FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
@ Gracanica
Ne treba ni da idu na gostovanje, ko ode sam je trazio, nije da nije bio upucen.
Doslo 50 balavaca da otima salove i transeve jednoj od najjacih grupa u Evropi, a onda se cude sto ih zaganjase i polupase vogoscu.
Ovu stetu po gradu treba da plati FK Sarajevo.
Ne treba ni da idu na gostovanje, ko ode sam je trazio, nije da nije bio upucen.
Doslo 50 balavaca da otima salove i transeve jednoj od najjacih grupa u Evropi, a onda se cude sto ih zaganjase i polupase vogoscu.
Ovu stetu po gradu treba da plati FK Sarajevo.
Murillo=JJ
Kakvih sve budalastina neces procitati, ovo je prva organizovana skupina koja je u BiH dosla od 91 god. Momcima i balavcima koji se furaju na ultra scenu prvi susret sa istom niti znaju sa cim imaju posla niti kako se organizovat.
Cudno sto likovi imaju 25+ god. pa sta ste ocekivali pubertetlije... realan ishod dogadjaja samo da ostane na ovome jer mi nemamo navijacku scenu u tom smislu iako se furamo, niko od ovih trenutnih klinaca na tribinama nikad nije ucestovao u masovnoj tuci i navijackim sranjima, a ovi Poljaci imaju debelog staza.
Ne furajte se bezveze ovo je organizovana ultra grupa nisu to fukare, robijasi, ultrasi i sl.
I pazite se pitari koji planirate tamo ici pamet u glavu nije s ovim zayebancije, pustite pricu o Atini tamo ste igrali sa njihovim Olimpicom i miroljubivo sve odradili
Cudno sto likovi imaju 25+ god. pa sta ste ocekivali pubertetlije... realan ishod dogadjaja samo da ostane na ovome jer mi nemamo navijacku scenu u tom smislu iako se furamo, niko od ovih trenutnih klinaca na tribinama nikad nije ucestovao u masovnoj tuci i navijackim sranjima, a ovi Poljaci imaju debelog staza.
Ne furajte se bezveze ovo je organizovana ultra grupa nisu to fukare, robijasi, ultrasi i sl.
I pazite se pitari koji planirate tamo ici pamet u glavu nije s ovim zayebancije, pustite pricu o Atini tamo ste igrali sa njihovim Olimpicom i miroljubivo sve odradili

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Došli do Begove džamije na 27-u noć, nema u Poljskoj velikih džamija, i onda ih onaj efendija iz Velike Kladuše napao a oni jadni u Vogošću krenuli misle drugi medžlis druga pravila, i eto, onda ih ovi ćafiri Hordaši napali sve pijano tbjrb.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ne huskajte raju na fajt s ovim krimosima,koji se tuku i dok spavaju tako da im nista nije strano...likovi imaju uvjezbane paravojne formacije po ulicama toliko su organizovani...Horde neka na stadionu navijanjem potuku ovu gamad a nadam se da ce policija konacno uraditi svoj dio posla i da nece niko stradat...dobro je pa i do sad nije,nista nije vrijedno zivota.
Sretno Sarajevu veceras i makar 1-0
.
Sretno Sarajevu veceras i makar 1-0

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
15 - clanoviGefufna je napisao/la:Koliko je karta za Zapad veceras?
20 - neclanovi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Policija izmedju Visokog i Ilijasa, vidio sam im jedan bus bio na pumpi na autoputu, iz pravca Visokog prema Sarajevu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Bosniacum Lilium je napisao/la:I qrac im popusio usput ?po'marke je napisao/la:Za ostale gradove ne znam, pricam za Doboj. Sjedio sa ljudima, pio pivo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uuuu jesi opasan!

