FK Sarajevo (opšte diskusije)
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
"Navijači iz Poljske se i dalje nalaze u hotelu u Vogošći, za sada nemam informacije gdje će biti prebačeni. Navijači koji bi uskoro trebali biti u Sarajevu su oni koji su najavljeni da dolaze iz Poljske, za ove navijače koji su se tukli u Vogošći nismo znali. MUP KS je napravio plan za večerašnju utakmicu, a dodatno iskustvo je ono što se dogodilo sinoć", rekao je za ****.ba portal glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo, Irfan Nefić.
Toliko o policiji i obavjestajcima
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
"Prema informacijama lokalne policije s kojom smo stalno u kontaktu, grupa agresivnih muškaraca je došla u Vogošću u kojoj su navijači Lecha proveli noć te ih je napala, a tuča je trajala nekoliko minuta. Poručujemo našim navijačima da ne nose obilježja, da se pokušaju uklopiti i da ne reaguju na provokacije agresivnih ljudi", dodaje se u saopćenju.
Nabildane celavce niko nece primjetit

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- corleone87
- Kontakt:
Heller je napisao/la:"Prema informacijama lokalne policije s kojom smo stalno u kontaktu, grupa agresivnih muškaraca je došla u Vogošću u kojoj su navijači Lecha proveli noć te ih je napala, a tuča je trajala nekoliko minuta. Poručujemo našim navijačima da ne nose obilježja, da se pokušaju uklopiti i da ne reaguju na provokacije agresivnih ljudi", dodaje se u saopćenju.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Svima je jasnko ko dolazi i zbog cega dolazi.Poljaci standardno traze belaj i ovo nije samo ovdje.Ta prica Srbija,ovako onako pada u vodu isto kao i ometanje na Bascarsiji.Da oni samo ovdje prave probleme,pa uredu nego na svakom gostovanju na kojem odu.Prvo policija je jos jednom u nizu pokazala da nisu spremni,da nisu spremni nista organizovat niti sprijecit.Drugo Horde su se spremale za akcije,to znam preko jednog momka koji zivi u Vogosci a pripadnik je Hordi.Medju prvim ekipama.Dakle i jedni i drugi su htjeli sukob.Ko je kako prosao ? 30 Hordi napada 6 poljaka,a samo glavu razbili jednom covjeku,to je trebalo da ide u duplo vece ozljede.Tako da to nista nije uradjeno.Kasnije u Vogosci 50-ak Hordi i oko 80 poljaka ,tu se vec moze crta drzat,velika je razlike izmedju Bascarsije i Vogosce (mislim na obracune).Horde su gore prosle,misli se na ozljede ima ih dosta,jer kao sto rece momak pogodis ga kamenom on ustane i nastavi dalje.Poljaci svakako uzeli pobjedu juce.Sjajna organizacija,dosli prije utakmice i napravili belaj.Horde takvim mudonjama su stali na crtu,svaka cast i za to.Nema veze pobjeda ili poraz,crta je crta a jos ima i par poljaka povrijedjenih.Danas bi mogao isto biti zanimljiv dan.Sve u svemu poljaci su nama pokazali sta je huliganizam.Ne samo Hordama,Manijacima,Robijasima,Ultrasima,Lesinarima,Fukarama nego i medijima,politicarima i ostalim.Da vide sta je huliganizam i kako se neredi prave,a sta je razbiti jedno staklo na kombiju i autobusu ili oteti sal nekom djetetu.Sve u svemu hvala poljacima na lekciji svima nama.
Nama je ovako nesto trebalo.
Pozz i sretno veceras na terenu.

