NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ljubomora je cudo... gazi zvijezdi gazii
@golDIE - Zvijezda u ovom trenutku ima najkvalitetniji tim kada je Prva liga u pitanju. Osim Zvijezde, trenutno, ako ništa bar širinom igračkog kadra, raspolaže još samo Metalleghe. Zvijezdi još samo fali kvalitetna "9" i svi je čak i na forumu priželjkuju. Međutim, ta pozicija je deficitarna u BiH. Pogledajte malo i premijerligaške klubove, osim par klubova sa vrha svi muku muče sa centralnim napadačom. Kada je Prva liga u pitanju tu su samo tri napadača koji mogu za sezonu postići preko 10 golova a te igrače Zvijezda u ovom trenutku ne može angažirati jer osim finansija ima tu još stvari koje utječu na odluku nogometaša a kako sada stvari stoje Zvijezdi te ostale činjenice ne idu u prilog. Ukoliko i ne dođe taj centralni napadač ne treba kukati, ima tu igrača koji mogu odigrati solidno na toj poziciji a uz kvalitetan vezni red neće se toliko primijetiti izostanak kvalitetne "9".
Imalo je i Bratstvo prosle sezone kvalitetniju ekipu od Mladosti iz DK (i vecu sirinu u ekipi i sve) pa kad smo otisli tamo dzaba ti sve kad Kazlagic ne da doc do sesnaesterca. Pa smo imali i protiv Gradine i Radnickog bolju ekipu pa nam sreca okrenu leda... Nije to samo imat najbolju ekipu i da ulazis 100%sony_91 je napisao/la:@golDIE - Zvijezda u ovom trenutku ima najkvalitetniji tim kada je Prva liga u pitanju. Osim Zvijezde, trenutno, ako ništa bar širinom igračkog kadra, raspolaže još samo Metalleghe. Zvijezdi još samo fali kvalitetna "9" i svi je čak i na forumu priželjkuju. Međutim, ta pozicija je deficitarna u BiH. Pogledajte malo i premijerligaške klubove, osim par klubova sa vrha svi muku muče sa centralnim napadačom. Kada je Prva liga u pitanju tu su samo tri napadača koji mogu za sezonu postići preko 10 golova a te igrače Zvijezda u ovom trenutku ne može angažirati jer osim finansija ima tu još stvari koje utječu na odluku nogometaša a kako sada stvari stoje Zvijezdi te ostale činjenice ne idu u prilog. Ukoliko i ne dođe taj centralni napadač ne treba kukati, ima tu igrača koji mogu odigrati solidno na toj poziciji a uz kvalitetan vezni red neće se toliko primijetiti izostanak kvalitetne "9".

www.nkbratstvogracanica.com
Pa, gdje sam ja napisao da Zvijezda ulazi 100%? Ja sam samo dao komentar na trenutni igrački kadar Zvijezde. A, vjerujem da su upoznati u i oko Zvijezde i sa igrama koje se ne odigravaju na samom zelenom terenucesc4 je napisao/la:Imalo je i Bratstvo prosle sezone kvalitetniju ekipu od Mladosti iz DK (i vecu sirinu u ekipi i sve) pa kad smo otisli tamo dzaba ti sve kad Kazlagic ne da doc do sesnaesterca. Pa smo imali i protiv Gradine i Radnickog bolju ekipu pa nam sreca okrenu leda... Nije to samo imat najbolju ekipu i da ulazis 100%

Ma nemoj se nac uvrijeden, al vecina navijaca Zvijezde to govori pa sam uz to sto sam se nadovezao na komentar usput odgovorio i njimasony_91 je napisao/la:Pa, gdje sam ja napisao da Zvijezda ulazi 100%? Ja sam samo dao komentar na trenutni igrački kadar Zvijezde. A, vjerujem da su upoznati u i oko Zvijezde i sa igrama koje se ne odigravaju na samom zelenom terenucesc4 je napisao/la:Imalo je i Bratstvo prosle sezone kvalitetniju ekipu od Mladosti iz DK (i vecu sirinu u ekipi i sve) pa kad smo otisli tamo dzaba ti sve kad Kazlagic ne da doc do sesnaesterca. Pa smo imali i protiv Gradine i Radnickog bolju ekipu pa nam sreca okrenu leda... Nije to samo imat najbolju ekipu i da ulazis 100%

www.nkbratstvogracanica.com
- 7aprildomemoj
NSFBiH je na XV vanrednoj sjednici odlučio da NK ZVijezda Gradačac ide direktno u PL. Razlozi su prejak igrački kadar kojim raspolažu i nenaviknutost njihovih igrača na livade u 1 ligi FBiH
Šala mala a realno gledajući kako stvari funkcionišu na brdovitom Balkanu, red je ove godine na hrvatsku komponentu za ulazak. Gošk uz pomoć Saveza i ljudi u crnom nažalost ulazi ove sezone

