Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

edo07
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la edo07 » 14 jul 2015, 13:51

Rooney88 je napisao/la:Ne glupiraj se, s razlogom si ovo napisao i stavio svoj postotak sansi. Kako si dosao do njega? Imas ti insajdere u Minhenu mozda? Lijepite gluposti i pravi materijal se gubi u masi ovakvih vijesti. Nastavi sto se mene tice, **** se meni sta ti kacis, kaci koga guzi Justin Bieber sto se mene tice ali ne pocinji svakakve rasprave prvom recenicom.
Pa sagledaj malo realno...on je jedini napadac u Bayernu i koja bi se ekipa ili trener ( osim Papketa ) usudio ostati bez jedinog centarfora?...po tome je taj postotak...ne znam zasto si uvrijedjen kad znas da vam je prijeko potreban centarfor...a imenovani je bolji ( po mom misljenju ) od ostalih uzih kandidata a koji su to znas i sam

Rooney88
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Rooney88 » 14 jul 2015, 13:54

Prijeko potreban centarfor? Kome? Unitedu nije. Pogotovo ako uzmes u obzir da cemo vjerovatno igrati s jednim napadacem a to je Rooney, njega Lewa ne moze izbaciti iz prvih 11, slazem se upotpunosti da je bolji od Cavania ili Benzeme, tu nema spora. Nama je potrebniji stoper nego napadac, napadac je bonus ako mene pitas. Dakle ako ostane vremena i novca onda ga dovedi ali i ako bude dolazio ne vjerujem da ce biti neko spektakularan i skup poput Poljaka. O % necu jer nikako ne mozemo znati ni ja ni ti kolike su sanse bilo kome da dovede bilo koga.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

edo07
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la edo07 » 14 jul 2015, 14:00

Rooney88 je napisao/la:Prijeko potreban centarfor? Kome? Unitedu nije. Pogotovo ako uzmes u obzir da cemo vjerovatno igrati s jednim napadacem a to je Rooney, njega Lewa ne moze izbaciti iz prvih 11, slazem se upotpunosti da je bolji od Cavania ili Benzeme, tu nema spora. Nama je potrebniji stoper nego napadac, napadac je bonus ako mene pitas. Dakle ako ostane vremena i novca onda ga dovedi ali i ako bude dolazio ne vjerujem da ce biti neko spektakularan i skup poput Poljaka. O % necu jer nikako ne mozemo znati ni ja ni ti kolike su sanse bilo kome da dovede bilo koga.
Pa izvini bgt jesam li ja sta lose bio napisao? Naravno procenti su glupost...ali tesko da moze doci do ove realizacije...a krenuti u sezonu sa jednim napadacem je rizik, jer nikad ne znas ste moze da se desi...sad ne znam kakva vam je situacija sa Chicharitom, mada United zasluzuje bolje od njega

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 jul 2015, 14:03

Ma nista od Hernandeza, i on ce vjerovatno ici. Ali, vidi ovako, pricamo o Lewatu kao mogucem pojacanju jel` ? Dakle on i Rooney u ekipi koja ce vjerovatno, mozda me LvG demantuje, igrati sa jednim napadacem. Nije Robert igrac za klupe pa ako se Rooney povrijedi da on uleti. Za takve stvari dovodis napadce tipa Sakhoa iz WHU. Igrace koji imaju kvalitet ali nisu TOP klasa na svojoj poziciji. Napadac je potreban u nekim kalkulacijama ali mi jednostavno imamo vecih problema od napada jer je odbrana losiji dio tima.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 jul 2015, 14:18

Meni Lewa nike bolji od Benzeme,ne znam od kud ta prica.
Zeljeznicar! 1921 !