Pozz i sretno veceras na terenu.
!
-
- Kontakt:
Ovim horde nece bit nikad mirne kad odu na gostovanje van BIH. Ovi huligani nisu normalni. Zakuhali su sa navijacima Seville prije par godina i docekali da Sevilla dodje u Maribor, znaci ne tako blizu njih i oni su se pokupili i otisli. Organizovana grupa koja samo zivi za tucu, njima nije bitna utakmica niti Lech toliko, oni se spremaju samo za tuce. I ako ko ode u Poznan, nek se raspita malo, imaju ulice u gradu u koje ne trebas i ne smijes uci, vjerujte mi. Kako god da Sarajevo odigra veceras mislim da bi bilo pametno ne otici tamo, "uzavrela" je krv, a ovi nece ostat duzni ni za jednu masnicu vjerujte.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Fukara vas mora uciti.MortemHz je napisao/la:Jeste ja se izvinjavam,12 KM za clanoveBatva je napisao/la:Zar nije 12KM za clanove?MortemHz je napisao/la:
15 - clanovi
20 - neclanovi

I ja sam planirao ici pa sam se zato i informisao.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:Ovim horde nece bit nikad mirne kad odu na gostovanje van BIH. Ovi huligani nisu normalni. Zakuhali su sa navijacima Seville prije par godina i docekali da Sevilla dodje u Maribor, znaci ne tako blizu njih i oni su se pokupili i otisli. Organizovana grupa koja samo zivi za tucu, njima nije bitna utakmica niti Lech toliko, oni se spremaju samo za tuce. I ako ko ode u Poznan, nek se raspita malo, imaju ulice u gradu u koje ne trebas i ne smijes uci, vjerujte mi. Kako god da Sarajevo odigra veceras mislim da bi bilo pametno ne otici tamo, "uzavrela" je krv, a ovi nece ostat duzni ni za jednu masnicu vjerujte.
Majke mi svi iste textove pisete. Samo copy paste. I sve simpatizeri drugih klubova.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Stvarno kako moze biti da nisi znao. Na kraju kad su saznali opet su bili jako spori da reaguju. Ima video orgijanja "nevinih" poljskih navijaca po Vogosci i niko ih nije primjetio ? Ma daj ba ......... kretenluka i policije.corleone87 je napisao/la:"Navijači iz Poljske se i dalje nalaze u hotelu u Vogošći, za sada nemam informacije gdje će biti prebačeni. Navijači koji bi uskoro trebali biti u Sarajevu su oni koji su najavljeni da dolaze iz Poljske, za ove navijače koji su se tukli u Vogošći nismo znali. MUP KS je napravio plan za večerašnju utakmicu, a dodatno iskustvo je ono što se dogodilo sinoć", rekao je za ****.ba portal glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo, Irfan Nefić.
Četvorica vasih prije pola sata nalupase Poljaka koji je bio sam u Ferhadiji
- pravnik1981
- Kontakt:
nisu ovi zakuhali sa seviljinim, slaskovi su zakuhali sa njima...jasko_juve je napisao/la:Ovim horde nece bit nikad mirne kad odu na gostovanje van BIH. Ovi huligani nisu normalni. Zakuhali su sa navijacima Seville prije par godina i docekali da Sevilla dodje u Maribor, znaci ne tako blizu njih i oni su se pokupili i otisli. Organizovana grupa koja samo zivi za tucu, njima nije bitna utakmica niti Lech toliko, oni se spremaju samo za tuce. I ako ko ode u Poznan, nek se raspita malo, imaju ulice u gradu u koje ne trebas i ne smijes uci, vjerujte mi. Kako god da Sarajevo odigra veceras mislim da bi bilo pametno ne otici tamo, "uzavrela" je krv, a ovi nece ostat duzni ni za jednu masnicu vjerujte.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
damirc je napisao/la:Četvorica vasih prije pola sata nalupase Poljaka koji je bio sam u Ferhadiji

