FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ako na tribinama pocnu sa "srbija, srebrenica" bice svega !
Unofficialpage je napisao/la:Jesu i nabildani. Treba imati hrabrosti pa se s ovim sukobit. Ali mislim da se Poljaci sa pogrešnim kače, mi nemamo mišiće kao oni, ali jače udaramo. Mi smo saburli narod, ali kad nam "pukne" film, ima da Poljaci dobro nagrabuse, da ne kažem gori izraz jer je Ramazan.
Ali najbitnije je da večeras na terenu padnu, idemoo Sarajevo.
Lako je njima kada su Mirza Hatic i Zika u zatvoru

Treba ostati dostojanstven i ne odgovarati na takve prozivke ni necim verbanim- slicnim a ni nekim nasiljem jer cemo samo naskoditi nasem klubu.Rikardo je napisao/la:Ako na tribinama pocnu sa "srbija, srebrenica" bice svega !
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
vi stvarno ko da nikad na tekmi bili niste pa vam sad smetaju i skandiranja, ustvari vidi se da niste bili, samo po domacim se hoda..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Rikardo je napisao/la:Ako na tribinama pocnu sa "srbija, srebrenica" bice svega !
kakve to veze ima sa FK Sarajevom

arhimed89 je napisao/la:Tesko da bi se ovakvih 50 moglo naci na cijeloj opstini Gracanica.GracanicaAA je napisao/la: Kriminalac do kriminalca bhaja garantujem da ih ima ovdje 50 ili vise koji su bili u zatvoru...
![]()
Onako odokativno imaju jedno 200 godina zatvora kad se sabere.
skokni do Sanskog Mosta i pogledaj United Tribunes

- sef_mafije
- Kontakt:
Treba pobijedit veceras, a ako budu sta zezali gosti i njih istuc i to je to
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
dobre guzove ima Belma
u tri kombija su danas pod policiskom pratnjom ispraceni iz Tuzle prema Sarajevu!
Sloboda Tuzla

Pustite se tuca, ganje po ulicama i ostalog. Cuvajte to za Tuzlu, Zenicu, Banja Luku... ako vam je vec do ganje, ovima realno nsite dorasli ni vi a ni bilo ko sa balkana.
Nego sretno vam veceras sto se tice same utakmice i rezultata, jbs ova sranja po ulici. Podrzite svoj klub na tribini, ne kacite se s ovim ubicama

Jadni mi sa ovakvom državom i murijom u istoj,pa njima stotinjak huligana napravi scenu,.Mora da su iznenadjeni,garant nisu imali pojma ni ko a ni kad im dolazi i gdje je na konaku,.
Ovo se lagano moglo držati pod kontrolom bez da dodje do bilo kakvog veceg incidenta ali ko ce isplanirati sve to,napraviti tampon zonu oko hotela,držati Poljake pod kontrolom a u uz to sprijeciti bilo kakvu budalu da pokuša napasti iste i eto,mirna Vogosca..
Dobro je na kraju i završilo,.Kakvih ludjaka ima na brdovitom balkanu dobro je pa neko nije izašao na balkon sa kalašom
Bit ce ovo dobra tekma veceras,nadam se da ce Sarajevo doci do pobjede,sretno !
Ovo se lagano moglo držati pod kontrolom bez da dodje do bilo kakvog veceg incidenta ali ko ce isplanirati sve to,napraviti tampon zonu oko hotela,držati Poljake pod kontrolom a u uz to sprijeciti bilo kakvu budalu da pokuša napasti iste i eto,mirna Vogosca..
Dobro je na kraju i završilo,.Kakvih ludjaka ima na brdovitom balkanu dobro je pa neko nije izašao na balkon sa kalašom

Bit ce ovo dobra tekma veceras,nadam se da ce Sarajevo doci do pobjede,sretno !
I Hells Angelslumani je napisao/la:arhimed89 je napisao/la:Tesko da bi se ovakvih 50 moglo naci na cijeloj opstini Gracanica.GracanicaAA je napisao/la: Kriminalac do kriminalca bhaja garantujem da ih ima ovdje 50 ili vise koji su bili u zatvoru...
![]()
skokni do Sanskog Mosta i pogledaj United Tribunes![]()
ima ih jedno 300 ovakvih ako ne i vecih..

