FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Next year bas ko i liverpool
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
kaze baho: poljaci su bili čvrstiji. a hebem ti nepismenog komentatora
Koje mucenje ,koja sporost , koja nejac fizicki , Samir je talenat al treba u misica malo.Realnost je da smo u zabludi , daleko daleko smo mi od HNL a a kamoli od Evrope. Polako ne moze odma , samo da nas ne namarisu tamo previse
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
FK Sarajevo
Na stadionu kako se zove kosevu
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 14 jul 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
nadigrali su nas.,mogo bolja ekipa i imaju bolju publiku.
j.e.b.e.m.t.i. golmana!!!!
Nadigrali nas, nema ko da posalje kvalitetnu loptu, jednostavno nemamo iskustvo i jos nije postignut dobar kvalitet tima.
P.S. Nadjacali nas na tribini, njihovi navijaci uprkos svemu respekt !
P.S. Nadjacali nas na tribini, njihovi navijaci uprkos svemu respekt !
Ja zadovoljan (volijo bi da je bar 00)
Bekiz 2 dobar, treba novi golman .
Baho me razocaro.
Nisu bili bolji, remi je realan mozda smo mi cak bili malo bolji oni pogodili precku i go dali sa igracem vise. Mi inali dvije dobre sanse preko benka jednu preko velkoskog.sve u svemu ovaj tim moze uzet titulu plhih.
Alispahic treba da igra od prve min. HARIS DULJEVIC NAJBOLJI NA TERENU.
Baho me razocaro.
Nisu bili bolji, remi je realan mozda smo mi cak bili malo bolji oni pogodili precku i go dali sa igracem vise. Mi inali dvije dobre sanse preko benka jednu preko velkoskog.sve u svemu ovaj tim moze uzet titulu plhih.
Nemoj BaheBigDaddy je napisao/la:kaze baho: poljaci su bili čvrstiji. a hebem ti nepismenog komentatora

Kako nam nedostaje Melunovic haha
Remi realan? Ljudi su bolji i to ofirno. Dosli i odreadili posao. Nije sramota priznati, i da nam sve ove tekme budu vodilje ka dalje a ne zamazivanje ociju kako smo bili tu negdje.Pitar6785 je napisao/la:Ja zadovoljan (volijo bi da je bar 00)
Baho me razocaro.
-
- Kontakt:
sve rečenobodi123 je napisao/la:Ljudi su od nas za 3 levela brzi i spremniji i za 8 levela fizicki snazniji, i za 25 levela takticki potkovaniji i uigraniji, nema se sta ovde trazit... nazalost

samo moliti Boga da nas ne nakantaju k'o borusija....
Aaaaaajmooo biti pozitivni 

Radovac najbolji, duljevic dobar, cimirot ok i Bekic2 je ok. Hebibovic los a stojcev najgori. Dva nova u odbrani ok al nisu uigrani..
Pitar6785 je napisao/la:Ja zadovoljan (volijo bi da je bar 00)
Baho me razocaro.

Fizički nula, pa jbm-u barem to može biti na nivou. Za Hebibovića sam već pisao, podlegao je pritisku. Puno griješimo u dodavanjima, Oštri loš.
Baho nije svjestan svoje nesvjesti.
To je moje viđenje.
Baho nije svjestan svoje nesvjesti.
To je moje viđenje.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Očekivan rezultat.
Sramotno izdanje na tribinama, ko god kaže suprotno nije nimalo realan. Poredeći koliko se čija podrška čula u omjeru koliko je koga na tribinama.
Sramotno izdanje na tribinama, ko god kaže suprotno nije nimalo realan. Poredeći koliko se čija podrška čula u omjeru koliko je koga na tribinama.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Evo stigao sa tekme,pa da napišem jedan komentar....
Ja prezadovoljan,jedino su me razočarali oštri,puzi i Miloš... Kao što se u očekivalo Lech dosta jači od nas... Treba biti realan ova ekipa može odbraniti titulu, pojačanja zadovoljavajuće,stepanov i Barba jako,jako dobri,hebibovic solidan,Brkić je bio bas dobar, sada treba samo naći normalnog golmana i ako nam neko ode da popuni poziciju,ali da je kvalitetan...
Ja prezadovoljan,jedino su me razočarali oštri,puzi i Miloš... Kao što se u očekivalo Lech dosta jači od nas... Treba biti realan ova ekipa može odbraniti titulu, pojačanja zadovoljavajuće,stepanov i Barba jako,jako dobri,hebibovic solidan,Brkić je bio bas dobar, sada treba samo naći normalnog golmana i ako nam neko ode da popuni poziciju,ali da je kvalitetan...
Sabrine mi moje!
Slazem sePitar6785 je napisao/la:Ja zadovoljan (volijo bi da je bar 00)
Baho me razocaro.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Samozdravlje i 19 gostiju.