jasan je napisao/la:Hocel bit kakvog prenosa te utakmice
osamdeset sesti put face tv.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jasan je napisao/la:Hocel bit kakvog prenosa te utakmice
Fkt hoce li biti sta,za sada na sjeveru nema nista(vidim haman citav sjever sa balkonaBernardBarnjak je napisao/la:Kakvo je ovo pitanje?hifans je napisao/la:Oće bit kakva koreografija na sjeveru ?
jbg halalte. fala i nek vam je sa srecomBernardBarnjak je napisao/la:jasan je napisao/la:Hocel bit kakvog prenosa te utakmice
osamdeset sesti put face tv.
Potvrdila mi raja koja je bilainvincible1921 je napisao/la:Samo mi reci gdje si ti to vidio?zijadp je napisao/la:Nije vas bilo 30, vidio sam da su bili mnogi momci koji nisu iz vogosce, a eo i nekolko ljudi ti je potvrdilo da je bilo oko 100 hordi
proFCB je napisao/la:Hoce li biti korteo?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ima li korteo i hoce li biti koreografije?BernardBarnjak je napisao/la:Evo par pitanja. Koliko je karta? Gdje se kupuje? I ako ne kupim kartu gdje mogu gledati na tv?
Na koji ulaz idem kad kupim sjeverpitar079 je napisao/la:Ima li korteo i hoce li biti koreografije?BernardBarnjak je napisao/la:Evo par pitanja. Koliko je karta? Gdje se kupuje? I ako ne kupim kartu gdje mogu gledati na tv?
To si zaboravio
Eto pa da znate braćo postači!Za kraj spomenimo i to da će Fudbalski klub Sarajevo svim vjernicima Islamske vjere, koji poste u mjesecu Ramazanu, omogućiti da sa obrokom prođu pretkontrolu na koševskom stadionu, s tim da se staklene flaše, boce kao i sva druga tvrda pakovanja neće moći unijeti u krug stadiona. Zbog strogih sigurnosnih kriterija na tribine stadiona bit će dozvoljen isključivo unos hrane u mekom pakovanju, celofanu ili salveti, bez dodatne ambalaže.
U koliko sati si bio?MortemHz je napisao/la:Jao koliko je zapada danas bilo u klubu
Ako neko ovde sa foruma ide za Poljsku putem Centrotransa ili privatnim vozilama, neka mi se javi u pp.
Hvala. Evo da ne kazu da ne gotivim tuzlake!pinoglavi je napisao/la:Sretno![]()
Mozda oko cenkeMCMXLVI je napisao/la:U koliko sati si bio?MortemHz je napisao/la:Jao koliko je zapada danas bilo u klubu
Da se ponovo citiram.Ako neko ovde sa foruma ide za Poljsku putem Centrotransa ili privatnim vozilama, neka mi se javi u pp.
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Dave, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, mosarajvosa83 i 54 gosta.