Šala mala a realno gledajući kako stvari funkcionišu na brdovitom Balkanu, red je ove godine na hrvatsku komponentu za ulazak. Gošk uz pomoć Saveza i ljudi u crnom nažalost ulazi ove sezone
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sto ste toliko ljubomorni da mi je samo znat, pa ja evo prvi kazem da Zvijezda nije glavni favorit nego jedan od favorita al da smo opet jaci od ostalih i da je jedino Metalleghe ekipa koja nam moze pomrsiti racune, i nije ni jedan forumas ovde rekao da ulazimo 100% mada ih ima nekih i toliko uvjerenih
I ovaj gore lik sto je reko da ce slikat moj post, slobodno druze, bas bih volio vidit tvoj komentar kad skontas da sam u pravu kad kazem da je Zvijezda infrastrukturno,igracki te administrativno ispred svih i kad se u to svi uvjerite, tako da, zivi bili pa vidjeli

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Zvijezda ima jednu prednost u odnosu na ostale a to je trener covjek ima PL iskustvo , sa svim ekipama koje je vodio znao je nacekati ekipu i dati gol u pravo vrijeme nadam se da ce nastaviti tako. A sad igracki kadar je slican kod 5-6 ekipa sve je to tu negdje. Kod nas je poznato da se prica bezze pa kad udari po usima onda nista nevalja. Cesto ustvrdim da je Nurdo bio u pravu za neke stvari.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Da bio.je upravu sto je imao korist od kluba ostavio dug za tribinu oko 400 000km a za porez ne smijem ni napisati. Prema tome on je davna prošlost... više koristi nego sto je doprinjeo...
-
- Kontakt:
Prvih deset kola bjezat cemo drugom 9 bodova i ulazimo 100 posto
Dolaze jos dva igraca ci transfer propada za vani
sutra je zdrijeb za ovu sezonu.pustite prepiranje sa padobrancima iz lukavca.idemo malo prognoza,ja ocekujem dva vezana domacinstva a trece kolo orasju neznam mozel bolje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mozel da bude na kraju prvenstva ovako http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBiH-2007-2008/160 Mi u PL, a komsinice u druguastra1922 je napisao/la:sutra je zdrijeb za ovu sezonu.pustite prepiranje sa padobrancima iz lukavca.idemo malo prognoza,ja ocekujem dva vezana domacinstva a trece kolo orasju neznam mozel bolje

-
- Kontakt:
To sam mu ja napisao da smo 20 poena ostavili sve iza sebe jos je kvalitetnija liga bila.
-
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj mislit na nas "Komsinice", ipak smo mi vakiludiloo je napisao/la:Mozel da bude na kraju prvenstva ovako http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBiH-2007-2008/160 Mi u PL, a komsinice u druguastra1922 je napisao/la:sutra je zdrijeb za ovu sezonu.pustite prepiranje sa padobrancima iz lukavca.idemo malo prognoza,ja ocekujem dva vezana domacinstva a trece kolo orasju neznam mozel bolje

A koje spomeno VasGracanicaAA je napisao/la:Nemoj mislit na nas "Komsinice", ipak smo mi vakiludiloo je napisao/la:Mozel da bude na kraju prvenstva ovako http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBiH-2007-2008/160 Mi u PL, a komsinice u druguastra1922 je napisao/la:sutra je zdrijeb za ovu sezonu.pustite prepiranje sa padobrancima iz lukavca.idemo malo prognoza,ja ocekujem dva vezana domacinstva a trece kolo orasju neznam mozel boljemislim sto se tice igraca i tako

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma nije niko samo govorim da nas ne uvodis u te "Komsinice" kontasludiloo je napisao/la:[
A koje spomeno Vas

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Nemojte sa komsijama gutit trebat ce nam bodova
:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Pola lige nam komsije hahaha ne zna se ko nas vise mrzimoranjak je napisao/la:Nemojte sa komsijama gutit trebat ce nam bodova:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Drug jel ti ozbiljno za ova dva igrača??? Dali se pregovara sa nekim određenim ili?desetkamarakane je napisao/la:Prvih deset kola bjezat cemo drugom 9 bodova i ulazimo 100 posto
-
- Kontakt:
Sacuvaj nas Boze stavova pojedinih navijaca s takim pocjenjivackim stavom ne da necemo biti prvi nego ni peti.
Pojrdinci previse ste visoko kad budete padali nece valjat pokazite malo skromnosti bolje za nas i vas.
Pojrdinci previse ste visoko kad budete padali nece valjat pokazite malo skromnosti bolje za nas i vas.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.