FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uschtipak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uschtipak » 14 jul 2015, 23:18

Ja volim, volim, volim samo teeeeeeeeeeeeeeeeeeebe :opaopa:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 14 jul 2015, 23:19

Ako sam dobro shvatio,Dženo najavio odmaranje igrača u revanšu zbog prvenstva??
Stvarno me ovo razočaralo,iako si izgubio kod kuće,treba i gore napasti ;)Ne treba se predavati!
Niko nije racunao ono sa Atromitosom,pa čudo se desilo
Sent using Tapatalk

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 jul 2015, 23:28

Nikakve taktike nije bilo, pas vamo pas tamo napucaj pa daj sta das i onda te okupiraju 3 poljaka i tapija.. Nasi jos hljeba moraju jesti i ponekad dici koju kg

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la ovisnik » 14 jul 2015, 23:31

Utakmica je jasno pokazala da su za evropski nivo spremni duljevic,benko,cimirot i oba stopera,ogolila je u potpunosti one koji mogu igrati samo u našoj ligi miloš,puzi,alispahic,kao i amaterizam džene,nema on stručnog znanja,ekipu vodi amaterski, na jaranskim osnovama , sarajevo neće napraviti iskorak dok nebude dovodilo igrače uz obeštećenje,a ne likove koji imaju neko ime,al su "zapeli"u karijeri i u sarajevu uz solidna primanja oživljavaju karijeru,treba dati priliku mladum igračima iz akademije i kupiti sve što vrijedi u bih u omladinskim ligama vodeći računa o fizičkim predispozicijama,treba tražiti brze i okretne igrače,a ne "majstore" koji umru nakon 10 min igre,samo je to pravi put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jul 2015, 23:32

Strasni su poljaci, kao sto neko rece 3 su levela iznad nas. jos jos mi trebamo pure da bi mogli europi i prismrdit.
za navijacki dio ne znam sta da kazem,, veceras nije bilo onako kako zna bit. skroz smo podbacili, a poljacima ma kolika **** bili se mora odat priznanje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 jul 2015, 23:32

Fudo je napisao/la:Nikakve taktike nije bilo, pas vamo pas tamo napucaj pa daj sta das i onda te okupiraju 3 poljaka i tapija.. Nasi jos hljeba moraju jesti i ponekad dici koju kg

Fudo za trenera!!!
Sabrine mi moje!

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 14 jul 2015, 23:34

Gore glave bordo braco, majke mi moje moglo je biti i gore. U revansu zapeti i iznenaditi, zao mi je sto Ani nije nesto vise pokazao.

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 14 jul 2015, 23:34

bazeni je napisao/la:Ako sam dobro shvatio,Dženo najavio odmaranje igrača u revanšu zbog prvenstva??
Stvarno me ovo razočaralo,iako si izgubio kod kuće,treba i gore napasti ;)Ne treba se predavati!
Niko nije racunao ono sa Atromitosom,pa čudo se desilo
Sent using Tapatalk
Najveća razlika je trenerima.Dženo je za taktiku početnik .Bio na pripremama 40 dana i imaš za našu ligu 25 igrača i on će odmarati neke igrače poslije 90 minuta :roll: .Stojčev je igrač za 1965 godinu ,Hebibović za ono što se očekivalo velika nula.Ovaj Oštraković je već prije utakmice označen kao najveći krivac a koliko se sječam da je delač gore pogriješio u prvoj utakmici u zenici .Koliko je on kriv za prvi gol duplo više su krivi barbarić i stepanov za drugi pa lopta leti 10 sekundi i igrač ostane sam .Duljević :clap:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 jul 2015, 23:34

BosnianKingdom je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Nikakve taktike nije bilo, pas vamo pas tamo napucaj pa daj sta das i onda te okupiraju 3 poljaka i tapija.. Nasi jos hljeba moraju jesti i ponekad dici koju kg

Fudo za trenera!!!
Ne hvala imam veca primanja, jedino rad ljubavi mozda, al je jos rano za to

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 14 jul 2015, 23:35

Nema te taktike koja ce pomoci kada je protivnik daleko jaci i brzi. Jedino bunker i da golman skida nemoguce. Protiv ovakvih protivnika golman mora biti najbolji igrac a i ne smiju se desavati amaterske greske kao kod prvog gola.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Husika
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Husika » 14 jul 2015, 23:37

YNWA je napisao/la:

Nema te taktike koja ce pomoci kada je protivnik daleko jaci i brzi. Jedino bunker i da golman skida nemoguce. Protiv ovakvih protivnika golman mora biti najbolji igrac a i ne smiju se desavati amaterske greske kao kod prvog gola.
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 jul 2015, 23:38

YNWA je napisao/la:

umrtvi igru, igraj kontru ili igraj presing itd a ne nesto sto nema ni glavu ni rep, ono haj da odigramo pa sta bog da

