Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nadam se da se odmara, jer ako se Buza povrijedio bolje nek se odmah vrate kuci.Epidaurus je napisao/la:Sto ovo Buza ne igra
Grci su uspjeli izgubit od ovih Poljaka, mislim da to sve govori o toj reprezentacijiZivot je napisao/la:Neka probaju dobit sa sto vise razlike, jer tesko ce ovi talenti dobit i Grcku, pa ce nam mozda bit jedna pobijeda dovoljna ako veceras slovenci dobiju grke![]()
![]()
. Luzajic skriveni trojkas, aka Antnohy
Ma znam al ja to govorim cisto poznavajuci nas i nasu ekipuEpidaurus je napisao/la:Grci su uspjeli izgubit od ovih Poljaka, mislim da to sve govori o toj reprezentacijiZivot je napisao/la:Neka probaju dobit sa sto vise razlike, jer tesko ce ovi talenti dobit i Grcku, pa ce nam mozda bit jedna pobijeda dovoljna ako veceras slovenci dobiju grke![]()
![]()
Moraš biti baš specijalac pa od ovih izgubitEpidaurus je napisao/la:Grci su uspjeli izgubit od ovih Poljaka, mislim da to sve govori o toj reprezentacijiZivot je napisao/la:Neka probaju dobit sa sto vise razlike, jer tesko ce ovi talenti dobit i Grcku, pa ce nam mozda bit jedna pobijeda dovoljna ako veceras slovenci dobiju grke![]()
![]()
Pa ako nisu mogli pruziti ovakvu igru protiv ovakvog odrona od reprezentacije + nam Buza nije igrao onda ne znam kad ce.Lotus je napisao/la:Svaka cast momciIvkovic i Luzaic pokazali da se moze racunati na njih.Loncar isto imo solidnu rolu..bravo momci
Ti samo znas pljuvat.Ja sam napiso lijepo da moramo prihvatit da vecina momaka ovih je zastala davno u svom kosarkasko razvoju tj da je generacija losa,al jedno se mora priznat momci se BORE i tu nema price...jedino protiv Hrvatske smo izgubili ubjedljivije i to jer ih je prsro sut ,a ove sve utakmice smo tijesno izgubili tako da se nema sta prigovorit!Ethel je napisao/la:Pa ako nisu mogli pruziti ovakvu igru protiv ovakvog odrona od reprezentacije + nam Buza nije igrao onda ne znam kad ce.Lotus je napisao/la:Svaka cast momciIvkovic i Luzaic pokazali da se moze racunati na njih.Loncar isto imo solidnu rolu..bravo momci
Ivkovic kvalitetna partija, ali Luzaic je i danas katastrofa, za tri poena 1/7, kao i na cijelom prvenstvu, ispucava se, a nema pokrica za svoje suteve jer je na mizernih 20% za tri poena.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Iniesta12, invincible1921 i 48 gostiju.