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- corleone87
- Kontakt:
Evo ovi prosli kroz Zenicu prema Sarajevu..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
pravnik1981 je napisao/la:nisu ovi zakuhali sa seviljinim, slaskovi su zakuhali sa njima...jasko_juve je napisao/la:Ovim horde nece bit nikad mirne kad odu na gostovanje van BIH. Ovi huligani nisu normalni. Zakuhali su sa navijacima Seville prije par godina i docekali da Sevilla dodje u Maribor, znaci ne tako blizu njih i oni su se pokupili i otisli. Organizovana grupa koja samo zivi za tucu, njima nije bitna utakmica niti Lech toliko, oni se spremaju samo za tuce. I ako ko ode u Poznan, nek se raspita malo, imaju ulice u gradu u koje ne trebas i ne smijes uci, vjerujte mi. Kako god da Sarajevo odigra veceras mislim da bi bilo pametno ne otici tamo, "uzavrela" je krv, a ovi nece ostat duzni ni za jednu masnicu vjerujte.
Ma sta mu objasnjavas? Vidis da svi samo copy paste sa neta. Sve sami strucanjaci!
A niko od njih i ne pomislja doci na koševo kada njihov klub bude igrao protiv Sarajeva.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Moderator
- Kontakt:
Iako se očekivalo da će policija ispratiti u Poljsku huligane koji su sinoć pravili nerede, po svemu sudeći, to se neće desiti i oni će zajedno sa navijačima koji stižu autobusima i privatnim automobilima biti sprovedeni na stadion Koševo.
- pravnik1981
- Kontakt:
ma ne mogu ovih navijaca na baterije koji nisu upuceni nikako...fejsbuk hools..BernardBarnjak je napisao/la:pravnik1981 je napisao/la:nisu ovi zakuhali sa seviljinim, slaskovi su zakuhali sa njima...jasko_juve je napisao/la:Ovim horde nece bit nikad mirne kad odu na gostovanje van BIH. Ovi huligani nisu normalni. Zakuhali su sa navijacima Seville prije par godina i docekali da Sevilla dodje u Maribor, znaci ne tako blizu njih i oni su se pokupili i otisli. Organizovana grupa koja samo zivi za tucu, njima nije bitna utakmica niti Lech toliko, oni se spremaju samo za tuce. I ako ko ode u Poznan, nek se raspita malo, imaju ulice u gradu u koje ne trebas i ne smijes uci, vjerujte mi. Kako god da Sarajevo odigra veceras mislim da bi bilo pametno ne otici tamo, "uzavrela" je krv, a ovi nece ostat duzni ni za jednu masnicu vjerujte.
Ma sta mu objasnjavas? Vidis da svi samo copy paste sa neta. Sve sami strucanjaci!
A niko od njih i ne pomislja doci na koševo kada njihov klub bude igrao protiv Sarajeva.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo su profesionalni huligani. Vidi se da im je to glavno zanimanje, izgledaju kao oni borci u kavezima.
Najpametnije ih je sve, i ove u Sa i ove sto dolaze provesti na jug i neka ih na suncu. Naravno 3 reda specijalaca okolo

Najpametnije ih je sve, i ove u Sa i ove sto dolaze provesti na jug i neka ih na suncu. Naravno 3 reda specijalaca okolo

Dosta njih i jesu borci u kavezima.SlevinKelevra je napisao/la:Ovo su profesionalni huligani. Vidi se da im je to glavno zanimanje, izgledaju kao oni borci u kavezima.![]()
Nullius in verba
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesu i nabildani. Treba imati hrabrosti pa se s ovim sukobit. Ali mislim da se Poljaci sa pogrešnim kače, mi nemamo mišiće kao oni, ali jače udaramo. Mi smo saburli narod, ali kad nam "pukne" film, ima da Poljaci dobro nagrabuse, da ne kažem gori izraz jer je Ramazan. 
Ali najbitnije je da večeras na terenu padnu, idemoo Sarajevo.

Ali najbitnije je da večeras na terenu padnu, idemoo Sarajevo.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kada bi se ovdje pisalo samo ono što se vidi lajv, a ne što se čuje i pročita drugačije bi bilo.
Bilo kako bilo Horde postoje radi Sarajeva i večeras na tribini pokazati ko su i šta su. Cilj je biti večeras 12. igrač i ostvariti dobar rezultat. Ovo ostalo nebitno.

Bilo kako bilo Horde postoje radi Sarajeva i večeras na tribini pokazati ko su i šta su. Cilj je biti večeras 12. igrač i ostvariti dobar rezultat. Ovo ostalo nebitno.

Evo ne znam..
-
- Kontakt:
Objasnio!ZaLe98 je napisao/la:Kada bi se ovdje pisalo samo ono što se vidi lajv, a ne što se čuje i pročita drugačije bi bilo.
Bilo kako bilo Horde postoje radi Sarajeva i večeras na tribini pokazati ko su i šta su. Cilj je biti večeras 12. igrač i ostvariti dobar rezultat. Ovo ostalo nebitno.![]()