arhimed89 je napisao/la:Navijaci Lecha se samo obucavaju za ovakve stvari ali ne vidim cim su ljudi impresionirani sa njima nakon ovog sinoc?
Mislim da je ovdje vise kompleks u pitanju,oni koji ne smiju pisnuti u PL BIH prema Hordama docekali svojih pet minuta da se naslađuju jer se ljudi ravnopravno fajtaju sa jednom od zloglasnih ekipa Poljske i Evrope.Prebrojavaju svaku ranu,prebrojavaju svaki kamen da bi nesto dokazali a njih iste Horde ganjaju po njihovim gradovima i cijele sredine se mobilizuju kad im gostuje Sarajevo.
Ako je ovo maksimum tih Poljskih huligana,jbga onda definitivno je precjenjena ultras scena evrope.
Ne znam jesi li se kad potukao, ali ono sinoc je bilo sve osim tuce. Poljaci su navikli na tuce prsa na prsa, rokanje pa ko koga razbije, dok se sinoc gadjalo svime i svacime, a na klipovima se najmanje vidilo neke razmjene boksera. Zbog onog sinoc je samo devastiran dio Vogosce, hotel, a niko nece namiriti stetu tim ljudima koji hrane od tog posla nekoliko porodica, mozda i par desetina, ne znam.
Apsurdno je i pricati o nekakvom fajtu sinoc, nekoj crti, svaka cast momcima sinoc sto su izasli ispred njih, ganjali se i gadjali, lijepo je vidjeti da su i manijaci uletili u pomoc, tako i treba da bude, ali se mozda nije ni moralo ici pred hotel, poljaci su dobili po kljunu u centru grada jer su izazivali, a u Vogosci je trebalo prepustiti policiji posao. Barem po mom nekom ukusu ono sinoc je bilo bezvezno i bespotrebno, a samo je devastiran inventar i nacinjena materijalna steta, a par nasih momaka povrijedjeno.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.