Pisu da je dogovorio Di Maria sve, a da pregovori dva kluba idu u dobrom smjeru.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Koristiće ga kao napadača, kao zamjenu RooneyuOnlyUnited je napisao/la:Tipujem da bi Fella mogao napustiti klub, i to u januaru (tj. kada mu bude sasvim jasno da nema mjesta u prvih 11).
Treba biti realan pa reci da pored: Bastiana, Morgana, Andera, Carricka pa i Blinda (koji je def bolja solucija) nema nekih izgleda, a kupovinom ova dva btb igraca njegov doprinos kao lijevi cm nece biti od neke koristi.
Robin van Persie
It was a situation where I could see it coming, if I’m really honest. I could get used to the idea for quite a bit. It was not a situation where it was just happening from day to day so I could get used to the situation – that is football. From my side, there are no hard feelings with how it went. It’s part of football, it’s part of life. I had a good moment with the players the day before I came to Istanbul so that was special. Then you see that everyone really appreciated my time there – that was important for me. I highly appreciate the work of Ed Woodward, the CEO of Manchester United. The way he dealt with this transfer is from a high level, it’s very classy. He proved he’s a true gentleman in the way he dealt with the whole situation. Ed, if you’re listening, thank you.
pridruzujem se zeljama covjek neznOnlyUnited je napisao/la:Gledaj Antonia jes se uhljebio. Sta ga briga nista ne razmilslja, klub ga tovi i onda opleti glavom kroz zid.
Za jedno krilo (sto je sve do prosle sezone u 90 % meceva i igrao u Unitedu) 13 golova i 30-ak asistencija u 6 sezona je smijesno, jos pogotov u top klubu. Aj opet to ne bi bilo toliko smijesno, da nam nije poznato kako je dosao do vecine asistencija. Mislim da nije centrirao loptu da valja, a neki od golova, propali pokusaji asistencije ili opali pa sta bude.
Sad presaltan na poziciju beka (fol polivalentan) da pravi promahu. Skace po terenu, nesto se ko bori, duel igrac, zaleti se, tehnika 0, izgubi loptu, zajebe veznog koji pokriva pozicije i tako razvalci sredinu praveci pometnju.
Zivim za dan kada cu ga viditi na izlaznim vratima.
Majstor. Trebat ce nam neko njegovog kalibra u napadu ove sezone. Ne moze Rooney sam iznijeti sezonu.Cartman je napisao/la:Van Gaal navodno pred svim igracima Robinu rekao da trenira sam i da nije vise potreban klubu. Vrlo nepotreban potez van Gaala, bez stila i klase. Ne tretiraju se tako igraci, ni zadnji junior se tako ne tretira, a ne jedan Robin koji mu je bio i kapiten.Nemam nista protiv prodaje, ali to se fino kaze u 4 oka, a ne da sramotis covjeka pred suigracima.
Hvala ti Robine, necemo zaboravit ko nam je osigurao 20. titulu.![]()
[youtube][/youtube]
A sto si navalio na poziciju beka toliko? Valencia je igrao tu poziciju jer je neko morao, tu smo imali samo Rafaela i nikog vise, a i Rafael vise van terena nego na terenu, tako da je neko morao uletiti, a Valencia se po meni solidno snasao. Sad je dosao Darmian tako da smo to rjesili..OnlyUnited je napisao/la:Da, znaci ovom klubu treba borbenost unatoc limitiranosti.
Bitno je to sto je on borben, ebo ti rupu na beku i sterilnost prema naprijed.
U koliko? Gdje si vidio?Kestrel je napisao/la:Danas zakazana pres konferencija, ne zna se o cemu se radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.