Dobar si ti momak :ptuzlak1987 je napisao/la:Prevagnut ce za Zelju kada igraju protiv stranih ekipa kao Ferencvaros, ovako kada je domaca liga drago mi je kad izgubemanijakdokraja je napisao/la:A za kog ces u cetvrtak ?tuzlak1987 je napisao/la:Za Sarajevo se veceras navija
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Laze 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A događaja. Gori podforum Sarajeva, problem Poljaci napravili. Gledajte utakmicu bola, navijajte. Drame.
Yebeno će bit' večeras. Ako izvuku 1:0 biće dobro.
Yebeno će bit' večeras. Ako izvuku 1:0 biće dobro.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Skloni taj avatar što nosiš.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja cu ipak navijati za Lech.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Na stranu vase medjusobne prepirke...ne znam ni kako je u Tuzli,Zenici...ali u Mostaru(pravom Mostaru,onom na Neretvi)se veceras navija za predstavnika Bosne i Hercegovine,za klub koji je pro BiH orijentiran.Logicno.Samo nemojte o nekim filijalama i lizanju pakasa,tom istom timu smo mi prosle sezone uzeli 4 boda.Samo podrska za BiH predstavnika.Sta ja imam sa Poljskom osim poljskog wc-a koji mi je nekad dedo imao.Zato,sretno Sarajevo
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Što bi Mirza reko ovi poljaci se "pušuuu".lumani je napisao/la:
Lako je njima kada su Mirza Hatic i Zika u zatvoru![]()

A zašto bi navijao za Lech kad je ovako interesantije, da dođu ekipe, navijači od svuda. Da se razbije ova monotonija radničkih protesta, neimaštine i muzičkih takmičenja.
Sretno Sarajevo !

Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 14 jul 2015, 18:39, ukupno mijenjano 2 puta.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Skloni taj avatar što nosiš.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja cu ipak navijati za Lech.

Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:

Kad je europa svi slozni, u nasoj ligi smo makijavelisti.tepsija je napisao/la:Na stranu vase medjusobne prepirke...ne znam ni kako je u Tuzli,Zenici...ali u Mostaru(pravom Mostaru,onom na Neretvi)se veceras navija za predstavnika Bosne i Hercegovine,za klub koji je pro BiH orijentiran.Logicno.Samo nemojte o nekim filijalama i lizanju pakasa,tom istom timu smo mi prosle sezone uzeli 4 boda.Samo podrska za BiH predstavnika.Sta ja imam sa Poljskom osim poljskog wc-a koji mi je nekad dedo imao.Zato,sretno Sarajevo

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mi imamo Jasmina Burica. Da nema njeg, onda bi svi bili za prolaz Sarajeva.
Celik!3,2,2.
- rob do bagro
- Kontakt:
Iz Zenice i drugih gradova Zeničko-dobojskog navijača u osiguranju utakmice Sarajevo - Lech koja se igra večeras na stadionu Koševo u okviru kvalifikacija za Ligu prvaka, učestvovat će više od stotinu pripadnika MUP-a ZDK! Policijski komesar MUP-a ZDK Semir Šut izjavio je za Sportzdk.ba, kako je osim ranije angažovanih 50,tokom dana kolegama iz Sarajeva u ispomoć otišlo još nekoliko desetina policijskih službenika iz ZDK! Policija MUP-a ZDK odlično je osposobljena za ovakvu vrstu obezbjeđenja javnog reda i mira, na sportskim priredbama, te smo sigurni da će svojim znanjem pomoći da se i večerašnji navijački duel "Hordi zla" i poljskih huligana!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Oni na proteinima ovi nasi na nargilama,sta ces.Head je napisao/la:Novac zaradjuju od droge. Imaju ljudi svoje teretane, protein shopove...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- storm_raider
- Kontakt:
Komsije, sretno veceras. Svim srcem cu navijati za vas!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo Sarajevo.
Večeras se navija klub koji predstavlja BiH, za sve klubove koji predstavljaju BiH se navija, naravno oni koji to srcem rade a ne samo na papiru. Zašto da navijam za Lech? Neće mi pomoć nvijač Lecha ili igrač već navijač Sarajeva. Idemo večeras za BiH pa za Sarajevo
Večeras se navija klub koji predstavlja BiH, za sve klubove koji predstavljaju BiH se navija, naravno oni koji to srcem rade a ne samo na papiru. Zašto da navijam za Lech? Neće mi pomoć nvijač Lecha ili igrač već navijač Sarajeva. Idemo večeras za BiH pa za Sarajevo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da, daUnofficialpage je napisao/la:Idemo Sarajevo.

Korteo Hordi:

Nekako malo :/
Evo ne znam..
storm_raider je napisao/la:Komsije, sretno veceras. Svim srcem cu navijati za vas!!!

Sretno nasem predstavniku u CL veceras, kako na terenu tako i na tribinama 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Nadam se da ovo niije sve od kortea
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bordobijeli, MikiPirs, torbica i 27 gostiju.