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 jul 2015, 23:39

FrancescoTotti je napisao/la:Strasni su poljaci, kao sto neko rece 3 su levela iznad nas. jos jos mi trebamo pure da bi mogli europi i prismrdit.
za navijacki dio ne znam sta da kazem,, veceras nije bilo onako kako zna bit. skroz smo podbacili, a poljacima ma kolika **** bili se mora odat priznanje.
Njihovi navijaci se samo tim poslom i bave. Oni nisu vikend navijaci. U nas sve go zgoljo il trbonja, zado se sal, trenerkica, dres original, rejban dzozluke, iphone i sa cuganja kafe i surfanja na mobasu na utakmicu... Ne ide to tako. I nije cudo sto su ljudi izdominirali. S njima se ne poredi. Najjaci su ovi sto ismijavaju navijanje hordi kao da bi nesto i bilo bolje od ostalih...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jul 2015, 23:41

muamerc je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Strasni su poljaci, kao sto neko rece 3 su levela iznad nas. jos jos mi trebamo pure da bi mogli europi i prismrdit.
Njihovi navijaci se samo tim poslom i bave. Oni nisu vikend navijaci. U nas sve go zgoljo il trbonja, zado se sal, trenerkica, dres original, rejban dzozluke, iphone i sa cuganja kafe i surfanja na mobasu na utakmicu... Ne ide to tako. I nije cudo sto su ljudi izdominirali. S njima se ne poredi. Najjaci su ovi sto ismijavaju navijanje hordi kao da bi nesto i bilo bolje od ostalih...
Pa ko je branio hordama da navijaju :? Jesu im to veto poljaci stavili :? :?: :?: Znaci omjer sjever jug po mojoj procjeni 4000vs700 i svih 90 min nadglasaju vas
=\_1921_/=

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 14 jul 2015, 23:41

Nama treba kondicioni trener koji ce moci spremiti igrace na 90 minuta trcanja a ne 30 kao veceras.

Navijanje je u prvom poluvremen bilo prejako, u drugom frajer zado jednu pjesmu, sanjat cu je veceras.

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 14 jul 2015, 23:44

Mene su u ovoj utakmici najvise zanimale dvije stvari. Da li i kolika su pojacanja Stepanov i Barbaric. Jesu i to vrhunska po meni. Da li imamo kreativca i sto kazu vic igraca i da li Alispahic moze biti taj... Tesko ali moze. Igrac koji treba ove sezone dobiti 5-10 utakmica od prve minute pa da vidimo..nikako ga ne gotivim idalje...ali zasluzuje takvu sansu. To je to :) Iskljucivo takticki ljudi dobili. Boze moj. Ni srece nismo imali.

Mosa Rajvosa!! :opaopa:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 jul 2015, 23:44

Ja bi rekao da nije bilo lose ovo nocas..prvo poluvrijeme je bilo bara-bara do gola, za koji je kriv; prvo neko sto nije pokrio Stepanova, zatim nas ekonom koji je morao ici u svlacionicu po dres (!?), i tek onda golman, koji je mogao i bolje reagovati (bar sto sam vidio da zapada). Drugo poluvrijeme ok, ali opet primamo gol bezze, znaci prekid, na treningu se uci postavljanje i sl. I oni onako ostave igrace.. Ukupni dojam: takticki su nas nadigrali, i to debelo. Mislim da je ipak njihov trener puno bolji od Dzene. Od igraca, po meni Dulja i Samke najbolji, Cimi i stoperi odmah do njih, Puzi je bas podbacio, Hebib se trudio ali se vidi da nije jos navikao na novu poziciju (plus veeeliki pritisak igranja prve utakmice), Ostri sasvim solidan, Stojcev malo steka, Krste i Benko nista posebno. Okrenimo se ligi, aBda sa ovim sastavom smo def. favorit br. 1 za naslov.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 14 jul 2015, 23:45

Ma samo fizicka sprema ljudi,dok se vise paznje ne posveti fizickoj spremi uvijek ces zijaniti protiv evropskih klubova..Ima tu kvalitetnih poteza i proigravanja ali dzaba kad ti to trkom ne mozes da upotpunis..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 14 jul 2015, 23:47

Meni samo nije jasno kako smo ovako neuigrani. Nismo 3 pasa spojili. Lech jeste jaci, ali brate skroz neuigrana ekipa. Hajde bar titulu odbranit. Ovo ce dosta uticati na posjetu. Ali ja sam opet zadovoljan, jbg, mora jos vremena proci i jos stvari da se poboljsa, da bi mogli dovoditi igrace koji ce moci izboriti Evropu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jul 2015, 23:48

corleone87 je napisao/la:Ma samo fizicka sprema ljudi,dok se vise paznje ne posveti fizickoj spremi uvijek ces zijaniti protiv evropskih klubova..Ima tu kvalitetnih poteza i proigravanja ali dzaba kad ti to trkom ne mozes da upotpunis..
Ja bih rekao disciplina i rutina. Iz jednakog broja prilika i ravnopravne igre 0-2.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Hajdeee, juka55, kogmagie46, napoleon72 i 65 gostiju.