Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 14:14

slika

Tim koji počinje meč.

The team in the second half is: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Maguire, Allen, Henderson, Milner, Ibe, Lallana, Origi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 14:55

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 15:03

Kao da sam znao da će ga on dat :kafa:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2015, 15:05

:kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jul 2015, 15:21

Rossiter se krece kao i Gerrard kad je tek poceo igrati u prvom timu,slicni su dosta...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 15:28

Gomez izgleda predobro zasad.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 jul 2015, 15:46

Izgleda da je moguce da ce se opet igrati dijamant.
Markecu bas i ne lezi ova uloga. Na pocetku je imao nesto vise prostora, sad teze dolazi do lopte. Najvise mu odgovara lijevo krilo kad ima vise prostora i moze napasti protivnika.
Ovaj Gomez mi se cini dosta dobro. Iako igra na beku, vidi se da je stoper i to dosta dobar za svoje godine.
Ings ocekivano. Dosta se trudi, bori se. Nesto naprednija verzija Borinija. Bice on pristojan dio tima.
Rossiter jedan od boljih. Ima samopouzdanje i tehniku. Treba iskustva, ali moze od njega biti nesto.
Teixeira ce, cini mi se, ipak ici oz kluba. Nije on vise mlad za rezerve, a ni spreman za prvi tim.
Wisdom nije ni imao puno prilika da se dokaze.
Samo se nadam da Sakho nece opet biti iza Lovrena. Cini mi se da za drugo poluvrijeme cuva startere.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 14 jul 2015, 16:03

Ponos Torina je napisao/la:Rossiter se krece kao i Gerrard kad je tek poceo igrati u prvom timu,slicni su dosta...
dobar je Rossi samo podhitno nek se udeblja nema lik 40kg

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 16:11

Kakva asistencija :tokralju: :tokralju:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 16:51

Jest mi drago što je Origi dao, kao da sam ja :D

Za Bajram protiv Brisbane Roar u 10:45 :mrgreen:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jul 2015, 16:58

Henderson. :cool:

Početak predsezone za poželjeti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2015, 17:46

Odlican pocetak predsezone, mogla je i pobjeda biti uvjerljivija no kisa je u drugom ucinila svoje.

Hendersonova asistencija je savrsenstvo :ljepota: :ljepota:

Ings mi se je dosta svidio sa borbenoscu i kretnjom na samom terenu, Gomez isto dobar, Markovic napokon izgleda kao da nema neki ogromni pritisak. Sve u svemu u ovakvim sastavima i za prvu tekmu sezone odlicno :thumbup:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 14 jul 2015, 18:14

Markovic napokon izgleda kao da nema neki ogromni pritisak
I Blackett je na proslim pripremama izgledao kao Nesta, al' dodje to sve na svoje. Markec je solida, ali zna se gdje se donosi zakljucak.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2015, 18:18

OnlyUnited je napisao/la:
Markovic napokon izgleda kao da nema neki ogromni pritisak
I Blackett je na proslim pripremama izgledao kao Nesta, al' dodje to sve na svoje. Markec je solida, ali zna se gdje se donosi zakljucak.
Ovo je vise zapazanje a naravno vidjet cemo sta moze kad pocne liga ali smatram da ce biti dosta bolji a samim time da ce i imati veci impact na igru ekipe :P

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jul 2015, 18:26

Onaj Ibe vam jedini valja od ovih mlađih. Ovo ostalo slabo nešto. Mada i ona kiša :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 14 jul 2015, 18:56

Ode Sterling zvanicno :wave:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 20:09

topnik1 je napisao/la:Onaj Ibe vam jedini valja od ovih mlađih. Ovo ostalo slabo nešto. Mada i ona kiša :urnebes:
pff
Gomez prekucao desnu stranu danas.
Texeira upisao 2 asistencije.
Rossiter takođe fino odigrao na sredini terena.
U drugom poluvremenu je igrao Maguire lijevog beka i to poprilično ofanzivno, mada ona kiša usra stvar.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 14 jul 2015, 21:07

Ja sam vala prezadovoljan novim igracima, svakim od njih. Nek se polako uigravaju. Samo cini mi se da je Henderson preozbiljno shvatio. Ali asistencija je za 5+. Sad ce oni na Fifi morat napravit da tako ponekad dadne pas igracu :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 21:18

slika

Nije ništa više ni zasluzio.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jul 2015, 22:05

Iskreno, najvise me obradovala igra Gomeza. Ings borben, vidi se da zna lopte. Clyne je usao u drugom, a na njegovoj strani je bio "bazen", tako da... Origi je htio zabiti po svaku cijenu, i uspio je, ali me podsjetio na malog firauna sa onim promašajima. Milner nije pokazao nista spektakukarno, ali bit ce pojacanje u svakom slucaju. Fali brate Coutinho, a Alena treba dati Sarajevu da im "pojaca" vezni red...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.