Tek sad vidjeh slike ovih poljaka, pa sta je ovo, svaki preko dva metra... Kao jedinica.
Ovi ozbiljno shvatili navijanje.
Ovi ozbiljno shvatili navijanje.
Prateci sve ovo sinoc, samo mogu reci HZ su izgubile "nevinost " i vidjele sta znaci dolazak prave organizovane ultra grupe, spremne za boj. Mnogo si ovdje pisali mi u BiH vise se furamo na navijace, a u sutini u svim grupama, vecinom probleme prave neki mladi klinci sa par starijih, i tako je u vecini skupina sad da redom ne nabrajam. Kako citam tako je i sinoc bilo, okupili se mladi htjeli malo slave, respekt za to, i krenuli na Poljake. U sutini nista spektakularno se nije desilo, nit su HZ se nesto izblamiralne, ovako bi svaka grupa prosla, cak neke i gore, a negdje bi sve mirno proslo. Ovi Poljaci sigurno niso nesto ekstra nabrijano dosli, a nisu ni ludi znaju da dolaze u grad gdje ima 2 jace skupine, ali koje nemaju tog iskustva na euro-ultra sceni. Tako da, ovo je lekcija i veliko iskustvo za HZ, jer kako se bude klub razvijao jos vise, imat ce oni sigurno jos ovih susreta sa raznim skupinama, a vjerujem da će to biti sve nabolje. I ovo je poruka svim ostalim skupinama koje zele neke uspjehe njihovog kluba u evropi, nista ni jedna druga skupina nebi bolje prosla od HZ, samo gore, a i ovo treba postovati. Ko sto reko nista se spektakularno nije desilo
Zar nije 12KM za clanove?MortemHz je napisao/la:15 - clanoviGefufna je napisao/la:Koliko je karta za Zapad veceras?
20 - neclanovi
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sretno danas Horde, biće gusto na jednom mjestu u gradu 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Barem nisam pusio niciji qracpo'marke je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:I qrac im popusio usput ?po'marke je napisao/la:Za ostale gradove ne znam, pricam za Doboj. Sjedio sa ljudima, pio pivo...
Uuuu jesi opasan!Mora da si sinoc pretukao 10 Poljaka...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Za ovo boldirano ev ti jedan smajliTRUST je napisao/la:Prateci sve ovo sinoc, samo mogu reci HZ su izgubile "nevinost " i vidjele sta znaci dolazak prave organizovane ultra grupe, spremne za boj. Mnogo si ovdje pisali mi u BiH vise se furamo na navijace, a u sutini u svim grupama, vecinom probleme prave neki mladi klinci sa par starijih, i tako je u vecini skupina sad da redom ne nabrajam. Kako citam tako je i sinoc bilo, okupili se mladi htjeli malo slave, respekt za to, i krenuli na Poljake. U sutini nista spektakularno se nije desilo, nit su HZ se nesto izblamiralne, ovako bi svaka grupa prosla, cak neke i gore, a negdje bi sve mirno proslo. Ovi Poljaci sigurno niso nesto ekstra nabrijano dosli, a nisu ni ludi znaju da dolaze u grad gdje ima 2 jace skupine, ali koje nemaju tog iskustva na euro-ultra sceni. Tako da, ovo je lekcija i veliko iskustvo za HZ, jer kako se bude klub razvijao jos vise, imat ce oni sigurno jos ovih susreta sa raznim skupinama, a vjerujem da će to biti sve nabolje. I ovo je poruka svim ostalim skupinama koje zele neke uspjehe njihovog kluba u evropi, nista ni jedna druga skupina nebi bolje prosla od HZ, samo gore, a i ovo treba postovati. Ko sto reko nista se spektakularno nije desilo

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Vrijedjanje na nivou predskolskog uzrasta.Bosniacum Lilium je napisao/la:Barem nisam pusio niciji qracpo'marke je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: I qrac im popusio usput ?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste ja se izvinjavam,12 KM za clanoveBatva je napisao/la:Zar nije 12KM za clanove?MortemHz je napisao/la:15 - clanoviGefufna je napisao/la:Koliko je karta za Zapad veceras?
20 - neclanovi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Super, eto sad mozemo potpisati sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju EU. Ako je ovo Evropa neka se nosi u MP3TRUST je napisao/la:Prateci sve ovo sinoc, samo mogu reci HZ su izgubile "nevinost " i vidjele sta znaci dolazak prave organizovane ultra grupe, spremne za boj. Mnogo si ovdje pisali mi u BiH vise se furamo na navijace, a u sutini u svim grupama, vecinom probleme prave neki mladi klinci sa par starijih, i tako je u vecini skupina sad da redom ne nabrajam. Kako citam tako je i sinoc bilo, okupili se mladi htjeli malo slave, respekt za to, i krenuli na Poljake. U sutini nista spektakularno se nije desilo, nit su HZ se nesto izblamiralne, ovako bi svaka grupa prosla, cak neke i gore, a negdje bi sve mirno proslo. Ovi Poljaci sigurno niso nesto ekstra nabrijano dosli, a nisu ni ludi znaju da dolaze u grad gdje ima 2 jace skupine, ali koje nemaju tog iskustva na euro-ultra sceni. Tako da, ovo je lekcija i veliko iskustvo za HZ, jer kako se bude klub razvijao jos vise, imat ce oni sigurno jos ovih susreta sa raznim skupinama, a vjerujem da će to biti sve nabolje. I ovo je poruka svim ostalim skupinama koje zele neke uspjehe njihovog kluba u evropi, nista ni jedna druga skupina nebi bolje prosla od HZ, samo gore, a i ovo treba postovati. Ko sto reko nista se spektakularno nije desilo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Aksiomi ne mogu biti vrijedjanjapo'marke je napisao/la:Vrijedjanje na nivou predskolskog uzrasta.Bosniacum Lilium je napisao/la:Barem nisam pusio niciji qracpo'marke je napisao/la:
Napredujes. Sada si vec osnovna skola!Bosniacum Lilium je napisao/la:Aksiomi ne mogu biti vrijedjanjapo'marke je napisao/la:Vrijedjanje na nivou predskolskog uzrasta.Bosniacum Lilium je napisao/la: Barem nisam pusio niciji qrac

Amaterizam i neozbiljan pristup vlada u svim segmentima ovog drustva...ovi huligani Lecha su poznati svugdje u Evropi kao vrlo organizovana huliganska grupacija i djeluju vrlo profesionalno kao vojna jedinica u slucaju sukoba.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
:beba :bebapo'marke je napisao/la:Napredujes. Sada si vec osnovna skola!Bosniacum Lilium je napisao/la:Aksiomi ne mogu biti vrijedjanjapo'marke je napisao/la: Vrijedjanje na nivou predskolskog uzrasta.

Trenutno korisnika/ca: 12345678922, bhfanatic14, bordobijeli, Combattente87, Evander, Giuseppe1, Kaunas, MikiPirs, Resolute, Rodman, ultrazonfa, Zigazaga i 39 gostiju.