nije proslogodisnji nego onaj iz sezone kad smo s hapoelom igrali. 1.350 nam se brise sada.mak_033 je napisao/la:Izbrisan prošlogodišnji a nisu dodali ovogodišnji. A branimo dosta visok tako da će nam vjerovatno biti oko 5.500 sljedeće godine ako ne izbacimo Ferencvaroš
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Hoce li biti tog prenosa na faceu ili bhtu?
izgleda da nasa uprava vodi rat sa TV kucama
-
- Kontakt:
----------------------------Antolovic/Veca-----------------------
Memija------Bogdanovic--------Kosoric-------Kvesic
------------------Amir---------Blagojevic-------------
Djelmic----------------Bajic--------------------Stokic
--------------------------Fajic-----------------------
Ili probat sa 4-4-2 sa stokicem i fajicem u napadu.Trebali bi i tu formaciju nakon 20 godina probat
Mamić bi kod sedam braće visio da nas ne izvuče u Lp.

Memija------Bogdanovic--------Kosoric-------Kvesic
------------------Amir---------Blagojevic-------------
Djelmic----------------Bajic--------------------Stokic
--------------------------Fajic-----------------------
Ili probat sa 4-4-2 sa stokicem i fajicem u napadu.Trebali bi i tu formaciju nakon 20 godina probat

Mamić bi kod sedam braće visio da nas ne izvuče u Lp.

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
kad bi to hipotetički bilo, realno je bajić taj koji bi najmanje zavaljen bio na lijevom krilu. ljevak je i ima bar nekog iskustva na krilu od pretprošle godine.
Naravno to sam i mislioZZtop10 je napisao/la:nije proslogodisnji nego onaj iz sezone kad smo s hapoelom igrali. 1.350 nam se brise sada.mak_033 je napisao/la:Izbrisan prošlogodišnji a nisu dodali ovogodišnji. A branimo dosta visok tako da će nam vjerovatno biti oko 5.500 sljedeće godine ako ne izbacimo Ferencvaroš
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Neandertalac
- Kontakt:
ja bih sad potpisao 2-1 za njih tamo, radi atmosfere ovdje pa makar i ne prošli.
A nije im to ok jbg nismo svi iz sarajeva, evo i za ovo sto se ide u madjarsku kolko sam ja skonto moras doc u sarajevo da bi uplatio to sve, a ja bi onda potrosio vise para dok dvaput dodjem u sarajevo nego sto kosta taj put iz sarajeva do tamo. pa bi bilo dobro da se bar moze gledat na tv-uamelTm je napisao/la:izgleda da nasa uprava vodi rat sa TV kucama

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
prenosiće mađarska tv kako su rekli, to će se sigurno vrlo lako moći naći na netu i ako se ne dogovore.
Je li istina da je u 6 tekma u Mađarskoj,znam da je neko pominj'o bio?
Volim te Željo !
-
- Kontakt:
U pola 9 je tekma u madjarskoj a u 6 je uzvratnaacab je napisao/la:Je li istina da je u 6 tekma u Mađarskoj,znam da je neko pominj'o bio?
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
To je bilo na početku,znam da je neko pis'o da je došlo do izmjene termina,al' mrsko mi sad' tražit'..manijakdokraja je napisao/la:U pola 9 je tekma u madjarskoj a u 6 je uzvratnaacab je napisao/la:Je li istina da je u 6 tekma u Mađarskoj,znam da je neko pominj'o bio?
Volim te Željo !
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma bila neka greska na UEFA-inoj stranici u 20.30h igramo.Opet smo podbacili sa marketingom za clanske iako je u najavi bilo par finih ideja.Steta.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
koji marketing samo stavili eto mozete se sada uclaniti ....ne znam onda nek se ne zale kad ne bude bog zna neka brojka
AAAAA a janje za sat. 

Da se ne uvali u stomak tako kasno?droba je napisao/la:AAAAA a janje za sat.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: majtn22, perodeformero i 29 gostiju.