Sta je bilo bilo je.Horde TJ momci ili podgrupa iz vogosce su pokazali muda i pomarisali SE SA duplo brojnijim a bogami i vecim protivnikom.haha
Prorjedjeni su redovi SA obje strane gledaj slike dosta poljaka umotanih glava.
Danas Miran dan.nek zavrsi na ovome i da Sarajevo pobjedi.OVA djeca Sto provociraju nek razmisle malo.
Treba imat muda uopste statt pred ovakve gromade a kamoli drzat crtu 2 SATA i poslat 8 na usivanje glave.
Prorjedjeni su redovi SA obje strane gledaj slike dosta poljaka umotanih glava.
Danas Miran dan.nek zavrsi na ovome i da Sarajevo pobjedi.OVA djeca Sto provociraju nek razmisle malo.
Treba imat muda uopste statt pred ovakve gromade a kamoli drzat crtu 2 SATA i poslat 8 na usivanje glave.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mozda nije ni vrijeme ni mjesto tako da moze si na PP odgovoriti. Kad smo vec kod United Tribunsa, ko su oni uopste? Par puta mi izleti nesto na FB i pogledah slike, ovi Poljaci su male mace sa one tipove a kako vidim ima ih i po Njemackoj dosta. Bajkeri, gangsteri, sta su ?lumani je napisao/la:arhimed89 je napisao/la:Tesko da bi se ovakvih 50 moglo naci na cijeloj opstini Gracanica.GracanicaAA je napisao/la: Kriminalac do kriminalca bhaja garantujem da ih ima ovdje 50 ili vise koji su bili u zatvoru...
![]()
skokni do Sanskog Mosta i pogledaj United Tribunes![]()
ima ih jedno 300 ovakvih ako ne i vecih..
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Bajkeri...mala maca za HA i Banditos.
Momcima iz Vogosce kapa do poda !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Momcima iz Vogosce kapa do poda !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakva je ovo mrakaRafael30 je napisao/la:
I Hells Angels

Nisu ovdje nikako cista posla,treba im podijeliti clanske od Hordi Zla da se popune prvi redovi

Ovi hell Angels su bajkeri.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Đe sad Adin Arnaut mogao je imati lijepe pripreme ovih dana ... 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
arhimed89 je napisao/la:Kakva je ovo mrakaRafael30 je napisao/la:
I Hells AngelsI jesu li ovo Bosanci il sta je fazon vidim nesto pise multinacionalna ekipa.Jel ovo neki borilacki klub il sta vec?
Nisu ovdje nikako cista posla,treba im podijeliti clanske od Hordi Zla da se popune prvi redovi![]()
Tribuns su Multi,kulti a gazda im je Bosanac

Gazda nas čojkarhimed89 je napisao/la:Kakva je ovo mrakaRafael30 je napisao/la:
I Hells AngelsI jesu li ovo Bosanci il sta je fazon vidim nesto pise multinacionalna ekipa.Jel ovo neki borilacki klub il sta vec?
Nisu ovdje nikako cista posla,treba im podijeliti clanske od Hordi Zla da se popune prvi redovi![]()

- pravnik1981
- Kontakt:
ovi u starMo dolaze imaju svoju ulicu u NjemackojRafael30 je napisao/la:Gazda nas čojkarhimed89 je napisao/la:Kakva je ovo mrakaRafael30 je napisao/la:
Ovi hell Angels su bajkeri.lome kosti ko im stane na crtu. Do prosle godine su bili na ratnoj nozi United Tribunes i Hell Angles, ali su zakopali ratne sjekire u diskoteci Camel u Sanskom mostu. Vođe obe grupe su čak neki rođaci.

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, Bing [Bot], imekorisnicko, Tuce11 i 37 gostiju.