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 14 jul 2015, 14:42

Slazem se @format,@rooney ne mislis li valjda i ti tako?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 jul 2015, 14:45

Mislim da je Robert Lewandowski bolji napadac od Karima Benzeme, da smo nacisto. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 14 jul 2015, 14:52

Auu :D,postuje se,ali evo meni je Benzema dokazaniji igrac i mozda nekoliko nijansi bolji napadac(naravno da je i Lewa odlican igrac ne osporavam njegovo znanje).Ja bi samo priej volio vidjeti Benza nego Lewu(iako znam da necemo ni jednog gledat :D)

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 14 jul 2015, 14:55

Nece ni jedan od njih doci ali bih uvijek uzeo Lewu prije Benzeme.Ja bih vise volio da ostane Cicarito nego da za se daje veliki novac za Bentekea ili da se dovodi Sakho iz West Hama.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 jul 2015, 15:07

Poligon10 je napisao/la:Auu :D,postuje se,ali evo meni je Benzema dokazaniji igrac i mozda nekoliko nijansi bolji napadac(naravno da je i Lewa odlican igrac ne osporavam njegovo znanje).Ja bi samo priej volio vidjeti Benza nego Lewu(iako znam da necemo ni jednog gledat :D)
A vidi ja ne bih najradije nijednog, pogotovo ne Benzemu koji mi se nimalo ne dopada. Ako vec mora napadac, hipoteticki, onda bi moj pik bili Benteke ili Lacazete, vise ovaj drugi nego prvi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jul 2015, 15:13

Rooney88 je napisao/la:Mislim da je Robert Lewandowski bolji napadac od Karima Benzeme, da smo nacisto. :mrgreen:
Slazem se. :kafa: Zapravo, Lewa je bolji goalgetter. Benzema je mozda bolji u igri u polju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 14 jul 2015, 15:19

Svako ima svoje misljenje naravno

@rooney znamo da nam nece ni jedan doci,onako sam se samo dotakao kvalitete tih igraca.Mi cemo vjerovatno krenuti po napadaca ali za klupe tako da ce taj neko biti manje kvalitetan kako bi prihvatio mjesto u rezervi.Vjerovatno ponajbolje dostupno rjesenje jeste Laccazete,ali pitanje je da li ce on prihvatit klupu.Vidjecemo na koga ce se uprava odluciti,vjerovatno neko jeftinije rjesenje a ujedno dovoljno kvalitetno

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jul 2015, 15:20

Sto se tice Benzeme, bilo je cak nekih prica da ce Benitez stavit Ronalda u sredinu i da se tako otvara mogucnost da ce Benzema otic. Koliko tu istine ima ne znam, ali mozda bi Ed mogao nesto tu napravit. :)

Lewa naravno bez sanse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 14 jul 2015, 16:25

I sta sada, dovedes top strikera, da bi Wazza igrao povucenije. U tom slucaju gubis na sredini, na kreativnosti i kompaktnosti. :nene:

Sve su to top igraci, al' ovom Unitedu nisu potrebni, 'sem naravno da nas kapitan napusti (ni u snu).
- Ed Woodward for Prime Minister !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 jul 2015, 16:30

Ma ostaviti Chicharita, covjek se dokazao kao ekstra joker s klupe.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 jul 2015, 16:34

kad bi dosao Benteke ja bi bio najsretniji covjek na svijetu

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 14 jul 2015, 17:33

Meni je Benteke skupa opcija za klupe,prvo njegov transfer bi nas kostao pa vjerovatno i njegova placa.Sigurno se moze pronaci neka jefitnija opcija,mlad i perspektivan igrac sa potencijalom a ako nista tu nam je i Chica za ne daj Boze :D

Kestrel
Kontakt:

Post Postao/la Kestrel » 14 jul 2015, 17:40

Nicolas Otamendi je odbio da se vrati na presezonske treninge sa Valenciom jer želi u Manchester United.
Daj boze samo da nam on dodje :pray:
Domo23

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 jul 2015, 18:15

Izgleda da Angel ide u PSG za 60mil.nemam ista protiv

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 14 jul 2015, 18:30

Kestrel je napisao/la:
Nicolas Otamendi je odbio da se vrati na presezonske treninge sa Valenciom jer želi u Manchester United.
Daj boze samo da nam on dodje :pray:
Samo da ne bude novi Mangala ako dođe :pray:

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.