Udarilo te sunce pravo, idi osvjezi seChWilla je napisao/la:ja bih sad potpisao 2-1 za njih tamo, radi atmosfere ovdje pa makar i ne prošli.

Edit: Nego koliko ima clanova zna li se tacana cifra?
Jel se uclanilo 70 ljudi?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Udarilo te sunce pravo, idi osvjezi seChWilla je napisao/la:ja bih sad potpisao 2-1 za njih tamo, radi atmosfere ovdje pa makar i ne prošli.
Moze preko stelejasan je napisao/la:A nije im to ok jbg nismo svi iz sarajeva, evo i za ovo sto se ide u madjarsku kolko sam ja skonto moras doc u sarajevo da bi uplatio to sve, a ja bi onda potrosio vise para dok dvaput dodjem u sarajevo nego sto kosta taj put iz sarajeva do tamo. pa bi bilo dobro da se bar moze gledat na tv-uamelTm je napisao/la:izgleda da nasa uprava vodi rat sa TV kucama
Ne vodi rat, nego jednostavno nisu dali prenos sa Balzanom kući ispod 5000 KM.amelTm je napisao/la:izgleda da nasa uprava vodi rat sa TV kucama
I?droba je napisao/la:AAAAA a janje za sat.
mozda je covjek za iftar janje okrenoshzna je napisao/la:I?droba je napisao/la:AAAAA a janje za sat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Enemy00 je napisao/la:Joj sto ne mogu suplje fol sretno komsije ma dajte sto se lazemo. Mi zivimo da oni ispadnu veceras a tako i oni isto da mi ispadnemo od Ferencvarosa.
A to se podrazumijevaCARSON je napisao/la:Enemy00 je napisao/la:Joj sto ne mogu suplje fol sretno komsije ma dajte sto se lazemo. Mi zivimo da oni ispadnu veceras a tako i oni isto da mi ispadnemo od Ferencvarosa.![]()
![]()
![]()
nikad u zivotu cak navijam i za siroki i zrinjski.
Enemy00 je napisao/la:Joj sto ne mogu suplje fol sretno komsije ma dajte sto se lazemo. Mi zivimo da oni ispadnu veceras a tako i oni isto da mi ispadnemo od Ferencvarosa.
DaBogda primili 5 komada veceras.Enemy00 je napisao/la:Joj sto ne mogu suplje fol sretno komsije ma dajte sto se lazemo. Mi zivimo da oni ispadnu veceras a tako i oni isto da mi ispadnemo od Ferencvarosa.
Meni bude drago kad prodju nasi timovi, ali ipak draze mi bi ipak bilo da svi oni ispadnu a mi jedini prodjemoEnemy00 je napisao/la:A to se podrazumijevaCARSON je napisao/la:Enemy00 je napisao/la:Joj sto ne mogu suplje fol sretno komsije ma dajte sto se lazemo. Mi zivimo da oni ispadnu veceras a tako i oni isto da mi ispadnemo od Ferencvarosa.![]()
![]()
![]()
nikad u zivotu cak navijam i za siroki i zrinjski.
Trenutno korisnika/ca: b00t, tiagofaria25 i 28 gostiju.