez sta tacno
=\_1921_/=
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ja mislim da smo do 60 minute strasno navijali i grmilo je do Ilidze. Normalno da smo pali poslije 2 gola.
Mi smo podbacili kada je u pitanje fizicka sprema i snaga,a bez toga nema ozbiljnog fudbala danas. Naravno pocetak je sezone tteba jos to da se uigra itd.,ali ono sto vecina vidi vec sada je to da stojcev i puzigaca definitivno nisu za ozbiljnog fudbala. Bekic 2 sasvim solidan,alisppahicu treba sto vise utakmica,stoperi bi mogli biti bas pravi dok se jis uhodaju sa ekipom.
Uglavnom,nista neocekivano,okrecemo se PL.
Uglavnom,nista neocekivano,okrecemo se PL.
FK Sarajevo
Kako nas na iskustvo pobjedise
Bas smo naivni bili, ostaje zal jer se moglo puno vise uraditi..
Takva je utakmica bila, da smo igrali na 0:0, bilo bi...
Ponavljam ev vec pola godine, gade mi se Stojcev i Puzigaca.. Njih teska srca gledam u dresu voljenog kluba
Idemo dalje, lekciju smo dobili... Godinu vise imamo iskustva, slj god ako bog da bit ce bolje
P.s navijanje je bilo katastrofa, za onakvu utakmicu se moralo puno bolje...
Dosadi vise jesnu pjesmu pjevati po pola sata..
I da se dotaknem onog ko je rekao da se uleti na teren kad sudija svira kraj, kakav mozak moras biti
I da, kazu da poljaci ostaju da noce pa sutra idu, kazu bit ce opet belaja dole.. Pa et, samo da ne padne mrtva glava
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bas smo naivni bili, ostaje zal jer se moglo puno vise uraditi..
Takva je utakmica bila, da smo igrali na 0:0, bilo bi...
Ponavljam ev vec pola godine, gade mi se Stojcev i Puzigaca.. Njih teska srca gledam u dresu voljenog kluba

Idemo dalje, lekciju smo dobili... Godinu vise imamo iskustva, slj god ako bog da bit ce bolje

P.s navijanje je bilo katastrofa, za onakvu utakmicu se moralo puno bolje...
Dosadi vise jesnu pjesmu pjevati po pola sata..
I da se dotaknem onog ko je rekao da se uleti na teren kad sudija svira kraj, kakav mozak moras biti

I da, kazu da poljaci ostaju da noce pa sutra idu, kazu bit ce opet belaja dole.. Pa et, samo da ne padne mrtva glava
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 15 jul 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ebg izgubilo se, izvuci cemo lekciju i aBd u nove pobjede... Samo da prokomentarisem par stvari :
1. Lijeva nasa strana meni katastrofa i Puzi i Velkoski, poslije je Bekic dosta bolji bio
2. Ne znam sta da kazem da Ostrog ebg, bio je igrac na petercu i to sam, drugo vjerovatno je mog'o braniti, drugi go frajer pobjeg'o cini mi se Puziju..
3. Po ovome veceras, stoperi su sigurno pojacanja, i dobro momci igraju obojica, svaka cast..
4. Hebib tu i tamo...
5. Stojcev bi meni na klupi sjedio tamam da mi je babo rodjeni, Mesa je za njega s jednom nogom igrac...
6. Dulja, Cimi i Samir - korektni, s tim da Dulja ima hronican problem tajminga, a Samiru treba kila..
7. Benki skidam kapu, trci daleko najvise iako je spic...
SAMO TEBE VOLIMOO !!!
1. Lijeva nasa strana meni katastrofa i Puzi i Velkoski, poslije je Bekic dosta bolji bio
2. Ne znam sta da kazem da Ostrog ebg, bio je igrac na petercu i to sam, drugo vjerovatno je mog'o braniti, drugi go frajer pobjeg'o cini mi se Puziju..
3. Po ovome veceras, stoperi su sigurno pojacanja, i dobro momci igraju obojica, svaka cast..
4. Hebib tu i tamo...
5. Stojcev bi meni na klupi sjedio tamam da mi je babo rodjeni, Mesa je za njega s jednom nogom igrac...
6. Dulja, Cimi i Samir - korektni, s tim da Dulja ima hronican problem tajminga, a Samiru treba kila..
7. Benki skidam kapu, trci daleko najvise iako je spic...
SAMO TEBE VOLIMOO !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Kod mene neka pomjesana osjecanja.
Neka me tuga fata kako nam malo treba za evropa,a opet smo i tako daleko.Takva dva naivna gola primamo da je to za nepovjerovati.Opet igra ko igra nije losa.Izgubili smo jer nam zadnja linija na celu sa Ostrakovicem nije uigrana.Kad podignemo fizicku snagu bice ovo dobra ekipa.Imamo kvalitetnu ekipu,titula ne bi trebala doci u pitanje.
Neka me tuga fata kako nam malo treba za evropa,a opet smo i tako daleko.Takva dva naivna gola primamo da je to za nepovjerovati.Opet igra ko igra nije losa.Izgubili smo jer nam zadnja linija na celu sa Ostrakovicem nije uigrana.Kad podignemo fizicku snagu bice ovo dobra ekipa.Imamo kvalitetnu ekipu,titula ne bi trebala doci u pitanje.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jesu poljaci strasni na tribini to se mora priznat i ne treba se stidit ako su nas nadglasali jer bi sigurno isto uradili sa dosta drugih grupa!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: adoado, ajdohordas, HyperOS, jurisicduska, NazorUso, nedimmmm1337, perodeformero, Proximic, r3m1, tajsamja, Tarapi i 71 gost.